• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Selamunaleykum kızlar herkes iyidir inşallah
Gecmisi okuyamadım kusura bakmayın
Gene fenalardayim :5::5:
Doktordan geldik çok şükür bebek iyi:nazar:
Bir prenses geliyor :emir_bebek:
Bugun öğrendik
Hkerem bakalım yarın seninki ne showlar yapacak :46:

merve canım hadi gözün aydın prensesimizi sağlıkla kucağına alırsın iş yerim ben onu

canım çok geçmiş olsun

Allah razı olsun canım

iki ay çok değil senin gözünde büyüdüğü iççin çok gelio hayırlısıyla olsun sen öyle moralini bozma...

canım yaa hiç öyle annecilik falan diye düşünme ne de güzel yapmışsın walla helal olsun sana...rabbim en kısa sürede sizlere de yaşatsın sağlıklıhayırlı gebelikler

canım ben beklemekten şikayetci değilim dünde yazmıştımya doktora mahcup olmaktan çekiniyom 13 yıl bekledim 2 adet döngüsü daha beklerim yeterki sonu rabbimin izniyle güzel olsun rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim daha fazla arattırmasın

Herkese iyi geceler. Tuba ve yuks bulantılarınızın olmasına kıyamadım ama bir yandanda düşünüyorumki böyle beklemek o bulantıların bile nasıl olduğunu bilememek daha kötüdür herhalde. Rabbim sizin kuzucukları saklasın bizlerede nasip etsin inşallah. Zyxell sanada geçmiş olsun hayırlısıyla döllenip bölünürler ve göbüşünde yerlerini alırlar inşallah
Bugün eşimin yeğeninin doğum gününü kutladık bizim evde. Onunda annesi yok arkadaşları falan çağırdım sürpriz yaptık. Yani demek istediğim bi an içimden kendi kendime annecilik oynuyormuşum gibi geldi. Ve arkadaşlar neden bilmiyorum az olsada hamileliği yaşadığım içinmidir bilmem anne olmayı çok ister oldum. Ve olamazsam diye düşündüçe içim acıyor. 6 yıldır hiç böyle özlem çekmedim

asilim canım rabbim tez zamanda sana hayırlı evlatlar nasip etsin bu özlemin bitsin rabbim arattırmasın daha fazla bizleri rabbim daha fazla sınamasın evlat yokluğuyla biz aciz kullarını rabbim şenlendirsin evlerimizi inş canım sabret rabbime sığın bizden daha kötü durumda olanları düşün inş rabbim bu sefer bizlerede hayırlı evlatlar verecek

bugün kontrle gittik. bizim ufaklık elini kolunu oynatmaya başlamış. gayet iyi gelişimi de gününde gidiyor. 9+3 olmuş.
kanama var dedikleri yerde ikinci bir kese varmış. yumurta bölünmüş kese oluşmuş ama bebek oluşamamış. ondanmış kanama. sağlık olsun. keşke oda olsaydı. kaç tane doktora gittik hiç biri böyle söylemedi. artık o kesenin kaybolmasını bekleyeceğiz yada düşecek bilmiyorum artık. yatmaya devam

turk canım ne güzel bebeğine maşallah rabbim sağlıkla gelişip sağlıkla kucağına aldığın günüde göstersin inş bizlerede dua edin

İnşallah canım bende heycan falan kalmadı bekliorum ama cok asabi oldum beklemek yordu beni:(

canım öyle deme buda tatlı bekleyiş inş bu sefer değerin beklediğinin üstünde çıkarda rabbiminde izniyle keseyi görmeye gitmek için gün sayarsın inş

canım öyle deme buda tatlı bekleyiş inş bu sefer değerin beklediğinin üstünde çıkarda rabbiminde izniyle keseyi görmeye gitmek için gün sayarsın inş

İNŞALLAH o günler gelirmi dersin:( canım bebek varsada hiç bana cekmemiş orası kesin benım gibi aceleci değil kaplumba misali ağır ilerlio:))

İNŞALLAH o günler gelirmi dersin:( canım bebek varsada hiç bana cekmemiş orası kesin benım gibi aceleci değil kaplumba misali ağır ilerlio:))

rabbimden umut kesilmez görüsün tabiki o günleri senin bebiş geç tutunduğu için değerlerin yavaş ilerliyo canım acelei olmasın zaten bebişin anne karnındaki sürecin uzun olduğunu biliyo oda kendine yer yapıyo 9 ay anne karnında beslenecek yavrun rabbim izin ederse

rabbimden umut kesilmez görüsün tabiki o günleri senin bebiş geç tutunduğu için değerlerin yavaş ilerliyo canım acelei olmasın zaten bebişin anne karnındaki sürecin uzun olduğunu biliyo oda kendine yer yapıyo 9 ay anne karnında beslenecek yavrun rabbim izin ederse

canım şimdi aradılar 66,56 cıktı deger dr aradım onun benı aramasını bekliorum ben hep bekliorum:)

canım şimdi aradılar 66,56 cıktı deger dr aradım onun benı aramasını bekliorum ben hep bekliorum:)

canım değerin gayet güzel ilerliyo 2 gün sonra kan verdiğinde 100 gececek rabbimin izniyle senin bebiş son dakika tutunmuş canım bebişin orda ve inş sağlıkla gelişip büyüyecek

Bugun öğrendik

Aleykum selam .Merveciğim çok sevindim prensesin geliyor demek,gözün aydın .Bn de öğrenmek için zor tuttuyorum ama eşimlede gitmekl istiyorum beklycz artık.kısmet

canım değerin gayet güzel ilerliyo 2 gün sonra kan verdiğinde 100 gececek rabbimin izniyle senin bebiş son dakika tutunmuş canım bebişin orda ve inş sağlıkla gelişip büyüyecek

senın dediğin gibi olur inşallah bakalım dr arasında o ne diyecek tahlili ayrı bekle dr ayrı bekle bencede ii düzensiz artışlar yok aslında 17 sinde 34,96 bugün değer 66,56 2 katı artıo aslında bakalım dr ne diecek cuma verdiğimde 120 olacak inş ay dr arasa artık hayırlı haber verse sinirden miğdem bulanıo:(:(

senın dediğin gibi olur inşallah bakalım dr arasında o ne diyecek tahlili ayrı bekle dr ayrı bekle bencede ii düzensiz artışlar yok aslında 17 sinde 34,96 bugün değer 66,56 2 katı artıo aslında bakalım dr ne diecek cuma verdiğimde 120 olacak inş ay dr arasa artık hayırlı haber verse sinirden miğdem bulanıo:(:(

canım bu süreç sabrı öğrenme süreci dediğim gibi değerlerin güzel ilerliyo ve bebişin senin geç tutundu rabbiminde izniyle iki gün sonra değerin 100 üzerinde olacak bence doktor da aynını söyler inş

Bugun öğrendik

ayy çok sevindim merveciiim. hayırlı olsun canımm. yerim ben o prensesiiii :))) ay ne mutlu, maşallah mervecim. Allah nazarlardan saklasın. gel sürün bana ben de prenses istiyorummm.

canım benim özlüyorum arada okul da hızla bir okuyup kaçıyorum ama yazacak an bulmak pek çok zor... :) ne garip bir cümle bu yaff :)))
şimdi saçma sapan not girmekten kurtuldum arada kaçamak yapıp girdim...
hep takibimdesiniz ama :)
ben rapor alabilmek için adana ve konyada 2 yerle görüştüm neredeyse ağladım ikisine de ikisinden de aynı cevap uygun zamanda gel görüşelim tüm test sonuçlarımı tüp bebek merkezinden verilen kağıdımı herşeyi gönderdim tepkiler hımmmmm:41::41::41::41::50::50::50::59::59::59::59::58::58::58:
ben de onları tekmeleme arzusuyla dün sevgili kocimi tekmeledim :)))):57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57: ahanda böyle böyle kavga ettim eşimle.. ben çırpınıyorum kaç gündür o doktora yalvar bu doktora yalvar adam geliyor ay sonu işler çok yoğun bıktım diye ağlıyor puffffff:30::30::30::30::30::30::30:
dövesim var birilerini :)
kısacası karman çormanım kaç gündür...
ama en geç ocakta tekrar başlıyorum kızlar Allahımın izniyle İnşallahh.. elimde avucumda son kalanları da dökcem sonrasını düşünmücem.. sonrası yok çünkü...

havinim hadi yine beraber deniyelim İnşallah bu sefer pozitifi alalım adanadaki doktor ilk kırmızılar da rapor için uğraşalım duruma bakalım 2 . kırmızılarınla tedaviye başlayalım diyor ya hadi hayırlısı.. ankarada ki merkezim arayıp sormuyor ben de aramıyorum.. kafam hala onlar da ama çok ta kızgınım.. netleşemedimmm

tubacım yuks hkere ..hamişler... bulantılarınız ne güzel mümkünse bize de :))) ben kusmaya alışığım zaten başım ağrır kusarım çok yersem kusarım sinirlenince mideme vurur yine kusarım yaşam tyarzı oldu hamilelik sebebpli kusarsam da göbek atarım kuvvete muhtemel :))))

haydi hayırlısı güzelim. ocakta start ver bu defa gelsin inşallah bebişin. bu adamlar böyle. bu yolda yalnız değilsin onu biliosun en azından. bunlar böyle :)) takmıycan. boşuna da kavga etöe o yüzden.

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı mutlu güzel bir gün diliyorum

selam haviniiim :)) hoşgeldiiin.

hakkaten zor bekleyiş ama bebek var gibi be elfam. hayırlısı olsun inşallah.

ahhh ağzından bal damlıyor Miragem:) inşallh sağlıklı ve hayırlı olsun da gerisi mühim değil ama arada nefsim de dürtmüyor değil.Bir kız bir erkek olsun diye:)

:16:

kedi canım rabbim gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evlat olsun bebişlerin inş sağlıklada kucağına alırsın

ayy çok sevindim merveciiim. hayırlı olsun canımm. yerim ben o prensesiiii :))) ay ne mutlu, maşallah mervecim. Allah nazarlardan saklasın. gel sürün bana ben de prenses istiyorummm.

haydi hayırlısı güzelim. ocakta start ver bu defa gelsin inşallah bebişin. bu adamlar böyle. bu yolda yalnız değilsin onu biliosun en azından. bunlar böyle :)) takmıycan. boşuna da kavga etöe o yüzden.

selam haviniiim :)) hoşgeldiiin.

hakkaten zor bekleyiş ama bebek var gibi be elfam. hayırlısı olsun inşallah.

sağol canım bakıcaz artık varsada kabul yoksada ben herseye hazırım önce negatif sonra pozitif sonra dış gebelik:):) bende hevesmi kaldı

Belalarin 1. Kat semaya indigi SAFER Ayindayiz... Bu gece birinci gecesi. Efendimiz sav bugun ölüm hastaligna tutulmustur. Safer ayinda Levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu bela ve kazalar sene icine yayilmaktadir. Bu ayda hergün 100 defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir. Günde 100 defa okuyandan, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir. Bilmeyen kardeslerimizide iletelim insaallah. "Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir"

Kızlar şimdi dr aradı değerlerde düzensiz artış yok dedi sadece ağır ilerliyor bebeği göre bilmemiz için değerlerin 2000lere cıkması lazım ve artık gün asırı kan vereceksin taki bebeği görene kadar dedi

Back