eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

elfaess cnım senin burcun ne yaw:)) bu kadar evhamlı olma nolur.Kalp atışı varsa bunu her dr.duyar zaten o kadar para vermeene gerek yok bn dr.a haber vermeden bıraktım.onlar bir dünya insanla konuşuyor.Bnmi düşünecek .valla kocamın kesesini düşünmem gerekiyordu öyle yaptım .birde şimdi ev aldık bizim ev küçüktü.her ay 300 tl veremzdim zaten 30bine yakın para gitmiştir,şimdiki dr.da iyi ama sorun yoksa diyorum eğer sorun bişey varsa kendi dr.da bir süre daha devam et.Sonra değiştirirsin zaten.

eşim dayanamadı ısrarla benı goturdu test yaptırmaya :) sonuc 86 cıktı sımdı ben hamıle mıyım:) test gunum normalde yarındı:))nobetcı dr a gosterdık gebelık var dedı ama merkezı arayamadık halıyle:)cok agladım aglarken hepınızı gecırdım aklımdan rabbım hıcbırımızın boynunu bukuk bırakma dedım..:)

Ah kuzum benim burcumla basım belada zaten hiç sorma:):) balık burcuyum Bucla alakası yok aslında 12 yıl sonra olunca iste insan endişeleniyor ne yaparsın bide Dr haklıymış çok araştırma aklın karışır dedi haklli adam kafa kalmadı yok boş gebelik yok görünmedi yok su yok bu oku oku kafayı yedim artık hiç bişeye olumlu bakamıyorum ailem bile çıldırmış durumda esim bile sayende sevinemedim bile Dio olumsuzlukları görünce olumlu düşünülmüyor

Canımmm Hamilesinnn tebriklerrrrrrrrrr
allah devamını getirsin değerin gayet güzellll

Hadi gözün Aydın hamilesine tabii benim ilk test gunü 34 çıkmıştı. Senin çok ii hayırlı olsun ins dahada katlanir

elfaes ben seni yanlış yönlerdirmiyim ama benim bildiğim gebelik olunca ilk muayeneden ücret almıyor merkezler.sonraki muayeneyle başlıyorsun istersen sen bir ara sor hamile kaldım ilk kontrol ödeme yapıcakmıyım diye.

bn de duymuyorum daha merveee.Sen ne zamn duymaya başladın ki.Bn çook dinliyorum çırpıntı gibi bi his oluyo ama omu kımıldıyo bilemiyorum.Sen ne zaman alışverişe başlıycan:)

Allah tamamına erdirsin tabiki hamilesin kucağınada alırsın inşallah. hepimiz yaşayalım bunu inşallah.

Canımmm Hamilesinnn tebriklerrrrrrrrrr
allah devamını getirsin değerin gayet güzellll
:)ben hala ınanamadım da mervecım:):) ınsallah canım inşallah ..Allah razı olsun
Hadi gözün Aydın hamilesine tabii benim ilk test gunü 34 çıkmıştı. Senin çok ii hayırlı olsun ins dahada katlanir

canımm mırage senı ornek gosterıp bana erken sakın tahlıl yapma demıstı onu dınledım ama ıse son gun dayanamadık:) ınsallah canım ya rabbım hepımızın evladını hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın:)ama inanamıyorum şoktayım

bn de duymuyorum daha merveee.Sen ne zamn duymaya başladın ki.Bn çook dinliyorum çırpıntı gibi bi his oluyo ama omu kımıldıyo bilemiyorum.Sen ne zaman alışverişe başlıycan:)

kız ben 24 saat takip ediyorum kımıldıyomu diye
zaten bir iki defa hissedince alışıyosun kımıldayınca hemen farkediyosun
tabi senin hayli hayli hissetmen lazım canım ikiz seninkiler
biz dün avmye gittiğimizde dayanamadık aldık bişeyler
bide butik bebeden almıştım iki üç parça bişeyler tabi onlar çerez gelir bana
asıl alışverişi ocaktan sonra düşünüyorum
inşallah şu ayrıntılı usgyi atlatalımda hayırlısıyla
sen ne zaman başlayacaksın?
bide şubatın başına almıştın demi ayrıntılı usg randevunu

İnşallah 3 hafta sonra kalp atışlarını duyarsan o zaman hissedersin hamile olduğunu:)

gamzeeee hiç pas vermiyorsun artık banaa
ayy canım benim olur mu tatlım ben seni hiç unutur muyum yazdıklarını okuyorum sürekli sıkı takipteyim yani artık sende hazirana nasip olursa beni sıkı takibe alırsın

canım çok sevindim hayırlı olsun

Doğrudur belki ben bı arayım sorayım ins öyledir hemen sehir disından donerim o zaman:):):)

arkadaşlar, yukarıda yazmış olduklarım nedeni ile, burada kalmak istemiyorum, greenmelek yada başka biri olarak hiçbir şekilde ben buraya uğramamk istemiyorum. sizlerin arkadaşlığınız çok güzel, hepinizin mutlu sona ulaşmasını dilerim. teknik olarak bu nasıl mümkündür lütfen bana söyleyebilecek bir arkadaş varmı? hesabımı tümden kapatmak ve bir daha da girmemek istiyorum. yardımcı olursanız-özellikle tecrübeli arkadaşlar yada foruma ilgili kişiler - sevinirim.teşekkürler.

ahhhh ne mutluluk verici bir haber bu yaa:) Allahım çok sevindim kendi test günüme döndüm readhair canım hayırlı olsun.Değerin çok güzel inşallh hiç kalkma olurmu dinlen.Rabbim sabrının karşılığını verdi inşllh.Tebrik ediyorum.

mirage canım bu tedavinde hiç birşeyi düşünme sadece bebeğini düşün diğer tedavinde yaşadıklarını tekrardan yaşama canım benim yazdıklarını okuyunca ilk tedavinde yaşadıkların geldi aklıma canım sen bu tedavinde sadece bebeğine odaklan rabbim bu sefer güldürsün yüzünü herşey yaşanıp bitiyo sonucunda olan bize oluyo rabbim bu sefer üzmesin seni canım

canım benim bu süreçte eşin aslında elinden gelini yapıyodur ama biz daha fazlasını bekliyoruz sen asla negatif düşünme rabbimin izniyle herşey güzel olur olumlu düşünki rabbim sonunu güzel eylesin dua edelim birbirimize

nisasum canım hoş geldin bayadır uğremiyosun inş herşey güzel gidiyodur rabbim sağlıkla bebişini kucağına almanı nasip etsin

tuba canım ne güzel yine pıt pıtları duymuşsun 15 gün sonra senin fındıklar bıraz daha büyümüş olurlar rabbim bebişlerine sağlık versin sağlıklı gelişsinler canım

e bende bi zahmet gideyim artık transfere :)) yarın gidiyorum tabi vazgeçtik 10.gün transfer edicez demezlerse :)))

iyi geceler hepinize canlar :)

canım sanada iyi geceler yarın al bebişini göbüşüne gel rabbim sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin bebişinin inş rabbim seninde doldurur kucağını

gece gece ben sevındım sızlerı de mutlu edeyım dedım canımcım:)cok sukur rabbım boynumuzu bukuk bırakmadı darısı burdakı herkesın basına ınsallah:) senınde kuzucukların cok cok saglıklı buyusun gelıssın sıkıntıların azalsın ınsallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…