- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
arkadaşlar hepinize merhaba bende eylül de +tüp bebek deneyip negatif alanlardanım . daha önce de yazmıştım ankara da bu yaz için anatolia ile ön görüşme yapmıştım ve bu ay adet olunca histereskopi yapılacaktı kiii bu gün hamile olduğumu öğrendim ve hüzünlerimi paylaştığım sizlere umut olmak için paylaşıyorum umut kaybetmek yok...
pretty71 canım çok sevindim rabbim tamamına erdirip sağlıkla meleğini kucağına almanı nasip eylesin inş
sagol dilakız Allah razı olsun çok güzel bi duygu bide kalp atışlarını duysaydıkk zaman gecmıyoo...
ezgi canım rabbim tamamına erdirsin kese kalp atışı derken gününde saatinde rabbim meleklerini kucağına almanıda nasip eylesin inş
nasılsınız öncelikle hamile arkadaşlar adına çok sevindim allah kucağınıza almayı nasip etsin inş bizede nasip olur
dün histeroskopi oldum bi sorun çıkarsa diye çok korkmuştum şükür rabbime hiç bir sorun çıkmadı parça alındı patalojiye gitti inş ondada bi sorun çıkmaz
bu arada mirageden haber alan varmı kedi den bebeklerini getirdimiki eve merak ettim hiç kimse yok
feriha canım inş bundan sonra herşey yolunda gider ve sende rabbimin izniyle kavuşursun meleğine
merhaba
yeni hamilelik haberi alan arkadaşlara çok sevindim. tebrik ederim. rabbim bizlere de nasip eder inş. ben de eylül ayında bu topikteki arkadaşlarla beraber tüp deneyen ve negatifi gören, sonrasında dondurulmuşlarla ocakta yeniden tedaviye başlayıp transfer edilen biri olarak Allah nasip ederse mayıs sonu gibi tekrar başlayacağız. bu topiğe ben de girip bakıyorum kimseler yok. ins tedavide olan yada yeniden başlamayı bekleyen arkadaşlara da hayırlı sonuçlar dilerim.
merveyi merak etmişsiniz. merve nin 2 haftası kalmış az kaldı inş. hayırlısıyla kucağına alır.ben de mirageyi merak ediyorum.
gelişmelerden ne olur haberdar edin.
aysegul annen için çok üzüldüm. rabbim hayırlısını nasip etsin. seninde yüreğine su serpsin bu yangını dindirsin inş.
herkese sevgiler...
melisdilek canım inş mayıs sonu başlıyacağın tedavin son tedavin olur rabbim bu sefer seninde hayırlısıyla doldurur kucağını
Kızlar hamileyiiim
Rabbime çok şükürler olsunnnn
Allahım herkese nasip etsin.
Sağlıcakla kucağıma almayı büyütmeyi nasip etsin .aminnn![]()
umutdoluyuz canım çok sevindim inş rabbim tamamına erdirir hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görürsün