• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım benim ini bizde tedavilerimizin sonunda hamile kalırız siz bize çok dua edin rabbim daha fazla sınamaz bizi inş çünkü olumsuz düşünmek istemiyom o zaman ne yaparım onuda bilmiyom çünkü çok dua edin

ay havinim Allah korktuğunu başına getirmesin
bu hayatta her şey oluyor
bir umut dondurulmuşları bekliyorsun
inşallah bu kez olur canım

ay havinim Allah korktuğunu başına getirmesin
bu hayatta her şey oluyor
bir umut dondurulmuşları bekliyorsun
inşallah bu kez olur canım

canım nasipten ötesi yalan ama olmazsa nasıl nerden bulur buluştururda tekrar tedaviye başlarım hep onu düşünüyom rabbim inş dondurulmuşlarımla yüzümü güldürür rabbim görüyo halimizi inş daha fazla arattırmaz hep duam bu

ben artık hiç kesin konuşmucam :) dün demiştim ya yarın kesin diye gittim sabah dr.a :) 5 tane kalmış embriyom ama çok iyi gidiyorlar onlardan birini bugün transfer edip de hebaa etmek istemiyorum dedi.. 5 .güne gitmek istiyorum dedi çünkü sizden açıkcası beklemediğim bi kalite oldu bu dedi bu yüzden transferim c.tesi kaldı.. tabi ilk defa işim uzadığı için çoookkk sevindim... ilk gün dr. spemler çok kötü çıktı demişti o yüzden 2 .gün transfer yaparız demişti ama benm bebişler mücadeleci çıktı demek kii.. ay bide bana tutunursaa ooohh yemede yanında yat...işte böyle şekerler .. :))
Oh oh maşallah her seferinde güzel haberlerle geliyosun inşallah bebiş veya bebişler sana tutunursa en güzel en beklenen haberide verirsin
Kızlar maşallh topic bugün zirevede ne çok kişi var.birinin cinsiyetini öğrendim.Erkek tahmin ettiğim gibi diğeri göstermedi zaten asistan dr.baktı.herşeyini ölçtü ama bn bişey anlamıyorum.resimleri istedim vermedi uyuz kız:(bn 5 ocakta kendi dr.ma gdcm o zamana diğeri de belli olur inşallh.hemende gelemedim şimdi girdim eve.İkisininde iskelet yapıları gözüküyor daha çookk yoğurt yemem lazım .
Anaaam maşallah size. Hadi hayırlısı. Allah'a emanetsiniz
dayanamadım dr. gittim tüp bebk yaptırdığım merkeze gittim kan testi verdim yani beklediğim gibi negatif çıktı... fakat dr..um adet söktürücü vermedi yinede dediki pazartesiye kadar bekleyelim tekrar bakalım sonra olmazssa veririm söktürücü dedi...ben neden gecikmiştir yani kist yada ilaçların etkisi varmıdır dedim... hayır ilaçlar etkisini bu kadar göstermez gösteren süreçte bile düzenli adet oldun zaten dedi ..bakalım pazartesi tekrar test yapacak korktum açıkçası inşallah kötü bişeyle karşılaşmam dualarınızda benide unutmayın...
Datlım kıymetlim hakkında hayırlısı. Kötü bişey çıkmaz Allah'ın izniyle bana kalırsa iğne ilaç strestendir. Kocamaaaan öpüldün
kızlarrrrr kusura bakmayın hazırlanmalıyım 7 30 da eşim gelip beni alıcakkk..... Allahım liselimiyim ben.bana dua edin.
Canım ya nasıl sevindim. Herşey tatlıya bağlanmış. Unutma herseyden önemlisi sizsiniz. O yüzden önce siz iyi olun gerisi bi şekilde gelir. Allah mutluluğunu daim etsin kimsenin huzuru kaçmasın inşalla

canım evet bugün topiğimiz yoğun günlerinden birini yaşadı benmi ne yapıyom burda takılıyom işte sen neler yapıyon canım

İyi bakalım sessiz sakin olunca tadı tuzu kalmıyor şenlik iyidir:1: Napıyım bende aynı iş güç git gel işte. Aklım gelemeyen kırmızımıdır nedir onda bi düzene gireydide önüme bakaydım diye bekliyorum. Benim şarj bitebilir yarına görüşürüz. Allah'a emanet ol dualarımdasınız dualarda unutmayın inşallah kocamaaaaaan öptüm

İyi bakalım sessiz sakin olunca tadı tuzu kalmıyor şenlik iyidir:1: Napıyım bende aynı iş güç git gel işte. Aklım gelemeyen kırmızımıdır nedir onda bi düzene gireydide önüme bakaydım diye bekliyorum. Benim şarj bitebilir yarına görüşürüz. Allah'a emanet ol dualarımdasınız dualarda unutmayın inşallah kocamaaaaaan öptüm

canım benim azar azar herşey normale döner takılma bende taktım taktım sonunda geldi seninkide gelir merak etme

canım bu topikteki herkese her daim dua ediyorum rabbim hepimizin yüzünü tez vakitte güldürsün diye

tekrar hepinizden ALLAH razı olsun hepinizin emeği var üstümde.haklarınızı helal edin.kocam geldi çiçekle.sonra sarıldım ağladım ağladım bir ömürlük ağladım hıçkırarak eminim komşular bile duymuştur.yalnız insanın kocasının kollarında ağlayabilmesi çok güzelmiş.kendimi hiç tutmadım ben en zor anlarda yastığımı sıırıksıklam ettiğimi bilirim sadece.sonra yemeğe gittik geldik yemekte bazı maddeler koyduk ilk kural yaşadıklarımızzdan birbirimizi suçlamıcaz 1 ay içinde uyamazsak terapiste gidicez.sonra eve geldik ben yatağımı özledim dedi yattık beraber sonra o uyudu ben dururmuyum kalktım geldim.

Çok sevindim gerçekten:))) İnsanın eşi kimseye benzemiyor.Rabbim sizi birdaha bu şekilde sınamasın inşallah.Bir kaç günün ardından bugün güzel bir uyku uyursun artık mışıl mışıl:))

tekrar hepinizden ALLAH razı olsun hepinizin emeği var üstümde.haklarınızı helal edin.kocam geldi çiçekle.sonra sarıldım ağladım ağladım bir ömürlük ağladım hıçkırarak eminim komşular bile duymuştur.yalnız insanın kocasının kollarında ağlayabilmesi çok güzelmiş.kendimi hiç tutmadım ben en zor anlarda yastığımı sıırıksıklam ettiğimi bilirim sadece.sonra yemeğe gittik geldik yemekte bazı maddeler koyduk ilk kural yaşadıklarımızzdan birbirimizi suçlamıcaz 1 ay içinde uyamazsak terapiste gidicez.sonra eve geldik ben yatağımı özledim dedi yattık beraber sonra o uyudu ben dururmuyum kalktım geldim.
canım çok sevindim hayırlısı olsun hakkınızda önce evliliğinizi sağlamlaştırın sonra da bebiş gelsin inş.
cnm sana cevap yazdım ama araya sıkışmış nasıl becerdm bilmiyorum..ayrıca tekrar yazayım dedim
...
aa ne güzel bende geçen ay başlamıştım kur 'an kursuna şimdi kurandayım.. günde 2-3 sayfa okumaya çalışıyorum.. benm hocamda hamile :))

hadi canım ne güzel çok sevindim darısı hepimizin başına hamilelik canım hangi şehirde otuyordun sen?

günaydın kızlar,
hiç ummadık bir şekilde berbat bir gece geçirdim. nasıl oldu ben de anlamadım. ben regl olmadan 3-4 gün önce fena gergin olurum. reglim de yaklaştığı için son 1-2 gündür biraz saldırgandım :) sabah 5de kocamın mızmızlarıyla uyandım. iki gündür midesinde ağrı olduğunu söylüyor. gastritten şüpheleniyoruz. hal böyle olunca 3 gündür macununu da yemiyor, çayını da içmiyor. sabah 5de bu şekilde uykumdan uyandım bi omzum ağrıyo dio bi midem ağrıyo diyo. sinirlerim bozuldu benim de. ben de neler yaşıyorum ama gıkım çıkmıyor. doktorların hepsi bas bas bağırıyor, tedavideyken gerginlikten sıkıntıdan uzak olacak diye ama yok nerdee, her gün yeni bir maceramız var. bir de dün akşam avize silerken koltuktan ayağım kaydı, sırtımızın üstüne yere düştüm. var ya geçen akşam demiştim ya eşimin ailesiyleydik diye. o grupta biri var ki müthiş nazarı değiyor ben buna inanıyorum. neyse, ağladım ağladım bütün kapılar suratıma kapanıyor olmayacak çocuğum diye. ne alaka derseniz, ben tedaviden sonuç alamazsak o macunla alabiliriz diye umutluydum, bu umudumu da yitirmem gerekecek diye.
bütün bunların dışında eğer bilinçaltımla ilgili bir durum varsa bugün en yakın arkadaşım ikinci doğumunu yapıyor şu sıralar ve ben o kadar zavallıyım ki onu ziyarete gitmeye bile cesaretim yok.
anlayacağınız gün bana pek aymadı bugün.

feriha canım önce negatif düşünceyi aklından çıkar rabbim ol dedikten sonra gerisi boş rabbim dua edelim bu sefer ol desin bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bize düşen bu aşamalarda tedbiri alıp takdiri allaha bırakmak ha nasılsa olmuyacak diye düşünüpte kendini bırakmak olmaz rabbim bunca emeği zayi etmez rabbim hepimize tedavilerimizin sonunda hayırlı evlatlar nasip eyler inş sende seh iyiyi düşün canım bu sefer rabbimin izniyle iyi olacak herşey yolunda olacak böyle düşün

haklısın canım sürekli doktorumda negatif düşünme diyor herhalde benim piskloga gitmem gerekir okdar sinirli ve sitresliyimki sürekli ağlamak geliyor içimden bu kadar sinirin stresin üstüne tutmicak diyeçok korkyorum erkek milleti işte pek anlamıyor beni anlıyorum diye konuşuyor benle ama ben dahamı fazla ilgi bekliyorum acaba her yaptığıma evet demesini bekliyorum ama onunda var bi sabrı demi etrafımdaki insanlrı azarlamaktan yoruldum iyce eski benden eser kalmadı çok hırçın bi insan ldum kedi acımı erfımdaki insanlardan çıkarıyorum çok ua edelim birbirimize kızlar atlatalım bu günleri

bu doktorlardan kerpetenle laf alıcaksın zaten.Sormasan hiiiç bişey demiyorlar.Merak etme araştır vücut direncini artırmak için neler yapılabiliyorsa onları yap canım.Bnm FSH yüksekti de bana demiştiki sen sürekli deniyeceksin hem fsh düşük hemde kalitesiz yumurtalar.Ne yapabilirim diye sorduğumda bunu bir ilacı yok dedi.DHea diye birşey duydum dediğimde belki fayda edebilir ama fshı etkilemez dedi zorla.Başka dr.ise hayıt tohumu iç demişti.ikiside prof.ama biri bni tanımadağı halde çok ilgilenen bilgi veren bir dr. du İsmail çepni hoca.Bnce sen de araştır şekerim.Allah yardımcın olsun.Havinciğim aynen senin içinde duacıyım.

senin fsh ının yüksek old. bilmiyordum.
benimki normal çıkmıştı testlerde ama yumurta takibi ve toplama sırasında dr. rezerviniyi değil dedi.
sen neler yaptın cnm
kür falan yaptın mı?

günaydın kızlar,
hiç ummadık bir şekilde berbat bir gece geçirdim. nasıl oldu ben de anlamadım. ben regl olmadan 3-4 gün önce fena gergin olurum. reglim de yaklaştığı için son 1-2 gündür biraz saldırgandım :) sabah 5de kocamın mızmızlarıyla uyandım. iki gündür midesinde ağrı olduğunu söylüyor. gastritten şüpheleniyoruz. hal böyle olunca 3 gündür macununu da yemiyor, çayını da içmiyor. sabah 5de bu şekilde uykumdan uyandım bi omzum ağrıyo dio bi midem ağrıyo diyo. sinirlerim bozuldu benim de. ben de neler yaşıyorum ama gıkım çıkmıyor. doktorların hepsi bas bas bağırıyor, tedavideyken gerginlikten sıkıntıdan uzak olacak diye ama yok nerdee, her gün yeni bir maceramız var. bir de dün akşam avize silerken koltuktan ayağım kaydı, sırtımızın üstüne yere düştüm. var ya geçen akşam demiştim ya eşimin ailesiyleydik diye. o grupta biri var ki müthiş nazarı değiyor ben buna inanıyorum. neyse, ağladım ağladım bütün kapılar suratıma kapanıyor olmayacak çocuğum diye. ne alaka derseniz, ben tedaviden sonuç alamazsak o macunla alabiliriz diye umutluydum, bu umudumu da yitirmem gerekecek diye.
bütün bunların dışında eğer bilinçaltımla ilgili bir durum varsa bugün en yakın arkadaşım ikinci doğumunu yapıyor şu sıralar ve ben o kadar zavallıyım ki onu ziyarete gitmeye bile cesaretim yok.

Alla Allaaa kızımmm ya bi nazar dua falan oku yaa tedavi yaklaşır yaklaşmaz ne bu senin hallerin bak önünde bi sürü örnek varrr ne zaman ucunu bıraktım olmayacak ara vereceğim dedim umursamadım ama hazır tedavi olmuşken zyan olmasın diye dikkatli oldum tuttu tabi vakti zamanı gelmiş o başka ama böyle yaparak kendi kendine ediyosun tedavi başlamadan eşini de al karşına otur konuşş o kürü de çok takma bak biz tedaviye başladık eşime e vit. ve keçiboynuzu pekmezi dedi ki eşim unutkandır ben 1 sene eşimle kavga ettim ki içmiosun unutuyosun diye ama son 2 tedavimde amaannn napıım içmiyo benim olmayacaksa onun da olmayacak dedim ki senin dondurulmuşun var ve lucrin kullanıyorsun artık kendi kendine hamile kalamazsın yemezse yemesin
yalnız ben de senin tevai sürecini ezbere çekmişim :)))
bana bak rahat ol getirtme beni yanına bu arada dondurulmuşlarla ilaç kullanmadığın için hormon kaynaklı sinir stres olmuyo ayak yapma :))

anti parantezz artık temizlik falan bırak
arkadaşını salla benim en yakın komşum hamile kalınca arkadaşlığımızı bitirdi
eşine söyle doğru dursun bi ay...

Son düzenleme:
Alla Allaaa kızımmm ya bi nazar dua falan oku yaa tedavi yaklaşır yaklaşmaz ne bu senin hallerin bak önünde bi sürü örnek varrr ne zaman ucunu bıraktım olmayacak ara vereceğim dedim umursamadım ama hazır tedavi olmuşken zyan olmasın diye dikkatli oldum tuttu tabi vakti zamanı gelmiş o başka ama böyle yaparak kendi kendine ediyosun tedavi başlamadan eşini de al karşına otur konuşş o kürü de çok takma bak biz tedaviye başladık eşime e vit. ve keçiboynuzu pekmezi dedi ki eşim unutkandır ben 1 sene eşimle kavga ettim ki içmiosun unutuyosun diye ama son 2 tedavimde amaannn napıım içmiyo benim olmayacaksa onun da olmayacak dedim ki senin dondurulmuşun var ve lucrin kullanıyorsun artık kendi kendine hamile kalamazsın yemezse yemesin
yalnız ben de senin tevai sürecini ezbere çekmişim :)))
bana bak rahat ol getirtme beni yanına bu arada dondurulmuşlarla ilaç kullanmadığın için hormon kaynaklı sinir stres olmuyo ayak yapma :))

anti parantezz artık temizlik falan bırak
arkadaşını salla benim en yakın komşum hamile kalınca arkadaşlığımızı bitirdi
eşine söyle doğru dursun bi ay...

valla ayak yapmıyorum yaa :) benim sabittir reglden 5 gün önce tatlı-ekşi krizim tutar. 4 gün önce buhran geçiririm. demek ki 3 gün falan kaldı işte reglime. ayrıca bravo güzel takip ediyorsun beni hakkaten :) ilgili arkadaş diye buna derim ben. bu kız farkındaydı zaten gitmeyeceğimin, bir aksilik yok. nerdeyse kundaktan beri arkadaşız, anlıyor yaşadıklarımı. her ne kadar transferden sonra bana çocuğunu kucaklatmış olsa da :))) hatırlıyorsun de mi o mevzuyu? kocam canım laftan anlamıyor, istediğin kadar selam söyle. bunların huyu böyle. bilerek isteyerek yapmıyorlar ki, yapıları gereği mızmızlar.

Ayşeciğim bugün en mutlu olay senin olayındır sanırım.Allah mutluluğunuzu daim etsin.Çookk sevindik tüm topicede moral oldu yaw.Ohh beeee dedim kendi kendime .Hep böyle mutlu haberler alalım inşallh.Allah mutluluğunuzu daim kılsın inşallh.

canım çok sevindim hayırlısı olsun hakkınızda önce evliliğinizi sağlamlaştırın sonra da bebiş gelsin inş.

hadi canım ne güzel çok sevindim darısı hepimizin başına hamilelik canım hangi şehirde otuyordun sen?

amin cnm inş.rabbim ,isteyen herkese nasip etsin.. izmirdeyim cnm ben sen vandaydın değil mi ??

günaydın kızlar,

ahh ahhh yok arkdaş bunlar örgütlenmiş gibiler.. özellikle yapıyorlar diyicem e ucu onlara da dokunuyor.. tubanın dediği gibi bizim olmazsa onlarında olmayacak cocuğu.. canım temizliği bırak gerçi sana diyorum ama bende aynıyım yumurta toplandığı gün artık transfere kaar yorma kendini dinlen dedi bende geldim transfere gidicem haalla iş yemek yapıyorumm..neyse.. arkadaşının bebeğine gelince zavallılıkla bir ilgisi yok taştan değiliz insanız bu durumun sana acı vereceğini düşünüyorsun ve gitmek istememen de cookk normal.. o kadar hakkımız da olsun dimi cnm zor günler geçiriyoruz...

Back