- 1 Aralık 2008
- 2.418
- 1.206
- 698
Ay canım ya Allah affetsin Dr aradım acil die sehir dısına çıkmam gerek konturole gelemem die oda gittiğin yerde Dr git ama bana haber ver dedi duruma göre ilaçlara devam yada bırak duyudan ist gelincede hastam olmaya devam dedi:)ultroson görüntüsünü faxsla dedi wallahi ne yapayım para çok olunca bunu care buldum zaten ilk konturole onemli değilmi kal atisi falan ya Dr Dr die düşünüyorum bu saatten sonra nedersin canım zaten daraldık bebis iimi diye düşünmekten ii haberler alsam artık rahim ağrısı kasık ağrısı bı yandan bide bu stres ins benimde genişim iyidir
elfaess cnım senin burcun ne yaw:)) bu kadar evhamlı olma nolur.Kalp atışı varsa bunu her dr.duyar zaten o kadar para vermeene gerek yok bn dr.a haber vermeden bıraktım.onlar bir dünya insanla konuşuyor.Bnmi düşünecek .valla kocamın kesesini düşünmem gerekiyordu öyle yaptım .birde şimdi ev aldık bizim ev küçüktü.her ay 300 tl veremzdim zaten 30bine yakın para gitmiştir,şimdiki dr.da iyi ama sorun yoksa diyorum eğer sorun bişey varsa kendi dr.da bir süre daha devam et.Sonra değiştirirsin zaten.