• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

feriha canım öyle düşünme rabbim herşeyin zamanını bizden iyi bilir inş seninde bu sefer son olur alırsın bebeğini kucağına

canım arkadaşın düşük yaptı diye kendinide onunla aynı kefeye koyma rabbim onu öyle sinadı rabbim hiç birimizi evladımızla sınamasın evladında hayırlısını versin inş sende tedavinin sonunda hamile kalır ve bebeğine kavuşmak için gün sayarsın asla olumsuz düşünme hep pozitif ol hep iyi düşün rabbime sığın rabbiminde izniyle herşey güzel olacaktır

saol canım ayy aramasa bari kız beni hıçkırıklara boğuldu dünyadurdu o anlatırken çünkü aynı şeyleri bende yaşadım düşük yaptım tutsada yine öyle olacak ye krkuyorum nşallah kucağıma alırım bende nasıl yıkıldım bi görseniz elim kolum kakmıyor bu günleri bi atlatsam aşka biey istemem

tekrar hepinizden ALLAH razı olsun hepinizin emeği var üstümde.haklarınızı helal edin.kocam geldi çiçekle.sonra sarıldım ağladım ağladım bir ömürlük ağladım hıçkırarak eminim komşular bile duymuştur.yalnız insanın kocasının kollarında ağlayabilmesi çok güzelmiş.kendimi hiç tutmadım ben en zor anlarda yastığımı sıırıksıklam ettiğimi bilirim sadece.sonra yemeğe gittik geldik yemekte bazı maddeler koyduk ilk kural yaşadıklarımızzdan birbirimizi suçlamıcaz 1 ay içinde uyamazsak terapiste gidicez.sonra eve geldik ben yatağımı özledim dedi yattık beraber sonra o uyudu ben dururmuyum kalktım geldim.

saol canım ayy aramasa bari kız beni hıçkırıklara boğuldu dünyadurdu o anlatırken çünkü aynı şeyleri bende yaşadım düşük yaptım tutsada yine öyle olacak ye krkuyorum nşallah kucağıma alırım bende nasıl yıkıldım bi görseniz elim kolum kakmıyor bu günleri bi atlatsam aşka biey istemem

canım bir defa düşük yaptın diye 2. si öyle olacak diye düşünme doktor ona göre önlem alır rabbiminde izniyle bişey olmaz sen bu tedavi sürecinde moralini oldukca yüksek tut stres yapma stres olumsuz etkiliyo biliyon bu süreçte inş dua edelim rabbiminde izniyle bu sefer sağlıkla bebişini kucağına alırsın

tekrar hepinizden ALLAH razı olsun hepinizin emeği var üstümde.haklarınızı helal edin.kocam geldi çiçekle.sonra sarıldım ağladım ağladım bir ömürlük ağladım hıçkırarak eminim komşular bile duymuştur.yalnız insanın kocasının kollarında ağlayabilmesi çok güzelmiş.kendimi hiç tutmadım ben en zor anlarda yastığımı sıırıksıklam ettiğimi bilirim sadece.sonra yemeğe gittik geldik yemekte bazı maddeler koyduk ilk kural yaşadıklarımızzdan birbirimizi suçlamıcaz 1 ay içinde uyamazsak terapiste gidicez.sonra eve geldik ben yatağımı özledim dedi yattık beraber sonra o uyudu ben dururmuyum kalktım geldim.

ayşe çok sevindim rabbim bu sefer yuvanıza huzur versin hiç bir olumsuzluk sizi etkilemesin

slam kızlar aranızda daha yeniyim canım çok sıkıldı bügün arkadaşın biri düşük yapmış snki benimde tutupta öyle olacak diye düşünüyorum
klar sizi tanımıyorum ama beni başka kimse anlamıyor piskolojm bozuldu iyce doktor pisklola görüştürmek istedi ama be istemdim bunaldım iyce anne olmak neden bukadar zor etrafımdsaki çocuğun kıymetini bilmeyenlerden nefret diyorum az kaldı transfere 1 haftaya kadar bitecek
eşinin sperm saysı düşük olupta hamile kalan varmı benim tutsa bile hamilelik devam etmiyor
tatlım hoşgeldin topiğimize allahtan hiç bi zaman ümüt kesmedik burda bizim bi sloganımız var o bebe bu eve gelecek:))) aynı merkezde tedavi görüyoruz biliyorsun...dilek hanım sayesinde abimin 20 yıldan sonra eşi hamile tabikide tüp bebek abimin sorunuda sperm ama detayını bilmiyorum ayrıca gelinimizde sorunlu idi ama allaha şükür 3. denemelerinde oldu artık:)) diğer 2 denemesi başka merkezde idi :))
evet çok mutlu oldum şahsen ben:)) ama hadi bakalım biz hep burdayız sen doğru yatağa itiraz yok daha ilk günden eşini yalnız bırakma lütfen:)))))

inş canım inş sen nasipse ne zaman geliyon türkiyeye inş sende burda hayırlı sonuçlar alırsın rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin tez zamanda inş

aminn canim allah izin verirse 8.01.2013 kayserideyiz dr.tutgut bey termin aldik insallah yeni bir umutla baslayacagiz.....

tatlım hoşgeldin topiğimize allahtan hiç bi zaman ümüt kesmedik burda bizim bi sloganımız var o bebe bu eve gelecek:))) aynı merkezde tedavi görüyoruz biliyorsun...dilek hanım sayesinde abimin 20 yıldan sonra eşi hamile tabikide tüp bebek abimin sorunuda sperm ama detayını bilmiyorum ayrıca gelinimizde sorunlu idi ama allaha şükür 3. denemelerinde oldu artık:)) diğer 2 denemesi başka merkezde idi :))

evet çok mutlu oldum şahsen ben:)) ama hadi bakalım biz hep burdayız sen doğru yatağa itiraz yok daha ilk günden eşini yalnız bırakma lütfen:)))))

ben onun yanına yattım 10 saniyede uyudu zaten. uykum yok heycanım var azcık takılıyim burda nasıl duygu yoğunluğu olan bir gün yaşadım.sana ayrıca çok teşekkür ederim çok cana yakınsın.

aminn canim allah izin verirse 8.01.2013 kayserideyiz dr.tutgut bey termin aldik insallah yeni bir umutla baslayacagiz.....

canım seninde geri sayımın başlamış hayırlısıyla inş tedavinden burda olumlu sonuç alırsın canım rabbim bu sefer inş üzmez seni hayırlısıyla kavuşursun evladına

ben onun yanına yattım 10 saniyede uyudu zaten. uykum yok heycanım var azcık takılıyim burda nasıl duygu yoğunluğu olan bir gün yaşadım.sana ayrıca çok teşekkür ederim çok cana yakınsın.

rica ederim tatlım... ama mesele ev ve aile ise bu konularda çok hassasım üzülürüm..ve ben sana kaç gündür yalvarıyorum farkındaysan nolur ara diye bütün arkadaşlar söledik ama bu güne nasipmiş neyse şimdi geçmişi unut ve geleceğe bak bir ömür boyu mutlu olun allahım hiç bir aileyi ayırmasın.....

Kalmadım kız anne seninde kızların var. Oğlanlardan çok onlar ilgileniyor senle dedim.Haklısın kızım ama soyunu kim sürdürcek demezmi:((
Bende anne ben bukadar acı çekiyorum rabbim bana hayırlı evlat versin Ben öldükten sonra varsın soyum yürümesin dedim. İşte canım cahillik te böyle maleseff boş boş konuşuyorlar.

Ben olsaydım hay senin soyunada sopunada derdim:9:

nelerdesin canım pek görünmüyon bu aralar

bende iyiyim hamd olsun ben kuran kursu öğreticisiyim ayrıca aile irşat görevlisiyim o yüzden seminerdeydim ama döndüm şimdi biraz daha rahatım

aa ne güzel bende geçen ay başlamıştım kur 'an kursuna şimdi kurandayım.. günde 2-3 sayfa okumaya çalışıyorum.. benm hocamda hamile :))

masallah masallah:)tutmayacagı ıhtımalını hııc dusunme ..herseye hazırlıklı olmakta faya var ama olumlu dusunmek en onemlısı ..bana dıyene bak hem..bence de sadece keyfını cıkar:)

:)) cnm az kaldı sennde ayyy meraktan çatlıcam aaa ben transferli olucam senn sonuç belli olduunda artık bi kaçamak bakarım belkim :)

kazen forumun editörlerinden biri canım. greenmeleke 1 gün uzaklaştırma vermiş :) eşim hala kullanıyo gönderilenleri ama daha sonucunu bilmiyoruz. zaten doğal yoldan denemedik de hiç, hemen ikinci tedaviye geçtik. inşallah bu defa güzel olur herşey de adamın gönderdiklerine de gerek kalmaz.

anladım cnm.. inş. iyi geliyordur içtiği çay.. :)

slam kızlar aranızda daha yeniyim canım çok sıkıldı bügün arkadaşın biri düşük yapmış snki benimde tutupta öyle olacak diye düşünüyorum
klar sizi tanımıyorum ama beni başka kimse anlamıyor piskolojm bozuldu iyce doktor pisklola görüştürmek istedi ama be istemdim bunaldım iyce anne olmak neden bukadar zor etrafımdsaki çocuğun kıymetini bilmeyenlerden nefret diyorum az kaldı transfere 1 haftaya kadar bitecek
eşinin sperm saysı düşük olupta hamile kalan varmı benim tutsa bile hamilelik devam etmiyor

canım nedir bu karamsarlık... hiç böyle düşünme tevekkeli ol... Rabbim zamanı gelen hiç bir kulunu anne olmaktan men etmeyecektir.emin ol... ve pozitif düşün :) ;)

Kızlar maşallh topic bugün zirevede ne çok kişi var.birinin cinsiyetini öğrendim.Erkek tahmin ettiğim gibi diğeri göstermedi zaten asistan dr.baktı.herşeyini ölçtü ama bn bişey anlamıyorum.resimleri istedim vermedi uyuz kız:(bn 5 ocakta kendi dr.ma gdcm o zamana diğeri de belli olur inşallh.hemende gelemedim şimdi girdim eve.İkisininde iskelet yapıları gözüküyor daha çookk yoğurt yemem lazım .

maşallah canım yavrularına
kız neden vermedi ultrason görüntülerini ben olsam söke söke alırdım valla:19:
benim içimden bir kız bir erkek geçiyo:1:

cnm sana cevap yazdım ama araya sıkışmış nasıl becerdm bilmiyorum..ayrıca tekrar yazayım dedim
...
aa ne güzel bende geçen ay başlamıştım kur 'an kursuna şimdi kurandayım.. günde 2-3 sayfa okumaya çalışıyorum.. benm hocamda hamile :))

evet canım aynı merkezde tedvi görüyorz benim oktorumda dilek hanım çok seviyorum doktorumu her defasında güzel kızım benim diye konuşuyor anlıyor beni dinliyor
sen başlamıyonm tekraren tedaviye allahım kucaklarımızı bir doldursa tutmicak diye çok korkuyorum negatifi görmekten korkuyoum

Back