eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar beni tanıyanlar biliyorlar ben eylül 8 de transfer oldum ardından eylül 20 de negatif aldım( ardından hemen eylül 23 te adet oldum tekrar ekim 20 de adet oldum tekrar kasım 18 de adet oldum ve bu ay 15 aralıkta olmam gereken adetim olmadı daha.... birden umut bağladım içim içimi yiyor bir mucize olabilirmi...kimseyede söyleyemedim içim içimi yiyor ..

Son düzenleme:

canım bazen aşşağı yukarı vuruyo adet hele yarında olmazsan bi test yaptır derim belli olmaz hakkında hayırlısı

Son düzenleme:
İnşallah canım..erken ama evde de stres olmaya basladım sanki..okulda da cok hareket etmicem oturucam canım bakalım hayırlısı inşallah benimledir bebişlerim

canım benim stres yapmamaya çalış evde ne kadar dinlenirsen bebişin tutunması için o kadar önemli bebişin sana inş sıkı sıkı tutunur rabbim bu sefer güldürsün yüzünü

Arkadaslar bir sey sorcam. Adetin yarin adetimin ucuncu gunu ve tedaviye basliycam allah izin verirse. Sehir disindan gelicem ilaclari almam gerekecek mi git gel yapicam ben. Yani ilaclar da buz dolabi istiyor zor olacak gibi. Hemen ignelere yarin basliycakmiyim bilgisi olanlar yazsin lutfen. Kac gunde bir gidiyoruz muateneye?
Sagolun simdiden

Son düzenleme:

Canım hazıran dönemınde bır arkadasımz vardı burda senın gıbı negatıf sonuc aldı sonra tatıle gıttı camur banyoları yegenını kaldırmalar vs sonra adet olmadı ve gebe oldugunu ogrendı:)inşallah o mucızelerden bırı de sensındır:)

canım ben göbekten iğneye adetimin 2 günü doktora gittim o akşam başladım iki gün sonrada ilave ilaç verdi onuda kalçadan vurmuştum

canım rabbim kolaylık versin inş zahmetinin rahmetini görürsün rabbim kucağını doldurur inş hayırlı evatla

iyiyiz şekerim sen nasılsıın? bana ordan bir kartopu göndersene :) .
tabi canım hemen atıyom tut
gamze beni hala aramadılar memorialden. benim telefonumda problem var herhalde doktor aramalarını merkez aramalarını kabul etmiyor
Allah Allah canım neden aramadılar acaba merak ettim bi daha msj yolla niye aramadınız diye
ay canım ne güzel gelsin bakalım bizim güzel prensesimiz
gamze canım nasılsın

sağol canım çok yorgun geldim bugün eve ama sizi merak ettim sen nasılsın canım

Eger bır sorun görulmezse muayenende hemen baslıyorsun canım..ayrıca dolaba gerek yok hava soguk sıkıntı olmaz merak etme en kotu ıhtımalle eczanelerde buz aküleri var onlardan verırler sana bana öerkezim vermişti..bır de merkeze soranılırsın ılacları orda. Temın edıp edemeyecegını ben hepsını ordan almıstım:)bol şans

canım ben iyiyim kırmızılarımın tatilden dönmesini bekliyom sadece sen ocakta gidecekmisin nasipse istanbula canım

yumurta toplanmadan 2 gün önceki iğne olan ovitrelleyi sadece dolaba koyyorsun.zaten onuda kullanacağın gün eczaneden al buz kalıbıyla beraber akşam da vurulursun o kalıp 2 saat soğuk tutar onu.akşamüstü alırsın iğneni.diğerlerini dolaba koymana gerek yok

2denmişti toplamada 3 tane toplandı cnm :)

amin asilcim amiiiin hepimizinki inş. tutunsun sımsıkı

havincim bugün korka korka aradım merkezi, döllendi yumurtalar dedi, 3ü de döllenmiş :)

gözün aydın canım. inşallah transferden sonra da sımsıkı tutunurlar. kaç embriyo transferi yapacaklar belli mi?

neden olmasıııııın??? :))

meryemcim kedinin dediği gibi son ipne olan ovitrellin buzdolabında saklanması gerekiyordu. onu en son alabilirsin.

inşallah olur canım hem neden olmasınki hiç ummadığımız anda süpriz yapmıolar mı bu yaramazlar

kızz alemsin sen :)) benim hayatımda kustuğum varmıdır hatırlamıyorum rabbim sana kusarken göbek atmalarınasip etsin inşallahh

ayyy bak heyecanlandım hadi inşallahhh yarın bhcg ver ama idrar yapma biliosun tüp denemeleri sonrasında olabilir neden olmasın :)

keşke tubacım ama bhcg ye gitmem yok çıkarsa yıkılırım... Bi kaç gün daha bekleyeyim bakalım ne olacak sanmıyorum ama rabbim büyük..mucize olurmu olur:))

keşke tubacım ama bhcg ye gitmem yok çıkarsa yıkılırım... Bi kaç gün daha bekleyeyim bakalım ne olacak sanmıyorum ama rabbim büyük..mucize olurmu olur:))

ayşegül canım rabbim inş mucizeni yollar ne güzel olur rabbim daha fazla arattırmadan tez zamanda yollasın hayırlı sağlıklı evlatlar bizlere önce göbüşlerimize sonra kucaklarımıza inş

ay canım çok sevindim, inşallah cici bici güzelmi güzel bi kız olur tam dediğin gibi prenses :) bakalım benimki yarın göstercekmi az kaldı

canlarım artık size şöyle dua edicem hamilelikten kusup durun neyse şaka biyana ben yine kıyamam sizlere,Rabbim kolay hamilelik versin inşallah, ama buraya gelmeyin ay kusmaktan bi hal oldum filan diye çok kızıcam çooooookkk Mevla en kısa zamanda nasip etsin inşallah hepinize bebişler

elfeas canım bak ne güzel 2 kat artmış değerin artık umutsuz olma bebeğine dikkat et bişey olmasın, stres yapmaki sağlıklı bi şekilde sıkı sıkı tutunsun yavrucuk..
iyiyiz canım gir sen ya arada, gerçi ben transferde hep burdaydım hala burdayım..rapor al bencede kafan rahat olsun en azından bi test gününü atlat..

2denmişti toplamada 3 tane toplandı cnm :)

amin asilcim amiiiin hepimizinki inş. tutunsun sımsıkı

havincim bugün korka korka aradım merkezi, döllendi yumurtalar dedi, 3ü de döllenmiş :)
canım ne güzel 3üde döllenmiş bak az diye üzülmüştün, Transfer günün belli oldumu.

sizlerinde Allahin izniyle az kaldi bakalim prensler mi çok prensesler mi,sizi yerinize heycanlandim,Rabbim butun isteyenlere yasatsin amin :)
Bircik canım bizim yerimizede heyecanlanıyorsun ya Rabbim sanada kendi evladın için heyecanlanmayı nasip etsin canım inşallah...

hemencik bi idrar testi yapsaydın canım, adetin geçtiği için çubuk belli eder diye düşünüyorum, inşallah vardır ya bebiş, Rabbim bu zahmetleri bir daha yaşatmadan nasip etmiştir inşallah,hayırlısı...
meryem biz 2günde bir muayaneye gidiyorduk yumurtaların durumu için ama merkezden merkeze farkedermi bilmiyorum, sadece bir iğneyi dolapta tutman gerekiyor oda çatlatma iğnesiydi sanırım,transferden 36saat önce vurunduk, diğer iğneler için dolaba gerek yok.

hkere canım heyecan varmı yarın nasipse bebiş gösterirse cinsiyetini öğrenmeye gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…