canım inşallah transferin güzel geçer ve bebeklerin sıkı sıkı tutunur dualarım senle canım hakkında hayırlısı olsun inş
amin çok sağol cnm bnmm rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım inşallah transferin güzel geçer ve bebeklerin sıkı sıkı tutunur dualarım senle canım hakkında hayırlısı olsun inş
ben çookk heyecanlıyımmmm neler olacağını bebişlerimi çok merak ediyorum :))
canım inşallah sağlıklı bi şekilde çözünürler hiç stres yapma bol bol oku dua et. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.
bugün çözdüler cnm öyle dediler çünkü bir sorun olsaydı haberim olurdu sanırım değil mi?
bende aynı sen gibiyimm tatlım benim ailemden kimse bilmiyor tedavi olduğumu en yakın arkadaşlarım dahi...anneme ikinci düşüğümü dahi anlatmdım...içimde yaşamaya çalışıorum ama arada bende eşime patlamıyor değilim,ama bunlar normal kendini suçlama birlikte güzel günlerin hayalini kuracağız hayır uzak durmayacağız,bakacağız bebek odalarına bebek kıyafetlerine...içimiz kaynıyacak daha çok isteyip hayal kuracağız bebeğimizde bize gelecek...rabbim vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz duasını ettirmezmiş...bu bizim sınavımız daha çok istemeli daha çok hayal kurmalıyız cnm. uzak kalmak düşünmemek çözüm değil kendimize yapıyoruz sadece..şuna bir bak istediğimiz şeyleri istiyorum diye haykıramıyoruz bile...sanki kötü şeyler istiyoruz.rabbimin takdiri,acınacak haldede değiliz çok şükür tedavi şansımız varolcak tatlım benim merak etme sen urdaysak bukonuyu konuşuyorsak bilki olacak..ben buna gönülden inanıyorum
çok şükür canım , evet i problem olsaydı haberin olurdu. allahın izniyle alacaksın bebişini göbeğine...
ben çookk heyecanlıyımmmm neler olacağını bebişlerimi çok merak ediyorum :))
RABBIM bu sefer yüzünü güldürsün heyecanini hamilelikle süslesinn. bebislerinde seni bekliyo canim onlarda sana kavusmak iicn heyecanlaniyolar.
uyyyyy annesi bu sefer onlar seni hic birakmasin INSALLAHHH
hepimiz ayniyizz ALLAH bizlere dayanma gücü versin daha fazla aglatmasinn. RABBIM ol dedikten sonra olur canim.
cok duyduk tedavide olmuyor normal yoldan hamile kaliyor. bir arkadas demisti sen yurt disindasin sana karisan yok soran yok.
keske bende yurt disinda olsaydimda kimseyi görmeseydim .arkadaslarim ailem eltim hepsi beni cok üzüyor demisti.
bazi arkadaslarda cok anlayissiz oluyorr ALLAH akil fikir versin onlara.
inş cnm onlar beni bırakmasın herşey çok güzl olacak allahımın izniyle :)
kıpır kıpır içim inş onlarında yiyecek yemek içecek suları vardır dünyamızı süslerler rabbim hepimizin kucağını doldursun hayatım :)))
rizki varsa ALLAH nasip ederse mutlaka sana kavusurlar canim. aminnnnnnnnnnnnnn cümlemize nasip etsin.
annen gelicek dimi. gelsin ya basinda biri olmasa dinlenmiyorsun inan. birde hasta degilsinki suanda ben hep gelip gidiyorum.
aklima gelmiyor dinlenmek biraz oturuyorum sonra isime gücüme bakyiorum. annen basinda olursa sana arkadaslik yapar dinlenmeni söyler. günler hecer giderr canim
inş rabbm bnm bebeğimi meleğimizigönderir bize herşey ondan gelir bundada vardır bir hayır diyorum bn cnm umarım bu son denememiz olurr cnm bebeğimiz bizi bırakmaz
senn ne zamn test günün cnm
nasipse gelicek cnm hafta sonuna kadar o kalır daha sonrada kayınvalidem gelir hamile kalırsam ben onlara gider kalırım biraz inş ama 12 gün evimdeyim çünkü hiç kimse bilmiyor benim durumumu :/
bilmiyorum canim test yaapip yapmayicagima karar veremedim. eger günüm gecerse belki o zaman yaparim.
burda test sonucunu 2 güne veriyorlar. o 2 gün hic gecmiyor meraktan üzüntüden zaman gecmiyor
ilk 7 gün cok önemli diyorlar tüp bebkte. kendine dikat et. kaynaan gilde kalirsan en azindan bir tabak yemek gelir önüne evdeki gibi isin olmaz. is temizlik yani hazirlik yaptinmi?
nasıl 2 gün cnm anlayamadım
hem sen neden bu kadar karamsarsın bak belkide bu ani kararınla kavuşursun yavruna belli mi olur :)
öyle alalade bişey yapmadım cnm bi dip bucak temizlik yaptık dün oda yapamıcam diye bide yanıma eşofman fln koycm onları hazırlıcam onun dışındada bişi yok cnm :)
bide bebişimiz var kocişin yiğeni onu çok seviyorum uğur böceğim diyorum ona onun ilk giydiği zıbını alıcam transfere girerken :)