• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

belki biri fındık biri fıstıktır ;)
okuyunca hevesim artıyor hamileliğe inş. bize de nasip olur.

aminn canımm ayy inşallah fındıkla fıstıktırr Allah biliyo ya kalbimden geçen o

Canım sağol asılnda ben öyle düşünüorum ama ücret cok bu arada kasık ağrılarım arasıra ama 2gündür rahım ağrısı cekıorum ne oluo bana anlamış değilim 5 haftalıksa acaba görmüyüm 4 ocakta sanırım bu ağrılar için maknezyum verıolarmış bebiş varsa bu ağrılara dayanamıyacam

ağrıların oldukça yatıp binleneceksin rahim genişliyo gayet normall bence 5 hafta kese görülür

eşim dayanamadı ısrarla benı goturdu test yaptırmaya :) sonuc 86 cıktı sımdı ben hamıle mıyım:) test gunum normalde yarındı:))nobetcı dr a gosterdık gebelık var dedı ama merkezı arayamadık halıyle:)cok agladım aglarken hepınızı gecırdım aklımdan rabbım hıcbırımızın boynunu bukuk bırakma dedım..:)

ayyy çok sevindimmm Allah tamamına erdirsinn rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh :52:

Yaa kızlar hepinizden Allah razı olsun iyiki varsınız. Ayy ciddi ciddi ağlıyorum niyeyse Allah'tan eşim uyuyorda görmüyor. Kafam Allak pullak. Ben tüp bebek yaptırdığımda kimsenin haberi yoktu bi kaç kişi dışında. En yakın arkadaşlarımdan biride hamile idi. Opuydu tranferdi derken kimseyle görüşmedim bi süre o ara bu hamile arkadaşta onu kıskandığım için görüşmediğimi ima etmişti:43::43: tabi artıköyle bi arkadaş yok hayatımda. Demek istediğim kısaca bukadar zorlu ve kimsenin bizi anlamadığı bu günlerde sizler benim için lütufsunuz iyiki varsınız ve çoook seviliyorsunuz:16::16:

canım benım:):) kımsenın haberı olmaması ve sadece halınden anlayanların bunu senınle paylasması hem de ıcten paylasması kadar guzel bırsey olamaz..sen de ıyıkı varsın bak gor senın de mutlulugunu paylasıcas ınsallah

Yaa kızlar hepinizden Allah razı olsun iyiki varsınız. Ayy ciddi ciddi ağlıyorum niyeyse Allah'tan eşim uyuyorda görmüyor. Kafam Allak pullak. Ben tüp bebek yaptırdığımda kimsenin haberi yoktu bi kaç kişi dışında. En yakın arkadaşlarımdan biride hamile idi. Opuydu tranferdi derken kimseyle görüşmedim bi süre o ara bu hamile arkadaşta onu kıskandığım için görüşmediğimi ima etmişti:43::43: tabi artıköyle bi arkadaş yok hayatımda. Demek istediğim kısaca bukadar zorlu ve kimsenin bizi anlamadığı bu günlerde sizler benim için lütufsunuz iyiki varsınız ve çoook seviliyorsunuz:16::16:

Bu gece birikimlerimiz çıkıyor sanırım herkes çok duygusal oldu ki bir anda ben bu ani tüp bebek hikayelerini okutdum ve mutlu sonlarda ağlaya ağlaya bir hal olurdum az oncede öyle oldu eşimde hayirdir ağrın mı var dedi evet o hep var zaten ama suan kalbimde tarifi imkansız heycan mutluluk olustu Rabbim hepimizin kucağına sağlıklı bebek verir ins bu mutlu sonlar beni çok duygusallastiriyor

canım benım:):) kımsenın haberı olmaması ve sadece halınden anlayanların bunu senınle paylasması hem de ıcten paylasması kadar guzel bırsey olamaz..sen de ıyıkı varsın bak gor senın de mutlulugunu paylasıcas ınsallah

Âmin inşallah hepimiz hamile kalırızda sonra şu anne topikleri varya oralardada yazarız:1:

asil canım zaten bize ne yapıyosa çevremizde bizi anlamıyanlar yapıyo canım hayatı onlarla yaşamıyoruz herkes kapısını kapadığında sende kendinle kalıyosun nerden bilecekler içinde kopan fırtınaları rabbim bundan sonra üzmesin seni kendini silkele şöyle az tebessüm et .

halay çekceğimize sevinçten oturup ağlıyoz bizde alemiz ha canım bende seni seviyom sende burdaki tüm canlarda var iyiki miragem olmasa biz burda olmazdık heralde onada sonsuz teşekkürler rabbim onunda sıkıntılarını def eylesin

eşim dayanamadı ısrarla benı goturdu test yaptırmaya :) sonuc 86 cıktı sımdı ben hamıle mıyım:) test gunum normalde yarındı:))nobetcı dr a gosterdık gebelık var dedı ama merkezı arayamadık halıyle:)cok agladım aglarken hepınızı gecırdım aklımdan rabbım hıcbırımızın boynunu bukuk bırakma dedım..:)

canımm çok sevindimm değerin güzelce katlanacak inşallah Allahım sağlıkla devamını nasip etsin inşallah
kızlarrr nasılsınız herkes iyidir umarım

herkesin duygusallığı üstünde ama nedense benim hiç ağlayasım yok:9:
benim hormonlar çok dengesiz bazen oturup ağlıyorum hatta ağladığımada ağlıyorum:27:

Bu gece birikimlerimiz çıkıyor sanırım herkes çok duygusal oldu ki bir anda ben bu ani tüp bebek hikayelerini okutdum ve mutlu sonlarda ağlaya ağlaya bir hal olurdum az oncede öyle oldu eşimde hayirdir ağrın mı var dedi evet o hep var zaten ama suan kalbimde tarifi imkansız heycan mutluluk olustu Rabbim hepimizin kucağına sağlıklı bebek verir ins bu mutlu sonlar beni çok duygusallastiriyor

hepımız aglıyoruz:)) bunu baska nerde yasayabılırız bız ya:):)

aminn canımm ayy inşallah fındıkla fıstıktırr Allah biliyo ya kalbimden geçen o

ağrıların oldukça yatıp binleneceksin rahim genişliyo gayet normall bence 5 hafta kese görülür

ayyy çok sevindimmm Allah tamamına erdirsinn rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh :52:

Ben hesaplama bilmem ama tüp bebek hesaplama vardı orda hesapladim 5 hafta 4 gün diyor doğruysa ben Dr gidene kdr yani 4 Ocak'ta 6 haftalık olacak sanırım kalp atışınıza kendinize görürüm ins bu konularda pek bilgim yok ama okuduğum kadarıyla iste

Hepimizin sonu mutlu olur inşallah. Ben birbirimizi gönülden anladığımızı düşünüyorum o yüzden birimizin mutluluğu veya mutsuzluğu hepimizi etkiliyor. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin bizi en iyi O biliyor ve görüyor.

Aman kızlar boşverin şu dengesiz insanları
benim iki atane arkadaşım vardı ikiside birbirlerini tanımıyor
ama sanki anlaşmalı gibi ikiside bana sen vefasızsın hamile kaldın unuttun beni
gibisinden mesaj atmış ay ben ne zor günler geçirdim ölümlerden döndüm resmen
şunların dediğine bak.ne havalanacağım sanki ya rabbim takdir etti oldu çok şükür
biriside yazmış ben snein hamileliği ağır geçirdiğine inanmıyorım diye
manyakmı ne yalan borcummu var
ben evimden eşimden kendimden geçmişim
aman kimseyle uğraşamammm:47:

yok çok uzak değil arabayla 20 dakika kurtköyde canım
kız bende hissediyorum o pıt pıtları acaba diyorum kalp atışımı diye;)
bende 23 ocağa aldım işte randevumu
inşallah onuda kazasız belasız atlatırız canım hepimizde
onun fiyatı ne kadarmışki canım bide bayan mı bu dediğin:26:
canım bu doktoru bi arkadaşımda hamile o medipole gidiyor o tavsye etmiş çok iyi bir doktor diye, bende hastaneyi arayıp uzun uzun konuştum sordum petek hanımı tavsiye ettiler, haftanın belli günleri 2den sonra geliyormuş,inşallah bişey çıkmaz canım sağlıklı sıhhatli şekilde alırız bebişleri kucağımıza.

canım bizde seni seviyoruz sende iyiki varsın. bizimde kimsemiz bilmiyor herşeyi paylaşıyoruz burda

bziler iyiyiz canım ya sen nasılsın kuzucuklar nasıl?

bende iyiym mervecim kuzucklar da iyidir inşallah
2 gün önce işe başladım 1 aylık raporum bitti tabiki zorlandım bugün baya bi kasık sancım oldu korkuttu bebişler beni inşallah herşey yolundadır senin prenses nasıl kilo aldınmı ya ben şimdiden 4 kilo almışım üffff:47:

Aman kızlar boşverin şu dengesiz insanları
benim iki atane arkadaşım vardı ikiside birbirlerini tanımıyor
ama sanki anlaşmalı gibi ikiside bana sen vefasızsın hamile kaldın unuttun beni
gibisinden mesaj atmış ay ben ne zor günler geçirdim ölümlerden döndüm resmen
şunların dediğine bak.ne havalanacağım sanki ya rabbim takdir etti oldu çok şükür
biriside yazmış ben snein hamileliği ağır geçirdiğine inanmıyorım diye
manyakmı ne yalan borcummu var
ben evimden eşimden kendimden geçmişim
aman kimseyle uğraşamammm:47:

merve canım bitane normali denk gelmemiş sana seninde işin zor aman boş ver sen bebişini sağlıkla kucağına alda konuşan konuşsun

Back