• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

afedersin ot gibi yaşıyorum cnm çünkü bişeyy yapmak gelmiyor içimden kalbim acıyo derler ya doğruymuş kalbimde bi yer var sızım sızım sızlıyooo :(((

evet canim emin ol bende ayniyim yillar gectikce o sizi dahada artti icimde. zaman aleyhime isliyo diyorum.

ilkbahari cok sevioyum ama ne yazikki gene yanlizim ve gene yasamak bile istemyiorum.o kadar hayattan bikmisim yani
beni ayakta tutan inancim ve bebeklerimle gecirdigim hayallerim.
diger arkadaslar bizden cok farkli degil okudum, feriha ve digerleride üzgün ne yapicagiz bilemiyorum ALLAHA sigindim baskada bise gelmiyor elimizden

evet canim emin ol bende ayniyim yillar gectikce o sizi dahada artti icimde. zaman aleyhime isliyo diyorum.

ilkbahari cok sevioyum ama ne yazikki gene yanlizim ve gene yasamak bile istemyiorum.o kadar hayattan bikmisim yani
beni ayakta tutan inancim ve bebeklerimle gecirdigim hayallerim.
diger arkadaslar bizden cok farkli degil okudum, feriha ve digerleride üzgün ne yapicagiz bilemiyorum ALLAHA sigindim baskada bise gelmiyor elimizden

aynen cnm bnm verende o alanda o vermeyende o rabbim bizi bu yolla sınamasın sevdiklerimizle ve evladımızla sınamasın rabbim er yada geç kucağımız dolsun inş :(

aynen cnm bnm verende o alanda o vermeyende o rabbim bizi bu yolla sınamasın sevdiklerimizle ve evladımızla sınamasın rabbim er yada geç kucağımız dolsun inş :(

INSALLAHH INSALAHHH RABBIM daha fazla aratmasin beletmesin. durumuz zor ama ümitsiz degil yillarca beklemis bebk sahibi olmus bür sürü arkadaslarimiz var.

umarim bizlerde onlar gibi bebek sahibi oluruz.

INSALLAHH INSALAHHH RABBIM daha fazla aratmasin beletmesin. durumuz zor ama ümitsiz degil yillarca beklemis bebk sahibi olmus bür sürü arkadaslarimiz var.

umarim bizlerde onlar gibi bebek sahibi oluruz.

inş cnm bnm inş rabbim kucağımızı doldursun vaktiyle inş evlat hasretiyle kavurmasın bizleri :(

inş cnm bnm inş rabbim kucağımızı doldursun vaktiyle inş evlat hasretiyle kavurmasın bizleri :(

INSALLAH canim aslinda bizim yaptigimiz yanis her seyi bebek olayina baglamis durumdayiz. ama elimizde degil
kendime kziyorum bütün hayallarin bebk üzerine bu yanlis mutlaka yapicak baska birseyler bulmalisin en azindan elisi yapmalisin diyorum ama icimden gelmiyor yapmak affff afff

INSALLAH canim aslinda bizim yaptigimiz yanis her seyi bebek olayina baglamis durumdayiz. ama elimizde degil
kendime kziyorum bütün hayallarin bebk üzerine bu yanlis mutlaka yapicak baska birseyler bulmalisin en azindan elisi yapmalisin diyorum ama icimden gelmiyor yapmak affff afff

bende diyorum bazen mutlu et kendini diye sonra diyorum ki neden mutlu olmalıyım ki mesela evde kalmamaya çalışıyorum yoksa kafayı yiyecek gibi oluyorummm :((( kendimi atıyorum dışarı en kötüsü vitrin bakıyorum alış veriş merkezlerinde o konuyu düşünmek bile beynimin karıncalanıp uyuşmasına yetiyo :((

bende diyorum bazen mutlu et kendini diye sonra diyorum ki neden mutlu olmalıyım ki mesela evde kalmamaya çalışıyorum yoksa kafayı yiyecek gibi oluyorummm :((( kendimi atıyorum dışarı en kötüsü vitrin bakıyorum alış veriş merkezlerinde o konuyu düşünmek bile beynimin karıncalanıp uyuşmasına yetiyo :((

evden cikmakla iyi yapiyorsun daha cok gencsin ALLAH korusun üzüntüden hast olursun. bebk tedavisinde ilk basta daha zorlanyiorsun mesea ben 2 yil öncesine kadar sürekli kalp agrisi cekerdim sürekli kalbime kramp girerdi acilara gurbete yanlizliga dayaanamiyordum

zamanala acilarin kadini oldum fiziki yönden daha saglikliyim ama ruhen parcali bulutlu.

anneler günü bizim gibiler ici ne kadar kötü gecti diyorum ahh ahh bbazen RABBIME sitem ediyorum YARABBI bazilari icin bebk dogurmak ne kadar kolay, yaaaa bizler icin niye bu kadar zor hatta imkansiz gibi.

evden cikmakla iyi yapiyorsun daha cok gencsin ALLAH korusun üzüntüden hast olursun. bebk tedavisinde ilk basta daha zorlanyiorsun mesea ben 2 yil öncesine kadar sürekli kalp agrisi cekerdim sürekli kalbime kramp girerdi acilara gurbete yanlizliga dayaanamiyordum

zamanala acilarin kadini oldum fiziki yönden daha saglikliyim ama ruhen parcali bulutlu.

anneler günü bizim gibiler ici ne kadar kötü gecti diyorum ahh ahh bbazen RABBIME sitem ediyorum YARABBI bazilari icin bebk dogurmak ne kadar kolay, yaaaa bizler icin niye bu kadar zor hatta imkansiz gibi.

cnm bnm sakın isyan etme çnkü çok günah rabbimin gücüne gider allahım bu acılarımızın sonunu göstersin inş inşaallahhhh :(((

cnm bnm sakın isyan etme çnkü çok günah rabbimin gücüne gider allahım bu acılarımızın sonunu göstersin inş inşaallahhhh :(((

Hasa canim isyan etmiyorumm, sadece sitem ediyorum RABBIM hikmetinden sual olunmaz bazilari bebgini yakiyor cüpe atiyor biz niye böyleyiz diyorum
sonra tövbe ediyorum tabiki KANDILDE bol bol dua ettim kendime ve sizlere hastalara. ALLAH anali babali saglikli evlatlar nasip etsin cümlemize.

evet canım bu süreçte moral çok önemli ama ben sakin olamıyorum herkeze herşeye kızıyorum arada durup kafayı yedim galiba diyorum
inş canım çok üzdü bu bebekler bizi zaten eşim diyor allah nasip etsin bi olsun diyor ilk tokatını benden yicek sıpa diye gülüyoruz felan
evet yapılmayan hiç bir tahlil kalmadı histereskopide yapıldı parça almışlardı ardılar oda temiz çıkmış şükür havin benim bu kanama hala kesilmedi sizinde olmuşmuydu doktorum düzeleceğini söyledi ama bi kanama kesilmedi

canım alınan parçanında temiz çıkmasına sevindim en kısa sürede rahim kendini toparlarda inş sende tedavine sıtart verirsin canım

dediğim gibi moralini yüksek tut kızgınlığını öfkeni kontrol et ben bu yola çıktığım günden beri belirli dersler yaptım kendime evde günün çoğunu onlarla geçirdiğimden kızıp öfkelenmeye vaktim olmadı sende bol bol kuran oku tesbih çek rabbime yalvar rabbim sabrını arttırsın canım

Güzel duaların için çok sağol canım. Benimde dualarım seninle. Teyzesi o kuzunu yaradana kurban olsun. Herşey yolunda gitsin inşallah. Rabbim mutluluğunu daim etsin hayırla kucağına aldığın günleride görürsün inşallah

Arkadaşım tedavin hayırlı olsun. Son bekleyişin olsun inşallah. Dediğin tanıyı bende hiç duymadım. Bi fikrim yok gerçekten ama biliyorum ki Rabbim ol desin herşey bahane.

canım gece gündüz bu topikteki kader arkadaşlarım hep duamdasınız rabbim tez vakitte sizlerinde yüzünü güldürecek buna tüm kalbimle inanıyorum

canım kontrolüme bir gün kaldı perşembe inş kuzucuğumu göreceğim ve herşey yolunda gider ara uzayında benimde pimpiriklerim artıyo rabbim inş sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder canım sizde bana dua edin hep duamdasınız

slm arkadaslar INSALAH herkes iyidir

uzun zamandir yazmiyorum bende simdili bir gelisme yok 2. kez gene asilama oldum tutmadi malesef.

zaten tutsa sasirirdim nasip kismet diyim.

havin masallah bebgin bayagi olmus kucagnada almak nasip olir INSALLAHH.

diger arkadaslar heralde hepimiz ayniyiz simdilik bir gelisme yok

bu arada herkes topigin bos olmasindan sikayet ediyor evet bos eskisi gibi degil.

söyle yapsak net basina gecen yazsin ve beklesin yani isigi yansin. gelen arkadaslarda isigi yanik olan arakdasla sohbet etsinler.

hem topik bos kalamis olur hemde biz sohbet etmis oluruz. bayagi bosladik topigi.

soğal canım rebbim tez vakitte sizede yaşatsın bu güzel duyguyu büyüyo haftalar geçiyo bakalım teyzesi perşembe cinsiyetini gösterirse öğrenceğiz inş

sen nasılsın bu arada canım

A. S canim hos geldin canim

ayniyiz valla, asil sen nasilsin bebisin iyimi??

hoş bulduk canım bebeğimi perşembe göreceğim inş o gün içim rahatedecek iyidir teyzesi heralde arada kasıklarımda ağrı olunca diyorumki ben burdayım diye bide midem bulanmasa artık yüreğim ağzımda gezerdim heralde

ahh ahhh bunalımdayım ben yine adamı da haşladım küstürdüm gitti yattı bende hiç gidip yanına yatmıycam bu gece yalnız uuyusunda akıllansın beyfendiiii :(((:47::47::47::47:

canım valla arada bende haşlıyom bunalım takılıyoz hep allah eşlerimizede sabır anlayış versin noldu kız neden haşladın adamı

Hasa canim isyan etmiyorumm, sadece sitem ediyorum RABBIM hikmetinden sual olunmaz bazilari bebgini yakiyor cüpe atiyor biz niye böyleyiz diyorum
sonra tövbe ediyorum tabiki KANDILDE bol bol dua ettim kendime ve sizlere hastalara. ALLAH anali babali saglikli evlatlar nasip etsin cümlemize.

bende ettim cnm rabbm açmayacağı kapıyı çaldırmazmış inş bizimde kapımızı açar

canım bak asla rabbim ona verdi o çöpe attı o yaktı diye düşünme rabbim hepimize evladı nasip edeceği saati yazmış o gün geldiğinde hepimiz anne olacağız kendimden misal veriyim 14 yıllık evliyim ve hiç bir doktor eşinin spermleri ile bugün çocuğun olur demedi ama tıpda 14 yıldır tüp bebek var buna rağmen tüp bebekle dahi olur demediler rabbim bana bunu inş sonuna kadar devam eder evladımı kucağıma aldığımıda görürüm 14. yılımda nasip eyledi ondan böyle rabbimin gücüne gidecek düşüncelere asla kapılmıyalım rabbim bunu er geç nasip edecek bizler sadece arayalım istenecek kapıdan rabbimden isteyelim canım

canım alınan parçanında temiz çıkmasına sevindim en kısa sürede rahim kendini toparlarda inş sende tedavine sıtart verirsin canım

dediğim gibi moralini yüksek tut kızgınlığını öfkeni kontrol et ben bu yola çıktığım günden beri belirli dersler yaptım kendime evde günün çoğunu onlarla geçirdiğimden kızıp öfkelenmeye vaktim olmadı sende bol bol kuran oku tesbih çek rabbime yalvar rabbim sabrını arttırsın canım

canım gece gündüz bu topikteki kader arkadaşlarım hep duamdasınız rabbim tez vakitte sizlerinde yüzünü güldürecek buna tüm kalbimle inanıyorum

canım kontrolüme bir gün kaldı perşembe inş kuzucuğumu göreceğim ve herşey yolunda gider ara uzayında benimde pimpiriklerim artıyo rabbim inş sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder canım sizde bana dua edin hep duamdasınız

soğal canım rebbim tez vakitte sizede yaşatsın bu güzel duyguyu büyüyo haftalar geçiyo bakalım teyzesi perşembe cinsiyetini gösterirse öğrenceğiz inş

sen nasılsın bu arada canım

hoş bulduk canım bebeğimi perşembe göreceğim inş o gün içim rahatedecek iyidir teyzesi heralde arada kasıklarımda ağrı olunca diyorumki ben burdayım diye bide midem bulanmasa artık yüreğim ağzımda gezerdim heralde

oh oh büyüsün yumurcak annesine saglikli bir sekilde kavussun annesinin kucagina gelse. az kalmis bebgini görmene canim.
hamile kalmakla rahat olunmuyor dimi. sürekli endise icindesin. mide bulantilarin asirimi?

canım valla arada bende haşlıyom bunalım takılıyoz hep allah eşlerimizede sabır anlayış versin noldu kız neden haşladın adamı

dedim ki hayatım sana ihtiyacım var bna 5 dknı ayırırmısın tamam dedi geldi gözünü dikti tvye bişi diyom cvp vermiyor bazen dinlemiyor bende bağırdım çağırdımmm oda kalktı gitti bende işin düştümü karıcım karıcım peşimde geziyosun bnm sana ihtiyacım olduğundada defolup gidiyosun dedim valla ben onu nasıl hoş görüyosam oda bunu yapmak zorunda o beni iyice delirtiyor :47::47::47::47:

bende ettim cnm rabbm açmayacağı kapıyı çaldırmazmış inş bizimde kapımızı açar

canım o kapıyı rabbim açmış sadece o kapıdan geçeceğiniz vakit tam belli değil tek duam inş sizde o kapıdan son defa geçersiniz bu sefer hamiş olarak yola devam edersiniz

Back