kizlar aramizda sigara kullanan var mi ben lullaniyorum en fazla 1gun icmeden durabiliyorum
maalesefki içiyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar aramizda sigara kullanan var mi ben lullaniyorum en fazla 1gun icmeden durabiliyorum
Kizlar aramizda sigara kullanan var mi ben lullaniyorum en fazla 1gun icmeden durabiliyorum
iyi geceler kızlarrr
bende 2 yıl 3 aydır bekliyorum kuzucuğumu...eylülde inşallah tüp bebeğe başlıyoruz tam tarih belli değil ama...
bugün folik asit ve doğum kontrol hapına başladım..benimki uzun protokol olacakmış...
benide listeye eklerseniz sevinirim
28 yaşındayım-- bu ilk tüp bebek deneyişim -- kayseri tüp bebek merkezinde yaptırcam --ileri hızlı sperm azlığı sorunumuz var ---eyllülde başlıcaz inşallah
adım melis kızlar...heyecanlarımızı yaşadıklarımızı burada paylaşmak çok güzel..güzel bir sayfa olmuş teşekkürler mirage
kizlar gunaydin bende bugun adet oldum ve yarin kayseriye gidiyorum hayirlisiyla tedaviye basliyoruz rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallah hic bir sorun cikmadan hersey yolunda gider...
slm kızlar benim bi sorunum var şimdi ben buay tedaviye başlıcaktım yanlız histeroskopi dendi bana olduk bitti tedavi gelecek aya kaldı ama doktor lazerle rahim üst kısmını çizdiğini ve vücudun gebeliğe hazırlanması için bunu yaptığını söyledi bide bana bi ilaç(adını yazmıyorum yasakmı bilmiyorum)ve folik asit verdi ama o ilaç benim içimi dışıma çıkarıyo 1 haftada yemeden içmeden kesildim ama okuduklarıma göre ilaç rahimi ve yumurtalığı besliyomuş ondan verdi diye tahmin ediyorum artık ilacın adı bile yetiyo benle aynı durumda olan varmı hala kafama yatmadı çizilme işlemine çünkü :18:
canım hiç bildiğim birşey değil ama doktoruna ne kadar güvendiğinle ilgili biraz da.
doktoruma güveniyorum bilmiyorum ama ona karşı bi güvenim var bende hiç duymamıştım böyle bişeyi zaten o anestezi ile anlamadımda ne dediğini eşim saolsun baya bi dil döktü anlatana dek bana bu ara yumurtlama zamanım benim sanki ora zonkluyo gibi geliyo bana yada embriyoyu orayamı transfer edecek anlamakta zorlandım valla bi danışım dedim galiba en iyisi doktoruma güvenmek ona teslimim valla en iyisini o bilir
iyiyiz gamzecimi heyecanlıyız, sen nasılsın?
slm kızlar benim bi sorunum var şimdi ben buay tedaviye başlıcaktım yanlız histeroskopi dendi bana olduk bitti tedavi gelecek aya kaldı ama doktor lazerle rahim üst kısmını çizdiğini ve vücudun gebeliğe hazırlanması için bunu yaptığını söyledi bide bana bi ilaç(adını yazmıyorum yasakmı bilmiyorum)ve folik asit verdi ama o ilaç benim içimi dışıma çıkarıyo 1 haftada yemeden içmeden kesildim ama okuduklarıma göre ilaç rahimi ve yumurtalığı besliyomuş ondan verdi diye tahmin ediyorum artık ilacın adı bile yetiyo benle aynı durumda olan varmı hala kafama yatmadı çizilme işlemine çünkü :18:
kızlaaaaaaaaaaaaaar durgun dönem yerını heyecana bırakmaya basladı:) ben adet oldum bıtımınde hıtereskopı..inşallah sorun cıkmazsa 20 eylul gıbı tedavı surecı baslıyor ınsallah:) aramızda tedavıye baslamıs olanlar da var sanırım..mirage cın hazırladıgı tablonun sonuc kısmında hep hamıle yazısını gormek dılegıyle:) dolup taşalım ıkızlerle ınsallah:)