Kızlar şimdi dr aradı değerlerde düzensiz artış yok dedi sadece ağır ilerliyor bebeği göre bilmemiz için değerlerin 2000lere cıkması lazım ve artık gün asırı kan vereceksin taki bebeği görene kadar dedi
Cnm hadi artk tadini çikar hamişliğin.. :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar şimdi dr aradı değerlerde düzensiz artış yok dedi sadece ağır ilerliyor bebeği göre bilmemiz için değerlerin 2000lere cıkması lazım ve artık gün asırı kan vereceksin taki bebeği görene kadar dedi
canım ne dedik sana bebeğin seninle ve geç tutunduğu için değerin yavaş ilerliyo ve inş sende bebeğini göreceksin canım bundan sonra rahat ol ve bebeğinin sağlıklı gelişmesi için dua et
inşallah canım artık zorlu maroton basladı Rabbim artık hayırlı haberler hayırlı bebek nasip etsin inş
Cnm hadi artk tadini çikar hamişliğin.. :))![]()
Kızlaar nasılsınız ben çok sıkıldım..boyacı yasakladı ama dayanamadım bakayım dedım:) raporluydum yarın baslıcam okula..ama tedırgınım de aynı zamanda..siZce erken mi? Pazartesı transferim olmuştu..
inşallah canım artık zorlu maroton basladı Rabbim artık hayırlı haberler hayırlı bebek nasip etsin inş
Ben sana demiştim en guzel uykun olucak diye:)deliksiz güzel uyku tedavi surecınde bızlere pek nasip olan bişe değildi biliyırsun) anestezi sayesinde miisssle gibi uyku..kac yumoş toplandı goremdım ben yazdıysan canım
Herkese iyi geceler. Tuba ve yuks bulantılarınızın olmasına kıyamadım ama bir yandanda düşünüyorumki böyle beklemek o bulantıların bile nasıl olduğunu bilememek daha kötüdür herhalde. Rabbim sizin kuzucukları saklasın bizlerede nasip etsin inşallah. Zyxell sanada geçmiş olsun hayırlısıyla döllenip bölünürler ve göbüşünde yerlerini alırlar inşallah
Bugün eşimin yeğeninin doğum gününü kutladık bizim evde. Onunda annesi yok arkadaşları falan çağırdım sürpriz yaptık. Yani demek istediğim bi an içimden kendi kendime annecilik oynuyormuşum gibi geldi. Ve arkadaşlar neden bilmiyorum az olsada hamileliği yaşadığım içinmidir bilmem anne olmayı çok ister oldum. Ve olamazsam diye düşündüçe içim acıyor. 6 yıldır hiç böyle özlem çekmedim
zyxell canım nasılsın inş yarın güzel haberler alırsın yumoşlar döllenip bölünmeye başlamıştır
2denmişti toplamada 3 tane toplandı cnm :)
amin asilcim amiiiin hepimizinki inş. tutunsun sımsıkı
havincim bugün korka korka aradım merkezi, döllendi yumurtalar dedi, 3ü de döllenmiş :)
Selamunaleykum kızlar herkes iyidir inşallah
Gecmisi okuyamadım kusura bakmayın
Gene fenalardayim![]()
Doktordan geldik çok şükür bebek iyi
Bir prenses geliyor
Bugun öğrendik
Hkerem bakalım yarın seninki ne showlar yapacak![]()
Herkese iyi geceler. Tuba ve yuks bulantılarınızın olmasına kıyamadım ama bir yandanda düşünüyorumki böyle beklemek o bulantıların bile nasıl olduğunu bilememek daha kötüdür herhalde. Rabbim sizin kuzucukları saklasın bizlerede nasip etsin inşallah. Zyxell sanada geçmiş olsun hayırlısıyla döllenip bölünürler ve göbüşünde yerlerini alırlar inşallah
Bugün eşimin yeğeninin doğum gününü kutladık bizim evde. Onunda annesi yok arkadaşları falan çağırdım sürpriz yaptık. Yani demek istediğim bi an içimden kendi kendime annecilik oynuyormuşum gibi geldi. Ve arkadaşlar neden bilmiyorum az olsada hamileliği yaşadığım içinmidir bilmem anne olmayı çok ister oldum. Ve olamazsam diye düşündüçe içim acıyor. 6 yıldır hiç böyle özlem çekmedim
canım benim bence erken ama sen bilirsim bebişin tutunmasında 7 gün çok önemli inş bebeğin sana sıkı sıkı tutunur hiç bırakmaz seni
Kızlaar nasılsınız ben çok sıkıldım..boyacı yasakladı ama dayanamadım bakayım dedım:) raporluydum yarın baslıcam okula..ama tedırgınım de aynı zamanda..siZce erken mi? Pazartesı transferim olmuştu..
bence biraz daha rapor alsan çok iyi olur.o kadar para döktün.Al şekerim bir rapor yat dinlen.Bn 10 gün yattım ,diğerlerinde 5 gün sonra ayaklanmıştım.İnşallh en azından içinde rahat eder.havalarda soğuk zaten çook dikkatli olman laım.hayırlısı olur inşallh.Senin de mutluluğunu yaşarız burda inşallh