• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

bu gün içimde şımarık bi çocuk var:))) haksızlığa hiç tahammülüm yoktur:)) bak taaaaa konyadan oralara hopluyorum...ya ben ayşen 79 u çok merak ediyorum kimsede yok tel.. falan nerelerde bu kız en son ayın 15..de gelmiş dahada yok....bu arada kocacığım geliyormuş pat diye kapatırım zil çalınca ama ilerleyen saatlerde tekrar gelirim adam kına geçiriyo beni netin başında görünce bu gün yemekte ne var aşkım....face mi k.k mi diye soruyor:)))

ihtimalleri gözönünde bulundurmak lazım. çok kırdıysan nazlanacaktır zaten.

önce nazlanabilir , yarın daha farklı olur, öbür gün alır o seni kucaklar böyledir bu işler... sen alttan al. reddetsede sonra sinirlerin yatışınca tekrar görüşelim kocacım dersin. hem belki o da seni çok özlemiştir ve gittiği için çok pişmandır. erkek bu gurru vardır sen gel demeden gelemez de ...

beni reddederse sana dalarım tamammı. sen benide susturursun çok iyisin canım ya.

ihtimalleri gözönünde bulundurmak lazım. çok kırdıysan nazlanacaktır zaten.

aynen katılıyorum...ters cümleler sen sen ol sakın kullanma şeytanlarını dizginle....yine diyorum arap dudağı öpmekle dudağın kararmaz allah yardımcın olsun kızlar hepinizden bi ricam var ayşe için birer ayetelkürsi okuyalım allahım yuvasını bozulmasına müsade etmesin allah yardımcıları olsun....hadi allahıma emanet ol dualarımız senle bişey olmaz korkma alttan al yalakalık yap azıcı duygu sömürüsü yap biz kadınız istersek her şeyi yaparız ve oldururuz...bu gece güzel olacak hohoohohoho:)) vallahi içimdeki çocuğa hakim olamıyorum ya sinirlerim hopladı negatifi duydum ya bu gün yada ağlayacağım:))) ondan şımardım bu kadar bende anlamadım adamım mirageeeeeeee:)= bak ters güldüm ama silmeyeceğim....)

ayseaaabbb, aysegülü susturamaz bizi ikimiz birden dalarız üzerine :)

yahu sen ne yapmaya çalışıyorsun bu ne pişkinlik sen normal olduğundan eminmisin....alla alla benim ismimin geçeceği cümleler lütfen kurma ...ben anlam veremedim sana ve açıkçacası korktum senden lütfen benden uzak dur ve benim adıma ve adımı konuşma ....

vayy maytapııım :))) geldin demek. aynı zamanlara denk gelecek galiba tedavilerimiz ilknur, yetişeceksin bana. halay başı olursun artık. birlikte halay çekeriz sonunda :)

ben içiom valla. transfer yaklaşınca bırakıcam yine. ama sen içme. ben bebek varken hayatta içmem.

yavrum halayın alasını görcek burası :) ikimizin gebeşliği yılın halayı olcak :) demedi demesin bak kimse :)))))

yavru benim bu adette muyene falan yaparız şubat adeti ile başlarız dedi.. kısmet gç olsun güç olmasın.. yemeeğimi yaptım pırasa nohutlu pilav salata yoğurt nasıl menü 1 saatte ::::::::)

kızlarrrrr kusura bakmayın hazırlanmalıyım 7 30 da eşim gelip beni alıcakkk..... Allahım liselimiyim ben.bana dua edin.

ohhh yaaaaaaaaaaa nasıl mutlu oldum anlatamam hadi okuyarak çık evden allaha emanet olun:))) bak sakın ters türs konuşma adama alttan al biraz suçlayacaktır seni ama sen akıllı ol:))

espri yapmıştım:( normal olduğumu ispatlamak için hiçbir yol kullanmayacağım. arkadaşımızın ne hale geldiğini ilk yazdığı yazı sonunda gördüm ve her ne olursa olsun alttan alıp , haksızdım deyip onun üzülmesini engellenmeye çalıştım. siz bişey bilmediğiniz için hakkımda dengesiz diye herşeyi yazıyosunuz heralde ama öyle değilim tabiii gayet dengeliyim sadece şuan aysenin dengesi benimkinden daha önemli oldu benim için... her ne olursa olsun.
ayseaaabbb bu konuda bişey söyler belki. ama adını ağzıma almamı istemeyen arkadaş sana başka diyecek bişeyim yok espri mi bile başka türlü anladığın için.
ama şundan eminim ayse beni çok iyi anladı ve belki de eşi ile arasını düzeltmeye bu durum vesile oldu. dediğim gibi bişey bilmediğiniz için hakkımda atış serbest sizin için.

kızlarrrrr kusura bakmayın hazırlanmalıyım 7 30 da eşim gelip beni alıcakkk..... Allahım liselimiyim ben.bana dua edin.

bol şans. iyi davran ona öp kokla tamammı. onu çok özlediğini onsuz yaşayamayacağını anladığını söyle. hatalarını bildiğini eşinin artık bambaşka bi ayse görceğini söyle.. destek istersen telefonundan internete gir. online destek burada:)

ayseaaabbb biraz kendini topladığında belki bu forumda benim hakkımda bişeyler yazar ve siz de düşündüğünüz gibi aslında korkmanız gereken yada münasebetsiz olmadığımı anlarsınız.
ben onun için kendime haksızım deyip kenara çekildim. ama dünya laf yedim çoğunuzdan . belki o bişeyler yazar.... sonra...

arada girip kaçak göçek 2 gündür geçmişe dönük okuyup duruyorum ;)
bu kadar okuma hevesimi sürdürseydim yüksek lisansımı tamamlardım walla :))

neyse akşam üstü yine bir bakayım dedim eşim gelmeden o gelince laptop a uzaktan bakıyorum kedi yavrusu gibi...

umarım hepinizin keyfi yerindedir kızlaaaaar

bu arada ayşecim of off biz eşimle ne tartışmalar yapıyoduk tedaviden önce (şimdi ayağımı yere bastırmıyor kerata ) ama barışması çok keyifli oluyo

o keyfi yaşaman dileğiyle cnm...

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel bir akşam diliyorum

bugün maşallah topik ilerlemiş

arada girip kaçak göçek 2 gündür geçmişe dönük okuyup duruyorum ;)
bu kadar okuma hevesimi sürdürseydim yüksek lisansımı tamamlardım walla :))

neyse akşam üstü yine bir bakayım dedim eşim gelmeden o gelince laptop a uzaktan bakıyorum kedi yavrusu gibi...

umarım hepinizin keyfi yerindedir kızlaaaaar

bu arada ayşecim of off biz eşimle ne tartışmalar yapıyoduk tedaviden önce (şimdi ayağımı yere bastırmıyor kerata ) ama barışması çok keyifli oluyo

o keyfi yaşaman dileğiyle cnm...

canım arada kaçamak yap öyle özletme kendini test günün ne zaman inş hayırlı sonuçlar alırsın

ciddi misin sen? süperrr :)) hadi güzel haberlerle gel. iyi şanslar.

yavrum halayın alasını görcek burası :) ikimizin gebeşliği yılın halayı olcak :) demedi demesin bak kimse :)))))

yavru benim bu adette muyene falan yaparız şubat adeti ile başlarız dedi.. kısmet gç olsun güç olmasın.. yemeeğimi yaptım pırasa nohutlu pilav salata yoğurt nasıl menü 1 saatte ::::::::)

ohh ellerine sağlık şekerim afiyet olsunnn.

Back