günaydın kızlar,
hiç ummadık bir şekilde berbat bir gece geçirdim. nasıl oldu ben de anlamadım. ben regl olmadan 3-4 gün önce fena gergin olurum. reglim de yaklaştığı için son 1-2 gündür biraz saldırgandım :) sabah 5de kocamın mızmızlarıyla uyandım. iki gündür midesinde ağrı olduğunu söylüyor. gastritten şüpheleniyoruz. hal böyle olunca 3 gündür macununu da yemiyor, çayını da içmiyor. sabah 5de bu şekilde uykumdan uyandım bi omzum ağrıyo dio bi midem ağrıyo diyo. sinirlerim bozuldu benim de. ben de neler yaşıyorum ama gıkım çıkmıyor. doktorların hepsi bas bas bağırıyor, tedavideyken gerginlikten sıkıntıdan uzak olacak diye ama yok nerdee, her gün yeni bir maceramız var. bir de dün akşam avize silerken koltuktan ayağım kaydı, sırtımızın üstüne yere düştüm. var ya geçen akşam demiştim ya eşimin ailesiyleydik diye. o grupta biri var ki müthiş nazarı değiyor ben buna inanıyorum. neyse, ağladım ağladım bütün kapılar suratıma kapanıyor olmayacak çocuğum diye. ne alaka derseniz, ben tedaviden sonuç alamazsak o macunla alabiliriz diye umutluydum, bu umudumu da yitirmem gerekecek diye.
bütün bunların dışında eğer bilinçaltımla ilgili bir durum varsa bugün en yakın arkadaşım ikinci doğumunu yapıyor şu sıralar ve ben o kadar zavallıyım ki onu ziyarete gitmeye bile cesaretim yok.
anlayacağınız gün bana pek aymadı bugün.