• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Kızlar çok teşekürederim.Şükrediyorum. Çok kötü geçiyor kraplar mahvediyor beni:(( Eşimden allah razı olsun çocuk gibi bakmaya çalışıyor.yürüyemeyen insanları çok iyi anlıyorum:((Çokk zor geçiyor:(Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

boşver kız bakacak tabi:6:
benim banyomu bile eşim yaptırıyor ne yapalım mecburen

Kızlar çok teşekürederim.Şükrediyorum. Çok kötü geçiyor kraplar mahvediyor beni:(( Eşimden allah razı olsun çocuk gibi bakmaya çalışıyor.yürüyemeyen insanları çok iyi anlıyorum:((Çokk zor geçiyor:(Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

canım benim rabbim kolaylıklar versin bu yol zor meşakkatli bir yol bizleride annelerimiz doğurmak için ne çileler çekmiştir kimbilir rabbim sabrını atrtırsın rabbim hayırlısıyla bu riskli haftaların bitip hamileliğinin tadını çıkaracağın haftaların gelmesini nasip etsin rabbim bebişine sağlık versin

ay sorma sinirlerim zıpladı cinlerim tepeme çıktı
ya sen kim oluyorsunda benim çocuğumun cinsiyetine karışıyosun enbesill gerizekalı
cahil insanlar barbarlar
hee bende açtım telefonu beğenmiyomusunuz kızımı dedim
erkek istiyosa evlenince kendi karısı doğursun dedim
kaynanam kıvırmaya başladı hemen
ama zihniyetleri bu yanii

canım banada rabbim o günleri gösterirse aynı şeyleri duyacağımdan eminim ama kulaklarımı tıkayalı onlara 12 yıl oldu evliliğimin ilk yılını saymıyom ondan duyma canım onun erkekleri olmuşta başı ğöğemi ermiş aman sen kızınla konuş sev gerisi teferruat canım rabbim bebeğinin sağlıklı gelişip sağlıkla kucağına almanı nasip etsin gerisi konuşur konuşur susar

ohh hayat sana güzel mervee :))
evet aslında iyi oluyor sırtımı bi lifliyo valla bi rahatlıyorumki kir pas kalmadı bende 4 aydır:1:
yaptırsın canım sende ne fedakarlıklar yapıyon
evet ben neler çektim resmen ölümlerden döndüm o bunu yapmış çokmu:12:
evet tatlım sadece estetizyenim bunu yap bak faydasını göreceksin...

sağol canım şimdi baktım dolapta yok ama yarın aldracağım eşime
ama bak doğru hatırlamışım demi mesleğini:34:

canım banada rabbim o günleri gösterirse aynı şeyleri duyacağımdan eminim ama kulaklarımı tıkayalı onlara 12 yıl oldu evliliğimin ilk yılını saymıyom ondan duyma canım onun erkekleri olmuşta başı ğöğemi ermiş aman sen kızınla konuş sev gerisi teferruat canım rabbim bebeğinin sağlıklı gelişip sağlıkla kucağına almanı nasip etsin gerisi konuşur konuşur susar

ben bunu zorla bulmuşum demi sağlıklı olsunda gerisi boş benim için
hele bende ne hakaretler işittim
kaynanam bebek kıyafeti gördüğümüzde bu doğuramadığın şeyine girsin derdi bana:52:
terbiyesize bak
boşverelim havinim allaha havale edelim
sende bende
ilahi adalete çok inanıyorum eden bulur muhakkak:34:

soruma havin den başka yorum gelmedi yaa merak ediyorum aslında ama kan testi yaptırmayacağım pazartesiye kadar fikri olan varsa lütfen yorum yapsın bana...kötü bişey olmamıştır demi ölmem yani:))) ben ekimde transfer oldum negatifi aldıktan sonra gününde ilk adetimi oldum sonraki ay yani kasımda yine gününde oldum ....bu ay 10 gün geçti ilaçlardan gecikti diye düşünüyorum ama neden önceki aylarda gününde hatta saatinde oldum:))

Son düzenleme:
ay sorma sinirlerim zıpladı cinlerim tepeme çıktı
ya sen kim oluyorsunda benim çocuğumun cinsiyetine karışıyosun enbesill gerizekalı
cahil insanlar barbarlar
hee bende açtım telefonu beğenmiyomusunuz kızımı dedim
erkek istiyosa evlenince kendi karısı doğursun dedim
kaynanam kıvırmaya başladı hemen
ama zihniyetleri bu yanii

Canım benim cahil insan ne yapsan ne desen cahil bizlerde böyle insanlarla uğraşıyoruz işte:(( Benim kayınvaldede allah sana sana sağlıklı erkek çocuğu versin diyor:((((((( görümcem dün beni aradı nasılım diye canın ne istiyor tatlımı ekşimi diğe sordu Bende tatlıyla aram yok dedim. Senin kızın olcak desene dedi kan beynime sıçradı haliylen:(((rabbim akıl versin böyle insanlara:((

ben bunu zorla bulmuşum demi sağlıklı olsunda gerisi boş benim için
hele bende ne hakaretler işittim
kaynanam bebek kıyafeti gördüğümüzde bu doğuramadığın şeyine girsin derdi bana:52:
terbiyesize bak
boşverelim havinim allaha havale edelim
sende bende
ilahi adalete çok inanıyorum eden bulur muhakkak:34:

o maşallah kayınvalidene benimkilerde üç aylık gelinken doğurmuyanı evine yollayıp yeni alıyoruz diyolarda canım salla onları dil yumuşak yede her tarafa dönüyo ben sen onlar için çocuk doğurmuyacağız kendi yuvamızın devamı için doğuracağız rabbimin izniyle sen takılma onlara sen bebeğine sıkıca sarıl oda sana sarılmış rabbimin izniyle zaten

soruma havin den başka yorum gelmedi yaa merak ediyorum aslında ama kan testi yaptırmayacağım pazartesiye kadar fikri olan varsa lütfen yorum yapsın bana...kötü bişey olmamıştır demi ölmem yani:))) ben ekimde transfer oldum negatifi aldıktan sonra gününde ilk adetimi oldum sonraki ay yani kasımda yine gününde oldum ....bu ay 10 gün geçti ilaçlardan gecikti diye düşünüyorum ama neden önceki aylarda gününde hatta saatinde oldum:))

ayşegül sen çok yaşa emi yok canım ölmezsin :)

inş bi sıkıntı yoktur bende günüm geçince acaba bir sıkıntımı oluştu diye endişelenmedim değil senin kinin gelmeyişi inş hep bir umut vardırya iyi hayırlı yönde olur inş

Canım benim cahil insan ne yapsan ne desen cahil bizlerde böyle insanlarla uğraşıyoruz işte:(( Benim kayınvaldede allah sana sana sağlıklı erkek çocuğu versin diyor:((((((( görümcem dün beni aradı nasılım diye canın ne istiyor tatlımı ekşimi diğe sordu Bende tatlıyla aram yok dedim. Senin kızın olcak desene dedi kan beynime sıçradı haliylen:(((rabbim akıl versin böyle insanlara:((

aynen ya cahil cühela takımı işte
bak bakk şuna bak sen ne dedin kız altında kalmasaydın o lafın
sessiz kalmadın demi
allahtan görümcem yok benim:9:
biz ne emekler veriyoruz onların dediğine bak:50:

canım benim senin bebeğin cinsiyeti görümcene ne hay allah bunlara akıl fikir versin kız olsa ne olacak erkek olsa ne olacak rabbim sağlıklı hayırlı evlat olsun diye dua eder bu ayrımcılığa anlam veremiyorum

sağol canım selamımı alan tek sen oldun. ben de iyi sayılırım.tüp bebek yaptıran arkadaşların yaşadıkları deneyimleri ni okuyorum.gerçekten takdir ettim.

arkadaşım bu yol uzun ve meşakkatli bir yol bizde bu topikte yaşadıklarımızı acımızı sevincimizi paylaşıyoz işte rabbim kimseyi arattırmasın tez vakitte hayırlı evlatlar versin inş

sizdemi tüp bebek yaptıracaksınız

Back