Arkadaşlar genel olarak bir konuda ne düşünüyorsunuz öğrenmek istiyorum.tüp bebek yada aşılamada fazla sayıda örneğin 3 embriyo olursa 2 ye düşürülmesi konusunda yani karnımızda öldürülmesi konusunda ne düşünüyorsunuz? Özellikle 3üzün riskli olması nedeniyle birinin öldürülmesi tıbbi Orunluluk kabul edilebilirmi. Dini açıdan bu kürtajla eşdeğermşdir? Fikirlerinize paylaşırsanız sevinirim...
boyacı canım nasılsın senin yumoşlardan haber varmı transfer günün belli oldumu
tüp bebekteki sperm kocalarımızın değilmiş. yabancı erkeklerinmiş.
Arkadaşlar genel olarak bir konuda ne düşünüyorsunuz öğrenmek istiyorum.tüp bebek yada aşılamada fazla sayıda örneğin 3 embriyo olursa 2 ye düşürülmesi konusunda yani karnımızda öldürülmesi konusunda ne düşünüyorsunuz? Özellikle 3üzün riskli olması nedeniyle birinin öldürülmesi tıbbi Orunluluk kabul edilebilirmi. Dini açıdan bu kürtajla eşdeğermşdir? Fikirlerinize paylaşırsanız sevinirim...
Ayseaaabbb Nuri beye arayabilirmiyim demişsiniz.konuştunmu .yaşadığın sıkıntılarla ilgili olduğunu tahmin ettim .inş eşiyle düzeltirsiniz
iyiym cnm saolasın.. şükür 10 tanesi döllenmiş.. büyük ihtimal yarın transferim var ama yine de gelmeden ara dedi emriyolog 10 gibi de.. gidebilirse perşembeye bırakıcam dedi..yani ben yarın olur gibi hissediyorum ama perşembe de olabilir cnım.bakalım Allah tan hayırlısı :) seninde gözün aydın canım teşrif etmiş kırmızın :) ee sen ne yapıcan şimdi yarın mı gidicen dr.a ?
çok zorbi karar bi yandan 4 canı tehlikeye atmak var diğre yandan isteyip isteyip de bi tanesi fazla demek rabbimin gücüne gider ama bence biri alınmazsa hiç biri yaşamaz denen vakalarda(bi arkadaşımın başına geldi 20, haftada 3 bebeğini de kaybetti) en zayıf halka alınmalı diye düşünüyorum ki yine de başıma gelse o anda dini anlamda bir bilene sormakla beraber doktorumun kararını uygulardım
iyiym cnm saolasın.. şükür 10 tanesi döllenmiş.. büyük ihtimal yarın transferim var ama yine de gelmeden ara dedi emriyolog 10 gibi de.. gidebilirse perşembeye bırakıcam dedi..yani ben yarın olur gibi hissediyorum ama perşembe de olabilir cnım.bakalım Allah tan hayırlısı :) seninde gözün aydın canım teşrif etmiş kırmızın :) ee sen ne yapıcan şimdi yarın mı gidicen dr.a ?
Rabbimin izniyle az kaldı bebişlerini almaya ne güzel:)))))) Ben ne kadar heycanlanmıştım o gün aklıma geldide şimdi:)))) gayet rahat ol şekerim birde ben çok sıkışık değildim idrara doktorum çok sıkışık olursan zorlanırsın demişti. Bende transferden önce bir miktarını boşaltmıştım:)))))) Transfer sonrası yaklaşık 2 saat rahat bir şekilde yatmıştım arkadaşım. İnşallah her şey güzel olucak:))
Ayseaaabbb Dr sitesinde gördüm . Arada tüp bebek sorularına bakıyorum orada . Yaşadığın sıkıntılarla ilgili olabileceğini düşündüm.
Ayse neden yalan söyleyeyim sana yalan borcum mu var ve de başka nerden bilebilirim ki. İthamın ağır .
canım nasılsın.. gerçi okudum yazdıklarınıda.. deme öyle arkadaşım bebişlerinin kokusunu alınca üzülürsün bu dediklerini hatırlayıpp :)) ayy canım Rabbim sağlık , mutlu , umutlu bağışlasın sana ve herkese :)
bu konuyu yarın kendisiyle konuşucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?