• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

yuks seninle aynı durumdayız. hep eğri yürüyorum kalktığımda. allahtan annem bakıyor. eşimde akşam geliyor yanıma. o konuda şanslıyım. üstelik sen yeni başladın iğnelere bende vuracak yer kalmadı. transferle birlikte başlamıştık ve hiç bırakmadık hatta bu hafta günde ikiye çıkardı doktor. Sık dişini 1 ay daha. 12-13. haftada iğnelerden de sıkıntılardan da kurtuluruz. Hele şu kanama bir geçsin. Buna da şükür.

İğnenin yerleri şişiyor daha doğrusu yağlı olduğu için dağılmıyor oda ağrı yapıyor. Limon kolanyası ve pamukla eşin biraz bastıra bastıra ovarsa biraz rahatlarsın. Biraz olsun dağılıyor iğne

Rabbim yardımcımız olsun. Canım benim ben iki tane iğne yiyorum hamileliğimden beri iki hafta yemedim sadece oda topalladığım için çok kötü olmuşsun rahatlatalım seni dedi doktorum. Mahvoldum bu hafta annemde yok yanımda hasta gündüzleri kabus gibi:((

Yuks ve elfaes şekerler si progestanı iğne olarak kalçadan mı vuruluyorsunuz.eğer öyleyse o insanı mahvediyor ya.Bn 2.denememde hep jel kullandım kalçalarım yer gördü yaa.Şayet öyleyse lütfen jel kullanın ilerde taş gibi kalmasın sonra çok ağrı yapıyor o iğneler.Allah yardımcınız olsun.Elfaes senin kalp atış haberini ne zaman alıcaz bakalım merak ettim şekerrr:34:

Canım iğne çok kötü oluyor haklısın. Jelide kullanıyoruz ikisi birden Ama bezelerden ayağa kalmak feci oluyor:((

havinim şeker arkadaşımm herşey güzel olacak hissediyorummmm :)))) bizim de uykusuz gecelerimiz yavrumuzun uykusu gelmediğinden olucak.. bebek mağazalarından sadece başkaları için hediye almayacağız .. herşey istediğimiz gibi olacak Rabbim büyükkkk

ilknur canım azından bal damlıyo rabbim inş o günleride gösterir bize rabbim büyük inş daha fazla arattırmaz bizi inş hepimizin tedavileri son olur bebişlerimize hayırlısıyla kavuşuruz canım

ilknur canım azından bal damlıyo rabbim inş o günleride gösterir bize rabbim büyük inş daha fazla arattırmaz bizi inş hepimizin tedavileri son olur bebişlerimize hayırlısıyla kavuşuruz canım

sabır bitanem zor da olsa öğreniyoruz sabır Ben namazlarımda rabbim gönlüme huzur ver diyorum hissediyorum o huzuru veriyor.. olmazsa da sabrını verecek eminim ... rabbim ne yaparsa güzel yapar değil mi.. tevekkül ve hayaller bana çok iyi geliyorrrrrrrrrrrrrr

sabır bitanem zor da olsa öğreniyoruz sabır Ben namazlarımda rabbim gönlüme huzur ver diyorum hissediyorum o huzuru veriyor.. olmazsa da sabrını verecek eminim ... rabbim ne yaparsa güzel yapar değil mi.. tevekkül ve hayaller bana çok iyi geliyorrrrrrrrrrrrrr

canım sabrı öğretti bu süreç zaten bize nelere sabretmiyozki rabbimin izniyle bu günlerde geçecek bebişlerimizden de konuşacağız inş
rabbim bunca zahmetimizin rahmetini mükafatını verecek buna tüm kalbimle inanıyorum bize tadevi süreçlerimizde sabredip beklemek düşüyo sadece rabbim hepimize tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar versin

ben ce kızlar kocalarına kaçmış :) topiki biz canlandıralım kuzummm:27::27::27::27::27::27:
nelerdesin canım pek görünmüyon bu aralar
iyiyiz şekerim sen nasılsın ? işler nasıl cnm ne iş yapıyorsun sen ? seminere falan gitmiştin demi ?? yoğun mu çalışıyorsun .?
bende iyiyim hamd olsun ben kuran kursu öğreticisiyim ayrıca aile irşat görevlisiyim o yüzden seminerdeydim ama döndüm şimdi biraz daha rahatım
canım sanada iyi akşamlar nasılsın dimi nihayet :)

iyiyim canım sen nasılsın evt özlemiştim bu güzel ortamı =)

gamzecim
yuks cüm
kızlar kocanız mı huzur vermiyor gelin sohbet edelim ben fırsat buldum siz yazmıyonuz yafff :53::53::53::33::33::33::33::33::33::33:

Slm canım geçmişi okuyordum. Nasılsınız iyisinizdir umarım Benimde görümcem gelcekmiş kızlar aradılar şimdi kociş süpürge tutuyor:) Bende seyretmekle yetiniyorum.Gidiyorum şimdi sonra gelirim.

nelerdesin canım pek görünmüyon bu aralar

bende iyiyim hamd olsun ben kuran kursu öğreticisiyim ayrıca aile irşat görevlisiyim o yüzden seminerdeydim ama döndüm şimdi biraz daha rahatım

iyiyim canım sen nasılsın evt özlemiştim bu güzel ortamı =)

canım ben şükürler olsun iyiyim işte temizlenmeyi bekliyom ilk adım için histereskopimi ne olacakya onun için işte inş herşey yolunda gider

Slm canım geçmişi okuyordum. Nasılsınız iyisinizdir umarım Benimde görümcem gelcekmiş kızlar aradılar şimdi kociş süpürge tutuyor:) Bende seyretmekle yetiniyorum.Gidiyorum şimdi sonra gelirim.

yuks canım kendine dikkat et inş güzel bir akşam geçirirsin

apple senin tedavi ne aşamada en son yalnış aklımda kalmadıysa tedavi aşamasındaydın inş herşey yolundadır

bağımlılk yapıyor burası valla filmde izleyemiyorum:;) napıyosunuz herkes iyi mi? gamzee bitirmişsin seminerini.İlknurcuğum dediğin gibi inşallh bizde kendi bebişlerimiz için alıcağız kıafetleri,bu zamana kadar başkalarına çalıştık demi yaa:)

canım ben şükürler olsun iyiyim işte temizlenmeyi bekliyom ilk adım için histereskopimi ne olacakya onun için işte inş herşey yolunda gider
hadi hayırlısı canım sizleri böyle okuyunca hemen tedaviye başlamak istiyorum ama olmuyor maalesef =(
amin havinim aminnnnnnnn

ben kaçayım kocaya gelirim yineeeee:5::5::5::5::5::5::5:
ooo olmadı böyle canım bize diyon sen kaçıyon
bağımlılk yapıyor burası valla filmde izleyemiyorum:;) napıyosunuz herkes iyi mi? gamzee bitirmişsin seminerini.İlknurcuğum dediğin gibi inşallh bizde kendi bebişlerimiz için alıcağız kıafetleri,bu zamana kadar başkalarına çalıştık demi yaa:)

evt canım bitti döndüm evime biraz daha rahatım şimdi

canım hoşgeldin sen nasılsın inş bebişlerini sağlıkla kucağına alırsında her istediğin kıyafitide gönlünce alır giydirirsin bebişlerine

Back