eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

06/03/1979 :))

görüşürüz mervem Allah rahatlık versin.

tipik regl öncesi sendromum :))

ben de severim yay burçlarını çok. canım yok o dediğini ben daha önce denedim, kendimi zorlayıp gittim ve kesinlikle daha iyi olmadı.

inanmıyom 05/03/1980 de ben kızlar maşallah peş peşe dediğim gibi doğum günü kutlarız

Kız ne diyim Allah canına almaya emi karnımdaki aklımda de bari. Bizim burdahamileyken istemediğin bebekte olmamasını istediğin şeyler için öyle derler:1:

Aman ya yengeç erkeği asıl alik oluyo wallahi esim diye söylemiyorum hem alıp hem uyusuk adam pc basından kalkmiya odadan yazıyorum bisey istiomusun die duşun kıçını kaldırmaz konuşmaz elinden bı is gelmez şenlenecek gitmez:(:(

Kızlar İstanbul'daki kızlar bebekler olunca bana mutlaka haber verin nasılsa arkalarında organizasyoncu teyzeleri var uçan balonları dogum odaları ben susluycem tamam mı bakın bu lafımıza yabana atmayın ölmezsen ben yapıcam

Kayseri'den olmamı ??? en azından fikir ver sen teyzesi dondurmalarım bebek olunca burda yaptıracak birini buluruz

Kızlar İstanbul'daki kızlar bebekler olunca bana mutlaka haber verin nasılsa arkalarında organizasyoncu teyzeleri var uçan balonları dogum odaları ben susluycem tamam mı bakın bu lafımıza yabana atmayın ölmezsen ben yapıcam

canım benim düşünmen yeter ben istanbul dışındayım ama düşünmen bile ne güzel rabbim senin de bebeğini sağlıkla kucağına alıp odasını süslemeni nasip etsin

vayys hadi bakalım inşallah. ölmezsin merak etme töbeler olsun ya rabbim :)) benden delisi de var :)))))

Datlım tamam ozaman gitmek iyi gelmiyorsa şimdide kendini acizlikle suçlama. Bi dönem geçiriyoruz ve cidden zor bi dönem. Ve bugünlerde kendimizi kötü hissetmemiz normal. Arkadaşına gidip gitmemek senin tercihin ve sen şimdilik gitmemeyi tercih ediyorsun bunun neresi kötü. Eminim daha önce bu arkadaşın için çok şey yapmışsındır. O yüzden kendini kötü hissetmeyi bırak ve mutlu olacağın şeylerle ilgilen mesala bizle:16::16:

asilim çok haklısın. mesela 1,5 sene önceki ilk doğumunda ben kendilerinden önce hastanedeydim. düğününde de keza öyle. herşeyine koşturmuşumdur. helal olsun arkadaşıma tabi de bu söylediğin bana iyi geldi, teşekkür ederim :))

asilim çok haklısın. mesela 1,5 sene önceki ilk doğumunda ben kendilerinden önce hastanedeydim. düğününde de keza öyle. herşeyine koşturmuşumdur. helal olsun arkadaşıma tabi de bu söylediğin bana iyi geldi, teşekkür ederim :))
Hah şöyle canımcım. Rica ederim ne demek. Bu ara herkesten müsaade istediğini düşün ve lütfen kendinle ilgilen.
Kız kargo var dımı yollarım sana neler neler
Şekercim çok sağol. Düşünmen içten söylemen yeter Allah gönlüne göre versin işin rast gelsin

Aman ya yengeç erkeği asıl alik oluyo wallahi esim diye söylemiyorum hem alıp hem uyusuk adam pc basından kalkmiya odadan yazıyorum bisey istiomusun die duşun kıçını kaldırmaz konuşmaz elinden bı is gelmez şenlenecek gitmez:(:(

o yengeç olduğundan değil gülüm erkek olduğundan öyle :)) mesela benimkinin de kolu yukarıdan aşağıya doğru çalışır, aşağıdan yukarı doğru çalışmaz. mesela traş köpüğünü tepeden alır, ama tepeye geri koyamaz :)) bu eylem çoğalınca ev dandini olur.

o yengeç olduğundan değil gülüm erkek olduğundan öyle :)) mesela benimkinin de kolu yukarıdan aşağıya doğru çalışır, aşağıdan yukarı doğru çalışmaz. mesela traş köpüğünü tepeden alır, ama tepeye geri koyamaz :)) bu eylem çoğalınca ev dandini olur.

valla ben bu konuda eşimin hakkını yiyemem benim dağınıklığım çoktur hele dışarı çıkıp eve gelmişsem aman her odada bir parça kıyafetim mutlaka vardır ama eşim o kadar düzenlidirki ben ona gelemem bende kanepe başı sandalye kolu nereyi boş görürsem bişey takarım sonrada topla dur canıma eziyet. :))

Canlar muhabbet çok güzel ve tabi sizlerde ama bana müsaade. Hepinize iyi geceler Allah'a emanet olun. Mirage ne güldüm bu aşşa yukarı mevzusuna bizimkindede yön tayini yok sanırım kirli sepetini bulup çorabını atması için:1::1: hadin kaçtım ben iyi geceleeeeer

hadi ben de gidiyorum kızlar. yarın evde temizlik var, erken kalkıcam. Allah rahatlık versin hepinize...

Ay sohbete daldık kızlar saat 2 olmuş ben kaçar hersey gönlünüzde olsun guzel günlere uyanalım ins hepinizi öpüyorum

İyi gecelerrrr

hadi ben de gidiyorum kızlar. yarın evde temizlik var, erken kalkıcam. Allah rahatlık versin hepinize...

Canlar muhabbet çok güzel ve tabi sizlerde ama bana müsaade. Hepinize iyi geceler Allah'a emanet olun. Mirage ne güldüm bu aşşa yukarı mevzusuna bizimkindede yön tayini yok sanırım kirli sepetini bulup çorabını atması için:1::1: hadin kaçtım ben iyi geceleeeeer

asil mirege canlarım ikinizede hayırlı geceler rabbime emanetsiniz

tuba canım gözünaydın kalp atışlarını duymuşsun .. ne güsel darısı olmayanlar canım :)

zyxell senn test tarihin ne zmaan ?

redhair ın da 2 günü kaldı herhalde..

inş. hepimiz pozitif alırız :)

2 ocak canım, bugün transferin olacak sanırım belki de şu an da transfer ediliyor, hayırlı olur inş. sımsıkı tutunurlar anneciklerine ;)

eşim dayanamadı ısrarla benı goturdu test yaptırmaya :) sonuc 86 cıktı sımdı ben hamıle mıyım:) test gunum normalde yarındı:))nobetcı dr a gosterdık gebelık var dedı ama merkezı arayamadık halıyle:)cok agladım aglarken hepınızı gecırdım aklımdan rabbım hıcbırımızın boynunu bukuk bırakma dedım..:)

çoook sevindim cnm hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin :)

Şekerim sen doğum yapınca ziyaretine gelmek lazım:)) kimbilir nasıl süsleticen odanı demi:)) bn de istiyom çok pahalı değildir değilmi şekeeerr?Bu arada kendini çok yormuyorsun değil mi?

Back