eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Mide bulantısı yok şimdilik ama başlayacak gibi.Ara sıra yokluyor hafiften.Yalnız inanılmaz bir yorgunluk ve halsizlik hissediyorum.Hiç bir şey yapacak gücüm yok.Ve sürekli uyku hali var.Tavuklar gibi erkenden sızıyorum akşamları...Umarım bu kadarla kalır. Evet duyduk pıt pıt ları.Hatta adını pıtpıt koydum.Eşimde kızıyo, pıtpıt deme çocuğa diyo:)) Çok değişik bir duygu tarif edilemez.Allah yakın zamanda sana da duymayı nasip etsin inşallah.

AMİN canım inşallah hayırlısıyla duyacağım öyle hissediyorum:KK1::KK1::KK1:ohh sende uyu bol bol bebişi büyüt:21::21::21:

inşş cnm yaa dr da öle dedi ama bilemiyorum şaşkınım şuanda :)) bide yarın hemen ilişki dedi afedersiniz benimde kanamam var yaa yarına kesilirmiki

hemen ilişkimi dedi şaşırdım çünkü hsg çekldiği ay korunun demişti doktor içeriye ilaç veriyorlarya ondan dolayı gebe kalmak riskliymiş falan diye duydum ben sen yinede bi araştır canım

mrb arkadaşlar ben adet olmayı bekliyorum bu hafta içi iğnelerime başlıcam hayırlısıyla...çok tuhaf bir his içimde var ne olucak die umudum var ne de yine olmucak üzülcem die bir his var içimde...hiç bişey düşünemez hissedemez düşünmez oldum insan ewlat yokluğuna alışıyormu ne :KK43: bu mübarek günlerde allahım bize we isteyen herkese evlat sevgisini tatdırsın hiç kimseyi ewlat yokluğuyla sınamasın...dr umuz şansınız yüksek eşinde sorun yok sende pko lusun yaşın çok genç dedi ama yine de allah yaprak düş derse düşer...yüce rabbim bize yardım etsin hepimiz eylülde hamileyiz die yazalım bu sayfalara...ilk tüp bebek denemem we yumurta toplama işlemini doktorum sersemleterek yapıyoruz dedi eğer ben istersem anestezi vericeklermiş anestezinin vücuda zararı olduğu için pek önermedi doktorum sizce ne yapmalıyım bana fikir verin karar veremedim çok korkuyorum yumurta toplama işleminden uykularım kaçtı bile diyebilirim bu karmaşadan...şimdiden tşk ederm hepinizee:KK16:

mrb arkadaşlar ben adet olmayı bekliyorum bu hafta içi iğnelerime başlıcam hayırlısıyla...çok tuhaf bir his içimde var ne olucak die umudum var ne de yine olmucak üzülcem die bir his var içimde...hiç bişey düşünemez hissedemez düşünmez oldum insan ewlat yokluğuna alışıyormu ne :KK43: bu mübarek günlerde allahım bize we isteyen herkese evlat sevgisini tatdırsın hiç kimseyi ewlat yokluğuyla sınamasın...dr umuz şansınız yüksek eşinde sorun yok sende pko lusun yaşın çok genç dedi ama yine de allah yaprak düş derse düşer...yüce rabbim bize yardım etsin hepimiz eylülde hamileyiz die yazalım bu sayfalara...ilk tüp bebek denemem we yumurta toplama işlemini doktorum sersemleterek yapıyoruz dedi eğer ben istersem anestezi vericeklermiş anestezinin vücuda zararı olduğu için pek önermedi doktorum sizce ne yapmalıyım bana fikir verin karar veremedim çok korkuyorum yumurta toplama işleminden uykularım kaçtı bile diyebilirim bu karmaşadan...şimdiden tşk ederm hepinizee:KK16:

cnm inan hemen hemen hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz artık öyle hale geldimki umud etmeye korkuyorum hayal kurmaya korkuyorum galiba doğal bir tepki bu savunma mekanızması diyorum kendi kendime..
ben tüp bebekde yumurta toplanırken narkoz almıştım başta sersemlettiler ben ben daha panik oldum bünyeden bünyeye değişir tabii ben aletlerden korkuyorum, fazlasıyla panik oluyorum bu kişiye göre değişir dün film çekindim bana da sersemletelim dediler kabul etmedim bayıltın yoksa yaptırmam dedim :)
senin öyle bi panik halin yoksa olabilir kendini yokla ona göre karar ver..

inşş cnm yaa dr da öle dedi ama bilemiyorum şaşkınım şuanda :)) bide yarın hemen ilişki dedi afedersiniz benimde kanamam var yaa yarına kesilirmiki

Geçmiş olsun çiğdem.Bende çektirmiştim hsg, ama dr ilk 1 hafta ilişki yasak demişti.sonrada o ay sonuna kadar korunmamızı istemişti.Çünkü hsg çekilirken radyasyona maruz kalıyoruz ve o ay hamile kalınmasını istemiyor dr.lar. Doktorunun hemen ilişki demesine çok şaşırdım gerçekten.Hayırlısı olsun..

slm canım ben anestezi alma taraftarıyım çünkü dayanamam acıya ama sen ben dayanırım diyorsan sen bilirsin tabiki uyuyosun uyanıyosun bi bakmışsın odadasın işlem bitmiş yumoşlar toplanmış:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

slmm miragee nasılsın tatil nasıl gidiyor umarım güzelce dinlenmişsindir malum heyacanlı ve hareketli günler bizi bekliyor:21::21::21:

Yumurta toplama isleminde anestezi almadim.cunku tek bir yumurtam vardi dr degmez dedi.birde benim agri esigim yuksek dayanirim dedim.biraz bagrindim :) kistlerim oldugu icin baskida cok agri yapiyorlar.hemen bitti.opudan sonra fazla agrim olmadi.transferde de anestezi almadim.o hic acimadi.2.gunum cok fazla agrim yok:)cok yumurta toplanirsa sanirim anestezi gerekli olabilir.

cevap veren arkadaşlarıma çok tşk ederim....bakalım kaç yumurtam olucak duruma göre karar vereyim en iyisi :KK43: transfer aynı aşılama gibi oluyormuş doğrumu arkadaşlar ?

cevap veren arkadaşlarıma çok tşk ederim....bakalım kaç yumurtam olucak duruma göre karar vereyim en iyisi :KK43: transfer aynı aşılama gibi oluyormuş doğrumu arkadaşlar ?

Evet ayni oluyor.asilama da daha cok agrim olmustu.transferde hic birsey hissetmedim

evet aynı aşılama gibi dişlilerle rahimi çekiyolar biraz rahim ağzını görebilmek için sadece o an biraz canı yanıyo insanın ama dayanılamayacak bişi değil zaten kısa sürüyo bebişlerimize kavuşalımda biz razıyız acıya çıktık bi yola Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah:KK43::KK43::KK43:

ben geldım kızlar
hafta sonu oldugu ıcın pek gıren olmamıs
gecıkmeylen brlıkte adet oldum ben bugun
dıger adetımlen yanı kısmetse son 25 gun sonraaaaa yola cıkıorum ınsallahhhhhhh

evet aynı aşılama gibi dişlilerle rahimi çekiyolar biraz rahim ağzını görebilmek için sadece o an biraz canı yanıyo insanın ama dayanılamayacak bişi değil zaten kısa sürüyo bebişlerimize kavuşalımda biz razıyız acıya çıktık bi yola Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah:KK43::KK43::KK43:
canım öncelikle cvbın için tşkler...aşılamada da makasla çektiler rahmimi ikisinde de bayağı kötü bir ağrı ama napalım katlanıyoruz..sen tedavi görüyomusun bana özetle yazarmısın durumunu merak ettm topiğe geç katıldığım için pek kimseyi tanıyamadım :KK17:

X