• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Ay canım ya Allah affetsin Dr aradım acil die sehir dısına çıkmam gerek konturole gelemem die oda gittiğin yerde Dr git ama bana haber ver dedi duruma göre ilaçlara devam yada bırak duyudan ist gelincede hastam olmaya devam dedi:)ultroson görüntüsünü faxsla dedi wallahi ne yapayım para çok olunca bunu care buldum zaten ilk konturole onemli değilmi kal atisi falan ya Dr Dr die düşünüyorum bu saatten sonra nedersin canım zaten daraldık bebis iimi diye düşünmekten ii haberler alsam artık rahim ağrısı kasık ağrısı bı yandan bide bu stres ins benimde genişim iyidir

elfaess cnım senin burcun ne yaw:)) bu kadar evhamlı olma nolur.Kalp atışı varsa bunu her dr.duyar zaten o kadar para vermeene gerek yok bn dr.a haber vermeden bıraktım.onlar bir dünya insanla konuşuyor.Bnmi düşünecek .valla kocamın kesesini düşünmem gerekiyordu öyle yaptım .birde şimdi ev aldık bizim ev küçüktü.her ay 300 tl veremzdim zaten 30bine yakın para gitmiştir,şimdiki dr.da iyi ama sorun yoksa diyorum eğer sorun bişey varsa kendi dr.da bir süre daha devam et.Sonra değiştirirsin zaten.

eşim dayanamadı ısrarla benı goturdu test yaptırmaya :) sonuc 86 cıktı sımdı ben hamıle mıyım:) test gunum normalde yarındı:))nobetcı dr a gosterdık gebelık var dedı ama merkezı arayamadık halıyle:)cok agladım aglarken hepınızı gecırdım aklımdan rabbım hıcbırımızın boynunu bukuk bırakma dedım..:)

elfaess cnım senin burcun ne yaw:)) bu kadar evhamlı olma nolur.Kalp atışı varsa bunu her dr.duyar zaten o kadar para vermeene gerek yok bn dr.a haber vermeden bıraktım.onlar bir dünya insanla konuşuyor.Bnmi düşünecek .valla kocamın kesesini düşünmem gerekiyordu öyle yaptım .birde şimdi ev aldık bizim ev küçüktü.her ay 300 tl veremzdim zaten 30bine yakın para gitmiştir,şimdiki dr.da iyi ama sorun yoksa diyorum eğer sorun bişey varsa kendi dr.da bir süre daha devam et.Sonra değiştirirsin zaten.

Ah kuzum benim burcumla basım belada zaten hiç sorma:):) balık burcuyum Bucla alakası yok aslında 12 yıl sonra olunca iste insan endişeleniyor ne yaparsın bide Dr haklıymış çok araştırma aklın karışır dedi haklli adam kafa kalmadı yok boş gebelik yok görünmedi yok su yok bu oku oku kafayı yedim artık hiç bişeye olumlu bakamıyorum ailem bile çıldırmış durumda esim bile sayende sevinemedim bile Dio ;) olumsuzlukları görünce olumlu düşünülmüyor

eşim dayanamadı ısrarla benı goturdu test yaptırmaya :) sonuc 86 cıktı sımdı ben hamıle mıyım:) test gunum normalde yarındı:))nobetcı dr a gosterdık gebelık var dedı ama merkezı arayamadık halıyle:)cok agladım aglarken hepınızı gecırdım aklımdan rabbım hıcbırımızın boynunu bukuk bırakma dedım..:)

Canımmm Hamilesinnn tebriklerrrrrrrrrr :52::52::52::52:
allah devamını getirsin değerin gayet güzellll

Hadi gözün Aydın hamilesine tabii benim ilk test gunü 34 çıkmıştı. Senin çok ii hayırlı olsun ins dahada katlanir

Ay canım ya Allah affetsin Dr aradım acil die sehir dısına çıkmam gerek konturole gelemem die oda gittiğin yerde Dr git ama bana haber ver dedi duruma göre ilaçlara devam yada bırak duyudan ist gelincede hastam olmaya devam dedi:)ultroson görüntüsünü faxsla dedi wallahi ne yapayım para çok olunca bunu care buldum zaten ilk konturole onemli değilmi kal atisi falan ya Dr Dr die düşünüyorum bu saatten sonra nedersin canım zaten daraldık bebis iimi diye düşünmekten ii haberler alsam artık rahim ağrısı kasık ağrısı bı yandan bide bu stres ins benimde genişim iyidir

elfaes ben seni yanlış yönlerdirmiyim ama benim bildiğim gebelik olunca ilk muayeneden ücret almıyor merkezler.sonraki muayeneyle başlıyorsun istersen sen bir ara sor hamile kaldım ilk kontrol ödeme yapıcakmıyım diye.

yok kuzum aslında ben hastaneden memnun değilim doktorum çok çok iyi
ama tiksindim hastaneden nedense:'( sanki her yer pis gibi geliyor kokuyor gibi hissediyorum
yani heryerde bakteri enfeksiyon var gibi geliyor taktım kafaya bunu
eşimde değiştirelim madem öyle dedi çünkü bunun daha doğum kısmı var
ya bebekte enfeksiyon kaparsa diye düşünüyorum çok kalabalık çünkü hastne
Emseyi duydun mu şimdilik onda karar kıldık.
evet kımıldıyor canım meyve felan yiyince nasıl hareket ediyo
dünde hafif bi tekmesini hissettim sende takip etsen hissedersin aslında
ben hep takip ediyorum:1:

bn de duymuyorum daha merveee.Sen ne zamn duymaya başladın ki.Bn çook dinliyorum çırpıntı gibi bi his oluyo ama omu kımıldıyo bilemiyorum.Sen ne zaman alışverişe başlıycan:)

Allah tamamına erdirsin tabiki hamilesin kucağınada alırsın inşallah. hepimiz yaşayalım bunu inşallah.

Canımmm Hamilesinnn tebriklerrrrrrrrrr :52::52::52::52:
allah devamını getirsin değerin gayet güzellll
:)ben hala ınanamadım da mervecım:):) ınsallah canım inşallah ..Allah razı olsun
Hadi gözün Aydın hamilesine tabii benim ilk test gunü 34 çıkmıştı. Senin çok ii hayırlı olsun ins dahada katlanir

canımm mırage senı ornek gosterıp bana erken sakın tahlıl yapma demıstı onu dınledım ama ıse son gun dayanamadık:) ınsallah canım ya rabbım hepımızın evladını hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın:)ama inanamıyorum şoktayım

bn de duymuyorum daha merveee.Sen ne zamn duymaya başladın ki.Bn çook dinliyorum çırpıntı gibi bi his oluyo ama omu kımıldıyo bilemiyorum.Sen ne zaman alışverişe başlıycan:)

kız ben 24 saat takip ediyorum kımıldıyomu diye:9:
zaten bir iki defa hissedince alışıyosun kımıldayınca hemen farkediyosun
tabi senin hayli hayli hissetmen lazım canım ikiz seninkiler
biz dün avmye gittiğimizde dayanamadık aldık bişeyler
bide butik bebeden almıştım iki üç parça bişeyler tabi onlar çerez gelir bana
asıl alışverişi ocaktan sonra düşünüyorum
inşallah şu ayrıntılı usgyi atlatalımda hayırlısıyla:16:
sen ne zaman başlayacaksın?
bide şubatın başına almıştın demi ayrıntılı usg randevunu

:)ben hala ınanamadım da mervecım:):) ınsallah canım inşallah ..Allah razı olsun

canımm mırage senı ornek gosterıp bana erken sakın tahlıl yapma demıstı onu dınledım ama ıse son gun dayanamadık:) ınsallah canım ya rabbım hepımızın evladını hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın:)ama inanamıyorum şoktayım

İnşallah 3 hafta sonra kalp atışlarını duyarsan o zaman hissedersin hamile olduğunu:)

gamzeeee hiç pas vermiyorsun artık banaa:50::43:
ayy canım benim olur mu tatlım ben seni hiç unutur muyum yazdıklarını okuyorum sürekli sıkı takipteyim yani artık sende hazirana nasip olursa beni sıkı takibe alırsın :1:

canım çok sevindim hayırlı olsun

elfaes ben seni yanlış yönlerdirmiyim ama benim bildiğim gebelik olunca ilk muayeneden ücret almıyor merkezler.sonraki muayeneyle başlıyorsun istersen sen bir ara sor hamile kaldım ilk kontrol ödeme yapıcakmıyım diye.

Doğrudur belki ben bı arayım sorayım ins öyledir hemen sehir disından donerim o zaman:):):)

buraya başlangıçta girme amacım ayseaaabbb nin tedavi gördüğü yer hakkında yazdıklarına katılmadığımı belirtmekti.sonrasında bir şekilde kim haklı kim haksız ispatına girince bazı şeyler amacını aştı. yazılanları tekrar okuyunca sizlerin hakkımda yazdıklarınız da benim canımı fazlaca acıttı.
sebebi her ne olursa olsun bir arkadaşımızın dibe vurduğunu ve kimseye bu hayatta kötülüğü dokunmadığını söylemesi , insani duygularını koruyan her insan gibi beni de etkiledi ve hafızamı sildiğimi söyleyip, özür diledim hatalı olan bendim deyip kendini iyi hissetmesi içn elimden geleni yapmaya çalıştım. belkide böyle bir tepki vereceğini ben de beklemiyordum. herşeyi kabullenip kenara çekilince, yaptığının kötü bişey olup olmadığının yargılamasının bana ait olmadığının farkına varıp, kendine gelmesi için elimden geleni yaptım. olayın özünde başlangıçta haklı iken haksız duruma düştüm. hiç önemli değil gerçekten, aysenin eşi ile mutlu sonu , hepiniz gibi beni de mutlu etti. birdenbire kim haklı kim haksız tartışmasının içindeyken, onun ruhsal çöküntüsü, dibe vurduğunu söylemesi beni o kadar mutsuz etti ki, hiç bişeyi düşünmeden onun için elimden geleni yapmaya çalıştım. burası çok önemli onun için anladığım kadarı ile bu şekilde dejenere olması onu perişan etti gördüğüm kadarı ile ve ben de aslında olayın özünde haksız olmadığımı düşündüğüm halde sırf o anda arkadaşımın iyiliği için haksız olduğumu söyleyip ve de özür dileyip kenara çekildim. gerçektem haksız olan için de özür dilemek erdemdir bu arada... beni yargılarken çok acımasızca hareket ettiğinizi ve yazdıklarınızı haketmediğimi düşünüyorum ve burası sanal da olsa bu da benim canımı çok acıttı...

arkadaşlar, yukarıda yazmış olduklarım nedeni ile, burada kalmak istemiyorum, greenmelek yada başka biri olarak hiçbir şekilde ben buraya uğramamk istemiyorum. sizlerin arkadaşlığınız çok güzel, hepinizin mutlu sona ulaşmasını dilerim. teknik olarak bu nasıl mümkündür lütfen bana söyleyebilecek bir arkadaş varmı? hesabımı tümden kapatmak ve bir daha da girmemek istiyorum. yardımcı olursanız-özellikle tecrübeli arkadaşlar yada foruma ilgili kişiler - sevinirim.teşekkürler.

ahhhh ne mutluluk verici bir haber bu yaa:) Allahım çok sevindim kendi test günüme döndüm readhair canım hayırlı olsun.Değerin çok güzel inşallh hiç kalkma olurmu dinlen.Rabbim sabrının karşılığını verdi inşllh.Tebrik ediyorum.:49:

günaydın kızlar,
hiç ummadık bir şekilde berbat bir gece geçirdim. nasıl oldu ben de anlamadım. ben regl olmadan 3-4 gün önce fena gergin olurum. reglim de yaklaştığı için son 1-2 gündür biraz saldırgandım :) sabah 5de kocamın mızmızlarıyla uyandım. iki gündür midesinde ağrı olduğunu söylüyor. gastritten şüpheleniyoruz. hal böyle olunca 3 gündür macununu da yemiyor, çayını da içmiyor. sabah 5de bu şekilde uykumdan uyandım bi omzum ağrıyo dio bi midem ağrıyo diyo. sinirlerim bozuldu benim de. ben de neler yaşıyorum ama gıkım çıkmıyor. doktorların hepsi bas bas bağırıyor, tedavideyken gerginlikten sıkıntıdan uzak olacak diye ama yok nerdee, her gün yeni bir maceramız var. bir de dün akşam avize silerken koltuktan ayağım kaydı, sırtımızın üstüne yere düştüm. var ya geçen akşam demiştim ya eşimin ailesiyleydik diye. o grupta biri var ki müthiş nazarı değiyor ben buna inanıyorum. neyse, ağladım ağladım bütün kapılar suratıma kapanıyor olmayacak çocuğum diye. ne alaka derseniz, ben tedaviden sonuç alamazsak o macunla alabiliriz diye umutluydum, bu umudumu da yitirmem gerekecek diye.
bütün bunların dışında eğer bilinçaltımla ilgili bir durum varsa bugün en yakın arkadaşım ikinci doğumunu yapıyor şu sıralar ve ben o kadar zavallıyım ki onu ziyarete gitmeye bile cesaretim yok.
anlayacağınız gün bana pek aymadı bugün.

mirage canım bu tedavinde hiç birşeyi düşünme sadece bebeğini düşün diğer tedavinde yaşadıklarını tekrardan yaşama canım benim yazdıklarını okuyunca ilk tedavinde yaşadıkların geldi aklıma canım sen bu tedavinde sadece bebeğine odaklan rabbim bu sefer güldürsün yüzünü herşey yaşanıp bitiyo sonucunda olan bize oluyo rabbim bu sefer üzmesin seni canım

haklısın canım sürekli doktorumda negatif düşünme diyor herhalde benim piskloga gitmem gerekir okdar sinirli ve sitresliyimki sürekli ağlamak geliyor içimden bu kadar sinirin stresin üstüne tutmicak diyeçok korkyorum erkek milleti işte pek anlamıyor beni anlıyorum diye konuşuyor benle ama ben dahamı fazla ilgi bekliyorum acaba her yaptığıma evet demesini bekliyorum ama onunda var bi sabrı demi etrafımdaki insanlrı azarlamaktan yoruldum iyce eski benden eser kalmadı çok hırçın bi insan ldum kedi acımı erfımdaki insanlardan çıkarıyorum çok ua edelim birbirimize kızlar atlatalım bu günleri

canım benim bu süreçte eşin aslında elinden gelini yapıyodur ama biz daha fazlasını bekliyoruz sen asla negatif düşünme rabbimin izniyle herşey güzel olur olumlu düşünki rabbim sonunu güzel eylesin dua edelim birbirimize

kızlar merhaba topiğin hamılelerındeım bend e..eylül sonunda baslamıstım tedavıye baktım gecmıse hamıle olanlara cok sevındım. olmayanlarda en kısa zamanda yavrularına kavussun ınsaallah.
:49:

nisasum canım hoş geldin bayadır uğremiyosun inş herşey güzel gidiyodur rabbim sağlıkla bebişini kucağına almanı nasip etsin

ya ayak yapıosun demiyorum ki sabırlı olacaksın kendine odaklanacaksın ben aslında unutkanımdır ama hakkaten seni iyi takip etmişim :) kızların bi çoğunun detayını hatırlamıyorum

ayy o arkadaşını da hatırlıyorum benimkinden çok da farkkı yok işte onun için doğurmuş falan boşver gitsin ne zaman kendini iyi hissedersen o zaman gider görürsün yılların paylaşımı hatırına tabiki arkadaşlığını bozmazsın o yaptığı affedilemez

kocana gelince benimki de transferin 2 günü kavga etmiştik ki sen de tecrübe ettin bunları ben çocuğu kocam için yapmıyorum politikasını benimsedim çünkü tüm transferlerimde eşim şehir dışına gitti beni bırakıp bu politikayı benimsemeseydim herhalde bizz eşimle ayrılmış olurduk onun iççin umursamadım ben anne olmak için çocuk yapıyorum de ve 3 maymunu oyna eşine karşı kayıtsız ol tamam aynı evin içinde kolay değil ama ne yaparsa yapsın umursama bebeğine odaklan eşinden beklentin olmasın ben neredeyse tüm tedaviyi yalnız gögüsledim eşim tesadüfen ankaradaysa yanımda oldu değilse acil kanamam mı var babam geldi ya da taksiye binip kendim gittim ne zaman ki eşime karşı beklentilerim olmadı (bunu başardığımda 3. denememddi) o zaman moralim daha iyi ve daha mutluydum
içten içe insan eşim üstüme titresin ilgilensin bana baksın istiyo tabi ki ama olmuyorsa zorlayıp hayatı kendine zehir etmeye gerek yok amacına odaklan

transfere 3-4 gün kala ananas aldım ben toplam 8-10 hergün bir dilim olmak üzere yedim
hergün bi avuç kabak çekirdeği bikaç tane antep fıstığı, bikaç tane badem
hergün bir kivi günde 2 yumurta ama ben yumurta sevmediğim için kek yaptı annem günde 2 dilim kek yedi (4 yumurta vardı kekte)

bunları 2. tedavimde de yaptım tutmadı ama 3. de yine yaptım tuttu doktorum bunların etkili olduğunu düşünmüyordu ama yap için rahat etsin tutup tutmaması senin yaptıklarına bağlı değil senin elinde değil sonuç dedi ama hakkaten insanın içi rahat ediyo sanki tutması iççin sen elinden gelini yaptığını hissediyorsun vicdanen rahat nispeten umutlu oluyorsun tavsiye ederimm

çok konuştum :) biz yine kalp atışlarını gördük fındıkların :)) 15 gün sonra kontrol :))

tuba canım ne güzel yine pıt pıtları duymuşsun 15 gün sonra senin fındıklar bıraz daha büyümüş olurlar rabbim bebişlerine sağlık versin sağlıklı gelişsinler canım

e bende bi zahmet gideyim artık transfere :)) yarın gidiyorum tabi vazgeçtik 10.gün transfer edicez demezlerse :)))

iyi geceler hepinize canlar :)

canım sanada iyi geceler yarın al bebişini göbüşüne gel rabbim sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin bebişinin inş rabbim seninde doldurur kucağını

ahhhh ne mutluluk verici bir haber bu yaa:) Allahım çok sevindim kendi test günüme döndüm readhair canım hayırlı olsun.Değerin çok güzel inşallh hiç kalkma olurmu dinlen.Rabbim sabrının karşılığını verdi inşllh.Tebrik ediyorum.:49:

gece gece ben sevındım sızlerı de mutlu edeyım dedım canımcım:)cok sukur rabbım boynumuzu bukuk bırakmadı darısı burdakı herkesın basına ınsallah:) senınde kuzucukların cok cok saglıklı buyusun gelıssın sıkıntıların azalsın ınsallah:)

Back