evet canım aynı merkezde tedvi görüyorz benim oktorumda dilek hanım çok seviyorum doktorumu her defasında güzel kızım benim diye konuşuyor anlıyor beni dinliyor
sen başlamıyonm tekraren tedaviye allahım kucaklarımızı bir doldursa tutmicak diye çok korkuyorum negatifi görmekten korkuyoum
hadi bakalım hayırlara vesile olsun inşallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, bende öğrenemedim beklemedeyim, sen en azından birini öğrenmişsin,kendine çok dikkat et ,Kızlar maşallh topic bugün zirevede ne çok kişi var.birinin cinsiyetini öğrendim.Erkek tahmin ettiğim gibi diğeri göstermedi zaten asistan dr.baktı.herşeyini ölçtü ama bn bişey anlamıyorum.resimleri istedim vermedi uyuz kızbn 5 ocakta kendi dr.ma gdcm o zamana diğeri de belli olur inşallh.hemende gelemedim şimdi girdim eve.İkisininde iskelet yapıları gözüküyor daha çookk yoğurt yemem lazım .
hayırlı olsun tedavin, bizde de sperm sayısı düşüktü ilk deneme de tuttu, Rabbim kısmet etti, inşallah sende pozitif sonuçç alırsın.slam kızlar aranızda daha yeniyim canım çok sıkıldı bügün arkadaşın biri düşük yapmış snki benimde tutupta öyle olacak diye düşünüyorum
klar sizi tanımıyorum ama beni başka kimse anlamıyor piskolojm bozuldu iyce doktor pisklola görüştürmek istedi ama be istemdim bunaldım iyce anne olmak neden bukadar zor etrafımdsaki çocuğun kıymetini bilmeyenlerden nefret diyorum az kaldı transfere 1 haftaya kadar bitecek
eşinin sperm saysı düşük olupta hamile kalan varmı benim tutsa bile hamilelik devam etmiyor
Allah rahatlık versin.
merve canım bugün nasılsın bademcikler düzeldimi bıraz
daha iyiyim canım
eşim limon suyu sıkmış onu içiyorum lıkır lıkır
ye ekşiyi çıkar ayşeyi oldu benim durum
bayılıyorum valla ekşiyee
Hkeree ohh canım gezmeleredemi başladın sen maşallahh
hreke canım gez gez yattığın günlerin hıncını çıkartıyon heralde ama yeğenimi fazla yorma
şifa niyetine canım iç iç hiç belli olmuyoki canım ama olsun bitane ayşe fenamı olur ay şimdi bi bebek olaydı idi öp öp ye ye doy canım bebek sevmek çekti
yok kızlar aslında iyi değildim bugün yemek yapamadım, eşimin bi arkadaşına gittik yemeğe, midem hop hop,uzanıyorum bi taraftanda sayfaları okudum tam 17 sayfa ilerlemiş ben yokken ya, ya havin onun keyfi yerinde beni yoruyor.
yok kızlar aslında iyi değildim bugün yemek yapamadım, eşimin bi arkadaşına gittik yemeğe, midem hop hop,uzanıyorum bi taraftanda sayfaları okudum tam 17 sayfa ilerlemiş ben yokken ya, ya havin onun keyfi yerinde beni yoruyor.
bizde bugün alışveriş merkezine gittik dün çok ağladım diye
eşim beni dışarı çıkarmak istedi ama ben eski ben değilim
bir katı zor gezdik bir iki parça bebek kıyafeti aldık
hadi eve dedim ben.eve geldik saatlerce uyudum
yorgunluğum hala geçmemiş bu ne yaa benim kaslar felan iyice erimiş galiba
canım seninde bir sürü yiğenin varya özlüyorsundur şimdi onlarıı
canım benim senin de mide bulantıların tam geçmedi hayır olsun inş yeğenimin keyfi yerinde olsun senin bu günlerin nasılsa geçecek rabbimin izniyle sağlıklada bebişini kucağına alacaksın inş
ay canım avmler de hep öyleyim ben zor yürüyorum, ama geçenlerde mihrabat korusuna gittik kuş gibiydim, açık hava tavsiye ederim sende çok uzak değilsin oraya
özlememmi ablamın oğlu koynumda büyüdü onu bi başka özlüyom zaten hele küçük kızımızı tamda sevilme zamanı rabbim bizlerede nasip etsin inş kendi bebişlerimizin kokularınıda doya doya içimize çekelim sevelim
bizimkiler geçecek sizinkiler başlıcak inşallah, bizim gibi mıy mıy olcaksınız,hal derman yok :) ama hepsiçok güzel, bu hasreti bildiğim için çok dua ediyorum biran önce sizde yaşayın hayırlısıyla...
Ay canımm kıyamam
inşallah tez vakitte rabbim sizede nasip etsin
bizleride tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?