Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

canım hayırlısıyla duyarsın inş rabbim sağlıkla kucağına almanıda nasip etsin

canım hayırlısıyla kaliteli embriyoların olsun sağlıklı döllenip hayırlısıyla sana transfer olsun çatlatma iğnesine falan takılma bazen doktorlarında tedavi yöntemlerinde değişiklik oluyo inş sonu güzel olur hep olumlu düşün

mirage yazmayı bırakınca topik bir anda boşaldı.
havin gelmiş biraz hareketlenmiş. öyle böyle zaman geçiyor bizde bu hafta bitimi ile 8. aya giriyoruz.
artık kızımın tekmeleri çok sert. canımı yakıyor. doktor normal doğum dedi ama nasıl oalcak bilmiyorum. çünki iri bir bebek olacak dedi. gelişim 2 hafta ileri idi 1-1100 gr olması gerekirken 1650 idi iki hafta önce. sağlıklı olsunda doğumda olur bir şekilde
nerdeyse doğacak ama isme karar veremedik. isim hakkı babamızda alina diyor ama pek de karar vermiş değil.

canım benim ne güzel meleğin kilolu olacak normal doğum dediyse doktor korkma kilolu çocuklar daha rahat doğar bunu çok normal doğum yapan kadından duydum rabbim meleğini sağlıkla kucağına alıp cennet kokusunu içine çekmeni nasip eylesin inş

selam kızlar nasılsınız ben Allah nasip ederse 2 haziran gibi tedaviye başlıyorum sizler nasılsınız

sağol canım bende iyiyim bu aralar yoğundum pek giremedim maşallah canım seninde 15 hafta olmuş cinsiyet belli oldu mu?

canım haftaya kontrolum nasipse o zaman doktor söyler heralde canım darısı başınıza her gece duamdasınız rabbim tez vakitte doldursun kucaklarınızı

canım havinim benim etrafımdaki insanlar beni çıldırtırıyor ben isyandan kaçtıkca kafamı rahatlattıkca bebeklerini kucaklarına alıyorlar dayanamaz oldum artık bugün bi mekanda sohbet vardı bende gittim burnumdan geldi diyebilirim ablamın kızı kucağımdaydı bütün arkadaşlarla oturuyoruz bi kadın geldi senin mi maşallah büyütmüssün dedi benim değil dedim seninki nerde dedi yok benim dedim ay durmuş milletin içinde inş bi gün seninde olur diyip duruyor ya nasıl zor tuttum kendimi ağlamamak için milletinde derdi oldum kızlar boğuyorlar beni ben ümitliyim olcak bi gün ama dayanamaz oldum eve kapattım kendimi azarlayıp duruyorum ailemi kusura bakmayın kendi derdimle sıktım sizleri içime ata ata hasta olcam

canım herşey yoluna girer inş hayırlısıyla tedaviye başlarsın hepimiz negatifi gördük bu yolda sabır çok önemle sabret ve rabbime sığın rabbim kimsenin boynunu mükmez hayırlısıyla

bilmiyorum cnm pek bunalım takılıyorum ama düzelicek ve normale dönücem inş hayırlısıyla bugünler geçecek o bebek bu eve girecek rabbimin izniyle

üzülme der mevlana ....
istediğin bir şey olmuyorsa ,
ya daha iyisi olacağı için yada gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur
rabbim gönlümüzde olanı hakkımıza hayırlı,
hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze razi eylesin
kandiliniz mübarek olsun

bilmiyorum cnm pek bunalım takılıyorum ama düzelicek ve normale dönücem inş hayırlısıyla bugünler geçecek o bebek bu eve girecek rabbimin izniyle

canım inş hayırlısıyla toparlanırsın ve yeniden yola çıkarsın rabbim içindeki bunalımı darlığı ferahlatsın rabbim bu süreci hayırlısıyla aşmanı nasip eylesin

canım seninde kandilin mübarek olsun rabbim bu gece gönlünden geçen tüm duaları kabul eylesin rabbim tez vakitte sanada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin

canım inş hayırlısıyla toparlanırsın ve yeniden yola çıkarsın rabbim içindeki bunalımı darlığı ferahlatsın rabbim bu süreci hayırlısıyla aşmanı nasip eylesin

cnm içimde bebeğimi hissedene kadar biliyorum bu yangın sönmez ama sabır diyorum mübarek gecelerin yüzü suyu hürmetine rabbim bizede nasip eylesin sizleride sağ salim kucağınıza almanızı bilmiyorum hem bedenen hem ruhen çöktüm sanki bir dahaki adetimde tedaviye başla dediler istersem tabi ama ben istemiyorum taaa ekime artık oda nasipse tabii (

canım seni okadar iyi anlıyorumki ben 14 yıl aynı şeyleri duymaktan o kadar yorulmuştumki kendimi savunmak için artık 9 çocuğum var erkekklerim gurbette askerde kızlarımda evlendi diye milleti sustururdum o gün neden çocuğun yok diye konuşanlar bugünde farklı konmuşuyo o yüzden bence ne derse desin insanlar takılma ben bunu bu süreçte daha iyi anladım sanki 14 yıl ben beklemek istermiydim rabbim bu güne nasip etti ama millete baksan oluyoduda neden şimdiye kadar yapmadınız oldu hayırlı olsun demek yerine ondan olsada konuşacak laf bulur millet sen duyma canımseninki eksiklik değil sadece zamanını bekliyo niceleri bizim gibi tüp bebekle bile olsa anne olma imkanları yok daha kötüsünü düşünüp her daim halimize şükredelim canım insanların dediklerinide salla dediğim gibi her şekilde onlara malzeme lazım konuşmak için duyma rabbim öyle insanlarada akıl versin

canım bu yol uzun ve meşakkatli bir yol bize düşende sabırla hiç bıkmadan bu yolda yürümek asla umudunu kaybetme canım yaşın daha genç sen bizden daha avantajlısın inş rabbim önce göbüşünü sonrada kucağını dolduracak bunu asla unutma rabbim saatini vaktini herşeyin bizden daha iyi bilir inş vakti tez vakittir sende kavuşursun meleğine

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinizin mübarek regaib kandili kutlu olsun rabbim bu gecenin hürmetine yaptığınız tüm duaları kabul eylesin rabbim bu gece kapısından elimiz boş bizi geri çevirmesin inş hayırlı evlat isteyen tüm anne adaylarına ve bu topikteki can arkadaşlarıma rabbim bu gecenin hürmetine sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin tez vakitte inş bebeğini kucağına almak için gün sayan arkadaşlarımada banada rabbim gününde saatinde bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inş bu gecenin hürmetine rabbim darda koymaz biz aciz kullarını sabrımızı yoklar inş sabredip kazananlardan oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…