• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

arkadaşlar hepinize merhaba bende eylül de +tüp bebek deneyip negatif alanlardanım . daha önce de yazmıştım ankara da bu yaz için anatolia ile ön görüşme yapmıştım ve bu ay adet olunca histereskopi yapılacaktı kiii bu gün hamile olduğumu öğrendim ve hüzünlerimi paylaştığım sizlere umut olmak için paylaşıyorum umut kaybetmek yok...

pretty71 canım çok sevindim rabbim tamamına erdirip sağlıkla meleğini kucağına almanı nasip eylesin inş

sagol dilakız Allah razı olsun çok güzel bi duygu bide kalp atışlarını duysaydıkk zaman gecmıyoo...

ezgi canım rabbim tamamına erdirsin kese kalp atışı derken gününde saatinde rabbim meleklerini kucağına almanıda nasip eylesin inş

nasılsınız öncelikle hamile arkadaşlar adına çok sevindim allah kucağınıza almayı nasip etsin inş bizede nasip olur
dün histeroskopi oldum bi sorun çıkarsa diye çok korkmuştum şükür rabbime hiç bir sorun çıkmadı parça alındı patalojiye gitti inş ondada bi sorun çıkmaz
bu arada mirageden haber alan varmı kedi den bebeklerini getirdimiki eve merak ettim hiç kimse yok

feriha canım inş bundan sonra herşey yolunda gider ve sende rabbimin izniyle kavuşursun meleğine

merhaba

yeni hamilelik haberi alan arkadaşlara çok sevindim. tebrik ederim. rabbim bizlere de nasip eder inş. ben de eylül ayında bu topikteki arkadaşlarla beraber tüp deneyen ve negatifi gören, sonrasında dondurulmuşlarla ocakta yeniden tedaviye başlayıp transfer edilen biri olarak Allah nasip ederse mayıs sonu gibi tekrar başlayacağız. bu topiğe ben de girip bakıyorum kimseler yok. ins tedavide olan yada yeniden başlamayı bekleyen arkadaşlara da hayırlı sonuçlar dilerim.

merveyi merak etmişsiniz. merve nin 2 haftası kalmış az kaldı inş. hayırlısıyla kucağına alır.ben de mirageyi merak ediyorum.

gelişmelerden ne olur haberdar edin.

aysegul annen için çok üzüldüm. rabbim hayırlısını nasip etsin. seninde yüreğine su serpsin bu yangını dindirsin inş.

herkese sevgiler...

melisdilek canım inş mayıs sonu başlıyacağın tedavin son tedavin olur rabbim bu sefer seninde hayırlısıyla doldurur kucağını

Kızlar hamileyiiim :52:

Rabbime çok şükürler olsunnnn :52:

Allahım herkese nasip etsin.

Sağlıcakla kucağıma almayı büyütmeyi nasip etsin .aminnn :52:

umutdoluyuz canım çok sevindim inş rabbim tamamına erdirir hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görürsün

Havinim 15 hafta olmuşsun. Maşallah sana.:nazar::nazar::nazar: bebişinin cinsiyeti belli mi ? ben mi kaçırdım ?? :26:

canım en son 12. haftamda gitmiştim doktora nasipse ayın 23. de kontrol var inş o zaman doktorum söyler tabiki bebişte gösterirse hayırlısıyla inş o gün hayırlı haberlerle gelirim

canım sen nasılsın neler yapıyon yeni tedavine nasipse ne zaman başlıyacaksın

canım en son 12. haftamda gitmiştim doktora nasipse ayın 23. de kontrol var inş o zaman doktorum söyler tabiki bebişte gösterirse hayırlısıyla inş o gün hayırlı haberlerle gelirim

canım sen nasılsın neler yapıyon yeni tedavine nasipse ne zaman başlıyacaksın

Sağlıkla sıhhatle doğsun, hayırlı evlat olsun da kız erkek farketmez.. Ben iyiyim canım. Bugün kontrolüm vardı. Bebeğimi kaybettiğimden beri akıntı kanama vs uğraşıyordum:5: Allah'a şükür bugün müjdeli haberi aldım. Rahim toparlanmış. istediğiniz zaman başlayabiliriz dedi. Haziran adetinin 21. günü uzun protokolle başlayacağım. Temmuz adetinde de aktif tedavi olacak. Allah nasip kısmet ederse... Dua et bana Havinim...:16:

Sağlıkla sıhhatle doğsun, hayırlı evlat olsun da kız erkek farketmez.. Ben iyiyim canım. Bugün kontrolüm vardı. Bebeğimi kaybettiğimden beri akıntı kanama vs uğraşıyordum:5: Allah'a şükür bugün müjdeli haberi aldım. Rahim toparlanmış. istediğiniz zaman başlayabiliriz dedi. Haziran adetinin 21. günü uzun protokolle başlayacağım. Temmuz adetinde de aktif tedavi olacak. Allah nasip kısmet ederse... Dua et bana Havinim...:16:

canım rahiminin kendini toparlamasına çok sevindim inş bundan sonra rabbiminde izniyle herşey yolunda gider sende sağlıkla kavuşursun meleğine hep duamdasınız canım

ben cinsiyet konusuna hiç takılmıyom doktoru kimileri 12. haftada sıkıştırıyo ben hiç sormadım bile 14 yıl bekleemişim bide kız erkek ayrımımı yapacağım canım rabbim sağlıklı sıhatli haırlı evlat eylesin inş sağlıkla kucağıma aldığım günüde görürüm rabbim tüm isteyenlre nasip eylesin inş bu sefer rabbim seninde güldürür yüzünü canım bu çektiklerin son olur inş

Merhabalar. ben de histereskopiden sonra tedaviye başladım. Bugün 4.lucrini vurdum. İkinci denemem olacak inşallah bu sefer allahım nasip eder. Bilmem nedendir bu anneler gününde fazla duygusalım. İnşallah seneye isteyen herkese rabbim annelik nasip eder. Dualarınızda unutmayın inşallah.

Merhabalar. ben de histereskopiden sonra tedaviye başladım. Bugün 4.lucrini vurdum. İkinci denemem olacak inşallah bu sefer allahım nasip eder. Bilmem nedendir bu anneler gününde fazla duygusalım. İnşallah seneye isteyen herkese rabbim annelik nasip eder. Dualarınızda unutmayın inşallah.

şafak canım inş bu tedavinin sonunda sende meleğine kavuşursun rabbim daha fazla bekletmez seni

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu güzel bir pazar diliyorum

hkere merve tuba yuks kedi hayal ve bebişimolsun ve topiğimizin tüm hamişleri hepinizin anneler günü kutlu olsun

kızlar anne olmayı sonuna kadar hak eden fedakar anne adayları ve anneleri anneliğin ne kadar kutsal mucizevi olduğunu bebeklerimizi kucağımıza almadan anlayan kaderdaşlarım hepimizin anneler günü kutlu olsun.bir gün bize de anneciğim anneler günün kutlu olsun deyip yanağımızdan öpen evlat yada evlatlar nasip etsin RABBİM.HAYALİ BİLE ÇOK GÜZEL..:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
bugün çiçekler benden dilerim bir daha ki anneler gününe ya eşinizden yada evlatlarınızdan alırsınız bu çiçekleri..:16::16::16::16::16:

inş bende birgün anne olurum bugün çok tuhaf bir haldeyim çok tuhaf hissediyorum kendimi bugün bizim merkezin anneler günü şenliği var bende olmayı çok isterdim orda seneye inş demekten başka bir şansım yok
havinim allah gönlüne göre nersin kız erkek hayırlısı inş sabrettin mükafatını aldın ben bazen sabrediyorum bazende isyna kaçıyorum herşey tersine gidiyor hayatımda bir türlü kanamayı kesemediler sürekli regl oluyorum hiç halim kalmadı kullanmadığım ilaç kalmadı nerdeyse en sonunda histeroskopi oldum artık narkoz almaktan bıktım o ameliyat hanedende elden gelen bişey yok mecbur kendim elimle ayağımla gidiyorum kızın olursa ismini nazlı koy tatlım çok ağlattılar bizi kucağına alıncada poposuna poposuna vur sıpanın
havin sende olmuştun histeroskopi den sonra kanaman oldumu benim kesilmedi hala tatlım böylemi oluyor

inş bende birgün anne olurum bugün çok tuhaf bir haldeyim çok tuhaf hissediyorum kendimi bugün bizim merkezin anneler günü şenliği var bende olmayı çok isterdim orda seneye inş demekten başka bir şansım yok
havinim allah gönlüne göre nersin kız erkek hayırlısı inş sabrettin mükafatını aldın ben bazen sabrediyorum bazende isyna kaçıyorum herşey tersine gidiyor hayatımda bir türlü kanamayı kesemediler sürekli regl oluyorum hiç halim kalmadı kullanmadığım ilaç kalmadı nerdeyse en sonunda histeroskopi oldum artık narkoz almaktan bıktım o ameliyat hanedende elden gelen bişey yok mecbur kendim elimle ayağımla gidiyorum kızın olursa ismini nazlı koy tatlım çok ağlattılar bizi kucağına alıncada poposuna poposuna vur sıpanın
havin sende olmuştun histeroskopi den sonra kanaman oldumu benim kesilmedi hala tatlım böylemi oluyor

feriha canım bende bu denemden önce histerekopı olmuştum nerdeyse adet günüme kadar kanamalrım oldu daha doğrusu başlarda hafif kanama şeklinde sonra da lekelnme şeklinde deavm etti adetime yakın zamanlarda da sadece peceteye silince kan gelıyodu bazen açık kırmızı bazen kahverengi şeklinde ama dr aradım bana normal oldugunu soyledı ve birde o dönem de kistimden dolayı doğum kontrol hapıda kullanıyrdum bunun da etkısının oldugunu soyledıler bence endişelnme çok fazla kanaman yoksa birde kaç gün oldu histerekopı yapılalı kanamanın mıktarı ne canım...gecmiş olsun..

feriha canım bende bu denemden önce histerekopı olmuştum nerdeyse adet günüme kadar kanamalrım oldu daha doğrusu başlarda hafif kanama şeklinde sonra da lekelnme şeklinde deavm etti adetime yakın zamanlarda da sadece peceteye silince kan gelıyodu bazen açık kırmızı bazen kahverengi şeklinde ama dr aradım bana normal oldugunu soyledı ve birde o dönem de kistimden dolayı doğum kontrol hapıda kullanıyrdum bunun da etkısının oldugunu soyledıler bence endişelnme çok fazla kanaman yoksa birde kaç gün oldu histerekopı yapılalı kanamanın mıktarı ne canım...gecmiş olsun..

cevabın için teşekkür tatlım benimde kesilmicek galiba zaten doğru düzgün adet olamaz olmuştum sürekli kanama oluyordu zaten benimde çok fazla değil bi çoğalıyor bir azalıyor tatlım nezaman adet görcem bilmiyorum doktoruma sorduğumda bu ay düzenli görürsün dedi insan artık mücadale etmekten bıkıyor bir müddet sonra çok korkuyorum o ameliyathaneye girmeye bida hem rezillik hem acı insan kendi kendine acıyor nerdeyse düzelmezse bida yapilirmış histeroskopi tek korkum o banada verdi hap ama doğum kontrole uygun değildir yazıyor üstünde hakkımızda hayırlısı canım başa gelen çekiliyor bir biz biliriz birde allah

canım benim hepimiz ne yollardan geçiyoruz rabbim sakın unutma isyanda etme asla zahmetleri rahmetsiz bırakmaz senin meleğinde seni bekliyo saret isyan etme rabbim hayırlısıyla kavuşturacak seni meleğine canım rabbim dermansız dert vermesin kullarına en kötüsü odur şükürki dermanımız var yürüyeceğimiz yolda az daha sabır rabbime tevekkül et hayırlısıyla sende kavuşacaksın meleğine

canım benim histeroskopiden sonra 5 gün az az da olsa kanamam sürmüştü inş çabuk toparlarsın bıraz geç cevap yazdım kusuruma bakma saatim saatimi tutmuyo

Merhaba arkadaşlar, bende tüp bebek tedavisine devam ediyorum,yarın transferim var çok heyecanlıyımm..3 tane başarısız aşılamam var o süreçte forumlarda yazışmıştım bu sefer okudum..umarım Rabbim hepimizin gönlüne göre verir bebeklerimize kavuşuruz..benim yumurtalarım aşırı uyarıldığı için dr.um ohss riskini önlemek için çatlatma iğnesi yerine decapeptyl verdi.opu dan sonraki gün karnım şişti birden 2 kg aldım ama şimdi iyiyim çok şükür..forumlardan benim gibi çatlatma iğnesi olmayan görmedim hiç.. Bakalım umarım hayırlı haberler alırız..

merhaba arkadaşlar nasılsınız öncelikle hamile haberi alan arkadaşlar adına çok sevindim kedi senin haberine çok mutlu oldum eşinin yazısını okurken gözlerim doldu hamile haberi aldığın günü hatırlıyorum burdaki arkadaşların birçoğunu eylül topiğinden hatırlıyorum hamilelikleri herkesin hayırlı sonuçlansın inşaallah bende miniğimin kalp atışlarını duymayı bekliyorum inşaallah bütün arkadaşlarımızın bebek haberlerini alırız :49:

hayatın şuan pek bir neşesi heyecanı kalmadığı gibi bu topikte oldu artık kimseler girmiyor bende bakıp çıkıyorum kimse yok negatifimizden sonra çok zor toplandık hala rahmim hala toplanmadı bile :( benm en son girişimden beri neredeyse kimseler yok :(

topiğimiz bomboş kalmış.. hiç kimseler yok nerelerdesinixz yaa hani bu topik uğurlu gelecekti...mirageeee nerelerdesin

ayşegül canım nasılsın annenin durumu nasıl canım

evet bende bakıyom topiğe arada yazıyom kimse yok mayısıda yarıladık asil gamze ve mirageden ses yok tedavilere ne zaman başlıyacaklar hayırlısıyla bir selam yazaydılar idi

hayatın şuan pek bir neşesi heyecanı kalmadığı gibi bu topikte oldu artık kimseler girmiyor bende bakıp çıkıyorum kimse yok negatifimizden sonra çok zor toplandık hala rahmim hala toplanmadı bile :( benm en son girişimden beri neredeyse kimseler yok :(

canım herşey yoluna girer inş hayırlısıyla tedaviye başlarsın hepimiz negatifi gördük bu yolda sabır çok önemle sabret ve rabbime sığın rabbim kimsenin boynunu mükmez hayırlısıyla

Back