eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

hadi bakalim kap cocuklari gel bol sans arkadasim...allah saglikla sonuna kadar goturmeyi nasip etsin...

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel sağlıklı mutlu bir akşam diliyorum

selam kızlar transfere gitmedim :) yarına kaldı. 1 gün daha bekleteceklermiş.. ama yarın kesin.haber vereyim dedim :)

canım benim şimdiden hayırlı olsun rabbim bebişinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin

canım benim sancınıda hayra yoralım inş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunuyordur rabbim inş seninde güldürecek yüzünü

hayırlı olsun cnm benim.
sımsıkı tuunsunlar inş.
nete girme bence de
benim bugün transferimin 6. günü yine de korkarak girdim

canım inş iyisindir herşey yolundadır test gününde güzel haberlerle gelirsin inş

hıı anladım canım boşver takma kafana canım olur böyle şeyler o arkadaşında kötü niyetle yazdığını sanmıyorum

iyi akşamlar kızlar

kızlar sizden acil bilgi bekliyorum dr sordum normal dedi ama bana normal gelmiyor 4 gündür inanılmaz kasık ağrısı cekiorum adet sancısı gibi sancılar oluyor ara sıra bir gün sağ kasık bir gün sol kasık uyutmuyor hamile olunca bunlar oluyo mu anlamadım yoksa bende bir anormallık mı var

evet canım adet oluyormuş gibi sancılar gayet normal merak etme..adet tarihime yakın bende de vardı

evet canım adet oluyormuş gibi sancılar gayet normal merak etme..adet tarihime yakın bende de vardı

canım adet günüm 21 aralıktı gecti yanma gibi ya tarif edemiyorum sürekli banyoya gidiorum acaba düştü mü diebide canım senın bilgin var mı 21 kasımda adet oldum 5 aralıkta trasfer oldum şimdi bu bebiş kaç haftalık :)dr 4,5 dedi ama bence değildir :):) sen biliosan bi hesaplarmısın

hayırlı akşamlar kızlar meleğimle geldik nasılsınız bu gün? Sağ kasığım feci ağrıyor benimde elfeas doktoruma sordum bu gün normal dedi bende bilemiyorum

aman bişey olmaz gülüm ya, iş sebebiyle her gün bilgisayar başında olması gerekenler napıyo, işi mi bırakıyo?

be görüşüyorum tatlım tuba ile:)) tuba 24 aralıkta geldi konayay transfer için ama transferi gerçekleşmedi embriyolarını dondurdular ocakta tekrar gelecek transferi için bilgin olsun:))

aa tedaviye başladı yani. ben daha görüşmeye gidecek sadece sanıyodum. teşekkürler canım...

aaah ah ben de hamileyken oluyordu. bebek büyüyo diye rahmin büyüyo. çektiğin sancı bundan kaynaklanıyo canım. bende geceleri daha çoğalıyordu. ama sen düşürmüşsün falan gibi birşey dersin sen şimdi onun da cevabını peşin peşin vereyim :) benimki bebekte anomali olduğu için düşmüştü. bebeği genetik teste göndermiştik, o zaman öğrenmiştik.

hayırlı akşamlar kızlar meleğimle geldik nasılsınız bu gün? Sağ kasığım feci ağrıyor benimde elfeas doktoruma sordum bu gün normal dedi bende bilemiyorum

normal kızlar normalll bazen acaipp şiddetli oluyor hatta adet günümde mi değilmi hiç dikkat etmedim ama sık sık oluyor merak etmeyin ben hatta doktora bile sormadım...

Canım inşallah ondandır aslında bende ne sancılar var bir bilsen kalp atısını duyacakmıyım kucağıma alacakmıyım inan 12 yıl boyunca olmayacak die üzülmüştüm ama bu bekleyiş kucağıma sağsağlim alacakmıyım 12 üsttüne gecti canım insan bu düşüncelerle sevincini bile yasıyamıyor

Canım inşallah ondandır aslında bende ne sancılar var bir bilsen kalp atısını duyacakmıyım kucağıma alacakmıyım inan 12 yıl boyunca olmayacak die üzülmüştüm ama bu bekleyiş kucağıma sağsağlim alacakmıyım 12 üsttüne gecti canım insan bu düşüncelerle sevincini bile yasıyamıyor

canım rabbimin izniyle inş sende bebişinin kesesini önce sonra kalp atışlarını duyacaksın sonrada içinde büyüdüğünü hissedeceksin ve rabbiminde izniyle sağlıkla kucağına alacaksın 12 yıllık hasretin sona erecek rabbimin izniyle

ayseaaabbb ile olan dr sitesi muhabbetini biliyorsunuz. bu arkadaşın yazdığı bir şeyi-dr nuri beyi arayacağını dr sitesine yazdığını burada ben yazınca bu arkadaş bana yalancılıkta dahil her türlü suçlamayı yöneltmişti.
Neden bu kadar tepki verdiğini anlamamıştım çünkü yazdığı herkese açık bir yerdi. yani özel msj falan değildi.
Bügün dr sitesine girip tüp bebekle ilgili sorulan son yaklaşık 20 soruya baktım ve arkadaşımızın neden sinirlendiğini anladım ve sizinle de paylaşmak istedim...
ben zaten dr nuri beye tüp bebekle ilgili sorulan soruları takip ederdim ve aralarında evli yada bekar hiçbir kadına yakışmayacak saçma sapan şeyler dolu soruları hayretle görürdüm. bu soruların sahibinin bugün kim olduğunu öğrendim. özel çabaya gerek yok son 20 soruya bakınca çıktı. ve arkadaşın da neden sinirlendiğini anladım. gülll 1907 isimli kişi ki, siz kim olduğunu anlamışsınızdır, ben burada ismini yazmak istemem , allah akıl fikir versin diyorum açın okuyun valla benim terbiyem müsade etmiyor... yani sonuç , çok değişik isimler altında dr lara çok akıl sağlığı zayıf , evli bir kadının asla yazamayacağı şeyler yazılmış , dr a kendini tatmin etmek için gittiği vs. vs. dr da iken muayenede o..... yaşadığı vs. daha neler neler ben yazamayacağım. ve bunların hepsinin sahibi 1 kişi. tüm soruların , farklı kişiler altında sorulan soruların sahibi 1 kişi, siz anladınız kim olduğunu. hatta gamzearın tedavisi ile ilgili özel durumlarını bile dr lara soru olarak sormuş bu saçma soruları soran o kişi.....
ben dr sitesinde gördüm seni deyince bu arkadaşın neden sinirlendiği ve kıyameti koparttığı ve yalancılık dahil bir sürü suçlama yönelttiği anlaşıldı. ben buraya bidaha girmeyecektim ama durumu izah etmek için gireyim dedim. arkadaş bu kadar büyük tepki vermese vallahi ben niye bakıyım son 20 soruya dimi....
gülll 1907, yasmin, radana, cimbom, brs .... daha fazlasını okumadım bile bunlar durumu anlamama yetti.

özellikle dr sitesinde nuri beye gülll 1907 tarafından sorulan ilk soruyu okuyun arkadaşlar...
gülll 1907 isimli kişi , ki siz kim olduğunu anladınız aynen şunları sormuş soru diye,,,,
boşanmış bir kadınmış ve ben burada yazamayacağım değişik bir amaç için dr a gidiyormuş. saçmalamış.....
ben en çok da bu soruları soru diye görüp değerli zamanını ayırıp bilgi vermeye çalışan iyi niyetli dr larımıza acıdım. akıl sağlığı zayıf , gerçek olmayan kendi halüsünasyonlarında yaşattıkları durumu soru diye dr lara soran zavallı arkadaşlar dr ların değerli vaktine yazık ediyor...

bu tür yazıların hangi bilgisayarın IP sinden çıktığı belli iken nede böyle şeylere ihtiyaç duyulur onu da anlamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…