• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

hayhayy bana uyar :)

pozitif derken hamile yazmaktan bahsetmiştim zaten. sen konuya hala uzak görüyosun kendini anlaşamıyoruz o yüzden. bak elfacım anlatıyorum sana sen hamilesin hamileeeeee ayyy ne laf anlamaz kız bu ya arkadaşlar, tenhada bi kıstıralım mı bu arkadaşı? :)))

bence de bu elfaesi tenhada kıstırp gıdıklayalım,tamammmm ben hamileyim diyene kadar çıldırtalım onu:27:

Son düzenleme:
iğne olacak tabi o en alt cümledeki kelime iğneeeeee :)))) töbe töbeee :)))

tuba ilerleyen sayfalarda süper bi cevap vermiş sana. sürpriz gelecek gelirse ne diye yıkılıcan deli misin kız? asıl deliliği süpriz gerçekleşince yaparsın :))

:))) atma sakın kafana yazık ilknurummm

hevesle bekliyosun ya büyük ihtimalle psikolojik de olabilir bu gecikme.

havinin kibarlıkta son noktaya ulaştık arkadaşlar. kendisi bizi geçti komşularımıza da duacı. :))) havinim ne güzel insansın sen yaw, maşallah.

canım beniiim doğum günün kutlu olsun. bu yaşın geçmişteki tüm diğer yaşlarından güzel olsun. doğum günün kutlu olsun canım.

nasıl yani tubayla doğum gününüz aynı mı? :)) ne güzelmiş. senin de doğum günün kutlu olsun canım. ne güzel bundan sonraki yaşlarınızı evlatlarınızla kutlayacaksınız. Allah bizlere de nasip eder inşallah.

aman boşverrr, seninle ya bebeğin. cinsiyetini nasıl olsa öğrenirsin.

artık seni pozitif listesine geçiriyorum elfacım, yeterince bekledim ben :)

Tubacım doğum günün kutlu olsun hayırlı uzun ömürler ailenle bebişinle inşallah. Benimde yarın doğum günüm ama hala kocamla iki kişilik aileyiz :16:
Hkere senin kuzu bekletmeye niyetli anlaşılan sağlığınız yerinde olsunda nasıl olsa öğrenirsiniz
Zxell inşallah yanlış yazmadım:1: Allah'a emanet ol inşallah bu son olur hadi bakalım geri sayım başlasın artık dikkat et kendine

Doğum günüz kutlu olsun...

Ne mutlu size güzel anneler bebekleriniz beraber nice uzun uzun seneler canlarım..

RABBİM BİZLERE DE NASİP ETSİN İNŞALLAH ARTIK LİSTEMİZDE NEGATİFLER DEĞİL VE POZİTİFLER GÖRELİM VE EN KISA ZAMANDA ANNELER ANNE ADAYLARI GİBİ Bİ SAYFA ACAR BİZİM MİRAGEMİZ HEPİMİZ ORDA DERTLEŞİRİZ BEBEKLERİMİZİ ANLATIRIZ BİRBİRİMİZE.........

canlarımm teşekkür ederimmm yarın iki kişilik son doğum günün olsun inşallah
bi dahaki doğumgünlerinize hepinizin kucakları çifter çifter dolu olsun inşallahhh :52:

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel bir akşam diliyorum

karlı bir bursa akşamından selamlar nasılsınız

mirage kulakların çınlasın :))

kızlarr bugün benim doğum günümm muhtemelen ilk ve son olacak 3 kişilik bi doğumgünü.... :49::49::49: :1::1::1:
canımmm doğum günün kutlu olsun bi dahaki doğum gününü bebişlerinle kutlarsın inş.
canım hayırlı mutlu yıllar inşallah bebeklerinle, benimde doğum günüm :) doğum günümde bebişimin cinsiyeti bana süpriz olsun dedim ama göstermedi ya...

hkere canım seninde doğum günün kutlu olsun canım senin yaramaz göstermemiş kendini ama kız gibi geliyor ama bakalım hayırlısı olsun canım

Selam canim, insallah diyorum tum kalbimle, daha belli degil, yarin opu icin yeterli buyuklukte yumurta olacak mi yoksa iptal mi olacak protokol belli olacak.... duruma gore bakicak dr.....

canım inş yumoşların yarın sana süpriz yapar ve opu olacak büyüklüğe ulaşma yolunda ilerlerler kaliteli olurlar sağlıklı büyürler inş tedavin iptal olmaz

bu sabah aramamı söylemişlerdi,
şimdi de bugün kaçta müsaitseniz gelin transferi yapalım dediler
yumurta toplama günüm salı günü yani bugün 2. gün kızlar

kafam karıştı ya.

gerçi dr. um biz ya ikinci gün ya 3. gün transfer ediyoruz 5. günü bekletmiyoruz demişti.

neyse hayırlısı olsun lütfen dualarınızı eksik etmeyin kızlar

Allah a emanet olun

canım benim transferin şimdiden hayırlı olsun inş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun rabbim kucağını hayırlı evlatlarla doldursun
kızlarr bugün benim doğum günümm muhtemelen ilk ve son olacak 3 kişilik bi doğumgünü.... :49::49::49: :1::1::1:

tubam canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle doğacak bebişlerinle sağlıklı huzurlu nice mutlu yıllara inş

canım hayırlı mutlu yıllar inşallah bebeklerinle, benimde doğum günüm :) doğum günümde bebişimin cinsiyeti bana süpriz olsun dedim ama göstermedi ya...

hkere canım seninde doğum günün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle doğacak bebişinle canım

Cnm doğru evet gttim ama toplanacak kadar buyumediler daha yarin tekrar kontrol var ..gunde 2mm mi buyuyordu öyle bi konusma vardi ama tam hatirlayamadm???

canım benim büyürler hayırlısıyla sen ona takılma inş yarın güzel haberlerle gelirsin

kızlar ya, göstermedi bebeğim öğrenemedim ya :(( süpriz olcaktı bugün bana

canım senin bebişte nazlı çıktı demek sağlıklı olsunda öğrenirsin hayırlısıyla cinsiyetini

hevesle bekliyosun ya büyük ihtimalle psikolojik de olabilir bu gecikme.

havinin kibarlıkta son noktaya ulaştık arkadaşlar. kendisi bizi geçti komşularımıza da duacı. :))) havinim ne güzel insansın sen yaw, maşallah.

canım benim dediğin gibi bekliyomya bu sefer de hiç gelesi yok ne yapayım bundada vardır bir hayır diyom ne yapayım

canım o senin güzelliğin

yok canım bugün van da yağmur yağdı kardan yağmura geçtik biz sen nasılsın canım

ben iyiyim şükür sen nasılsın

demek karınız yağmura dönüştü allah yardımcımız olsun sokaktakilere rabbim yardım etsin soğuklar biranda bastırdı rabbim kimseyi bunaltmadan kışı atlatmamızı nasip etsin

canımmm doğum günün kutlu olsun bi dahaki doğum gününü bebişlerinle kutlarsın inş.

hkere canım seninde doğum günün kutlu olsun canım senin yaramaz göstermemiş kendini ama kız gibi geliyor ama bakalım hayırlısı olsun canım
teşekkür ederim canım, hayırlısını versin diyorum hep, okadar bekledik cinsiyeti kız yada erkek çok sevineceğim inşallah.

canım inş yumoşların yarın sana süpriz yapar ve opu olacak büyüklüğe ulaşma yolunda ilerlerler kaliteli olurlar sağlıklı büyürler inş tedavin iptal olmaz

canım benim transferin şimdiden hayırlı olsun inş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun rabbim kucağını hayırlı evlatlarla doldursun

tubam canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle doğacak bebişlerinle sağlıklı huzurlu nice mutlu yıllara inş

hkere canım seninde doğum günün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle doğacak bebişinle canım

canım benim büyürler hayırlısıyla sen ona takılma inş yarın güzel haberlerle gelirsin

canım senin bebişte nazlı çıktı demek sağlıklı olsunda öğrenirsin hayırlısıyla cinsiyetini

canım benim dediğin gibi bekliyomya bu sefer de hiç gelesi yok ne yapayım bundada vardır bir hayır diyom ne yapayım

canım o senin güzelliğin
havinim teşekkür ederim canım, nazlı belli annesi gibi:) senin kırmızılarda gelsin artık ya...

Canım nice mutlu yıllara bebişin bence kız:)) nazlanmış baksana :)
teşekkür ederim canım, Mevla neylerse güzel eyler diyorum hep, kız erkek farketmez benim olsun yeter :)

tubacım hkere doğum gününüz bebeklerinizle beraber mutlu geleceğe umutlu eşlerinizle beraber kutlu olsun canlarım:)) daha nice nice bebekli doğum günlerinize....elfaes sana çok kızıyorum baştan bu tarafa kızıyorum ve seviyorum seni:)) hamilesin tatlım hamile buna alışsan iyi olur... napacaklardı sana dr.lar bi ebbek getirip al elfaes cim bu bebk senin sen artık annesinmi diyecekler alla alla ne güzel değerlerin yükseliyor işte gebelikler bu şekilde ortaya çıkıyor sonra kese ardından kalp atışı ardından organların oluşumu derken bi bakmışsın kucağında işte:)))))

Kızlar nasılsınız ..bugun transferın transfer gununu saaymazsam 3.gunu sanırım üşüttüm biraz sağ kasıgım batıyor ince ince..monodox u da dun bıtırmıstı dr um ..yenıden baslasammı?

tubacım hkere doğum gününüz bebeklerinizle beraber mutlu geleceğe umutlu eşlerinizle beraber kutlu olsun canlarım:)) daha nice nice bebekli doğum günlerinize....elfaes sana çok kızıyorum baştan bu tarafa kızıyorum ve seviyorum seni:)) hamilesin tatlım hamile buna alışsan iyi olur... napacaklardı sana dr.lar bi ebbek getirip al elfaes cim bu bebk senin sen artık annesinmi diyecekler alla alla ne güzel değerlerin yükseliyor işte gebelikler bu şekilde ortaya çıkıyor sonra kese ardından kalp atışı ardından organların oluşumu derken bi bakmışsın kucağında işte:)))))

teşekkür ederim canım,amin güzel dileklerin için..darısı başına inşallah tez vakitte..

merve canım hadi gözün aydın prensesimizi sağlıkla kucağına alırsın iş yerim ben onu

canım çok geçmiş olsun
Sağol havinim darısı tez vakitte sana inşallahhhhh
Aleykum selam .Merveciğim çok sevindim prensesin geliyor demek,gözün aydın .Bn de öğrenmek için zor tuttuyorum ama eşimlede gitmekl istiyorum beklycz artık.kısmet

ayy çok sevindim merveciiim. hayırlı olsun canımm. yerim ben o prensesiiii :))) ay ne mutlu, maşallah mervecim. Allah nazarlardan saklasın. gel sürün bana ben de prenses istiyorummm.

haydi hayırlısı güzelim. ocakta start ver bu defa gelsin inşallah bebişin. bu adamlar böyle. bu yolda yalnız değilsin onu biliosun en azından. bunlar böyle :)) takmıycan. boşuna da kavga etöe o yüzden.

selam haviniiim :)) hoşgeldiiin.

hakkaten zor bekleyiş ama bebek var gibi be elfam. hayırlısı olsun inşallah.
Evet canım kız çocuk gerçekten başka erkek hissediyordum ama ben kızı duyuncada sevindim
önemli değil gerçi hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı olsun inşallah yavrum
sizinde müjdeli haberlerinizi alacağız tez vakitte
Mervecigim hayirli olsun prensesin olcakmis :)))
Rabbim kucaginiza alacagini gunu nasip etsin,annesine babasina saglikli hayirli evlat eylesin,çok güzel belliydi zaten kibar kiz saklaniyordu :))
Sağol canım arkadaşım aminnn bu güzel dua için:nazar:
Oda benim gibi nazlı olacak anlaşılann minnişim:1:
Rabbim tez vakitte sanada nasip etsinn canım benim:49:

tabi canım hemen atıyom tut :1:

Allah Allah canım neden aramadılar acaba merak ettim bi daha msj yolla niye aramadınız diye

ay canım ne güzel gelsin bakalım bizim güzel prensesimiz

sağol canım çok yorgun geldim bugün eve ama sizi merak ettim sen nasılsın canım

Sağol gamzem tabi değişmezse cinsiyeti:1:
rabbim sanada nasip etsin inşallah bir an önce:nazar:

A.s canım benim maşallah Rabbim nazarlardan saklasın sağ sağlim kuzunu sana bağışlasın inşallah

Elfaescim ne güzel bi haber maşallah maşallah lütfen kafanı yormamaya ve tadını çıkarmaya bak. Senin tek sorunun erken tahlil vermek oldu başka bi sıkıntı yok bence. Herşey yolunda görünüyor dikkat et kendine

Canım benim o kadar bekledin uğraştın hiiiç riske atma derim ben imkanın varsa al raporunu dinlenmeye bak.

Hadi hayırlısı canımcım ne çok isterim böyle bi sürpriz hamilelik yaşamanı. Senin dediğin gibi bende bi umut test yaptım bugün dr. a gidecem yarın gitmeden bakıyım dedim baya gecikti ilk adetim ama tabi negatif. Ama ahdım var hamile oluyum bile bile test yapacam sırf 2. Çizginin nasıl olduğunu görmek için bi nevi ego tatmini:1::1:
Sağol asilciğim kürtajlardan sonra benim adetler hep düzensiz olurdu yani 3-4 ayı bulurdu düzene girmesi
Beta hcg ye baktırsaydın keşke olur mu olur neden olmasınn:26:

kızlar ya, göstermedi bebeğim öğrenemedim ya :(( süpriz olcaktı bugün bana
Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım:38:
Yaa göstermediyse kesin kızdır:1:
benimkide geçen hafta göstermedi ya hatırlarsın belkii
ee hareketlimiydi peki anlat kızz:9:

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel bir akşam diliyorum

karlı bir bursa akşamından selamlar nasılsınız

mirage kulakların çınlasın :))

:))) karlı istanbuldan da sana selam olsun havinim

Kızlar nasılsınız ..bugun transferın transfer gununu saaymazsam 3.gunu sanırım üşüttüm biraz sağ kasıgım batıyor ince ince..monodox u da dun bıtırmıstı dr um ..yenıden baslasammı?

sağ kasık opudan sonra benim de hep ara ara batmıştı. test tarihin ne red? monodox antibiyotik miydi? şimdi kullanma bence. doktoruna sormadan kullanma en azından.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız doğum günü olan arkadaşlara nice mutlu bebişli sağlıklı yıllar diliyorum
transferi olanlar ve olacaklar dualarım sizinle
merveee kızın geliyomuş hadi gözünaydın maşallah
hkere seninde nazlı çıktıtğına göre bence kız:)hadi hayırlısı olsun
bizde bebişlerimle iyiiz çok şükür geçen hafta doktorumuz sadece tahminde bulundu değişmezse 2 erkek 1 kız dedi bakalım sağlıklı olsunlarda inşallah hayırlısı

Back