merhaba arkadaşlar nasılsınız öncelikle hamile haberi alan arkadaşlar adına çok sevindim kedi senin haberine çok mutlu oldum eşinin yazısını okurken gözlerim doldu hamile haberi aldığın günü hatırlıyorum burdaki arkadaşların birçoğunu eylül topiğinden hatırlıyorum hamilelikleri herkesin hayırlı sonuçlansın inşaallah bende miniğimin kalp atışlarını duymayı bekliyorum inşaallah bütün arkadaşlarımızın bebek haberlerini alırız
Merhaba arkadaşlar, bende tüp bebek tedavisine devam ediyorum,yarın transferim var çok heyecanlıyımm..3 tane başarısız aşılamam var o süreçte forumlarda yazışmıştım bu sefer okudum..umarım Rabbim hepimizin gönlüne göre verir bebeklerimize kavuşuruz..benim yumurtalarım aşırı uyarıldığı için dr.um ohss riskini önlemek için çatlatma iğnesi yerine decapeptyl verdi.opu dan sonraki gün karnım şişti birden 2 kg aldım ama şimdi iyiyim çok şükür..forumlardan benim gibi çatlatma iğnesi olmayan görmedim hiç.. Bakalım umarım hayırlı haberler alırız..
mirage yazmayı bırakınca topik bir anda boşaldı.
havin gelmiş biraz hareketlenmiş. öyle böyle zaman geçiyor bizde bu hafta bitimi ile 8. aya giriyoruz.
artık kızımın tekmeleri çok sert. canımı yakıyor. doktor normal doğum dedi ama nasıl oalcak bilmiyorum. çünki iri bir bebek olacak dedi. gelişim 2 hafta ileri idi 1-1100 gr olması gerekirken 1650 idi iki hafta önce. sağlıklı olsunda doğumda olur bir şekilde
nerdeyse doğacak ama isme karar veremedik. isim hakkı babamızda alina diyor ama pek de karar vermiş değil.
selam kızlarnasılsınız ben Allah nasip ederse 2 haziran gibi tedaviye başlıyorum sizler nasılsınız
gamze canım ben iyiyim ya sen nasılsın kaçaklardan biri ufukta göründü canım şimdiden tedavin hayırlı olsun inş
sağol canım bende iyiyim bu aralar yoğundum pek giremedim maşallah canım seninde 15 hafta olmuş cinsiyet belli oldu mu?
canım haftaya kontrolum nasipse o zaman doktor söyler heralde canım darısı başınıza her gece duamdasınız rabbim tez vakitte doldursun kucaklarınızı
canım benim hepimiz ne yollardan geçiyoruz rabbim sakın unutma isyanda etme asla zahmetleri rahmetsiz bırakmaz senin meleğinde seni bekliyo saret isyan etme rabbim hayırlısıyla kavuşturacak seni meleğine canım rabbim dermansız dert vermesin kullarına en kötüsü odur şükürki dermanımız var yürüyeceğimiz yolda az daha sabır rabbime tevekkül et hayırlısıyla sende kavuşacaksın meleğine
canım benim histeroskopiden sonra 5 gün az az da olsa kanamam sürmüştü inş çabuk toparlarsın bıraz geç cevap yazdım kusuruma bakma saatim saatimi tutmuyo
selam kızlarnasılsınız ben Allah nasip ederse 2 haziran gibi tedaviye başlıyorum sizler nasılsınız[/QUO
selam canım iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın tedavin hayırlı olur inş kucağınada almayı nasip etsin rabbim
canım herşey yoluna girer inş hayırlısıyla tedaviye başlarsın hepimiz negatifi gördük bu yolda sabır çok önemle sabret ve rabbime sığın rabbim kimsenin boynunu mükmez hayırlısıyla
bilmiyorum cnm pek bunalım takılıyorum ama düzelicek ve normale dönücem inş hayırlısıyla bugünler geçecek o bebek bu eve girecek rabbimin izniyle
üzülme der mevlana ....
istediğin bir şey olmuyorsa ,
ya daha iyisi olacağı için yada gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur
rabbim gönlümüzde olanı hakkımıza hayırlı,
hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze razi eylesin
kandiliniz mübarek olsun
canım inş hayırlısıyla toparlanırsın ve yeniden yola çıkarsın rabbim içindeki bunalımı darlığı ferahlatsın rabbim bu süreci hayırlısıyla aşmanı nasip eylesin
canım havinim benim etrafımdaki insanlar beni çıldırtırıyor ben isyandan kaçtıkca kafamı rahatlattıkca bebeklerini kucaklarına alıyorlar dayanamaz oldum artık bugün bi mekanda sohbet vardı bende gittim burnumdan geldi diyebilirim ablamın kızı kucağımdaydı bütün arkadaşlarla oturuyoruz bi kadın geldi senin mi maşallah büyütmüssün dedi benim değil dedim seninki nerde dedi yok benim dedim ay durmuş milletin içinde inş bi gün seninde olur diyip duruyor ya nasıl zor tuttum kendimi ağlamamak için milletinde derdi oldum kızlar boğuyorlar beni ben ümitliyim olcak bi gün ama dayanamaz oldum eve kapattım kendimi azarlayıp duruyorum ailemi kusura bakmayın kendi derdimle sıktım sizleri içime ata ata hasta olcam
cnm içimde bebeğimi hissedene kadar biliyorum bu yangın sönmez ama sabır diyorum mübarek gecelerin yüzü suyu hürmetine rabbim bizede nasip eylesin sizleride sağ salim kucağınıza almanızı bilmiyorum hem bedenen hem ruhen çöktüm sanki bir dahaki adetimde tedaviye başla dediler istersem tabi ama ben istemiyorum taaa ekime artık oda nasipse tabii(
selam kızlarnasılsınız ben Allah nasip ederse 2 haziran gibi tedaviye başlıyorum sizler nasılsınız[/QUO
selam canım iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın tedavin hayırlı olur inş kucağınada almayı nasip etsin rabbim
bende iyiyim elh canım dualarda unutmayın
bu arada herkesin kandili mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?