• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

glifor verdi ama bittim 1 haftada 2.5 kilo verdim sayesinde artık ilacı görünce kalkıyo midem havalara ne bilim anlamadığım için çözemedim o durumu sadece rahim boynunda yapışıklık olduğunu söyledi ki hsg görünce oda zaten şuan bi pürüz oluşturmuyo bana dediğine göre yani halledilmiş bakalım eylülün ilk haftası adet başlangıcım gidicem ne dicekler şimdiden meraklanmaya başladık umudumu yitirmemeye çalışıyorum elimden geldiğince kısmetsede ekimin ilk haftası belli olacak inş.. tutunur miniğim bana

inşallah canım inşallahhh. ya bu arada ben bişey sorcam, aranızda benden başka tek embriyo transferi yaptıracak olan yok mu? bi ben miyim bu gariban? :)

Canım ben varım. Maalesef benim de her halukarda tek transfer edilecek.. Sağlık sebepleri nedeniyle 2 tane taşıyamayacağımı söylediler.. O nedenle 2 -3 de olsa tek transfer.. Ne yapalım kısmet.. :34:

kızlar tek yada iki embriyo transferi nasıl oluyo yani neye göre yapılıyor benim bildiğim belli bi yaş altına tek embriyo konuluyo ama farklı bi şeylermi var benide bilgilendirirseniz sevinirim

Allah beraberinde olsun ebrulicim. ikinci kişimizsin. İnşallah herşey yolunda gider. gönlünü ferah tutmaya çalış. hep pozitif ol.

insallah canim insallah inan cok zorlaniyorum pozitif olmak icin yasadiklarimiz hicte kolay degil ama allah buyuk o tasiyamayacagimiz yuk vermez

kızlar tek yada iki embriyo transferi nasıl oluyo yani neye göre yapılıyor benim bildiğim belli bi yaş altına tek embriyo konuluyo ama farklı bi şeylermi var benide bilgilendirirseniz sevinirim

canim benim bende oyle biliyodum ama ben 21 yasindayim bana ilk denememizde 2 embriyo transfer edildi merkezden merkeze degisiyo bu kez kac olur bilmiyorum yarin doktoruma sorucam

bende çok bilgi sahibi değilim bu konuda ama genelde duyduğum 35 yaş altı bayanlara tek embriyo transferi yapıldığı ha bide yumurta kalitesi önemli galiba ona göre herhalde tek yada çift transfer yapıldığı bakalım bizde durum ne olacak

Bene histeroskipi oldum, senin gibi cizikler atildi hatta vedeoya cekmisler cd sini verdiler, vucudu gebelige hazirlamak icin yapiliyor korkma o diger ilacin adini verebilirsin herkes kullandigi ilaci markasina kadarverio ticari amac gutmedigimz icin sorun yok

canım öncelikle geçmiş olsun histeraskopi olmussun bende bu ay olacagım ama çok korkuyorum bu hısteraskopı anesteziylemi oluyor yoksa alttan muayene şeklındemı oluyor benıbılgılendırırmısın

canım öncelikle geçmiş olsun histeraskopi olmussun bende bu ay olacagım ama çok korkuyorum bu hısteraskopı anesteziylemi oluyor yoksa alttan muayene şeklındemı oluyor benıbılgılendırırmısın

Saol cnm cok kolay bi operasyon korkma zatn uyutuyorlar uyandiginda agri sizi hicbisey olmuyor alttan her zamanki muayene eder gibi hazirkiyorlar seni

bende çok bilgi sahibi değilim bu konuda ama genelde duyduğum 35 yaş altı bayanlara tek embriyo transferi yapıldığı ha bide yumurta kalitesi önemli galiba ona göre herhalde tek yada çift transfer yapıldığı bakalım bizde durum ne olacak

Yasa, infertilite sebebine ve deneme sayasina gore degisiyor ama genelde 2tane transfer ediliyor. Yasa cikmadan ince 5e kadar transfer ediliyormus

Sinemss canim bak burda da bulustuk konu ayni olunca :)) ben sana rahim duvari ile ilgili sunu soyliyebilirim, adetten itubaren yumurtalar gelistikce o da gelisiyor en son yumurtalarin son evresinde iyice gelisimini tamamlar bunu takip edeceksin yumurta takibiyle birlikte, eger inceyse kalinlastirmak icin nar suyu bire bir birde su kullandiginiz arisutu karisim, ayrica tupe badlamadan dhea da kullan hemen basla bu gunlerde o da cok iyi benim teyzemin az yumurtasi oluodu o kadar basarisiz tupten sonra bu ilacla dogal yollan iki kere anne oldu catir catir yumurtuluo:))) bazi dr lar tupe basladan rezervi arttirmak icin verio

Iyi gidiyor cnm ben de yavas yavas tupe hazirlaniyorum biliyorsun 2basarisiz tup deneyimim oldu simdi daha emin ve saglan durnak istiyorum negatife karsi. Seninle durumumuz ayni sayilir erkek faktorlu ana birde bende de az biraz sorun varmis zaten tupbebekte en iyi spermler secildigi icin asil gorev kadina dusuyor yumurtanin kalitesi endometrium kalinligi yani ne kadar iyiyse sans o kadar yukselio. Ben yumurta kalitesi icin q10 incir kuru 1 bardak, l-carnitine, omega3,dhea25,ari sutu bal karisimi, hayit tohumu, civan percemi kullaniyorum anliyacagin ne var ise kullaniyorum bu ay dr.a cikmadim onumuzdeki adet doneminden itibaren kontrole baslicam eger 14.gun istedigim gibi giderse hersey 21.gun protokolu ile tedaviye baslicam ama erndometrium (rahim) kalinligim normal zaten de yumurta sayimi arttirabilirsem tedaviye baslicam yoksa sonraki aya ertelicem.Bu arada sigarayi naptin biraktin mi tupe baslamadan once mutlaka birakilmadi gerekiyor

Bu arada estrofem banttan cokca soz ediliyor ben de dr.dan isticem bunu onu kullananlarin kullanmayanlara gore daha basarili oldugunu duyuyorum. Transferden sonra bolca su icilmesi de yanlismis arkadaslar ne yazik ki ben 2,5lt tukettim son transferde 5dk da bi lavabodaydim, haznenin dolmasi baski yapiyormus rahime bilginuz olsun, konserve balik tuketin en az 5 gun bunlar bildiklerim cok yatmayin ufak ufak gezin evde valla ben her ikisinde de cok kadtin yattim falan hastanede tanistiklarimka konusuodum onlar geziolar hatta biri dugune gitcem dedi sakin gitme dediysem de gitti kiz simdi4.syina girecek

eve cnm karşılaşıyoruz seninle :)) cnm okadar muayene oldum hiç birisi rahim kalınlığım hakkında iyi yada kötü bi yotum yapmadı sadece rahmin hafif sola dönük dendi bununda bi etkisi olmazmış zaten..cnm incir kürünü yapıyorum omega3 ve multivitamin kullanıyorum aralıklarla..o söylediğin dhea ilacı araştırayım bi bakalım bide ankaraya gidicem ayın 5inde tekrar bi dr bulup görüşcem söylicem herşeyi bide tüp bebeğe göre muayene olup testlerimi yeniletcem bakalım.. bildiklerini paylaş sende benim gibi ilk deneyenler için tecrübe olur söylediklerin... hayırlısı cnm senin hakkında ne zaman hayırlısıysa ozaman diyorum...

yeşimden haberi olan varmı kızlar iğnelere başlamıştı en son nasıl gidiyo merak ettim.. :44::44::44:
kızlar tedaviye başlayan yada başlayacak olanlara allahım yardımcı olsun ... gönüllerinin muradını versin..

ben varım şimdi tatildeyim ama kafaya koydum pazartesi tatil dönüşü bitiriyorum hayallerimin önüne geçmesine izin vermeyeceğim

Pazartesi bende birakiyim insallah burda bikac kisi toplansak da bu sigara birakma surecini de birlikte atlatsak daha kolay olur diye dusunuyorum sinemms sen de katil

yeşimden haberi olan varmı kızlar iğnelere başlamıştı en son nasıl gidiyo merak ettim.. :44::44::44:
kızlar tedaviye başlayan yada başlayacak olanlara allahım yardımcı olsun ... gönüllerinin muradını versin..

Sen nerde karar verdin tupe? Yuvalama teknigini mutlaka yaptir endometrium kalinligini takip et 11lere getirmeye calis tedavin hayirli olsun simdiden. 4444 selati tefriciye yi 41yasini 41 meryemi okufun mu. Ankaraya gidersen gurgan klinigi siddetle tavsiye ederim gebelik asi yapilio arastir co-kultur de yaptir embrioya insallah tutar ank. Bana cok ters o yuzden ist. Da bi yere gidecegim

Back