canım seni okadar iyi anlıyorumki ben 14 yıl aynı şeyleri duymaktan o kadar yorulmuştumki kendimi savunmak için artık 9 çocuğum var erkekklerim gurbette askerde kızlarımda evlendi diye milleti sustururdum o gün neden çocuğun yok diye konuşanlar bugünde farklı konmuşuyo o yüzden bence ne derse desin insanlar takılma ben bunu bu süreçte daha iyi anladım sanki 14 yıl ben beklemek istermiydim rabbim bu güne nasip etti ama millete baksan oluyoduda neden şimdiye kadar yapmadınız oldu hayırlı olsun demek yerine ondan olsada konuşacak laf bulur millet sen duyma canımseninki eksiklik değil sadece zamanını bekliyo niceleri bizim gibi tüp bebekle bile olsa anne olma imkanları yok daha kötüsünü düşünüp her daim halimize şükredelim canım insanların dediklerinide salla dediğim gibi her şekilde onlara malzeme lazım konuşmak için duyma rabbim öyle insanlarada akıl versin
zaten bizi bizden başka kim anlayabiliyorki böyle durumda ya içime atıyorum yada eşimin omzunda ağlıyorum beni insanlıktan çıkardılar resmen azarlayıp duruyorum aman takmamayı öğrenmek lazım mış bu dünyada ahhh yapabilsem sanki bizim suçumuz gibi davranıyor insan bazen içimi çok sızlatıyorlar dilden demesem de kalben senide rabbim evladınla terbiye etsin diye geçiyor kalbimden bizi anlayamazlar onlar karşımıza geçip çocuk sorsunlar acır gözler bize baksın sanki hastayız sanki biyerimiz eksik bunu taşayan bir ben değilim onu biliyorum tek
canım bu gece bize çok dua et rabbim senin duanı kabul etti sana meleğini verdi sen hep hakettin sen 14 yıl sabrettin ben 3 yıl oldu sabrım kalmadı rabbim bu gece yüzühüyürmetine dualarımızı kabul eder inş
yuks canım hoşgeldin nasılsın
Slm. Havinim iyiyim çok şükür sen nasılsın meleğin nasıl? Seni görmek güzel:))) Arada girip çıkıyorum işte zaman hızla geçiyor sabırsızlıkla meleğimi hayırlısıyla kucağıma almayı bekliyorum canım:))
inş iyidir teyzesi ellerinden öper maşallah sende 30 haftaya gelmişsin rabbim sağlıkla meleğini kucağına almanı nasip eylesin inş kız bebişin alış verişlerini tamamladınmı
Teşekürederim havinim inş. hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza Buğün KIZIMIN ODASI geldi girip çıkıp bakıyorum rabbime şükürler olsun bu duyguları yaşattı banada Pek bişeyimiz kalmadı havinim yavaş yavaş tamamlıyorum bir kaç parça şey kaldı. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik bakalımm?
ne güzel canım herşeyi tamamlamışsın rabbim prensesi sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inş
canım rabbime şükür iyi gidiyo aşırı iştahsızlığım var yemek aklıma gelmiyo bide koku alınca çıkartıyom onun haricinde iyi gidiyo inş kuzumda içerde iyidir uzun zaman oldu doktora gitmeyeli merak ediyom kocaman olmuştur kesin[/QUOT
Havinim sonra bir iştahın artıyor:))) Ne yiyeceğini şaşırıyorsun:)))))))) Dikkat et kendine bol bol süt yoğurt peynir tükett.
ne güzel canım herşeyi tamamlamışsın rabbim prensesi sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inş
canım rabbime şükür iyi gidiyo aşırı iştahsızlığım var yemek aklıma gelmiyo bide koku alınca çıkartıyom onun haricinde iyi gidiyo inş kuzumda içerde iyidir uzun zaman oldu doktora gitmeyeli merak ediyom kocaman olmuştur kesin[/QUOT
Havinim sonra bir iştahın artıyor:))) Ne yiyeceğini şaşırıyorsun:)))))))) Dikkat et kendine bol bol süt yoğurt peynir tükett.
sütmü kız onu hayatta içemem annem burdayken alıp yoğurt yapmak için kaynatıyodu ben azımı burnumu sarıyodum bide kapıları kapatıyodum kokusuna tahammülüm yok yoğurt ve peynir tüketiyom ama bende bugün onu dedim kendi kendime canım bişeyler istesede yesem ama 5. aydan sonra ben istemesemde yiyeceğim öyle gözüküyo
çok uzun zaman oldu buraya uğramayalı ki benim gibi uğramayanların sayısı fazlaymış anlaşılan.anlıyorum ki herkes zor zamanlardan geçiyor bende öyle yaşadıklarımız bazen güç veriyor dayanma gücü veriyor bazende tam tersi dibe vurduruyor işte gel gitler yaşıyoruz hayatta.beni soararsanız bi gelişme yok bizim için kök hücre tedavisi en son çare şu an tıbben yapılabilecek bişey yok ama yılmadık yinede son bi umuttur dedik ve bezmialemde celalettin peruya gidicez ilaç tedavisiyle azosperm tedavi ettiği duyduk belki bize de bi çare olur dedik ve yakın zamanda ona gitmeyi planlıyoruz yapmadığımız bişey kalmadı demek için.ama herşeye rağmen hayat devam ediyor nefes alıyoruz hergün belkide her saat daha da yaklaşıyoruz bebeklerimize belkide tam tersi uzaklaşıyoruz bunu hiç birimiz bilmiyoruz Rabbim ol derse eğer o isterse bizler evlat sahibi olabiliriz bu yüzden bol bol dua etmek düşüyor bize elimizden gelen tek şey bu.
havincim zaman geçiyor Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin isteyip de olmayan herkese bu duyduyu yaşatsın inşallah.ayşegülü annen için dua ediyorum rabbim şifalar versin onu sizlere bağışlasın inşallah.mirageen haber yok heralde bende meraklandım diğer arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım ayrı ayrı zikretmeye gerek duymadım hepinizin ismi kalbimde olana olmayana bol bol dualar ediyorum tez vakitte kavuşalım bebeklerimize hepinizi çok seviyorum.
çok uzun zaman oldu buraya uğramayalı ki benim gibi uğramayanların sayısı fazlaymış anlaşılan.anlıyorum ki herkes zor zamanlardan geçiyor bende öyle yaşadıklarımız bazen güç veriyor dayanma gücü veriyor bazende tam tersi dibe vurduruyor işte gel gitler yaşıyoruz hayatta.beni soararsanız bi gelişme yok bizim için kök hücre tedavisi en son çare şu an tıbben yapılabilecek bişey yok ama yılmadık yinede son bi umuttur dedik ve bezmialemde celalettin peruya gidicez ilaç tedavisiyle azosperm tedavi ettiği duyduk belki bize de bi çare olur dedik ve yakın zamanda ona gitmeyi planlıyoruz yapmadığımız bişey kalmadı demek için.ama herşeye rağmen hayat devam ediyor nefes alıyoruz hergün belkide her saat daha da yaklaşıyoruz bebeklerimize belkide tam tersi uzaklaşıyoruz bunu hiç birimiz bilmiyoruz Rabbim ol derse eğer o isterse bizler evlat sahibi olabiliriz bu yüzden bol bol dua etmek düşüyor bize elimizden gelen tek şey bu.
havincim zaman geçiyor Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin isteyip de olmayan herkese bu duyduyu yaşatsın inşallah.ayşegülü annen için dua ediyorum rabbim şifalar versin onu sizlere bağışlasın inşallah.mirageen haber yok heralde bende meraklandım diğer arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım ayrı ayrı zikretmeye gerek duymadım hepinizin ismi kalbimde olana olmayana bol bol dualar ediyorum tez vakitte kavuşalım bebeklerimize hepinizi çok seviyorum.
merhaba canım içine evlat hasreti düşüpte acı çekmeyen yok tatlım yani bi sen değilsin burda zor zamanlardan geçen hepimiz aynıyız bizim yaşadıklarımız kimse anlayamaz benim içimin yandığı için mesele erkek yiğenlerim var onları gördükçe var allahım bunlara böyle bi acı gösterme yarabbim diye dua ediyorum havinin bi sözü var eğer rabbim bize vermicek olsaydı bu kapıları açmazdı tatlım inş inş bu gitceniz doktor size şifa olur inş sende tedaviye başlarsın biran önce bunu canıgönülden diliyorum tatlım
ben 1 haftadır evlat için yılmamamız gerektiğini daha çok anladım ablam kızını bana koydu 5 gün oldu evde bi çocuğun olması nekadar güzel bişeymiş 2 yaşında daha teyze teyze diye koşturup durdu ayaklarımın arasında 5 gün boyunca eline yapışıp parka götürdüm evimin içinde bir neşeydi ama bugün annesi geldi götürdü tatile gitmişlerdi ben arkasından çok ağladım allahım banada nasip et diye ve aklıma hep sizler geldiniz allahım bizede nasip etsin gerçekten evladın olmaması çok büyük bir eksiklikmiş
Sen nasılsın? Tedavin ne aşamada senide uzun zamandır görmüyordum.İyisindir umarım.
feriha canım gerçekten yaşadıklarımızı kimse anlamıyo rabbim bu kadarıyla bırakır inş rabbim sanada bu tıpikteki tüm kader arkadaşlarımada tez vakitte sağlıklı sıhatli bebişler nasip eyler inş
havin artık millet beni anlasın diye düşünmüyorum benden uzak dursun yeter bu bi imtihan verecek olan allah bana hocanın biri ben düşük yaptığımda bi söz söylemişti siz öyle bir dua ediyorsunuzki allahın çok hoşuna gidiyor siz dua ettikçe rabbim nazlanıyor sen bu dünyada ettiğin dualarla o yaptırdığın sayısız iğnelerle birsürü evladın çıkacak karşına bu çektiğin acılar hep karşına çıkcak taki sen isyan etmezsen demişti
bazen çıkmaza düşüyoruz bazen isyan ediyoruz bazende ezanlar okunurken içimiz yanarak dua ediyoruz rabbim bu günlerimizi unutturacak evlatlar veriri inş bizlere
havinim sana bi soru sorcam doktorum bana zor hastalarımdan birisiniz diyor şekil bozukluluğu olduğu içinmiş genetik tüp bebek yapcaklar
siz demi zor demişti demişti doktor sanki geçmişte böyle birşey okumuştum sanki
tesekkür edrim yüks kisin türkiye gittigimizde 4. tedaviye basladik hamile kaldim allahin izniyle. 9 haftalikken kürtac oldum gelisim olmadi kalp atisini duyamadik kürtac oldum cok sükür hamile kalabiliyoru umudumu kaybetmiyorum simdilik ara verdik Allah izin verirse kisin basayacagiz insallah bu imtihami allaha tevekkül ederek anneligi nasip eder rabbim... sizleride takip ediyorum insalllah rabbim hrekese anneligi nasp eder bebegimizi saglikla kucagimiza aliriz... aminnn
canım o hoca arkadaşın çok doğru söylemiş biz sabretip tevekkül edersek rabbim misliyle mükafatlandırır bizi
canım ben zor hasta değildim sadece rahmim geç kalınlaştı onun haricinde herşeyim normaldi inş bu sefer rabbim seninde yüzünü güldürecek
canım genetik tüp bebek uyguluyacaklarsa daha sağlıklı embriyo transfer edeceklerinden şansında katlanır rabbim bu sefer inş önce göbüşünü sonrada kucağını doldurur
amin canım amin inan gece gündüz hamile kaldığımin hayalini kuruyorum elinden bişey gelmemesi çok acı yapabilcemiz bişey olsa inanıyorum biz herkezden daha fazla yapardık demekki ben yanlış hatırlıyorum tatlım
evet bana bu sefer genetik tüp bebek yapılcak histereskopide yapıldı yapılmayan hiç bir tahlil kalmadı sanki bu sefer olcak gibi geliyor banada çok dua et bizlere rahim kendini toplayamadı bi kanama kesilmedi adet bi düzene girse hemen başlıcam tedaviye kendimden geçtim anne olabilmek böyle bir şey herhalde insan hiç kendini düşünmüyor tek bebeğini düşünüyor
ayşegül canım annen nasıl oldu varmı bi gelişme hiç sesin soluğun çıkmıyor inş her şey yolundadır
bu topiğin kızları nerde miragede nasıl acaba merak ediyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?