- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
mrb arkadaşım nasılsın yeni tedavin hayırlı olsunselam canım..uzun zamandır gıremıyordum ben de..merkez adana prof. turan cetın tup bebek merkezı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşım nasılsın yeni tedavin hayırlı olsunselam canım..uzun zamandır gıremıyordum ben de..merkez adana prof. turan cetın tup bebek merkezı
kizlar tecrubeli olanlara deneyimli olanlara birsey sormak istiyorum..sizce uzun protokolmu yoksa kisa protokolmu daha iyi sonuc veriyor
mrb arkadaşım nasılsın yeni tedavin hayırlı olsun
Kızlar, öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum. Önümüzdeki kurban bayramına hepimizin birden hamile olarak girmemizi diliyorum.
Artık bizim için süreç başlıyor, tablomuzu tamamlayıp geri sayıma başlayabiliriz :) Tabloda bazı eksikler var, onları tamamlamama yardımcı olursanız sevinirim:
srm - yaş+merkez
yesimazra - merkez
ecrinmert - merkez+sebep
redhair - merkez
makay - merkez
sabalak - sebep
umutlu - sebep
Bu arada regl olmaya başladınızsa tahimini tedavi başlangıç tarihinizi de biliyorsunuzdur. söylerseniz tabloya eklerim. Ben pazar günü oldum. muhtemelen 19 eylül bir sonraki reglimin 2. günü olacak :)
cnm inşşş herşey yolunda gitsin stre yapma cnm rahat ol inşş hitereskopinden guzel sonuçlar alırsın gözun aydın cnm allah analı babalı buyutsun yiğeninihiç sıkıntı yapma cnm belki böyle daha iyi olacak senin için en azından okadar sık tedavini duşunmezsin buda senenin için iyi olur inşşş bende teşekkur ederim iyiyim cnm allah izin verirse eylulde başlıyacağm
canım bizim sebeb sperm sayısı azlıgı ve harekez yetersizligi.uff şu hıstereskopiyide bu ay atlatırsam eylul 20si gibi adet olunca umutta olacam allahın izniyle insallah diagnostık hıstereskopide sorun çıkmaz
Umutlu ben de hitereskopi cektiricem bu ay ve 20 eylulde tedaviye basliyorum ayniyiz seninle
allah hepimizede yardım etsiz eylul 20 gıbı tup bebege baslıyosun demı sen nerde yaptırıyordun tup bebegı
kızlar slm ... nasılsınız... bayram dolayısıyla birkaç gün giremedim.. herkesin bayramı güzel geçmiştir inşallah ...sayfalar nasıl ilerlemiş öyle....birikince geriye dönüp okumak zor oluyor valla
bende bu arada tedaviye başlayacaktım bugün ama bir sonraki adete kaldım dr endimetriumu kalın buldu adet dönemine göre, başlamak için uygun bulmadı.. bu 3.deneme kaç defa dr gittik geldik ilk defa böyle bişey oldu.... nedense erteleme işi canımı sıkıyor biran önce başlasın bitsin istiyorum artık....
eger hıtereskopıde hersey normal cıkarsa 20 sı olucak kısmetse canım..ben adanada yaptırıcam turan cetınde sen?
bende umut tup bebekte yaptıracam artık eniyi laboratuar kosullarına ve en iyi teknolojıdekı cihazların oldugu merkez olsun dedık imsi ve emrıyo ızleme yöntemi oldugu için umutu tercih ettık
cnm herşey guzel olsun senin için bende allah izin verirse adana başkenti duşunuyorum tarihlerimiz yakın cnm benimde heralde 23 gibi olacak inşşStresimin sebebi tedaviyi saklayabilmek canim ya surekli git gel olucak neyse insallah bir kolay yolunu buluruz..isallah sonuc iyi olur cnm ya ..benim de 20 eylul gibi olucak sanirim eger hiteroskopi de sorun cikmaz da gelecek ay yapalim derlerse..bir de merkezle ilgili tedirginliklerim devam ediyor Sen nereye karar verdi ?
cnm herşey guzel olsun senin için bende allah izin verirse adana başkenti duşunuyorum tarihlerimiz yakın cnm benimde heralde 23 gibi olacak inşş