afras canım rabbim sevdiği kullarını imtahana tabi tutarmış inş bu yaşadığın son olur rabbim seninde evini ocağını sağlıklı hayırlı evlatlarla şenlendirir canım
Allah razi olsun havin aminn insallah sabretmekten basaka yol yok hayirlisi insallah rabbim insallah saglikla bebegini kucagina almayi nasip eder bütün annelere.aminnnn
Güzellikler hepinize selamlar. Sahalara yeniden döndüm sayılır. Maşallah hamişler var. Allah hayırla tamamına erdirsin. Eski hamişler ne durumdasınız merak ettim. Miragem ayşegülcüm uzun zamandır sizde yokuşunuz ne durumdasınız acep. Kedicim bebişlerin nasıllar herşey yolunda inşallah. Havinim maşallah büyütmüşün kuzucuğu. Hayırla kucağına aldığın günleride gör.
Vee benden haberler bugün itibariyle dondurmadan kuzularım için start verdik. Kısa protokol Allah'tan mani gelmezse. P.tesi kan vericem yaramaz bi yumoş çıkmazsa kendi başına buyruk 2 Haziran gibi tahmini transferim olacak. Beklenmedik bi durum olursa yeniden değerlendirip uzun protokole geçeriz moralini bozma olur mu dedi Dr.umbende yok hocam olmam ben kadınlar kulübünden idmanlıyım biliyorum bu tarz durumları dedim işte böyle... Yavaş yavaş hareket gelmiş topiğimize inşallah dahada canlanır herkes bebişine burda birer birer kavuşur.
Merhaba arkadaşlar.
Bende hipogonodotropik hipogonodizm var ve geçen ay tedaviye başladık. İçinizde benim gibi ayni tanısı olan var mi?
Sagol arkadaşım. Allah hepimizden razı olsun. Aslında rahatsızlığın özeti su: ben bulug çağına geldiğimde hic regl olmadım. Sonra doktora gittik ve bir suru test sonucunda beyinde hormon az salgilandigi icin yumurtaliklar uyarilmiyor ve ben adet olamıyorum. O zamandan bu yana su an 31 yaşındayım, 21 gün hap aldıktan sonra regl oluyorum. Eğer hap almazsam normal yolla hic regl olmuyorum. Sorun beyinde hormonun az salgılanması aslında. Geçen ay tedaviye başladığımızda doktor eğer sorun beyindeyse o işlem kolay dedi. Bir suru tahlil yapıldı. Yumrta sayısı azmis. Önümüzdeki hafta laparoskopi olacağım. Tuplerde herhangi bir tıkanıklık var mi diye. Tanıdık geldi mi size rahatsızlığım
Su an hamilesin sen :) inşallah allahım kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip eder. Ben bu rahatsizligimla ilgili konu açmak istedim ama yetkim yokmuş. Formda da okuduğum kadarıyla hic ayni sorunu olana rastlamadım. Senin tanıdığının bebeği oldu mu?
canım benim sen hep moralini yüksek tut dışardan söylenenleri duyma rabbimin izniyle bu sefer seninde meleğin seni bırakmaz canım her tetbiri alamım taktir rabbimin sen bu yolda yapılması gerekenleri yaptın ve rabbimin izniyle bundan sonrasıda güzel olacak sen hep moralli ol asla dışardan söylenenleri duyma bu süreçte kendini yıpratma
evet canım bu süreçte moral çok önemli ama ben sakin olamıyorum herkeze herşeye kızıyorum arada durup kafayı yedim galiba diyorum
inş canım çok üzdü bu bebekler bizi zaten eşim diyor allah nasip etsin bi olsun diyor ilk tokatını benden yicek sıpa diye gülüyoruz felan
evet yapılmayan hiç bir tahlil kalmadı histereskopide yapıldı parça almışlardı ardılar oda temiz çıkmış şükür havin benim bu kanama hala kesilmedi sizinde olmuşmuydu doktorum düzeleceğini söyledi ama bi kanama kesilmedi
canım kaç haftalıksınız şuan. ben 6. haftadayım benim de kanamam cok. doktor şöyle açıkladı: bebek yerleşirken kılcal damarlara çarpıyor o yüzden kanaman oluyor. yat dinlen dedi.
Güzel duaların için çok sağol canım. Benimde dualarım seninle. Teyzesi o kuzunu yaradana kurban olsun. Herşey yolunda gitsin inşallah. Rabbim mutluluğunu daim etsin hayırla kucağına aldığın günleride görürsün inşallahasilim canım şimdiden tedavin hayırlı olsun rahimin güzelce istenilen kalınlığa ulaşsın ve bebişlerin sağlıklı çözünsün sanada sıkı sıkı tutunsunlar inş rabbim bu sefer doldursun önce göbüşünü sonrada kucağını inş
canım dua et perşembe kontrolum var her kontrol öncesi bir edişe sarıyo beni inş teyzesi yeğeninde iyidir bakalım gittiğimde ne kadar büyümüş olacak 1 aydır görmedim kuzumu bende
Merhaba arkadaşlar.
Bende hipogonodotropik hipogonodizm var ve geçen ay tedaviye başladık. İçinizde benim gibi ayni tanısı olan var mi?
slm arkadaslar INSALAH herkes iyidir
uzun zamandir yazmiyorum bende simdili bir gelisme yok 2. kez gene asilama oldum tutmadi malesef.
zaten tutsa sasirirdim nasip kismet diyim.
havin masallah bebgin bayagi olmus kucagnada almak nasip olir INSALLAHH.
diger arkadaslar heralde hepimiz ayniyiz simdilik bir gelisme yok
bu arada herkes topigin bos olmasindan sikayet ediyor evet bos eskisi gibi degil.
söyle yapsak net basina gecen yazsin ve beklesin yani isigi yansin. gelen arkadaslarda isigi yanik olan arakdasla sohbet etsinler.
hem topik bos kalamis olur hemde biz sohbet etmis oluruz. bayagi bosladik topigi.
cnm bnm transferden sonraki tek dert ortağım ben hala toplanabilmiş sayılmam bu yüzden bu konuyu biraz boşluyorum ve topiğe giremiyorum rabbim hayırlısını versin inş evlat hasretini alsın yüreğimizden(
ahhh ahh bilmezmiyim bende inan ayniyimm canim. asilama gene tutmadi gecen hafta sali günü evden ciktim 1 hafta oldu evden cikmadim. icimden gelmiyor.
konusmasakta bbu dert bizimle canim. aminn ALLAH daha fazla aratmasin. eeee bebk idsinda nasilsin neler yaptin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?