• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Hiç iyi değilim benn:(( Ağlamaktan gözlerim şişti bu iğneler mahvetti beni bacağıma giren kraplardan lavobaya emekliyerek gidiyorum:((((((((
çok zor oluyor artık. Yatamıyorum:((( Rabbim her şeyin hayırlısını versin. Yakınlarımda kimse yok çok zor hemde çok yemeğimi bile yapamıyorum.:(((Çok ağır geçiyor hemde çokk:(

greenmelek dün haklıydın bugün haksız oldun söyleyeyim ben sana. ayıp bu yaptığın. kime ne kim nerelerde ne yazıyor. benim topicimin hiç amacı bu değil. söyleyeceklerini engelleyemem ama saygı duymanı rica edebilirim. burada hiç tanımadığın bir insanın bir insanın sana söylediği birşeyi niye bu kadar umursadın da intikam peşine düştün. biz rahatlatmaya çalışıyoruz burada birbirimizin kafasını yormaya değil. sen de öyle yap, senin için de böyledi daha iyi olur diye düşünüyorum.

ayseaaabbb ile olan dr sitesi muhabbetini biliyorsunuz. bu arkadaşın yazdığı bir şeyi-dr nuri beyi arayacağını dr sitesine yazdığını burada ben yazınca bu arkadaş bana yalancılıkta dahil her türlü suçlamayı yöneltmişti.
Neden bu kadar tepki verdiğini anlamamıştım çünkü yazdığı herkese açık bir yerdi. yani özel msj falan değildi.
Bügün dr sitesine girip tüp bebekle ilgili sorulan son yaklaşık 20 soruya baktım ve arkadaşımızın neden sinirlendiğini anladım ve sizinle de paylaşmak istedim...
ben zaten dr nuri beye tüp bebekle ilgili sorulan soruları takip ederdim ve aralarında evli yada bekar hiçbir kadına yakışmayacak saçma sapan şeyler dolu soruları hayretle görürdüm. bu soruların sahibinin bugün kim olduğunu öğrendim. özel çabaya gerek yok son 20 soruya bakınca çıktı. ve arkadaşın da neden sinirlendiğini anladım. gülll 1907 isimli kişi ki, siz kim olduğunu anlamışsınızdır, ben burada ismini yazmak istemem , allah akıl fikir versin diyorum açın okuyun valla benim terbiyem müsade etmiyor... yani sonuç , çok değişik isimler altında dr lara çok akıl sağlığı zayıf , evli bir kadının asla yazamayacağı şeyler yazılmış , dr a kendini tatmin etmek için gittiği vs. vs. dr da iken muayenede o..... yaşadığı vs. daha neler neler ben yazamayacağım. ve bunların hepsinin sahibi 1 kişi. tüm soruların , farklı kişiler altında sorulan soruların sahibi 1 kişi, siz anladınız kim olduğunu. hatta gamzearın tedavisi ile ilgili özel durumlarını bile dr lara soru olarak sormuş bu saçma soruları soran o kişi.....
ben dr sitesinde gördüm seni deyince bu arkadaşın neden sinirlendiği ve kıyameti koparttığı ve yalancılık dahil bir sürü suçlama yönelttiği anlaşıldı. ben buraya bidaha girmeyecektim ama durumu izah etmek için gireyim dedim. arkadaş bu kadar büyük tepki vermese vallahi ben niye bakıyım son 20 soruya dimi....
gülll 1907, yasmin, radana, cimbom, brs .... daha fazlasını okumadım bile bunlar durumu anlamama yetti.

bunlar çok sinir bozucu şeyler her kim nereye ne yazarsa yazssın bunları burda dejenere etme hakkı ne sende nede bizlerde var...ne sana neden seninle bu konuyu tartışanlara yakıştıramadım.. burası tüp bebek ve sorunlarımızı güzel anılarımızı hatta eşlerimizle bile yaşadığımız sorunları anlettığımız açık bi mahremiyet alanı lütfen bu tür konularla topiğimizi işgal etmeyin... gidin boş işlerinizi boş yerlerde yapın aaaaaaaaaaaaaaaa bu ne yaa...biz sizlerin bu saçma alakasız konularınızı ne dinlemek nede yanıtlamak zorunda değiliz....

Hiç iyi değilim benn:(( Ağlamaktan gözlerim şişti bu iğneler mahvetti beni bacağıma giren kraplardan lavobaya emekliyerek gidiyorum:((((((((
çok zor oluyor artık. Yatamıyorum:((( Rabbim her şeyin hayırlısını versin. Yakınlarımda kimse yok çok zor hemde çok yemeğimi bile yapamıyorum.:(((Çok ağır geçiyor hemde çokk:(

canım benim bu günlerde geçecek rabbimin izniyle bıraz daha sabır rabbim kolaylık versin bu haftalarıda hayırlısıyla atlatınca herşey yoluna girecek bıraz daha sabır canım

canım yaa kıyamam ben sana. ama biliosun geçecek bu günler. az sabret. ay ne zor işmiş bu baştan sona yaa. ne emek...

canım benim allaha şükür et ve sakın isyan etme sabırlı ol hepsi geçecek allahım çektiğin sıkıntılarını mükafatlandıracak inşallah:)))

greenmelek dün haklıydın bugün haksız oldun söyleyeyim ben sana. ayıp bu yaptığın. kime ne kim nerelerde ne yazıyor. benim topicimin hiç amacı bu değil. söyleyeceklerini engelleyemem ama saygı duymanı rica edebilirim. burada hiç tanımadığın bir insanın bir insanın sana söylediği birşeyi niye bu kadar umursadın da intikam peşine düştün. biz rahatlatmaya çalışıyoruz burada birbirimizin kafasını yormaya değil. sen de öyle yap, senin için de böyledi daha iyi olur diye düşünüyorum.

arkadaşım belki haklısın ama, bana tüp bebekle alakası olmayan-yalancı insan suçlaması bile yöneltildi haberin var mı. tüp bebekle alakam tabiki var .... ben de bu arkadaşın neden sinirlendiğini anlayamadım çaresizce.... anlayamadım dediğim gibi bazı şeylere bakınca neden sinirlendiğini anladım. sizin güzel topiğinizi de bunlarla meşgul etmek istemem tabiki .... ama siz de gerçekleri bilin istedim. intikam yada kötülük değil bu arkadaşın neden sinirlendiği ortaya çıktı.hepsi bu. herkes nasıl fikirlerini paylaşıyorsa ben de , benim tüp bebekle alakam olmadığını söyleyen arkadaşa neden böyle düşündüğünü anladığım konusuında cevap hakkına sahibim herhalde.

tatlım keşke burdada face gibi engelleme şansımız olsaydı bu arkadaşları engellemeni rica ederdim....bu ne yaa valla 2 gündür aynı saatte saçma konularla meşgul ediyorlar topiğimizi ...

canım bende bu akşam çok ağladım dayanamıyorum artık
ama asla allaha isyan etmiyorum çok şükür bu halimize genede
elini karnına koy ve onu hisset rahatlayacaksın hayal felan kur ne bileyim iyi geliyo insana
benimde kimsem yok hiççç kimsem bi eşim bide ben allah onu başımdan eksik etmesin
sabret geçecek bu günlerr

arkadaşım belki haklısın ama, bana tüp bebekle alakası olmayan-yalancı insan suçlaması bile yöneltildi haberin var mı. tüp bebekle alakam tabiki var .... ben de bu arkadaşın neden sinirlendiğini anlayamadım çaresizce.... anlayamadım dediğim gibi bazı şeylere bakınca neden sinirlendiğini anladım. sizin güzel topiğinizi de bunlarla meşgul etmek istemem tabiki .... ama siz de gerçekleri bilin istedim. intikam yada kötülük değil bu arkadaşın neden sinirlendiği ortaya çıktı.hepsi bu. herkes nasıl fikirlerini paylaşıyorsa ben de , benim tüp bebekle alakam olmadığını söyleyen arkadaşa neden böyle düşündüğünü anladığım konusuında cevap hakkına sahibim herhalde.

canım mirageden önce ben avukatlığını yapmak istedim o saçma mevzularınızı özelden halledebilirsiniz bu konular ikinizi ilgilendiriyor..bizleri değil biz buraya motive olmaya geliyoruz sizin bunu bozma hakkınız yok lütfen sende çık topiğimizden siz gelinceye kadar bu topikte böyle konular hiç olmazdı aylardır burdayız ....o arkadaş sinirlenmiş bu arkadaşta açıklama yapma gereği duymuş ne bu yaaa git işine .

hamile kızlarımız hamilelik sendromuna girdiler :( üzülüyorum valla bu hallerinize. niye böyle oluyo ki?? 3 haftaya falan geçer diye tahmin ediyorum. genelde başlarda sıkıntı oluyo sanki.

bunlar çok sinir bozucu şeyler her kim nereye ne yazarsa yazssın bunları burda dejenere etme hakkı ne sende nede bizlerde var...ne sana neden seninle bu konuyu tartışanlara yakıştıramadım.. burası tüp bebek ve sorunlarımızı güzel anılarımızı hatta eşlerimizle bile yaşadığımız sorunları anlettığımız açık bi mahremiyet alanı lütfen bu tür konularla topiğimizi işgal etmeyin... gidin boş işlerinizi boş yerlerde yapın aaaaaaaaaaaaaaaa bu ne yaa...biz sizlerin bu saçma alakasız konularınızı ne dinlemek nede yanıtlamak zorunda değiliz....

aysegülü kimsenin küçük düşürülmesi için uğraşmıorum. ama bu arkadaş bana tüp bebekle alakası olmayan insanlar topiği işgal ediyor suçlaması yöneltti.ve yalancı dedi. benim tüp bebekle ciddi derecede herkes kadar alakam var. asla da yalancı değilim.bu arkadaşın neden bana büyük bi tepki yaptığını anlayamamıştım şimdi anladım , diye durumu izah ettim sadece.
ayrıca birisi size yalancı ve tüp bebekle alakan yok diyorsa asıl kimin yalan söylediğini ve tüp bebekle alakasının ne derecede olduğunu biliyorsam söylemeye hakkım var herhalde. ayrıca ben olmayan bişeyide söylemedim. benim yalancı olduğum yalan ama benim yazdıklarım doğru.

ben iyiyim canım ya sen nasılsın bulantıların geçmedimi hala yoksa canım arada ce yap özletme kendini

canım tek mide bulantısı olsa baş ağrısı halsizlik kemiklerimin ağrıması
yani ne ararsan var:1: yinede bu halime bin şükür
bide bademciklerim şişmiş bu eklendi
bir iki olay oldu onlara üzüldümm
bi daha kendimi hiç üzmeyeceğim asla değmiyo çünküü:19:

ayşegül canım nasılsın kırmızıların geldimi

yok tatlım gelmedi bu gün 11. gün bende bunu soracaktım sizlere:)) ben ekimde transfer olmuştum yani bundan önceki 2 adetimde gününde hatta saatinde olmuştu..bu 3. ayım neden gecikir ilaçlar 3 ay sonramı tepkilerini gösterdiler:))) böyle olan varmı aramızda...

hamile kızlarımız hamilelik sendromuna girdiler :( üzülüyorum valla bu hallerinize. niye böyle oluyo ki?? 3 haftaya falan geçer diye tahmin ediyorum. genelde başlarda sıkıntı oluyo sanki.

mirage canım biz bakalım ilk haftalarda nasıl olacağız rabbim bizede inş hamile kalmayı sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eder

bu arada geçen ay öksürüyordum. şimdi de nezle oldum. siz kesin biliosunuzdur şimdi bunu hemen geçirecek çareyiii

aysegülü kimsenin küçük düşürülmesi için uğraşmıorum. ama bu arkadaş bana tüp bebekle alakası olmayan insanlar topiği işgal ediyor suçlaması yöneltti.ve yalancı dedi. benim tüp bebekle ciddi derecede herkes kadar alakam var. asla da yalancı değilim.bu arkadaşın neden bana büyük bi tepki yaptığını anlayamamıştım şimdi anladım , diye durumu izah ettim sadece.
ayrıca birisi size yalancı ve tüp bebekle alakan yok diyorsa asıl kimin yalan söylediğini ve tüp bebekle alakasının ne derecede olduğunu biliyorsam söylemeye hakkım var herhalde. ayrıca ben olmayan bişeyide söylemedim. benim yalancı olduğum yalan ama benim yazdıklarım doğru.

iyi anladık zaten de gidin başka yerde yiyin birbirinizi............bunlar bizi ilgilendirmiyor kim yalancı kim doğrucu bunu hiç birimiz bilemeyiz sonuçta zaten yalan ve sanal bi yerde sohpet ediyoruz ...ve sadece bebek konusu konuşuyoruz bilmem anlatabildimmi...

Back