• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kizlar tecrubeli olanlara daha deneyimli olanlara birsey sormak istiyorum..sizce uzun protokolmu yoksa kisa protokolmu daha iyi sonuc veriyor

kizlar tecrubeli olanlara deneyimli olanlara birsey sormak istiyorum..sizce uzun protokolmu yoksa kisa protokolmu daha iyi sonuc veriyor

Merhaba canım malesef ben bu konuda fazlaca deneyimliyim 4. denemem olacak cevap vermek istedim, uzun ya da kısa protokol olması ve başarısı kişiye göre değişir.yaşa yumurta rezervine göre doktorlar karar verir. Uzun protokol tedaviden bir önceki ay yumurtaları baskılayıp çok yumurta elde etmeyi hedefler bu daha çok genç ve yumurta rezervi fazla olanlarda uygulanır, kısa protokol ise adaetin 2.-3. günü direk yumurta geliştirici ilaçlarla az ama sağlıklı yumurta elde edilir,bu da daha çok ileri yaş veya yumurta rezervi azalmaya başlamış kişilerde uygulanır.

mrb arkadaşım nasılsın yeni tedavin hayırlı olsun

tesekkur ederım nesecım:).hepımızın tedavısı hayırlı ugurlu hep hep pozıtıf sonuclu olsun ınsallah:) ıyıyım ama gunler yaklastıkca stres artmaya basladı..bır de ıkı gun sonra adet olucam kısmetse bıtımınde hıtereskopı cekılıcek..sonrasındakı ay da tedavıye baslıcaz ınsallah bır sıkıntı olmazsa..ama ısın kotu tarafı kardesım 4 -5 gune dogum yapıyor ve aılede kımse benım tedavı olayımı bılmıyor..yanımdan ayrılma dıyor bana..artık nasıl olucak bılmıyorum..o yonden sıkıntılıyım..sen nasıslın..senın tedavın ne zaman baslıyor..

Kızlar, öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum. Önümüzdeki kurban bayramına hepimizin birden hamile olarak girmemizi diliyorum.
Artık bizim için süreç başlıyor, tablomuzu tamamlayıp geri sayıma başlayabiliriz :) Tabloda bazı eksikler var, onları tamamlamama yardımcı olursanız sevinirim:

srm - yaş+merkez
yesimazra - merkez
ecrinmert - merkez+sebep
redhair - merkez
makay - merkez
sabalak - sebep
umutlu - sebep

Bu arada regl olmaya başladınızsa tahimini tedavi başlangıç tarihinizi de biliyorsunuzdur. söylerseniz tabloya eklerim. Ben pazar günü oldum. muhtemelen 19 eylül bir sonraki reglimin 2. günü olacak :)

Slm listeye beni de rkler misin yas 30 sebep sperm azligi mirf0,3.denemem gurgan klinik ve hrs tup bebek merk. Deneyim oldu 3.ye ist umut tup bebek merk. De karar kildik tahminen eylul5 adet gunum

cnm inşşş herşey yolunda gitsin stre yapma cnm rahat ol inşş hitereskopinden guzel sonuçlar alırsın gözun aydın cnm allah analı babalı buyutsun yiğeninihiç sıkıntı yapma cnm belki böyle daha iyi olacak senin için en azından okadar sık tedavini duşunmezsin buda senenin için iyi olur inşşş bende teşekkur ederim iyiyim cnm allah izin verirse eylulde başlıyacağm

cnm inşşş herşey yolunda gitsin stre yapma cnm rahat ol inşş hitereskopinden guzel sonuçlar alırsın gözun aydın cnm allah analı babalı buyutsun yiğeninihiç sıkıntı yapma cnm belki böyle daha iyi olacak senin için en azından okadar sık tedavini duşunmezsin buda senenin için iyi olur inşşş bende teşekkur ederim iyiyim cnm allah izin verirse eylulde başlıyacağm

Stresimin sebebi tedaviyi saklayabilmek canim ya surekli git gel olucak neyse insallah bir kolay yolunu buluruz..isallah sonuc iyi olur cnm ya ..benim de 20 eylul gibi olucak sanirim eger hiteroskopi de sorun cikmaz da gelecek ay yapalim derlerse..bir de merkezle ilgili tedirginliklerim devam ediyor Sen nereye karar verdi ?

kızlar merhaba. umutta tup bebek görusmesıne gittigimizde agustos adet bıtımımden sonra diagnostık hısteroskopi yaptırmamı istediler daha önce yaptıran varmı acaba korkuyorum anesteziylemı yapıyorlar benı bılgılendırırmısınız

canım bizim sebeb sperm sayısı azlıgı ve harekez yetersizligi.uff şu hıstereskopiyide bu ay atlatırsam eylul 20si gibi adet olunca umutta olacam allahın izniyle insallah diagnostık hıstereskopide sorun çıkmaz

Son düzenleme:
kızlar slm ... nasılsınız... bayram dolayısıyla birkaç gün giremedim.. herkesin bayramı güzel geçmiştir inşallah ...sayfalar nasıl ilerlemiş öyle....birikince geriye dönüp okumak zor oluyor valla :1:
bende bu arada tedaviye başlayacaktım bugün ama bir sonraki adete kaldım dr endimetriumu kalın buldu adet dönemine göre, başlamak için uygun bulmadı.. bu 3.deneme kaç defa dr gittik geldik ilk defa böyle bişey oldu.... nedense erteleme işi canımı sıkıyor biran önce başlasın bitsin istiyorum artık....

kızlar slm ... nasılsınız... bayram dolayısıyla birkaç gün giremedim.. herkesin bayramı güzel geçmiştir inşallah ...sayfalar nasıl ilerlemiş öyle....birikince geriye dönüp okumak zor oluyor valla :1:
bende bu arada tedaviye başlayacaktım bugün ama bir sonraki adete kaldım dr endimetriumu kalın buldu adet dönemine göre, başlamak için uygun bulmadı.. bu 3.deneme kaç defa dr gittik geldik ilk defa böyle bişey oldu.... nedense erteleme işi canımı sıkıyor biran önce başlasın bitsin istiyorum artık....

canım hepimize allah yardım etsin insallah allahım önumuzdeki butun zor kapıları açarda bizlerde anne baba oluruz.senin merkez neresi

eger hıtereskopıde hersey normal cıkarsa 20 sı olucak kısmetse canım..ben adanada yaptırıcam turan cetınde sen?

bende umut tup bebekte yaptıracam artık eniyi laboratuar kosullarına ve en iyi teknolojıdekı cihazların oldugu merkez olsun dedık imsi ve emrıyo ızleme yöntemi oldugu için umutu tercih ettık

Stresimin sebebi tedaviyi saklayabilmek canim ya surekli git gel olucak neyse insallah bir kolay yolunu buluruz..isallah sonuc iyi olur cnm ya ..benim de 20 eylul gibi olucak sanirim eger hiteroskopi de sorun cikmaz da gelecek ay yapalim derlerse..bir de merkezle ilgili tedirginliklerim devam ediyor Sen nereye karar verdi ?
cnm herşey guzel olsun senin için bende allah izin verirse adana başkenti duşunuyorum tarihlerimiz yakın cnm benimde heralde 23 gibi olacak inşş

cnm herşey guzel olsun senin için bende allah izin verirse adana başkenti duşunuyorum tarihlerimiz yakın cnm benimde heralde 23 gibi olacak inşş

nese ya aslında ben baskentı dusunuyorum da cevremde bır suru kısı orda tedavı goruyor..bızı kımse bılmedıgı ıcın gıtmek ıstemıyorum oraya:( turan cetınden memnun kalmıstım ben ama forumda takıp ettıgım kadarıyla kımse tercıh etmıyor orayı..var mı senın bır bılgın canım ya..kafam cok karısık

Back