hkere canım heyecan varmı yarın nasipse bebiş gösterirse cinsiyetini öğrenmeye gideceksin
ay sorma nasıl bir heyecan var anlatam inşallah gösterirde uğraştırmaz ya, ee sizin heyecanlarıda beraber yaşayacağız canım inşallah
canım inş rabbim bizlerede yaşatır o heyecanları canım erkekse gösterir ama kızsa nazlı biliyon kızlar geç gösteriyolar
ye tatlıyı çıkar hakkıyı diyorlar ya nekadar doğru bakıcam, tuzdan tiksindim turşu hiç yiyemedim, varsa yoksa kaymak,nutella :) tatlı şeyler..
A.s canım benim maşallah Rabbim nazarlardan saklasın sağ sağlim kuzunu sana bağışlasın inşallahSelamunaleykum kızlar herkes iyidir inşallah
Gecmisi okuyamadım kusura bakmayın
Gene fenalardayim
Doktordan geldik çok şükür bebek iyi
Bir prenses geliyor
Bugun öğrendik
Hkerem bakalım yarın seninki ne showlar yapacak
Elfaescim ne güzel bi haber maşallah maşallah lütfen kafanı yormamaya ve tadını çıkarmaya bak. Senin tek sorunun erken tahlil vermek oldu başka bi sıkıntı yok bence. Herşey yolunda görünüyor dikkat et kendinecanım şimdi aradılar 66,56 cıktı deger dr aradım onun benı aramasını bekliorum ben hep bekliorum:)
Canım benim o kadar bekledin uğraştın hiiiç riske atma derim ben imkanın varsa al raporunu dinlenmeye bak.Kızlaar nasılsınız ben çok sıkıldım..boyacı yasakladı ama dayanamadım bakayım dedım:) raporluydum yarın baslıcam okula..ama tedırgınım de aynı zamanda..siZce erken mi? Pazartesı transferim olmuştu..
Hadi hayırlısı canımcım ne çok isterim böyle bi sürpriz hamilelik yaşamanı. Senin dediğin gibi bende bi umut test yaptım bugün dr. a gidecem yarın gitmeden bakıyım dedim baya gecikti ilk adetim ama tabi negatif. Ama ahdım var hamile oluyum bile bile test yapacam sırf 2. Çizginin nasıl olduğunu görmek için bi nevi ego tatminikızlar beni tanıyanlar biliyorlar ben eylül 8 de transfer oldum ardından eylül 20 de negatif aldım( ardından hemen eylül 23 te adet oldum tekrar ekim 20 de adet oldum tekrar kasım 18 de adet oldum ve bu ay 15 aralıkta olmam gereken adetim olmadı daha.... birden umut bağladım içim içimi yiyor bir mucize olabilirmi...kimseyede söyleyemedim içim içimi yiyor ..
canım o tezi pek inandırıcı bulmuyom ablam hep yaş pastalar yedi tuzlu fazla yemedi ekşide öyle ama hergün yaş pasta yedi ama bebişimiz kız oldu ondan kişiden kişiye değişiyo rabbim sağlıklı hayırlı evblat eylesin sağlıkla kucağına alırsın inş
asil canım hoşgeldin nasılsın
ya zaten tatlıyı çok severim ben bakalım yarın görcez.. neyse ben bugün erkenciym, yarın erken kalcam kendine iyi bak tatlımm
Sağol canım iyiyim çok şükür. Bugün saçımı kestirdim bişiler yaptım kendi çapımda. Kendimden mi sıkıldım nedirsen nasılsın seninde gelmedi kırmızılar demi
Herkese iyi geceler.uyuyamiorum ya, yan komsumun 3yaslarinda bi kizi var, hiç durmuyor.ya aglio ya bagirio.duvara kafa atcam.
Aman hele bide uykun varsa nasıl zor olurHerkese iyi geceler.uyuyamiorum ya, yan komsumun 3yaslarinda bi kizi var, hiç durmuyor.ya aglio ya bagirio.duvara kafa atcam.
canım benim benimkide gelmedi gitti neyse ben bekliyomya tedavi için ondan gelmiyo bende diyom bu bekleyişinde sonunda vardır bir hayır rabbim sonunu hayırlı etsinde ben bekliyom zaten yıllardır bıraz daha beklemişim çokmu
Aman hele bide uykun varsa nasıl zor olur
Mutlaka vardır bi hayır. Bekleyelim görelim bakalım. Bende sonunda yarın kontrole gidecem bakalım nolacak. Patoloji sonucunu almak için gidecem inşallah bi aksilik yokturda bi sıkıntı daha çıkmaz kafamıza
amiiin canım benimcanım çok sevindim inş sağlıklı gelişip bölünürler ve bebişlerini göbüşüne alırsın sanada sıkı sıkı tutunurlar canım rabbim güldürsün yüzünü
masaAllah canim insaAllah saglikli sekilde gelisirler :)
ağzından bal damlıyor walla canım benim :)Gözün aydın canım inşallah cok kaliteli sana sıkı sıkı tutunacak yumoşlardır hepsi de:)
gözün aydın canım. inşallah transferden sonra da sımsıkı tutunurlar. kaç embriyo transferi yapacaklar belli mi?
canım ne güzel 3üde döllenmiş bak az diye üzülmüştün, Transfer günün belli oldumu.
Kızlar hepinize iyi geceler. Yarın hepimiz için güzel bir gün olsun. Allah'a emanet olun dualarımdasınız
amiiin canım benim
3 ü de döllendi deyince bile çok mutlu oldum. :)
amiiiiin hepimize inş. Allah anneliği tattırsın bircik
ağzından bal damlıyor walla canım benim :)
saol canım
amin inş.
eğer transfer gününe kadar bi sorun olmazsa 2 tane embriyo transfer edilecek inş.
ben bu süreçte epey üzüldüm inş. bundan sonrası pozitifle sonuçlanır.
bu arada en kısa zamanda mide bulantın geçer inş. canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?