Allaha emanet ol. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.BU KIZ yarın transfere gider..:) hakkınızı helal edin.. transfer dönüşü uğramayacağım..en az üç gün dayanabilirsem 1 hafta :)) sizin de böyle mutlu olacağınızı bildiğim için içim rahat... :)) kendinize iyi bakın , beni özleyin :)) iyi gecelerr
aaa biirde küçük bir ihtimal 3.güne yani perşembeye bekletebilirler öyle de olursa yarın zaten burdayım haber veririm :)
BU KIZ yarın transfere gider..:) hakkınızı helal edin.. transfer dönüşü uğramayacağım..en az üç gün dayanabilirsem 1 hafta :)) sizin de böyle mutlu olacağınızı bildiğim için içim rahat... :)) kendinize iyi bakın , beni özleyin :)) iyi gecelerr
aaa biirde küçük bir ihtimal 3.güne yani perşembeye bekletebilirler öyle de olursa yarın zaten burdayım haber veririm :)
En güzel en tatlı anne adayları nasılsınız?wallahi bağımlılık yapıyosunuz özledim sizi ama işlerden giremiorum ki hepinizi merak ediyorum ama herkes ii inşallah..tabiri caizse esek gibi calışıorum yılbası haftası malum partiler yeni yıla veda partileri kaç gündür minder görmedimbebek varsada rabbime emanet artık çalışmadanda olmuo bende gün sayıyorum bakalım keseyi görmeye gidicez cumartesi bu gün değerler 792.95 cıktı hakkımda hayırlı olur insallah keseyide görürüm kalp atısınıda kucağıma aldığım günüde
kuzucumm listelerde 1. sırada gördüğüm için onu da almaya karar verdim ben dee
1- beş sevgi dili
2- sevmek bu kadar güzelken
3- grinin 50 tonu
siparişlerimm yarın elimde olur sanırım :)))
MİRAGE kuzuu parası biten herkes bu son tedavi tutmazsa ara vercem 1 sene yapmıcam desin tutuyo tecrübeyle sabittt
benn çok fena karpuza aşeriyorummm.....
tüp bebekteki sperm kocalarımızın değilmiş. yabancı erkeklerinmiş.
Arkadaşlar genel olarak bir konuda ne düşünüyorsunuz öğrenmek istiyorum.tüp bebek yada aşılamada fazla sayıda örneğin 3 embriyo olursa 2 ye düşürülmesi konusunda yani karnımızda öldürülmesi konusunda ne düşünüyorsunuz? Özellikle 3üzün riskli olması nedeniyle birinin öldürülmesi tıbbi Orunluluk kabul edilebilirmi. Dini açıdan bu kürtajla eşdeğermşdir? Fikirlerinize paylaşırsanız sevinirim...
hangi diziye takıldın bacım..gelemedin bugün :)
belki de haklısınız ama işte geriliyorum böylee olunca topiğin en sıkıntılısı olunca herşeye geriliyorum. daha konuşmadım yarın inş. tabi bilemiyorum arabilirsin dedi ama belkide konuşmak istemez.
o kadar iyi niyetime rağmen , senin için kendi başımdan geçen benzr tecrübelerden yola çıkarak sorunlara çözüm bulmanı dilerken ve bun için mantıklı olan seçenekleri söylerken böyle bi ithamla karşılaşmak beni buaradan soğuttu. bu süreçle ilgili heyecanımı buradan bende paylaşmak isterdim ama artık vazgeçtim. sanal ortamda insanlar görülüyorki birbirleri hakkında çokça atıp tutmakta serbest..... o halde size iyi paylaşımlar sevgili arkadaşlar...
BU KIZ yarın transfere gider..:) hakkınızı helal edin.. transfer dönüşü uğramayacağım..en az üç gün dayanabilirsem 1 hafta :)) sizin de böyle mutlu olacağınızı bildiğim için içim rahat... :)) kendinize iyi bakın , beni özleyin :)) iyi gecelerr
bu arada benim de kafam bişeye takıldı. benim reglim hafta sonuna denk gelecek muhtemelen. yılbaşı gününe veya yılbaşından sonraki güne denk gelirse ve doktorum o günlerde çalışmıyosa nolcak? 4. gün de bakabiliyorlar mı?
canım ben adetimin ikinci günü başlamıştım rahim kalınlaştırma hapına önceden ara konuş bence aklında soru işaretide kalmasın
evet de mi? en azından ilacı alayım hazırda bulunsun belki ilacı al der kontrolü sonraki gün yapar.
bu arada benim de kafam bişeye takıldı. benim reglim hafta sonuna denk gelecek muhtemelen. yılbaşı gününe veya yılbaşından sonraki güne denk gelirse ve doktorum o günlerde çalışmıyosa nolcak? 4. gün de bakabiliyorlar mı?
5. güne kadar yolu var kuzummm 2-5 günler arası olur ama bakmadan ilaca başla demez derse de mantıklı değillll bencee
2 VEYA 3.GÜN İĞNELERİNE BAŞLAMAN GEREK CANIM.dr.unla konuşursun iğnene başlarsın sen.
bence de eşin söylese daha iyi olur ama inş. bu mesele çok uzamadan düzeliryok canım görüşmedik annesi aradı ağzımdan laf almak içinmi nedir birşey bilmiyormuş gibi davrandı beni denedi herhalde ben de birşey denedim oğlundan duysun.ben kimseye açıklama yapmak zorunda değilim.
sıkı takip edilliyorum demekki karanlıkta yürürken arkama bakıcam bundan sonra.dr sitesinden öğrendiğinin yalan olduğuna eminim.
selam kızlar transfere gitmedim :) yarına kaldı. 1 gün daha bekleteceklermiş.. ama yarın kesin.haber vereyim dedim :)
selam kızlar transfere gitmedim :) yarına kaldı. 1 gün daha bekleteceklermiş.. ama yarın kesin.haber vereyim dedim :)
be görüşüyorum tatlım tuba ile:)) tuba 24 aralıkta geldi konayay transfer için ama transferi gerçekleşmedi embriyolarını dondurdular ocakta tekrar gelecek transferi için bilgin olsun:))kızlar alanyatubiyi gören var mı? 24 aralıkta doktorla görüşeceklerdi. noldu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?