eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım 3 tane embriyo tutmuş sa rabbimin bir bildiği vardır. doğması gerekiyorsa doğar.yoksa rabbim bir şekilde can vermez zaten.

boyacı canım nasılsın senin yumoşlardan haber varmı transfer günün belli oldumu

iyiym cnm saolasın.. şükür 10 tanesi döllenmiş.. büyük ihtimal yarın transferim var ama yine de gelmeden ara dedi emriyolog 10 gibi de.. gidebilirse perşembeye bırakıcam dedi..yani ben yarın olur gibi hissediyorum ama perşembe de olabilir cnım.bakalım Allah tan hayırlısı :) seninde gözün aydın canım teşrif etmiş kırmızın :) ee sen ne yapıcan şimdi yarın mı gidicen dr.a ?

Ayseaaabbb Nuri beye arayabilirmiyim demişsiniz.konuştunmu .yaşadığın sıkıntılarla ilgili olduğunu tahmin ettim .inş eşiyle düzeltirsiniz

çok zorbi karar bi yandan 4 canı tehlikeye atmak var diğre yandan isteyip isteyip de bi tanesi fazla demek rabbimin gücüne gider ama bence biri alınmazsa hiç biri yaşamaz denen vakalarda(bi arkadaşımın başına geldi 20, haftada 3 bebeğini de kaybetti) en zayıf halka alınmalı diye düşünüyorum ki yine de başıma gelse o anda dini anlamda bir bilene sormakla beraber doktorumun kararını uygulardım

Rabbimin izniyle az kaldı bebişlerini almaya ne güzel:)))))) Ben ne kadar heycanlanmıştım o gün aklıma geldide şimdi:)))) gayet rahat ol şekerim birde ben çok sıkışık değildim idrara doktorum çok sıkışık olursan zorlanırsın demişti. Bende transferden önce bir miktarını boşaltmıştım:)))))) Transfer sonrası yaklaşık 2 saat rahat bir şekilde yatmıştım arkadaşım. İnşallah her şey güzel olucak:))

sen benden daha geniş bakmışsın konuya.aslında daha haklısın.

canım benim hadi gözün aydın inş sağlıklı bölünürler ve hayırlısıyla transferin gerçekleşir bebişleirn sana sıkı sıkı tutunur canım

yok canım ben temizlendikten sonra doktoru arıcam rahime bakıcakya onun için gün vercek bana ondan sonraki adetimle başlıcam tedavime

tüp bebekteki sperm kocalarımızın değilmiş. yabancı erkeklerinmiş.

Bence bunu yazarken aklınız başınızda değildir..Burada çocuk hasreti çeken ve maddi manevi yıkıma uğrayan insanların anıları , acıları paylaşılmakta.Ve siz çıkıp bu kadar acımasızca ve cahilce bir cümle kuruyorsunuz..Bu şekilde bir yazı yazacağınıza her şerefli insanın yapması gerektiği gibi bize yararlı olabilecek bilgiler verebilirdiniz..Ancak bu tarz düşünen insanların kendi babalarından bile emin olamayacağını düşünerek üzülürüm sadece adınıza ...

canım garip bi şekilde heyecanım yok..duygusuz muyum neyim anlamadım :)) rahatım yanii..şundan çok eminim Rabbim ol derse olacak o yüzden kendimi kasmayı düşünmüyorum..bakalım ..nasip :) teşekkürler canım ilgin için :)

tşk.ler cnm inş. valaa bi tane kaliteli olsun benm olsun bebişim .. ama fazla embriyo da göz çıkarmaz onlarıda 2.ye düşünürüz artık :)

canım nasılsın.. gerçi okudum yazdıklarınıda.. deme öyle arkadaşım bebişlerinin kokusunu alınca üzülürsün bu dediklerini hatırlayıpp :)) ayy canım Rabbim sağlık , mutlu , umutlu bağışlasın sana ve herkese :)

aminn tam ben de seni okuyordumm hayırlısıyla bebişlerini al göbüşüne rabbimin izniyle de 9 ay sonra kucağına inşallahhh Allah yardımcın olsunnn :)

bu konuyu yarın kendisiyle konuşucam.

ayşecimm bu konuşmalarınız sebebiyle affına sığınarak merakımdan hayatımda ilk kez doktor sitesine girip baktım haklımısın diye ama sinirlenme çünkünuri beye soru soran son kişiye baktım ve sen çıktın kullanıcı adı aynı olunca gerçekten tesadüf olabillir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…