eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

saol canım ayy aramasa bari kız beni hıçkırıklara boğuldu dünyadurdu o anlatırken çünkü aynı şeyleri bende yaşadım düşük yaptım tutsada yine öyle olacak ye krkuyorum nşallah kucağıma alırım bende nasıl yıkıldım bi görseniz elim kolum kakmıyor bu günleri bi atlatsam aşka biey istemem

tekrar hepinizden ALLAH razı olsun hepinizin emeği var üstümde.haklarınızı helal edin.kocam geldi çiçekle.sonra sarıldım ağladım ağladım bir ömürlük ağladım hıçkırarak eminim komşular bile duymuştur.yalnız insanın kocasının kollarında ağlayabilmesi çok güzelmiş.kendimi hiç tutmadım ben en zor anlarda yastığımı sıırıksıklam ettiğimi bilirim sadece.sonra yemeğe gittik geldik yemekte bazı maddeler koyduk ilk kural yaşadıklarımızzdan birbirimizi suçlamıcaz 1 ay içinde uyamazsak terapiste gidicez.sonra eve geldik ben yatağımı özledim dedi yattık beraber sonra o uyudu ben dururmuyum kalktım geldim.

canım bir defa düşük yaptın diye 2. si öyle olacak diye düşünme doktor ona göre önlem alır rabbiminde izniyle bişey olmaz sen bu tedavi sürecinde moralini oldukca yüksek tut stres yapma stres olumsuz etkiliyo biliyon bu süreçte inş dua edelim rabbiminde izniyle bu sefer sağlıkla bebişini kucağına alırsın

ayşe çok sevindim rabbim bu sefer yuvanıza huzur versin hiç bir olumsuzluk sizi etkilemesin

tatlım hoşgeldin topiğimize allahtan hiç bi zaman ümüt kesmedik burda bizim bi sloganımız var o bebe bu eve gelecek:))) aynı merkezde tedavi görüyoruz biliyorsun...dilek hanım sayesinde abimin 20 yıldan sonra eşi hamile tabikide tüp bebek abimin sorunuda sperm ama detayını bilmiyorum ayrıca gelinimizde sorunlu idi ama allaha şükür 3. denemelerinde oldu artık:)) diğer 2 denemesi başka merkezde idi :))
evet çok mutlu oldum şahsen ben:)) ama hadi bakalım biz hep burdayız sen doğru yatağa itiraz yok daha ilk günden eşini yalnız bırakma lütfen:)))))

inş canım inş sen nasipse ne zaman geliyon türkiyeye inş sende burda hayırlı sonuçlar alırsın rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin tez zamanda inş

aminn canim allah izin verirse 8.01.2013 kayserideyiz dr.tutgut bey termin aldik insallah yeni bir umutla baslayacagiz.....

ben onun yanına yattım 10 saniyede uyudu zaten. uykum yok heycanım var azcık takılıyim burda nasıl duygu yoğunluğu olan bir gün yaşadım.sana ayrıca çok teşekkür ederim çok cana yakınsın.

aminn canim allah izin verirse 8.01.2013 kayserideyiz dr.tutgut bey termin aldik insallah yeni bir umutla baslayacagiz.....

canım seninde geri sayımın başlamış hayırlısıyla inş tedavinden burda olumlu sonuç alırsın canım rabbim bu sefer inş üzmez seni hayırlısıyla kavuşursun evladına

ben onun yanına yattım 10 saniyede uyudu zaten. uykum yok heycanım var azcık takılıyim burda nasıl duygu yoğunluğu olan bir gün yaşadım.sana ayrıca çok teşekkür ederim çok cana yakınsın.

rica ederim tatlım... ama mesele ev ve aile ise bu konularda çok hassasım üzülürüm..ve ben sana kaç gündür yalvarıyorum farkındaysan nolur ara diye bütün arkadaşlar söledik ama bu güne nasipmiş neyse şimdi geçmişi unut ve geleceğe bak bir ömür boyu mutlu olun allahım hiç bir aileyi ayırmasın.....

Ben olsaydım hay senin soyunada sopunada derdim

:)) cnm az kaldı sennde ayyy meraktan çatlıcam aaa ben transferli olucam senn sonuç belli olduunda artık bi kaçamak bakarım belkim :)

maşallah canım yavrularına
kız neden vermedi ultrason görüntülerini ben olsam söke söke alırdım valla
benim içimden bir kız bir erkek geçiyo

cnm sana cevap yazdım ama araya sıkışmış nasıl becerdm bilmiyorum..ayrıca tekrar yazayım dedim
...
aa ne güzel bende geçen ay başlamıştım kur 'an kursuna şimdi kurandayım.. günde 2-3 sayfa okumaya çalışıyorum.. benm hocamda hamile :))

evet canım aynı merkezde tedvi görüyorz benim oktorumda dilek hanım çok seviyorum doktorumu her defasında güzel kızım benim diye konuşuyor anlıyor beni dinliyor
sen başlamıyonm tekraren tedaviye allahım kucaklarımızı bir doldursa tutmicak diye çok korkuyorum negatifi görmekten korkuyoum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…