• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ay sorma nasıl bir heyecan var anlatam inşallah gösterirde uğraştırmaz ya, ee sizin heyecanlarıda beraber yaşayacağız canım inşallah

canım inş rabbim bizlerede yaşatır o heyecanları canım erkekse gösterir ama kızsa nazlı biliyon kızlar geç gösteriyolar

canım inş rabbim bizlerede yaşatır o heyecanları canım erkekse gösterir ama kızsa nazlı biliyon kızlar geç gösteriyolar

ye tatlıyı çıkar hakkıyı diyorlar ya nekadar doğru bakıcam, tuzdan tiksindim turşu hiç yiyemedim, varsa yoksa kaymak,nutella :) tatlı şeyler..

ye tatlıyı çıkar hakkıyı diyorlar ya nekadar doğru bakıcam, tuzdan tiksindim turşu hiç yiyemedim, varsa yoksa kaymak,nutella :) tatlı şeyler..

canım o tezi pek inandırıcı bulmuyom ablam hep yaş pastalar yedi tuzlu fazla yemedi ekşide öyle ama hergün yaş pasta yedi ama bebişimiz kız oldu ondan kişiden kişiye değişiyo rabbim sağlıklı hayırlı evblat eylesin sağlıkla kucağına alırsın inş

Selamunaleykum kızlar herkes iyidir inşallah
Gecmisi okuyamadım kusura bakmayın
Gene fenalardayim :5::5:
Doktordan geldik çok şükür bebek iyi:nazar:
Bir prenses geliyor :emir_bebek:
Bugun öğrendik
Hkerem bakalım yarın seninki ne showlar yapacak :46:
A.s canım benim maşallah Rabbim nazarlardan saklasın sağ sağlim kuzunu sana bağışlasın inşallah
canım şimdi aradılar 66,56 cıktı deger dr aradım onun benı aramasını bekliorum ben hep bekliorum:)
Elfaescim ne güzel bi haber maşallah maşallah lütfen kafanı yormamaya ve tadını çıkarmaya bak. Senin tek sorunun erken tahlil vermek oldu başka bi sıkıntı yok bence. Herşey yolunda görünüyor dikkat et kendine
Kızlaar nasılsınız ben çok sıkıldım..boyacı yasakladı ama dayanamadım bakayım dedım:) raporluydum yarın baslıcam okula..ama tedırgınım de aynı zamanda..siZce erken mi? Pazartesı transferim olmuştu..
Canım benim o kadar bekledin uğraştın hiiiç riske atma derim ben imkanın varsa al raporunu dinlenmeye bak.
kızlar beni tanıyanlar biliyorlar ben eylül 8 de transfer oldum ardından eylül 20 de negatif aldım:(( ardından hemen eylül 23 te adet oldum tekrar ekim 20 de adet oldum tekrar kasım 18 de adet oldum ve bu ay 15 aralıkta olmam gereken adetim olmadı daha.... birden umut bağladım içim içimi yiyor bir mucize olabilirmi...kimseyede söyleyemedim içim içimi yiyor ..
Hadi hayırlısı canımcım ne çok isterim böyle bi sürpriz hamilelik yaşamanı. Senin dediğin gibi bende bi umut test yaptım bugün dr. a gidecem yarın gitmeden bakıyım dedim baya gecikti ilk adetim ama tabi negatif. Ama ahdım var hamile oluyum bile bile test yapacam sırf 2. Çizginin nasıl olduğunu görmek için bi nevi ego tatmini:1::1:

canım o tezi pek inandırıcı bulmuyom ablam hep yaş pastalar yedi tuzlu fazla yemedi ekşide öyle ama hergün yaş pasta yedi ama bebişimiz kız oldu ondan kişiden kişiye değişiyo rabbim sağlıklı hayırlı evblat eylesin sağlıkla kucağına alırsın inş

ya zaten tatlıyı çok severim ben bakalım yarın görcez.. neyse ben bugün erkenciym, yarın erken kalcam kendine iyi bak tatlımm

Hkere canım kontrol varmış yarın hadi hayırlı haberlerle gel inşallah Allah'a emanetsin

ya zaten tatlıyı çok severim ben bakalım yarın görcez.. neyse ben bugün erkenciym, yarın erken kalcam kendine iyi bak tatlımm

canım sen yat dinlen yarında topiğe güzel haberlerle gel inş yeğenimiz gösterir kendini rabbime emanet ol

Sağol canım iyiyim çok şükür. Bugün saçımı kestirdim bişiler yaptım kendi çapımda. Kendimden mi sıkıldım nedir:1: sen nasılsın seninde gelmedi kırmızılar demi

canım benim benimkide gelmedi gitti neyse ben bekliyomya tedavi için ondan gelmiyo bende diyom bu bekleyişinde sonunda vardır bir hayır rabbim sonunu hayırlı etsinde ben bekliyom zaten yıllardır bıraz daha beklemişim çokmu

Herkese iyi geceler.uyuyamiorum ya, yan komsumun 3yaslarinda bi kizi var, hiç durmuyor.ya aglio ya bagirio.duvara kafa atcam.

canım benim komşunun kızının yaramazlık saati gelmiş rabbim komşuna sabır versin zamane bebeleri hep öyle benim yeğenimde sabah altıoda yatar akşam altıda kalkardı rabbim sanada sabır versin yarın okul var uyuman lazım birde ses dinliyon yani

Herkese iyi geceler.uyuyamiorum ya, yan komsumun 3yaslarinda bi kizi var, hiç durmuyor.ya aglio ya bagirio.duvara kafa atcam.
Aman hele bide uykun varsa nasıl zor olur
canım benim benimkide gelmedi gitti neyse ben bekliyomya tedavi için ondan gelmiyo bende diyom bu bekleyişinde sonunda vardır bir hayır rabbim sonunu hayırlı etsinde ben bekliyom zaten yıllardır bıraz daha beklemişim çokmu

Mutlaka vardır bi hayır. Bekleyelim görelim bakalım. Bende sonunda yarın kontrole gidecem bakalım nolacak. Patoloji sonucunu almak için gidecem inşallah bi aksilik yokturda bi sıkıntı daha çıkmaz kafamıza

Aman hele bide uykun varsa nasıl zor olur

Mutlaka vardır bi hayır. Bekleyelim görelim bakalım. Bende sonunda yarın kontrole gidecem bakalım nolacak. Patoloji sonucunu almak için gidecem inşallah bi aksilik yokturda bi sıkıntı daha çıkmaz kafamıza

inş çıkmaz canım rabbim güzel haberler duymanı nasip etsin

Kızlar hepinize iyi geceler. Yarın hepimiz için güzel bir gün olsun. Allah'a emanet olun dualarımdasınız

canım çok sevindim inş sağlıklı gelişip bölünürler ve bebişlerini göbüşüne alırsın sanada sıkı sıkı tutunurlar canım rabbim güldürsün yüzünü
amiiin canım benim
3 ü de döllendi deyince bile çok mutlu oldum. :)

masaAllah canim insaAllah saglikli sekilde gelisirler :)

amiiiiin hepimize inş. Allah anneliği tattırsın bircik

Gözün aydın canım inşallah cok kaliteli sana sıkı sıkı tutunacak yumoşlardır hepsi de:)
ağzından bal damlıyor walla canım benim :)

gözün aydın canım. inşallah transferden sonra da sımsıkı tutunurlar. kaç embriyo transferi yapacaklar belli mi?

saol canım
amin inş.
eğer transfer gününe kadar bi sorun olmazsa 2 tane embriyo transfer edilecek inş.

canım ne güzel 3üde döllenmiş bak az diye üzülmüştün, Transfer günün belli oldumu.

ben bu süreçte epey üzüldüm inş. bundan sonrası pozitifle sonuçlanır.

bu arada en kısa zamanda mide bulantın geçer inş. canım :)

amiiin canım benim
3 ü de döllendi deyince bile çok mutlu oldum. :)

amiiiiin hepimize inş. Allah anneliği tattırsın bircik

ağzından bal damlıyor walla canım benim :)

saol canım
amin inş.
eğer transfer gününe kadar bi sorun olmazsa 2 tane embriyo transfer edilecek inş.

ben bu süreçte epey üzüldüm inş. bundan sonrası pozitifle sonuçlanır.

bu arada en kısa zamanda mide bulantın geçer inş. canım :)

canım ben sada hep dedim canını sıkma 1 tane olsun kaliteli olsun benimde 4 yumurtam olmuştu 4 düde döllenmişti 1 transfer edildi tutmadı 2 si dondurulmuştu ondan inş senin yumurtalar sağlıklı gelişip bölünür kaliteli embriyolar olurlar inş

Back