Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

zaten aramızda farklı olan yokki tatlım herkez içinde yaşıyor fırtınalar kopuyor dün çok kötü oldum kendimi çaresiz hissettim annemin üzülmiyeceğini bilsem oracıkta diz çöküp ağlıcaktım git gite bu hasret dahada çok sarıyor insanı bir an geliyor tamam diyorum aklımdan çıkarcam biraz hayatımı yaşayayım diyordum ara vereyim tedaviye diyordum tamda öyle düşünmeye başlamıştım ki arkadaşım 2. çocuğuna hamile kaldığını öğrenince alt üst oldum bide ağlıyormuş istemi,yormuş istemediği halde rabbim verip duruyor 2 tane bebek aldırdı allahım onun aldıracağı bebekleri bizlere verse herkezin kaderi farklı işte

bu arada kızlar bugün güzel bi haber aldım annemin bi komşusu vardı senelerce çocuğu olmadı hep tüp bebekle oldu ama 3 kere sanırım erken doğum yaptı çok yıpranmıştı kadın sonra tedaviyle ikizleri oldu daha 4 aylıklar kadın şimdi kendiliğinden hamile kalmış rabbim hazinesinde çok demekki senelerce uğraş olmasın tam bebeklerini kucaklarına aldılar rabbim bir hediye göndermiş onlara

Nasilsiniz arkadaslar INSALAH her sey yolunda gidiyordur sizler icin.

tubaefekte gecmis olsunn canim, masallah eviniz civvil civil olucak ALLAH tamamina erddirsinn.

merve, yüks, hkere, kedi, sizlerde iyisiniz INSALLAHH kizlarr, bundan sonra biraz daha zor olucak sizler icin. olsun bebekleriniz icin buna deger.

YARADANIM eli ayagi düz saglikli bebkelr nasip etsin. anali babali olsunlarr.

yeni gelen arkadaslar sizlerde hos geldiniz. tedavi olan arkadaslarimada basarilar diyliorumm. bu sefer olucak INSALLAHHHHHHH.

Son düzenleme:
RABBIM bu sefer yüzünü güldürsün heyecanini hamilelikle süslesinn. bebislerinde seni bekliyo canim onlarda sana kavusmak iicn heyecanlaniyolar.

uyyyyy annesi bu sefer onlar seni hic birakmasin INSALLAHHH

inş cnm onlar beni bırakmasın herşey çok güzl olacak allahımın izniyle :)

kıpır kıpır içim inş onlarında yiyecek yemek içecek suları vardır dünyamızı süslerler rabbim hepimizin kucağını doldursun hayatım :)))

hepimiz ayniyizz ALLAH bizlere dayanma gücü versin daha fazla aglatmasinn. RABBIM ol dedikten sonra olur canim.
cok duyduk tedavide olmuyor normal yoldan hamile kaliyor. bir arkadas demisti sen yurt disindasin sana karisan yok soran yok.

keske bende yurt disinda olsaydimda kimseyi görmeseydim .arkadaslarim ailem eltim hepsi beni cok üzüyor demisti.
bazi arkadaslarda cok anlayissiz oluyorr ALLAH akil fikir versin onlara.

inş rabbm bnm bebeğimi meleğimizigönderir bize herşey ondan gelir bundada vardır bir hayır diyorum bn cnm umarım bu son denememiz olurr cnm bebeğimiz bizi bırakmaz

senn ne zamn test günün cnm

rizki varsa ALLAH nasip ederse mutlaka sana kavusurlar canim. aminnnnnnnnnnnnnn cümlemize nasip etsin.

annen gelicek dimi. gelsin ya basinda biri olmasa dinlenmiyorsun inan. birde hasta degilsinki suanda ben hep gelip gidiyorum.

aklima gelmiyor dinlenmek biraz oturuyorum sonra isime gücüme bakyiorum. annen basinda olursa sana arkadaslik yapar dinlenmeni söyler. günler hecer giderr canim

nasipse gelicek cnm hafta sonuna kadar o kalır daha sonrada kayınvalidem gelir hamile kalırsam ben onlara gider kalırım biraz inş ama 12 gün evimdeyim çünkü hiç kimse bilmiyor benim durumumu :/

inş rabbm bnm bebeğimi meleğimizigönderir bize herşey ondan gelir bundada vardır bir hayır diyorum bn cnm umarım bu son denememiz olurr cnm bebeğimiz bizi bırakmaz

senn ne zamn test günün cnm

bilmiyorum canim test yaapip yapmayicagima karar veremedim. eger günüm gecerse belki o zaman yaparim.

burda test sonucunu 2 güne veriyorlar. o 2 gün hic gecmiyor meraktan üzüntüden zaman gecmiyor

nasipse gelicek cnm hafta sonuna kadar o kalır daha sonrada kayınvalidem gelir hamile kalırsam ben onlara gider kalırım biraz inş ama 12 gün evimdeyim çünkü hiç kimse bilmiyor benim durumumu :/

ilk 7 gün cok önemli diyorlar tüp bebkte. kendine dikat et. kaynaan gilde kalirsan en azindan bir tabak yemek gelir önüne evdeki gibi isin olmaz. is temizlik yani hazirlik yaptinmi?

bilmiyorum canim test yaapip yapmayicagima karar veremedim. eger günüm gecerse belki o zaman yaparim.

burda test sonucunu 2 güne veriyorlar. o 2 gün hic gecmiyor meraktan üzüntüden zaman gecmiyor

nasıl 2 gün cnm anlayamadım

hem sen neden bu kadar karamsarsın bak belkide bu ani kararınla kavuşursun yavruna belli mi olur :)

ilk 7 gün cok önemli diyorlar tüp bebkte. kendine dikat et. kaynaan gilde kalirsan en azindan bir tabak yemek gelir önüne evdeki gibi isin olmaz. is temizlik yani hazirlik yaptinmi?

öyle alalade bişey yapmadım cnm bi dip bucak temizlik yaptık dün oda yapamıcam diye bide yanıma eşofman fln koycm onları hazırlıcam onun dışındada bişi yok cnm :)

bide bebişimiz var kocişin yiğeni onu çok seviyorum uğur böceğim diyorum ona onun ilk giydiği zıbını alıcam transfere girerken :)

nasıl 2 gün cnm anlayamadım

hem sen neden bu kadar karamsarsın bak belkide bu ani kararınla kavuşursun yavruna belli mi olur :)

bazen karamsar bezen ümitli olyuorumm ALLAH büyüktür diyorum. icimde bom bos sanki tuhafim. INSALLAH canimm gercekten cok ani oldu.
doktorla konusurken aklima geldi oda kabul etti asilamayi. burda test yapmak zor yaa ben muayenehaneye gidiyorum.
kan alyorr ordaki doktorun yardimcisi hastaneye gönderiyr. mesela sabah kan verdi ertesi gün aksam ögrenyioruz beklemk öldürüyor beni.

aaa ne güzel iyi fikir zibini yanina almak canim ALLAH bu sefer sana ol desin olsun artik. kendini yormaman iyi olmuss.bebek göbüsüne konsunda yavas yavas yaparsinn daha sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…