BU KIZ yarın transfere gider..:) hakkınızı helal edin.. transfer dönüşü uğramayacağım..en az üç gün dayanabilirsem 1 hafta :)) sizin de böyle mutlu olacağınızı bildiğim için içim rahat... :)) kendinize iyi bakın , beni özleyin :)) iyi gecelerr
aaa biirde küçük bir ihtimal 3.güne yani perşembeye bekletebilirler öyle de olursa yarın zaten burdayım haber veririm :)
selam kızlar transfere gitmedim :) yarına kaldı. 1 gün daha bekleteceklermiş.. ama yarın kesin.haber vereyim dedim :)
boyaciiiii:) yarın mı:) ayy hadı hayırlısı ..benım cok sancım var bılmıyrum ne olucak artıkkk...beklemek cok zor..bır de demıssın ya gelmıcem 1 hafta dıye kendımı kotu hıssettım kız ben hergun burdaydım ya:)
hayırlı olsun cnm benim.
sımsıkı tuunsunlar inş.
nete girme bence de
benim bugün transferimin 6. günü yine de korkarak girdim
dr sitesi nuri beyin sorulara cevap verdiği bir site. sizi arayabilirmiyim diye sordum bana bir ilaç vermişti isteksizlikle ilgiili onunla konuşucaktım ama arkadaş beni nasıl takip ediyorsa onu bile öğrenmiş.kızlar hepinize söylüyorum burda sadece bizim gibi gerçekten tüp bebek tedavisinde olanlar yok.
iyi akşamlar kızlar
kızlar sizden acil bilgi bekliyorumdr sordum normal dedi ama bana normal gelmiyor 4 gündür inanılmaz kasık ağrısı cekiorum adet sancısı gibi sancılar oluyor ara sıra bir gün sağ kasık bir gün sol kasık uyutmuyor hamile olunca bunlar oluyo mu anlamadım yoksa bende bir anormallık mı var
evet canım adet oluyormuş gibi sancılar gayet normal merak etme..adet tarihime yakın bende de vardı
boyaciiiii:) yarın mı:) ayy hadı hayırlısı ..benım cok sancım var bılmıyrum ne olucak artıkkk...beklemek cok zor..bır de demıssın ya gelmıcem 1 hafta dıye kendımı kotu hıssettım kız ben hergun burdaydım ya:)
be görüşüyorum tatlım tuba ile:)) tuba 24 aralıkta geldi konayay transfer için ama transferi gerçekleşmedi embriyolarını dondurdular ocakta tekrar gelecek transferi için bilgin olsun:))
iyi akşamlar kızlar
kızlar sizden acil bilgi bekliyorumdr sordum normal dedi ama bana normal gelmiyor 4 gündür inanılmaz kasık ağrısı cekiorum adet sancısı gibi sancılar oluyor ara sıra bir gün sağ kasık bir gün sol kasık uyutmuyor hamile olunca bunlar oluyo mu anlamadım yoksa bende bir anormallık mı var
iyi akşamlar kızlar
hayırlı akşamlar kızlar meleğimle geldik nasılsınız bu gün? Sağ kasığım feci ağrıyor benimde elfeas doktoruma sordum bu gün normal dedi bende bilemiyorum
Canım inşallah ondandır aslında bende ne sancılar var bir bilsen kalp atısını duyacakmıyım kucağıma alacakmıyım inan 12 yıl boyunca olmayacak die üzülmüştüm ama bu bekleyiş kucağıma sağsağlim alacakmıyım 12 üsttüne gecti canım insan bu düşüncelerle sevincini bile yasıyamıyor
Ben geldim. nasılsın havin?
özellikle dr sitesinde nuri beye gülll 1907 tarafından sorulan ilk soruyu okuyun arkadaşlar...
gülll 1907 isimli kişi , ki siz kim olduğunu anladınız aynen şunları sormuş soru diye,,,,
boşanmış bir kadınmış ve ben burada yazamayacağım değişik bir amaç için dr a gidiyormuş. saçmalamış.....
ben en çok da bu soruları soru diye görüp değerli zamanını ayırıp bilgi vermeye çalışan iyi niyetli dr larımıza acıdım. akıl sağlığı zayıf , gerçek olmayan kendi halüsünasyonlarında yaşattıkları durumu soru diye dr lara soran zavallı arkadaşlar dr ların değerli vaktine yazık ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?