• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

hamile kızlarımız hamilelik sendromuna girdiler :( üzülüyorum valla bu hallerinize. niye böyle oluyo ki?? 3 haftaya falan geçer diye tahmin ediyorum. genelde başlarda sıkıntı oluyo sanki.

yarın 18. haftamıza giriyoruz hala geçmedi ben ümidimi kestim:9:

yok tatlım gelmedi bu gün 11. gün bende bunu soracaktım sizlere:)) ben ekimde transfer olmuştum yani bundan önceki 2 adetimde gününde hatta saatinde olmuştu..bu 3. ayım neden gecikir ilaçlar 3 ay sonramı tepkilerini gösterdiler:))) böyle olan varmı aramızda...

canım bende olmadı bu ay haricinde ilaçlar vucuttan 3 ayda temizleniyo seninkiler bu ayımı buldu canım bundada bir hayır vardır doktora yakında gitmeyi düşünüyonmu

burnuna bi kaç defa limon kolanyası çek su çeker gibi biraz yakar ama gün içinde 1/2 defa yaparsan geçeceğini göreceksin hayatım ardında sümkür:)))))))))))

canım sen bilirsin ne kullanmam gerektiğini
şimdi benim geceleri burnum tıkanıyo
uyuyamıyorum bile hani uyurumda bebeğe oksijen gitmez diye korkuyorum
bana önerebiliceğin doğal bi yöntem var mı:26:

canım tek mide bulantısı olsa baş ağrısı halsizlik kemiklerimin ağrıması
yani ne ararsan var:1: yinede bu halime bin şükür
bide bademciklerim şişmiş bu eklendi
bir iki olay oldu onlara üzüldümm
bi daha kendimi hiç üzmeyeceğim asla değmiyo çünküü:19:

canım benim kimsenin seni üzmesine izin verme sen üzüldünmü bebişinde hisseder bunu bebeğini düşün

canım senin bulantın demir attı ama ablamdan biliyorum 6 ayından sonra rahatlamaya yemek yemeye başlamıştı inş sende 6 aydan sonra rahatlarsın canım inş bademciklerin de çabuk düzelir kuzucuğu benim içinde sev teyzelerin sana selamı var de kız

aysegülü burası yeri değil ama ben özel msj gönderemiyorum yeni olduğum için. birbirimizi buradan yememiz o yüzden.
kovuldukmu yani?
kovulmadıysam :) görüşürüz....

canım benim kimsenin seni üzmesine izin verme sen üzüldünmü bebişinde hisseder bunu bebeğini düşün

canım senin bulantın demir attı ama ablamdan biliyorum 6 ayından sonra rahatlamaya yemek yemeye başlamıştı inş sende 6 aydan sonra rahatlarsın canım inş bademciklerin de çabuk düzelir kuzucuğu benim içinde sev teyzelerin sana selamı var de kız

evet havinim haklısın
ne oldu biliyomusun benim kayganagil kızımı beğenmedilerr:14::14:
faceden yazmış kaynım abi biz erkek bekliyorduk diyeeeee:47::47:
nasıl deli oldum nasılll
hiç ayrım olurmu evlat arasında
nasıl kıyıyorlar yavruma vicdansızlarrr

canım adet günüm 21 aralıktı gecti yanma gibi ya tarif edemiyorum sürekli banyoya gidiorum acaba düştü mü die:(bide canım senın bilgin var mı 21 kasımda adet oldum 5 aralıkta trasfer oldum şimdi bu bebiş kaç haftalık :)dr 4,5 dedi ama bence değildir :):) sen biliosan bi hesaplarmısın
canım ancak gelebildim, verdiğin bilgiye göre 5 hafta 0 günlük hamilesin, bebeğin doğacağı tarih 28 ağustos 2012

Hiç iyi değilim benn:(( Ağlamaktan gözlerim şişti bu iğneler mahvetti beni bacağıma giren kraplardan lavobaya emekliyerek gidiyorum:((((((((
çok zor oluyor artık. Yatamıyorum:((( Rabbim her şeyin hayırlısını versin. Yakınlarımda kimse yok çok zor hemde çok yemeğimi bile yapamıyorum.:(((Çok ağır geçiyor hemde çokk:(
ay canım beni allah yar ve yardımcın olsun geçecek inşallah sabret tatlım, bol bol La havle çek, bide inşirah süresini oku baya çok iyi gelmişti

mervecim aynı sıkıntı bende de var nefessiz kalıyorum, ben netten araştırdım vicksi peçeteye sürüp ara ara kokuyorum nefesim açılıyor iyi geliyor tavsiye ederim aslında burna sürmek lazım ama sadece çok daralırsam yatarken yapıyorum inşallah bişey olmaz,

canım bende olmadı bu ay haricinde ilaçlar vucuttan 3 ayda temizleniyo seninkiler bu ayımı buldu canım bundada bir hayır vardır doktora yakında gitmeyi düşünüyonmu
evet tatlım ama bu hafta değil bekleyeceğim 2/3 gün daha :))
hahahha:)))))) vallahi güldürdün beni allahta seni güldürsün inşallah canım benim:)) kendimi birden sağlıkçı gibi hissettim hoş bi sağlıkçı burnuna kolanya çek sümkür demez dimi:)) sende burnunun kenarlarına vicks var bilirisndir onu minik mercimek büyüklüğünde sürersen ve hatta burnunun içinede çok az sürersen açıldığını göreceksin korkma hiç bi zararı yok:))

hahahha:)))))) vallahi güldürdün beni allahta seni güldürsün inşallah canım benim:)) kendimi birden sağlıkçı gibi hissettim hoş bi sağlıkçı burnuna kolanya çek sümkür demez dimi:)) sende burnunun kenarlarına vicks var bilirisndir onu minik mercimek büyüklüğünde sürersen ve hatta burnunun içinede çok az sürersen açıldığını göreceksin korkma hiç bi zararı yok:))

kız niye sen estetisyen değil misin:26: ben mi karıştırdım yoksaa:9:
acaba evde vicks varmı valla çok kötü cinnet geçireceğim
sağol canım:38:

evet havinim haklısın
ne oldu biliyomusun benim kayganagil kızımı beğenmedilerr:14::14:
faceden yazmış kaynım abi biz erkek bekliyorduk diyeeeee:47::47:
nasıl deli oldum nasılll
hiç ayrım olurmu evlat arasında
nasıl kıyıyorlar yavruma vicdansızlarrr

canım onları rabbime havale et hanki çağda yaşıyolar allah akıl versin öyle düşüncedeki insanlara kız evin bereketi kızdan değerli evlatmı var ayrım yaptığımdan değil anneye yakın olan annenin elinden tutan kız evlat oluyo onlarda neyin derdine düşmüş canım onlara hiç takılma rabbim kızına sağlık versin onlar için doğurmuyosunya kendi yuvan şenlensin rabbim bebişine sağlık versin sağlıkla kucağına alırsın inş

ay şimdi boğasım geldi onları ya benim altı erkek yeğenim var hep yengemin kardeşim ve ablama yalvardık birer tane daha doğurunda kızımız olsun açılışı kardeşim yaptı peşindende ablam kız doğurdu şimdi 6 erkek yeğenin pabucu dama atıldı kızlarla yatıp kızlarla kalkıyoz rabbim hepsine sağlık versin birini bırakıp birini alamazsın ama ne bileyim kız çocuğuna ayrı bir düşkünlük var bende

aysegülü burası yeri değil ama ben özel msj gönderemiyorum yeni olduğum için. birbirimizi buradan yememiz o yüzden.
kovuldukmu yani?
kovulmadıysam :) görüşürüz....

estağfirullah kovmak benim haddim değil ben haddimi bilirim... ama konuyla alakalı bebeklerle tedavi ile alakalı şeyler konuşuyoruz bi< burda bi aile olduk konu dışında gün içinde eşlerimizle yada ailemizle yaşadığımız şeyleri rahatlamak amaçlı konuşuyoruz ve fikir alıyoruz yazıyoruz birbirimize... lütfen sizde desturunuzla duracaksanız durun....burası cinsel sorunlar sayfası değil .....

canım inş bi sıkıntı yoktur sadece gecikme olmuştur

canım benim bu günlerde geçecek rabbimin izniyle bıraz daha sabır rabbim kolaylık versin bu haftalarıda hayırlısıyla atlatınca herşey yoluna girecek bıraz daha sabır canım

canım yaa kıyamam ben sana. ama biliosun geçecek bu günler. az sabret. ay ne zor işmiş bu baştan sona yaa. ne emek...

canım benim allaha şükür et ve sakın isyan etme sabırlı ol hepsi geçecek allahım çektiğin sıkıntılarını mükafatlandıracak inşallah:)))

canım bende bu akşam çok ağladım dayanamıyorum artık
ama asla allaha isyan etmiyorum çok şükür bu halimize genede
elini karnına koy ve onu hisset rahatlayacaksın hayal felan kur ne bileyim iyi geliyo insana
benimde kimsem yok hiççç kimsem bi eşim bide ben allah onu başımdan eksik etmesin
sabret geçecek bu günlerr

Kızlar çok teşekürederim.Şükrediyorum. Çok kötü geçiyor kraplar mahvediyor beni:(( Eşimden allah razı olsun çocuk gibi bakmaya çalışıyor.yürüyemeyen insanları çok iyi anlıyorum:((Çokk zor geçiyor:(Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

canım onları rabbime havale et hanki çağda yaşıyolar allah akıl versin öyle düşüncedeki insanlara kız evin bereketi kızdan değerli evlatmı var ayrım yaptığımdan değil anneye yakın olan annenin elinden tutan kız evlat oluyo onlarda neyin derdine düşmüş canım onlara hiç takılma rabbim kızına sağlık versin onlar için doğurmuyosunya kendi yuvan şenlensin rabbim bebişine sağlık versin sağlıkla kucağına alırsın inş

ay şimdi boğasım geldi onları ya benim altı erkek yeğenim var hep yengemin kardeşim ve ablama yalvardık birer tane daha doğurunda kızımız olsun açılışı kardeşim yaptı peşindende ablam kız doğurdu şimdi 6 erkek yeğenin pabucu dama atıldı kızlarla yatıp kızlarla kalkıyoz rabbim hepsine sağlık versin birini bırakıp birini alamazsın ama ne bileyim kız çocuğuna ayrı bir düşkünlük var bende

ay sorma sinirlerim zıpladı cinlerim tepeme çıktı
ya sen kim oluyorsunda benim çocuğumun cinsiyetine karışıyosun enbesill gerizekalı
cahil insanlar barbarlar
hee bende açtım telefonu beğenmiyomusunuz kızımı dedim
erkek istiyosa evlenince kendi karısı doğursun dedim
kaynanam kıvırmaya başladı hemen
ama zihniyetleri bu yanii

Back