merhaba kızlar ilk kez yazıyorum bu arada, 1 buçuk yıllık evliyim daha öncesinden bildiğim için 1 aylık evliyken doğum kontrol hapını bıraktım( kist büyümesini engellemek için içiyordum) ne olacağını görmek için bu yıl mart 9da rahim filmi çekildim tüplerde tıkanıklık vardı ama açıldı dendi ama büyüyen bi çikolata kistim var 6 aylık süre geçmek üzere ve ben aşılamamı yaptırmalıyız yoksa direk tüp bebek mi bilemiyorum artık uyuyamıyorumda düşünmekten
aşılamayı okudumda daha öncede ameliyat olmuştum kistten cerrahi işlem yaptıranların türleri açık olsa bile yapışıklıklardan dolayı vs. aşılama olmaz falan yazıyordu kafamı karıştırdı 1 kere aşılama deneyelim diyordum ama zaten kıbrısta yaptıracağım için fazlasıyla pahalı olacak türkiyeye göre, tüp bebekte ilk ne zaman gidilmeli acaba ilaç ücretleri nasıl yani ne ne kadar tutuyor tam olarak?erkek ne zaman gitmeli ayrıca?adana seyhan başkent hastanesinde yaptımayı düşünüyorum memleket antakya oarayada en yakın bildiğim yer adana yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler iyi geceler..