• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

hadi hayırlısı canım sizleri böyle okuyunca hemen tedaviye başlamak istiyorum ama olmuyor maalesef =(

ooo olmadı böyle canım bize diyon sen kaçıyon

evt canım bitti döndüm evime biraz daha rahatım şimdi

canım geç olsunda güç olmasın inş benimki kaç aydır erteleniyo inş benim tedaviminde sonu güzel olur rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimizin tedavileri son tedavileri olsun rabbim daha fazla arattırmasın bizleri

afras canım görünüp kaybolma nasılsın neler yapıyon hele bir selam ver

slm kizlar kusura bakmayin yazacak bisey olmadigi icin okuyup cikiyorum sizelri takip ediyorum hayirlisyla seninde güzel haberlerini aliriz havin bende türkiye izne gidecegim 1,ayda hayirlisyla orda deneyecegiz burdaki doktor vücud direncim düsükmüs o yüzden düsmüs hayirlisi insallah türiye gittigimde güzel haberlerle dönerim rabbinm hakimizda hayirlisini nasip etsinn...

slm kizlar kusura bakmayin yazacak bisey olmadigi icin okuyup cikiyorum sizelri takip ediyorum hayirlisyla seninde güzel haberlerini aliriz havin bende türkiye izne gidecegim 1,ayda hayirlisyla orda deneyecegiz burdaki doktor vücud direncim düsükmüs o yüzden düsmüs hayirlisi insallah türiye gittigimde güzel haberlerle dönerim rabbinm hakimizda hayirlisini nasip etsinn...

canım doktor demedimi şunu şunu kullan vucud direncin artar diye inş türkiyeye geldiğinde 2 kişi dönerken göbüşünde bebişlerinle dönersin canım rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin dua et banada inş benimde bu sefer hayırlısıyla bebişlerim sıkı sıkı tutunur rabbim benimde yüzümü güldürür tüm isteyenlerinde hayırlısıyla

canım doktor demedimi şunu şunu kullan vucud direncin artar diye inş türkiyeye geldiğinde 2 kişi dönerken göbüşünde bebişlerinle dönersin canım rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin dua et banada inş benimde bu sefer hayırlısıyla bebişlerim sıkı sıkı tutunur rabbim benimde yüzümü güldürür tüm isteyenlerinde hayırlısıyla

bu doktorlardan kerpetenle laf alıcaksın zaten.Sormasan hiiiç bişey demiyorlar.Merak etme araştır vücut direncini artırmak için neler yapılabiliyorsa onları yap canım.Bnm FSH yüksekti de bana demiştiki sen sürekli deniyeceksin hem fsh düşük hemde kalitesiz yumurtalar.Ne yapabilirim diye sorduğumda bunu bir ilacı yok dedi.DHea diye birşey duydum dediğimde belki fayda edebilir ama fshı etkilemez dedi zorla.Başka dr.ise hayıt tohumu iç demişti.ikiside prof.ama biri bni tanımadağı halde çok ilgilenen bilgi veren bir dr. du İsmail çepni hoca.Bnce sen de araştır şekerim.Allah yardımcın olsun.Havinciğim aynen senin içinde duacıyım.

canım 2 gün mü kaldı senin heyecanlı mısın?
evet canım cumartesı test tarıhı heyecandan cok bıtsın artık sıkıntısı var:):) herseyı atlatıyor ınsan da su 12 gun ömurden ömur goturuyor :)hayırlısı bakalım..
Kızlar maşallh topic bugün zirevede ne çok kişi var.birinin cinsiyetini öğrendim.Erkek tahmin ettiğim gibi diğeri göstermedi zaten asistan dr.baktı.herşeyini ölçtü ama bn bişey anlamıyorum.resimleri istedim vermedi uyuz kız:(bn 5 ocakta kendi dr.ma gdcm o zamana diğeri de belli olur inşallh.hemende gelemedim şimdi girdim eve.İkisininde iskelet yapıları gözüküyor daha çookk yoğurt yemem lazım .
masallah canım umarım saglıklı hayırlı bır kız bebektır ınsallah:):)
"Rüyada başak görmek, hayra işaret eder. Eğer evladınız veya torununuz yoksa, hayırlı bir evlada ve toruna kavuşacağınıza işarettir."

sence bu tabir yeterli mi???:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

zor olsada olacak inşallah..hayırlısıyla..
cok tesekkur ederımm canım yaa ınsalah hayırlara vesıle olsun ruya da yorumlarınız da:):)yeterlı oldu tabır:):)
saol bitanem .evet dr. mucize dedi yani sizden bunu beklemiyordum dedi :)) tabi yine rabbim bilir... çok umutluyum nedense.. yani tutmayacağı ihtimali gelmiyor aklıma... o zaman da çok yıkılırım kendimi hazırlıyım die düşünmüyorum ..olmazsa da üzülme kısmını o zaman düşünürüz..şimdi sadece keyfini çıkarmak istiyorum :))

masallah masallah:)tutmayacagı ıhtımalını hııc dusunme ..herseye hazırlıklı olmakta faya var ama olumlu dusunmek en onemlısı ..bana dıyene bak hem..bence de sadece keyfını cıkar:)

evet havin omega3 ve bazi vitamin ilaclari kulaniyodum ama dozaji yeterli gelmemis hayirlisi havin alalhin izniyle insallah bu sefer olacak o kadar pozitif sinki insallah olacak allahin izniyle havin dua ediyorum rabbim insallah yüzümüzü güldürür hayirlisi gitmeden insallah o güzel haberini alirim havicimm allahin izniyle....

bu doktorlardan kerpetenle laf alıcaksın zaten.Sormasan hiiiç bişey demiyorlar.Merak etme araştır vücut direncini artırmak için neler yapılabiliyorsa onları yap canım.Bnm FSH yüksekti de bana demiştiki sen sürekli deniyeceksin hem fsh düşük hemde kalitesiz yumurtalar.Ne yapabilirim diye sorduğumda bunu bir ilacı yok dedi.DHea diye birşey duydum dediğimde belki fayda edebilir ama fshı etkilemez dedi zorla.Başka dr.ise hayıt tohumu iç demişti.ikiside prof.ama biri bni tanımadağı halde çok ilgilenen bilgi veren bir dr. du İsmail çepni hoca.Bnce sen de araştır şekerim.Allah yardımcın olsun.Havinciğim aynen senin içinde duacıyım.

kedi canım valla tedavi sürecine girince daha çok duaya ihtiyacımız oluyo sen duada unutma iki melek annesisin canım rabbim herkesin duasını kabul etsin inş rabbim bizlerede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

herkese ıyı aksamlarr:):) umarım herkes cok ıyıdır..bugun yazılanları şöyle bır okudum da..herkes olumlu herkes ıyı ..herkes pozıtıf ..ne guzel..maşallah topıgımıze masallah:)

evet havin omega3 ve bazi vitamin ilaclari kulaniyodum ama dozaji yeterli gelmemis hayirlisi havin alalhin izniyle insallah bu sefer olacak o kadar pozitif sinki insallah olacak allahin izniyle havin dua ediyorum rabbim insallah yüzümüzü güldürür hayirlisi gitmeden insallah o güzel haberini alirim havicimm allahin izniyle....

inş canım inş sen nasipse ne zaman geliyon türkiyeye inş sende burda hayırlı sonuçlar alırsın rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin tez zamanda inş

haklisin canim insallah tükiye gitigimde uzman doktorla görüsecegim bende arastiriyorum hayirlisi artik....

canım sana yazacaktım unutuyorum hep..havın cevap yazmıs gorunce hatırladım..bak ben de ogretmenım haklısın okulla cok zor oluyor ben de zorlandım ama su da var ben ılk denememı sen gıbı dusunup yaza denk getırmıstım sankı hemen olucak gıbı malesef olumsuz sonuclandı..kısmet degılmıs ..sımdı ıkıncıyı de yaza ertelersem yıne aynı seyı yasamaktan korktum..ustelık bu hafta okula da gıttım ben sadece 4 gun rapor almıs oldum..bak ne dıcem bransın ne bılmıyorum ama ıstersen bıraz hızlandır programı ogrencıler bıraz ılerlesın sonra subat tatıınden hemen once basla tedavıne ttılde de dınlenme sansın olur ..donuste de duruma gore bakarsın ustelık ogrencıler konusunda da vıcdan azabı cekmemıs olursun..ben oyle yaptım rapor aldım ama gerıde degıller..konu yetıstırmekte zorlanıyorum yazmıstın bunu o yuzden yazmak ıstedım..erteleme tedavını canım

canım sana yazacaktım unutuyorum hep..havın cevap yazmıs gorunce hatırladım..bak ben de ogretmenım haklısın okulla cok zor oluyor ben de zorlandım ama su da var ben ılk denememı sen gıbı dusunup yaza denk getırmıstım sankı hemen olucak gıbı malesef olumsuz sonuclandı..kısmet degılmıs ..sımdı ıkıncıyı de yaza ertelersem yıne aynı seyı yasamaktan korktum..ustelık bu hafta okula da gıttım ben sadece 4 gun rapor almıs oldum..bak ne dıcem bransın ne bılmıyorum ama ıstersen bıraz hızlandır programı ogrencıler bıraz ılerlesın sonra subat tatıınden hemen once basla tedavıne ttılde de dınlenme sansın olur ..donuste de duruma gore bakarsın ustelık ogrencıler konusunda da vıcdan azabı cekmemıs olursun..ben oyle yaptım rapor aldım ama gerıde degıller..konu yetıstırmekte zorlanıyorum yazmıstın bunu o yuzden yazmak ıstedım..erteleme tedavını canım

tek sebep bu da değil canım eşimin seminerleri sömestr tatiline denk geliyor biraz ondan vazgeçtik ama hayırlısı ne yapalım nasip ne zamansa o zaman olur canım

canım kazen kim.. daha üst bi yetkili mi :)) merak ettim .. yoksa bi nevi uyarı mı aldı tapokimiz :(

evet canım valla dooğru sen deiştin bana.. c.tesi olucak bu durumda test tarihim 9 ocak oluyor canım.. :)

birde aldığınız bitki çayı varya şu fethiyedeki adamdan ne yaptınız canım baktırmadınız dimi hiç işe yaradımı yaramadı mı ???

kazen forumun editörlerinden biri canım. greenmeleke 1 gün uzaklaştırma vermiş :) eşim hala kullanıyo gönderilenleri ama daha sonucunu bilmiyoruz. zaten doğal yoldan denemedik de hiç, hemen ikinci tedaviye geçtik. inşallah bu defa güzel olur herşey de adamın gönderdiklerine de gerek kalmaz.

bizi neden terk ettin ya az önce oradaydınnnnnnnn :(((((((((((((((8

kocişle yemek yedik canım. şimdi yine çıkıyorum ilerleyen saatlerde gelirim.

valla ben kalçadan yaptırıyorum. nasıl ağrıyor. her taraf ödem oldu. hiç dik yürüyemedim transferden sonra. kaç defa aradım tüp bebek merkezini bunun tabletine geçelim, jel kullanalım diye ama kanaman da var illa o diyorlar. burda kontrole gittiğim doktor dedi bunun tabletini kullansana. bizde dedik tüp bebek merkezi böyle istiyor öyleyse karışmam onlar daha iyisini bilirler dedi.

sanırım 2-3 hafta daha devam eeceğiz. çok illet bir şey ne aşerme ne başka bir şey yaşadım ağrıdan kanamalardan yıldım.
dua edin arkadaşlar herkesin benimki gibi kötü geçmesin.

canımm iğnesi emin ol daha iyi kanamam varken ben de ağızdan kullandım hap onun midebulantısı dayanılmaz şimdi ben de iğnesini yaptırıyorum onun için ısrar etme bence progesteron içeren haplar mide bulantısı yapıyor ama öyleböyle değil hayal bile edemezsin bence böylesi daha iyi o günlere dönmek istemem iğnemle mutluyum

slam kızlar aranızda daha yeniyim canım çok sıkıldı bügün arkadaşın biri düşük yapmış snki benimde tutupta öyle olacak diye düşünüyorum
klar sizi tanımıyorum ama beni başka kimse anlamıyor piskolojm bozuldu iyce doktor pisklola görüştürmek istedi ama be istemdim bunaldım iyce anne olmak neden bukadar zor etrafımdsaki çocuğun kıymetini bilmeyenlerden nefret diyorum az kaldı transfere 1 haftaya kadar bitecek
eşinin sperm saysı düşük olupta hamile kalan varmı benim tutsa bile hamilelik devam etmiyor

slam kızlar aranızda daha yeniyim canım çok sıkıldı bügün arkadaşın biri düşük yapmış snki benimde tutupta öyle olacak diye düşünüyorum
klar sizi tanımıyorum ama beni başka kimse anlamıyor piskolojm bozuldu iyce doktor pisklola görüştürmek istedi ama be istemdim bunaldım iyce anne olmak neden bukadar zor etrafımdsaki çocuğun kıymetini bilmeyenlerden nefret diyorum az kaldı transfere 1 haftaya kadar bitecek
eşinin sperm saysı düşük olupta hamile kalan varmı benim tutsa bile hamilelik devam etmiyor

feriha canım öyle düşünme rabbim herşeyin zamanını bizden iyi bilir inş seninde bu sefer son olur alırsın bebeğini kucağına

canım arkadaşın düşük yaptı diye kendinide onunla aynı kefeye koyma rabbim onu öyle sinadı rabbim hiç birimizi evladımızla sınamasın evladında hayırlısını versin inş sende tedavinin sonunda hamile kalır ve bebeğine kavuşmak için gün sayarsın asla olumsuz düşünme hep pozitif ol hep iyi düşün rabbime sığın rabbiminde izniyle herşey güzel olacaktır

Back