ayseaaabbb ile olan dr sitesi muhabbetini biliyorsunuz. bu arkadaşın yazdığı bir şeyi-dr nuri beyi arayacağını dr sitesine yazdığını burada ben yazınca bu arkadaş bana yalancılıkta dahil her türlü suçlamayı yöneltmişti.
Neden bu kadar tepki verdiğini anlamamıştım çünkü yazdığı herkese açık bir yerdi. yani özel msj falan değildi.
Bügün dr sitesine girip tüp bebekle ilgili sorulan son yaklaşık 20 soruya baktım ve arkadaşımızın neden sinirlendiğini anladım ve sizinle de paylaşmak istedim...
ben zaten dr nuri beye tüp bebekle ilgili sorulan soruları takip ederdim ve aralarında evli yada bekar hiçbir kadına yakışmayacak saçma sapan şeyler dolu soruları hayretle görürdüm. bu soruların sahibinin bugün kim olduğunu öğrendim. özel çabaya gerek yok son 20 soruya bakınca çıktı. ve arkadaşın da neden sinirlendiğini anladım. gülll 1907 isimli kişi ki, siz kim olduğunu anlamışsınızdır, ben burada ismini yazmak istemem , allah akıl fikir versin diyorum açın okuyun valla benim terbiyem müsade etmiyor... yani sonuç , çok değişik isimler altında dr lara çok akıl sağlığı zayıf , evli bir kadının asla yazamayacağı şeyler yazılmış , dr a kendini tatmin etmek için gittiği vs. vs. dr da iken muayenede o..... yaşadığı vs. daha neler neler ben yazamayacağım. ve bunların hepsinin sahibi 1 kişi. tüm soruların , farklı kişiler altında sorulan soruların sahibi 1 kişi, siz anladınız kim olduğunu. hatta gamzearın tedavisi ile ilgili özel durumlarını bile dr lara soru olarak sormuş bu saçma soruları soran o kişi.....
ben dr sitesinde gördüm seni deyince bu arkadaşın neden sinirlendiği ve kıyameti koparttığı ve yalancılık dahil bir sürü suçlama yönelttiği anlaşıldı. ben buraya bidaha girmeyecektim ama durumu izah etmek için gireyim dedim. arkadaş bu kadar büyük tepki vermese vallahi ben niye bakıyım son 20 soruya dimi....
gülll 1907, yasmin, radana, cimbom, brs .... daha fazlasını okumadım bile bunlar durumu anlamama yetti.