En güzel en tatlı anne adayları nasılsınız?wallahi bağımlılık yapıyosunuz özledim sizi ama işlerden giremiorum ki hepinizi merak ediyorum ama herkes ii inşallah..tabiri caizse esek gibi calışıorum yılbası haftası malum partiler yeni yıla veda partileri kaç gündür minder görmedim

bebek varsada rabbime emanet artık çalışmadanda olmuo bende gün sayıyorum bakalım keseyi görmeye gidicez cumartesi bu gün değerler 792.95 cıktı hakkımda hayırlı olur insallah keseyide görürüm kalp atısınıda kucağıma aldığım günüde
hala bebek varsa dio yaaa :)) nasıl bir tipsin sen elfaes?? deli ettin beni ha. bi benimse şu çocuğu kızzzz :)))
kuzucumm listelerde 1. sırada gördüğüm için onu da almaya karar verdim ben dee
1- beş sevgi dili
2- sevmek bu kadar güzelken
3- grinin 50 tonu
siparişlerimm yarın elimde olur sanırım :)))
MİRAGE kuzuu parası biten herkes bu son tedavi tutmazsa ara vercem 1 sene yapmıcam desin tutuyo tecrübeyle sabittt

inşallah arkadaşım inşallah haklı çıkarsın :))
benn çok fena karpuza aşeriyorummm.....
sen biraz erken başlamadın mı bu aşermelere hatunum? yandık valla :))
tüp bebekteki sperm kocalarımızın değilmiş. yabancı erkeklerinmiş.
sen kesin erkeksin, eğlenmek için de burayı seçmişsin. ama herhalde yakalandın ki hesabın pasif olmuş. iyi eğlenceler dilerim. inşallah infertillite problemi yaşamazsın herhangi bir şekilde. bunun bir eğlence konusu olmadığını Allahım göstermesin sana inşallah. bunu kendin idrak edebil.
Arkadaşlar genel olarak bir konuda ne düşünüyorsunuz öğrenmek istiyorum.
tüp bebek yada aşılamada fazla sayıda örneğin 3 embriyo olursa 2 ye düşürülmesi konusunda yani karnımızda öldürülmesi konusunda ne düşünüyorsunuz? Özellikle 3üzün riskli olması nedeniyle birinin öldürülmesi tıbbi Orunluluk kabul edilebilirmi. Dini açıdan bu kürtajla eşdeğermşdir? Fikirlerinize paylaşırsanız sevinirim...
bu konuda hiç yorum yapmak istemiyorum aslında greenmelek. benim de aklıma geliyor bazen bu soru. hemen kovuyorum aklımdan. böyle bir şey ancak yaşanırsa yorumanmalı diyelim, duruma göre yani.
hangi diziye takıldın bacım..gelemedin bugün :)
canım eşimin anneannesiyle dedesinin evindeydik, kuzenler, dayılar, teyzeler falan. ondan yoktum yani. aile eğlencesi yapıyoduk. :)
belki de haklısınız ama işte geriliyorum böylee olunca topiğin en sıkıntılısı olunca herşeye geriliyorum. daha konuşmadım yarın inş. tabi bilemiyorum arabilirsin dedi ama belkide konuşmak istemez.
ben de tam bunu söyleyecektim. ayşe zor günler geçiriyor ne olursa olsun alttan almaya çalışalım diye. ama sana da şunu söyleyeyim, burada değil de başka bir sitede yayınladığın bir bilgi de artık özel olmaktan çıktı demektir. sonuçta kim tıklasa görebiliyor o bilgiyi. buraya taşısa nolur taşımasa nolur. bi de zaten habire en mahrem yerlerimizden ve konularımızdan konuşup duruyoruz burda özel mi kaldı? :)) burayı bu kadar sevmemin bir nedeni de bu zaten. ben kimseye gerçek ismimi bile söylememişimdir burda. buradaki bu sanal samimiyet hoşuma gidiyor benim.
o kadar iyi niyetime rağmen , senin için kendi başımdan geçen benzr tecrübelerden yola çıkarak sorunlara çözüm bulmanı dilerken ve bun için mantıklı olan seçenekleri söylerken böyle bi ithamla karşılaşmak beni buaradan soğuttu. bu süreçle ilgili heyecanımı buradan bende paylaşmak isterdim ama artık vazgeçtim. sanal ortamda insanlar görülüyorki birbirleri hakkında çokça atıp tutmakta serbest..... o halde size iyi paylaşımlar sevgili arkadaşlar...
biz naptıysak şimdi. senin söylediğin de bana dokundu, sen de bize ayıp ettin. canın isterse demek durumundayım.
BU KIZ yarın transfere gider..:) hakkınızı helal edin.. transfer dönüşü uğramayacağım..en az üç gün dayanabilirsem 1 hafta :)) sizin de böyle mutlu olacağınızı bildiğim için içim rahat... :)) kendinize iyi bakın , beni özleyin :)) iyi gecelerr
aaa biirde küçük bir ihtimal 3.güne yani perşembeye bekletebilirler öyle de olursa yarın zaten burdayım haber veririm :)
canım benim iyi şanslar. inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin canım. sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip eder Allahım inşallah sana. yarın bi hemen girip test tarihini söyle çık olur mu?