• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar slm ... nasılsınız... bayram dolayısıyla birkaç gün giremedim.. herkesin bayramı güzel geçmiştir inşallah ...sayfalar nasıl ilerlemiş öyle....birikince geriye dönüp okumak zor oluyor valla :1:
bende bu arada tedaviye başlayacaktım bugün ama bir sonraki adete kaldım dr endimetriumu kalın buldu adet dönemine göre, başlamak için uygun bulmadı.. bu 3.deneme kaç defa dr gittik geldik ilk defa böyle bişey oldu.... nedense erteleme işi canımı sıkıyor biran önce başlasın bitsin istiyorum artık....

Slm rashel ;

Ben de tatilden yeni döndüm. Topik almış başını gitmiş. :10: Tedaviye başlayan arkadaşlar da olmuş. Allah yardımcıları olsun :16: Bu arada tedavinin ertelenmesini kafana takma. Her işte bir hayır vardır. Önemli olan sonucun güzel olması kuzucukların gelmesi .. :34::emir_bebek:

canım hepimize allah yardım etsin insallah allahım önumuzdeki butun zor kapıları açarda bizlerde anne baba oluruz.senin merkez neresi

aminnnn ....izmir kent hastanesi

Slm rashel ;

Ben de tatilden yeni döndüm. Topik almış başını gitmiş. :10: Tedaviye başlayan arkadaşlar da olmuş. Allah yardımcıları olsun :16: Bu arada tedavinin ertelenmesini kafana takma. Her işte bir hayır vardır. Önemli olan sonucun güzel olması kuzucukların gelmesi .. :34::emir_bebek:

bende öyle diyorum her işte bir hayır vardır ama bu 3.cü erteleme gerçi ilk 2 si hastane tadilatı nedeniyle oldu bu ertelemede benden dolayı... dediğin gibi canım inşallah sonuclarımız güzel olur ve hepimiz bebeklerimize kavuşuruz

kızlar slm ... nasılsınız... bayram dolayısıyla birkaç gün giremedim.. herkesin bayramı güzel geçmiştir inşallah ...sayfalar nasıl ilerlemiş öyle....birikince geriye dönüp okumak zor oluyor valla :1:
bende bu arada tedaviye başlayacaktım bugün ama bir sonraki adete kaldım dr endimetriumu kalın buldu adet dönemine göre, başlamak için uygun bulmadı.. bu 3.deneme kaç defa dr gittik geldik ilk defa böyle bişey oldu.... nedense erteleme işi canımı sıkıyor biran önce başlasın bitsin istiyorum artık....

rashel arkadaşın nezdinde sizlere birkaç sorum olacak..bu ay tüp bebek için ankara ya geldim..hormonlar normal ama anti tpo diye bir değerim yüksek..tam adının bilmiyorum troidle ilgili bi hastalık...doktor anti tpo nun yüksek olmasının engel teşkil edeceğini söyledi, ama oladabilir dedi..bende herşeyimi hazırlamıştım ama tüp bebekten bu ay vazgeçtim...çünkü madem bu işe girişiyoruz bari optimum şartları sağlayalımda sağlıklı sonuçlar alalım istedim.. sonuşta bebek olmadığında işi troide bağlamak istemedim..rashel arkadaşın da doktoru vazgeçirmiş..onunla şuan durumlarımız benziyor...sizce kararım doğru mu..siz olsanız yine de dener miydiniz..?????????????:14::14::14:

nese ya aslında ben baskentı dusunuyorum da cevremde bır suru kısı orda tedavı goruyor..bızı kımse bılmedıgı ıcın gıtmek ıstemıyorum oraya:( turan cetınden memnun kalmıstım ben ama forumda takıp ettıgım kadarıyla kımse tercıh etmıyor orayı..var mı senın bır bılgın canım ya..kafam cok karısık
cnm bşk hast hakkında kimseden kötu eleştiri okumadım ben rahim filmimi de orda çektirdim dr çok iyi labratuarı çok iyi diyorlar sen bir yine de araştır guven önemli

cnm bşk hast hakkında kimseden kötu eleştiri okumadım ben rahim filmimi de orda çektirdim dr çok iyi labratuarı çok iyi diyorlar sen bir yine de araştır guven önemli
cnm sen hastanenden memnunsan herşey içine siniyorsa gerisi önemli değil cnm başarılar kişiye göre değişiyor önemli olan senin dr na guvenmen öyleyse turan çetinde de yaptırabilirsin cnm

rashel arkadaşın nezdinde sizlere birkaç sorum olacak..bu ay tüp bebek için ankara ya geldim..hormonlar normal ama anti tpo diye bir değerim yüksek..tam adının bilmiyorum troidle ilgili bi hastalık...doktor anti tpo nun yüksek olmasının engel teşkil edeceğini söyledi, ama oladabilir dedi..bende herşeyimi hazırlamıştım ama tüp bebekten bu ay vazgeçtim...çünkü madem bu işe girişiyoruz bari optimum şartları sağlayalımda sağlıklı sonuçlar alalım istedim.. sonuşta bebek olmadığında işi troide bağlamak istemedim..rashel arkadaşın da doktoru vazgeçirmiş..onunla şuan durumlarımız benziyor...sizce kararım doğru mu..siz olsanız yine de dener miydiniz..?????????????:14::14::14:

elbette deneyeceğiz vazgeçmek yok sadece en uygun şartlarda başlamak doğrusu, o yüzden beklyeceğiz mecburen doğru zamanı

gerçi ben biraz sabırsızım olsun bitsin istiyorum ama olmuyor işte 9 yıldır bekliyorum 1 ay daha beklesem bişey kaybetmem diyorum teselli işte

Merhaba canım malesef ben bu konuda fazlaca deneyimliyim 4. denemem olacak cevap vermek istedim, uzun ya da kısa protokol olması ve başarısı kişiye göre değişir.yaşa yumurta rezervine göre doktorlar karar verir. Uzun protokol tedaviden bir önceki ay yumurtaları baskılayıp çok yumurta elde etmeyi hedefler bu daha çok genç ve yumurta rezervi fazla olanlarda uygulanır, kısa protokol ise adaetin 2.-3. günü direk yumurta geliştirici ilaçlarla az ama sağlıklı yumurta elde edilir,bu da daha çok ileri yaş veya yumurta rezervi azalmaya başlamış kişilerde uygulanır.

merhaba sagol cevap verdigin icin benimde ikinci denemem olacak ilk denememde uzun protokol olmustu hamile kaldim ama bu sefer nasil olcak bilmiyorum adet olunca gidecem doktor nasil derse oyle olcak artik

arkadaslar hangi protokole basladiklarini ve tedavi aksini da yazalim kan sonuclarimizi falan yani. Herkese hayirli olsun tekrar

arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum tedaviye başlayan arkadaşlara hayırlı olsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah:nazar:

merhaba arkadaşlar.bende bayram dolayısıyla giremeyenlerdenim.arkadaşlarında dediği gibi topiğimiz ne kadar büyümüş.yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sefa gelmişler.tedaviye başlayan arkadaşlarımıza kolaylıklar dılıyorum.inşallah bızlerde stres yapmadan bu donemlerı atlatırız.allah hepımızın yar ve yardımcısı olsun.hayırlı haberler duymak dileklerimle.....

Kizlar aramizda sigara kullanan var mi ben lullaniyorum en fazla 1gun icmeden durabiliyorum

Back