• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

canım kontrol paneline gir ordan solda hesabım yazan kısımda seçenekleri düzenle var orda çeşitli seçenekler kızmanda Standart Editör - Toolbar Enhanced Attachment Uploading on şıkları işaretle profilini güncelle inş sendede karakterler çıkacak umarım yardımcı olabildim

oleyyyyyyyyyyy basardim sayende havincigim gel seni öpiyim :48::48::48::48:

söyle kendimede alkis gönderiyim becerebildigim icin :46::46::46::46::46:

ay içim şişti valla bu adamdan benim ya beğenmiyosa gidedebilir yani benm kapım açık hayret bişey ya yoruyor artık beni ben bu yaşımda onunla beni mutsuz etsin diye evlenmedim mutluluk için yaptık biz bu evliliği aşık olmuştuk uçuyoduk ama beyefendi hemen unuttu o duygularıııı

ahhh ahhh erkek milletine güvenmi olurmus canimm :47::47: benim herif derki seni bu hayatta sevdigim kadar hic kimseyi sevmiyorum ama icraata gelince yok :35::35::35: bu kadar ümitsiz olma canim herkesin yeri ayri madem severek evlenmissiniz kiymetini bilin askiniza sahip cikin :24::24::24: kadinlara bu yolda cok is düsüyor idar et. kendini anlatmaya caliss:31::31:
RABBIM saglikli bebisler nasip etsinn :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Dilakiz sen nerede yaşıyorsun?

Hos geldin :16: isvicrede yasiyorum ohh bol bol simge kullaniyorum sefam olsunn :36::36::36:

sen nerde yasiyorsun

dilakız bebişim olun canlar benim göz kapakları düşmeye başları sizi rabbime emanet ediyorum görüşmek dileğiyle kocaman öpüldünüz hayırlı geceler

Tesekkür ederim canim gayet iyi anlatin bak benimde artik simgelerim olduu :16:

:49::49::49::49: saglikla bu hale gelirsin insallahhh :49::49::49:

inş canım inş o zamanlara gelirsem bebeği kucağıma almama az kalıyo zaten teyzesi sende artık görmeye gelirsin yeğenin elini öper:55:

inş canım inş o zamanlara gelirsem bebeği kucağıma almama az kalıyo zaten teyzesi sende artık görmeye gelirsin yeğenin elini öper:55:

uyyy severim onu ben :48::48: onunla oyun oynarim :55::55: ahh ahh INSALLAHH keske öyle imkanlarimiz olsa.

gelip sizi görmeyi cok isterim canim. :54: birde bakmisiz buraya yazmissin dogum yaptim ayyy ne güzel olur

RABBIM nasip etsin kucagina almayi cnaim hayirlisiyla o günlerde gelir sayili gün cabuk gecermiss :6::6:

Evet. Kasımdan beri buradayım. Su an dil kursunada gidiyorum. Benim sorunum hormonunun az salgılanması. İlac kullanmadan adet olamıyorum. Ayda 21 gün hap alıyorum.

bende cikiyim bugünler cocuk günlerimiz herifle degerlendirelim :16::16::9::9:

hemde braz yaramazlik yapmis oluruzz :4::4: herif dünden razi zaten bos gecmes bugünlerim :52::52:

kim bilir bu sefer belki tutturabilirzz :49::49::49:

bos gectigi günlerde bir birimze düsüyoruzz :22::22::22: hemde cok üzülüyorum ümidim olmadigi zamanlarda

hadi herkese hayirli gecelerr :21::21::21:

beni merak etmişsiniz..:((( ben tam 3 aydır sanki çoğaltılmış fotokopi gibi aynı şeyleri yaşıyorum sabah hastane akşam hastane annem hala aynı yoğun bakımda solunum yok şuur yok hiç kımıldamadan yatıyor dr..lar umudu kestiler ama ben allahtan umudumu kesmedim canım annem öylece yatıyor elimden dua etmekten başka bişey gelmiyor...kendinize iyi bakın buraları boş bırakmayın...nasılsa bi gün ama öyle ama böyle bende katılacam tekrar aranıza ....allaha emanet olun dualarınızdan eksik etmeyin...

beni merak etmişsiniz..:((( ben tam 3 aydır sanki çoğaltılmış fotokopi gibi aynı şeyleri yaşıyorum sabah hastane akşam hastane annem hala aynı yoğun bakımda solunum yok şuur yok hiç kımıldamadan yatıyor dr..lar umudu kestiler ama ben allahtan umudumu kesmedim canım annem öylece yatıyor elimden dua etmekten başka bişey gelmiyor...kendinize iyi bakın buraları boş bırakmayın...nasılsa bi gün ama öyle ama böyle bende katılacam tekrar aranıza ....allaha emanet olun dualarınızdan eksik etmeyin...

canımm Allah yardımcınız olsun Rabbim şifa versin inş..

slmm kızzlarr çok şükür bugun bebegimi gördüm kalp atışalrını da ıkı kese olusmuş ama birinden şimdilik bişey göremedım dıyo dr haftaya belli olur inş Allahım inş tamamına erdirir ve herkese de nasıp edr bu duyguyu yaşamayı....

slmm kızzlarr çok şükür bugun bebegimi gördüm kalp atışalrını da ıkı kese olusmuş ama birinden şimdilik bişey göremedım dıyo dr haftaya belli olur inş Allahım inş tamamına erdirir ve herkese de nasıp edr bu duyguyu yaşamayı....

ezgi canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin meleğini sağlıkla kucağına aldığın günüde göstersin inş

ayşegül canım rabbim sabır dayanma gücü versin rabbim annene de hayırlı acil şifalar versin nefes aldığımız sürece umut vardır ondan rabbimden umut kesilmez inş rabbim anneninde şafi ismiyle şifasını verir

yarın adetimin ikinci günü ve tedaviye başlıyorum dikkat etmem gerekenler hakkında bilgi verecek var mı ilaçlar kontrol... yarın bana sadece ilaç mı verecek tahlil muayene falan çok kaygılıyım :S

Son düzenleme:
yarın adetimin ikinci günü ve tedaviye başlıyorum dikkat etmem gerekenler hakkında bilgi verecek var mı ilaçlar kontrol... yarın bana sadece ilaç mı verecek tahlil muayene falan çok kaygılıyım :S

canım tedavin hayırlı olsun rabbim sonunda inş kucağını doldursun ilaçları aldığında nasıl kullanılacağını sana söyleyecekler tedaviye başlamadan senden tahlil falan doktorun istemedimi benim tedaviden önce tahlillerim yapılmıştı eğer tedaviye başlıyacaksan kontrol edip ilaç verir inş sorunsuz başlarsın tedavine canım

Back