eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Canım benim güzel annecik maşallah çooook sevindim ne güzel bi haber. Allah tamamına erdirsin. Nasıl duygulandım anlata mam içimden neler neler geçti bi an bi bilsen. Nolur dualarda bizide unutmayın. Allah'a emanet olun bebişinle beraber

Allah razı olsun aysecım:)ınsallah canım:) dun sana sevındık rabbım huzurlu mutlu bır evlılıkle bırlıkte mutlulugunuzu kat kat arttıracak bır evlat nasıp etsın sanada:)
ağzından bal damlıyor vallahi.hepimize inş. hiçbir zaman sadece kendim için dua etmiyorum artık isteyen herkeze diliyorum Rabbim yaşatsın.bazı hayal kuruyorum test pozitif görünce ne yaparım diye ne yaptın ilk tepkin ne oldu.

vallla sende de ne hafıza var şekerim.Evet 4 şubat bnde 6 ayı atlatınca alıcam inşallh.Nasıl his olduğunu bilmiyom ki:)) çok uslular benimkiler galiba:)) hehee bu gece iyice dinlycm :)

Ay evet canım ben sabırsız erken yaptım yıkıldım sonra ayağa kalktım sonra dış gebelik yine yıkıldım yıkılan kalk sonunda ii gidiyor ins Rabbim kucağımıza almayı nasipsin ins

canım benim tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin değerlerin kat kat katlansın önce keseyi görüp sonrada kalp atışını duyarsın inş

haa öyle mi nebileyim yaniii
inşallah o vakitler bende yavrumu kucağıma almış olurum
hayırlı sağlıklı bi şekilde o günleri görecekmiyim acaba
seninde tedavin için bol bol dua ederiz

allah razı olsun .Bugün cuma satinde hep ismen dua ettim sizlerede.Allahım inşallh hep beraber 2013 te yeni bir sayfa açacağız .Dikkat et kendine çok duygulandım gerçekten.Çok sevndim

vallla sende de ne hafıza var şekerim.Evet 4 şubat bnde 6 ayı atlatınca alıcam inşallh.Nasıl his olduğunu bilmiyom ki:)) çok uslular benimkiler galiba:)) hehee bu gece iyice dinlycm :)

maşallah diyeyim kendime o zaman
canım ben fazlada geç vakite bırakmak istemiyorum
allah korusun erken doğum felan olur
ne bileyim sende 4 şubatı atlattıktan sonra
ufak tefek al bence hiç olmazsa hastane çıkışlarından başla almaya
ne olur ne olmaz canım

Allah razı olsun..canım benım unuturmuyum ılk ogrendıgım an aklımdan gectı burdakı herkes..rabbım hepımızın yuzunu guldursun rabbım herkese guzel sonuclar alıp mutluluktan aglamayı nasıp etsın:)
Ay evet canım ben sabırsız erken yaptım yıkıldım sonra ayağa kalktım sonra dış gebelik yine yıkıldım yıkılan kalk sonunda ii gidiyor ins Rabbim kucağımıza almayı nasipsin ins
inşallah canım inşallah..dualarım senınle
ben gıdemedım arabada bekledım:) eşim bagırarak geldı :) ben aglamaya basladım sonucu daha gormeden:)ıkımız sarıldık agladık hungur hungur:) cok agladım canım ya şişti yuzum gozum:)
canım benim tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin değerlerin kat kat katlansın önce keseyi görüp sonrada kalp atışını duyarsın inş

inşallah havınım:) rabbım en kısa zamanda sızın de mutlulugunuzu paylasmayı nasıp etsın inşallah..AMİN!!

2013 burda herkes anne olacak ins pes peşe hamile haberi geliyor hadi diyer kızlar sizi bekliyoruz

canım benim inş rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder rabbim hepimizin kucağını doldurur inş siz hamile kardeşlerimiz bize çok dua edin inş bizlerinde tedavileri son tedavileri olur bizlerde hamile kalırız

allah razı olsun .Bugün cuma satinde hep ismen dua ettim sizlerede.Allahım inşallh hep beraber 2013 te yeni bir sayfa açacağız .Dikkat et kendine çok duygulandım gerçekten.Çok sevndim

benı de baslattın yenıdeeen:) yenı susmustum :) Allah hepınızden razı olsun..benım tedavımı kımse bımıyordu tek dayanagım sızlerın dualarıydı..o kadar degerlısınız kı..ben emınım once rabbımın nasıp etmesıyle sonra da sızlerın ıcten dualarıyla oldu..çok özelsınız cok!!

kucağınada alldığında ağlarsın zaten ben de çok ağlarım herhalde.bide çığlık atarım herhalde.ayyy inşallah ya hepimiz sınavımızı verip mutlu sonu görelim.

canım benim inş rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder rabbim hepimizin kucağını doldurur inş siz hamile kardeşlerimiz bize çok dua edin inş bizlerinde tedavileri son tedavileri olur bizlerde hamile kalırız

İns canım hep dua ediyorum kendim için sizin için bizi bizden başka kimse anlamaz

canım benim o kadar mutlu oldumki kelimelerin tarifi yok yorumları okurken gözlerimden bir iki damla yaşta klavyeye düştü bu ara hormonlarım güzel çalışıyo olsa gerek rabbim bu günki mutluluğunuzu katlatsın rabbim sağlıklı hamilelik yaşayıp sağlıkla bebişini kucağına almanı nasip etsin

mervecim emsey çok uzak değilmi sana, ayrıca netten araştırmıştım orda gece doğuma nöbetçi dr giriyor,kendi dr un gelmiyor..ben daha hissedemedim okadar dnlyorum sadece elimi göbüşe koyduğumda kalp atışı gibi pıt pıt hızlı hızlı bişiler hissediyorum okadar, tekme filan yok :)

ay ay ay çok sevindim canım, Rabbim tamamına erdirsin çok dikkat et kendine bu vakitten sonrada mümkünse 12. haftayı atlatana kadar..Hadi hayırlı olsun inşallah hamiş arkadaşım :))

canım benim doktorumda 20 ocakla 4 şubat arası dedi, ama 21. hafta ta yaptırmak en idealmiş usgyi. bende 25 ta yaptırmayı düşünüyorum inşallah, senle msjlaştığımız gibi prof beni aşar ama afiyet hastenesinde bi genetikçi varmış çok iyiymiş ona gidicem inşallah.

İns canım hep dua ediyorum kendim için sizin için bizi bizden başka kimse anlamaz

anlamaz canım gerçekten anlamıyo bunu yaşayıp bilakis gördüm bende sana burdaki tüm arkadaşlara dua ediyorum rabbim sağlıkla bebişini kucağına almanıda nasip etsin

hormonlardan degıl o guzel kalbınden ıyı nıyetınden kendın olmus gıbı sevınebılmenden canımcım:)

yok çok uzak değil arabayla 20 dakika kurtköyde canım
kız bende hissediyorum o pıt pıtları acaba diyorum kalp atışımı diye
bende 23 ocağa aldım işte randevumu
inşallah onuda kazasız belasız atlatırız canım hepimizde
onun fiyatı ne kadarmışki canım bide bayan mı bu dediğin:26:

hormonlardan degıl o guzel kalbınden ıyı nıyetınden kendın olmus gıbı sevınebılmenden canımcım:)

canım benim öyle zaten burda herşeyi o kadar yoğun yaşıyoruzki beraber gülüyoz beraber ağlıyoz rabbim tamamına erdirsin inş hep duamdasınız rabbim bunaltmdan sağlıklı hamilelik yaşamanı nasip etsin sağlıklada kucağına alırsın inş

Yaa kızlar hepinizden Allah razı olsun iyiki varsınız. Ayy ciddi ciddi ağlıyorum niyeyse Allah'tan eşim uyuyorda görmüyor. Kafam Allak pullak. Ben tüp bebek yaptırdığımda kimsenin haberi yoktu bi kaç kişi dışında. En yakın arkadaşlarımdan biride hamile idi. Opuydu tranferdi derken kimseyle görüşmedim bi süre o ara bu hamile arkadaşta onu kıskandığım için görüşmediğimi ima etmişti tabi artıköyle bi arkadaş yok hayatımda. Demek istediğim kısaca bukadar zorlu ve kimsenin bizi anlamadığı bu günlerde sizler benim için lütufsunuz iyiki varsınız ve çoook seviliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…