• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Kızlar şimdi dr aradı değerlerde düzensiz artış yok dedi sadece ağır ilerliyor bebeği göre bilmemiz için değerlerin 2000lere cıkması lazım ve artık gün asırı kan vereceksin taki bebeği görene kadar dedi

canım ne dedik sana bebeğin seninle ve geç tutunduğu için değerin yavaş ilerliyo ve inş sende bebeğini göreceksin canım bundan sonra rahat ol ve bebeğinin sağlıklı gelişmesi için dua et

boyacı canım sen bugün kontrole gitcektin dimi çarşamba demiştin yalnış aklımda kalmadıysa

canım ne dedik sana bebeğin seninle ve geç tutunduğu için değerin yavaş ilerliyo ve inş sende bebeğini göreceksin canım bundan sonra rahat ol ve bebeğinin sağlıklı gelişmesi için dua et

inşallah canım artık zorlu maroton basladı Rabbim artık hayırlı haberler hayırlı bebek nasip etsin inş

Kızlaar nasılsınız ben çok sıkıldım..boyacı yasakladı ama dayanamadım bakayım dedım:) raporluydum yarın baslıcam okula..ama tedırgınım de aynı zamanda..siZce erken mi? Pazartesı transferim olmuştu..

Kızlaar nasılsınız ben çok sıkıldım..boyacı yasakladı ama dayanamadım bakayım dedım:) raporluydum yarın baslıcam okula..ama tedırgınım de aynı zamanda..siZce erken mi? Pazartesı transferim olmuştu..

canım benim bence erken ama sen bilirsim bebişin tutunmasında 7 gün çok önemli inş bebeğin sana sıkı sıkı tutunur hiç bırakmaz seni

inşallah canım artık zorlu maroton basladı Rabbim artık hayırlı haberler hayırlı bebek nasip etsin inş

canım az kaldı bir bakıcaksınki değerin birden katlanmış canım bundan sonra moralini yüksek tut kendine dikkat et rabbimin izniyle herşey güzel olcak

Ben sana demiştim en guzel uykun olucak diye:)deliksiz güzel uyku tedavi surecınde bızlere pek nasip olan bişe değildi biliyırsun) anestezi sayesinde miisssle gibi uyku..kac yumoş toplandı goremdım ben yazdıysan canım

2denmişti toplamada 3 tane toplandı cnm :)

Herkese iyi geceler. Tuba ve yuks bulantılarınızın olmasına kıyamadım ama bir yandanda düşünüyorumki böyle beklemek o bulantıların bile nasıl olduğunu bilememek daha kötüdür herhalde. Rabbim sizin kuzucukları saklasın bizlerede nasip etsin inşallah. Zyxell sanada geçmiş olsun hayırlısıyla döllenip bölünürler ve göbüşünde yerlerini alırlar inşallah
Bugün eşimin yeğeninin doğum gününü kutladık bizim evde. Onunda annesi yok arkadaşları falan çağırdım sürpriz yaptık. Yani demek istediğim bi an içimden kendi kendime annecilik oynuyormuşum gibi geldi. Ve arkadaşlar neden bilmiyorum az olsada hamileliği yaşadığım içinmidir bilmem anne olmayı çok ister oldum. Ve olamazsam diye düşündüçe içim acıyor. 6 yıldır hiç böyle özlem çekmedim

amin asilcim amiiiin hepimizinki inş. tutunsun sımsıkı

zyxell canım nasılsın inş yarın güzel haberler alırsın yumoşlar döllenip bölünmeye başlamıştır

havincim bugün korka korka aradım merkezi, döllendi yumurtalar dedi, 3ü de döllenmiş :)

2denmişti toplamada 3 tane toplandı cnm :)

amin asilcim amiiiin hepimizinki inş. tutunsun sımsıkı

havincim bugün korka korka aradım merkezi, döllendi yumurtalar dedi, 3ü de döllenmiş :)

canım çok sevindim inş sağlıklı gelişip bölünürler ve bebişlerini göbüşüne alırsın sanada sıkı sıkı tutunurlar canım rabbim güldürsün yüzünü

Selamunaleykum kızlar herkes iyidir inşallah
Gecmisi okuyamadım kusura bakmayın
Gene fenalardayim :5::5:
Doktordan geldik çok şükür bebek iyi:nazar:
Bir prenses geliyor :emir_bebek:
Bugun öğrendik
Hkerem bakalım yarın seninki ne showlar yapacak :46:

Mervecigim hayirli olsun prensesin olcakmis :)))
Rabbim kucaginiza alacagini gunu nasip etsin,annesine babasina saglikli hayirli evlat eylesin,çok güzel belliydi zaten kibar kiz saklaniyordu :))

Son düzenleme:
sizlerinde Allahin izniyle az kaldi bakalim prensler mi çok prensesler mi,sizi yerinize heycanlandim,Rabbim butun isteyenlere yasatsin amin :)

Herkese iyi geceler. Tuba ve yuks bulantılarınızın olmasına kıyamadım ama bir yandanda düşünüyorumki böyle beklemek o bulantıların bile nasıl olduğunu bilememek daha kötüdür herhalde. Rabbim sizin kuzucukları saklasın bizlerede nasip etsin inşallah. Zyxell sanada geçmiş olsun hayırlısıyla döllenip bölünürler ve göbüşünde yerlerini alırlar inşallah
Bugün eşimin yeğeninin doğum gününü kutladık bizim evde. Onunda annesi yok arkadaşları falan çağırdım sürpriz yaptık. Yani demek istediğim bi an içimden kendi kendime annecilik oynuyormuşum gibi geldi. Ve arkadaşlar neden bilmiyorum az olsada hamileliği yaşadığım içinmidir bilmem anne olmayı çok ister oldum. Ve olamazsam diye düşündüçe içim acıyor. 6 yıldır hiç böyle özlem çekmedim

Rabbim en kisa zamanda kucaginiza saglikli hayirli evlatlar almayi nasip etsin canim,butun gonlumle diliyorum bunu,buradaki butun kader arkadaslarima kendime de ayni sekilde..
Annecilik oynamak ne demek ne kadar güzel yaptigin çocuk sevindirmek gibisi mi var,canim benim,Allahim kendi evlatlariniz dogum gununu kutlamayida nasip etsin amin ecmain

Son düzenleme:

bence biraz daha rapor alsan çok iyi olur.o kadar para döktün.Al şekerim bir rapor yat dinlen.Bn 10 gün yattım ,diğerlerinde 5 gün sonra ayaklanmıştım.İnşallh en azından içinde rahat eder.havalarda soğuk zaten çook dikkatli olman laım.hayırlısı olur inşallh.Senin de mutluluğunu yaşarız burda inşallh

bence biraz daha rapor alsan çok iyi olur.o kadar para döktün.Al şekerim bir rapor yat dinlen.Bn 10 gün yattım ,diğerlerinde 5 gün sonra ayaklanmıştım.İnşallh en azından içinde rahat eder.havalarda soğuk zaten çook dikkatli olman laım.hayırlısı olur inşallh.Senin de mutluluğunu yaşarız burda inşallh

Bak şimdi :) alsam mı acaba ya gök gürlüuor burda bir yandan:s insallah canım ya inşallah:)

Back