canım vallahi haklısın bende o toplumu ezik görüyorum ama bazen ben bile bize acıyorum ya ,herkes işin doğallığıyla aşkır şakır kalıveriyo ben niye yapamıyorum bunları yaşıyorum diye ...eminim hepimizde oluyo zaman zaman gitgeller ama böyle yapmamak lazım .benbunun için kendimi telkin ediyorum ,başka seylere konsantre olmaya çalişiyorum.ilk zamanlar ,burda bebişi olanları kıskanıyorum yazanları anlamıyordum ama şimdi biraz kıskanıyorum galiba ..yani allah bağişlasin hepsini annelerine , kıskanclik şöyle onları görünce bende niye yok diye üzülmek şeklinde..
hatta buarada bikaç arkadaşimin bebeğinin 1 yaş dgmgunu var gitmeyeyim diyorum..sanki kötü hissedicem..hiç böyle değildim eskiden ,hassaslaştım bu moddan cıkmam lazımmm.
çıkarın beni kıslarr ,herseyde hayır vardir ve kabullenme modu rahat olma modu bize gerekn bu..hayıf hayıf hayıflanmak out ! enerji yüksek:)
canım aslında herkes de pek öyle kolay hamile kalmıyor sanki. benim 5 çiftten oluşan arkadaş grubumda ben
tüp bebek tedavisi gören 3. kişiyim. 5'de 3 gayet yüksek bir oran. teknoloji sebep oluyo bu kadarına diye düşünüyorum. bir de gıdalar...eskiden bu kadar tüp bebek yapan mı vardı ki? 10 sene sonra daha da kötü olacakmış durum. yaşadığın duygular hepimizin yaşadığı duygular, normal demek ki. çok takılma...dediğin gibi enerjini hep yüksek tut, olacağına inan.
benim bu ayki reglim oldu bitmek üzere bi dahaki eylül ün başında inş. o zamanda tedaviye başlayacağım Allah nasip ederse
haydi hayırlısı gamzecim.
aaaaa paracımıymış bahçeci hakkaten çok methediolar orayı.. Bence işallah gerek kalmaz hiçbirimize ama dondurulmuşlarla daha yüksek sanki oran nedenki acaba.. Çok ilaç vs yüklenmeden daha pratik olduğundan dahamı sakin rahat oluyoki l9san belki onun etkisi vardır
ohhhhh bodrum harika yaa bu sene bizde oraya gittik allah içinize sindirsin. Gezin eğlenin bol bol bomba gibi gir eylüle :)
amann o ezik görenleri bende inançsız görüyorum allahın hikmetinden sual olunmazmış ben isyan edip sordulamıorum onlaramı kalmış sorgulamak..
Benim derdim birazda kendi ailem için üzülmelerinden korkuorum birde başkalarının bana acımasını istemiorum.. Çünkü insanlar sanıolarki sen hep bunu düşünüosun hep hayıflanıp kahrolup duruosun. Ay yok öle bişey yaa sanki etrafımdakiler bunu benden daha çok takıolar kafalarına öle hissediyorum. Her muhabbetin yolunu oraya bağlıo bilenler görümcem fln.. Aklımın ucundan geçmezken takılıorum gene sonra..
canım hepimiz öleyiz korkma çok insani duygular.. Benim eşimin kuzeni iş gereği buraya taşınıo.. 2 aylık bebekleri var. Eşiz aten kazara hamile kalmıştı.. Şimdi bide yakınıma geliolar herkes ayy bebek sevcez diyip duruyo.. İçimden diyorum sanki çok meraklıyım başkalarının bebeğini sevmeye diye.. Sonra kendime kızıyorum. Diyorumki allah bunca sınavı veriyo.. Heralde mükafatı büyük olcak
bu arada ayetel kürsi herkes 100 okucaksa ben anca 5 günde falan okuyabilirim çalışınca zor oluyo
ben de bahçecide yapıcam ama benim doktorum dışardan.
teşekkür ederim canım, eğlenip dinlenip tedaviye hazır hale geleceğiz inşallah.
mirage canımmmmmmmmmmmmmm şu listenin yanına bi kutucuk daha eklesen okunan duaları eklerdik.. ya da ben mi liste düzenlesemmmmm!!!
ilknurum açık söylemek gerekirse dua etme olayını afişe etmek istemiyorum ben topicin listesinde. zaten hepimiz inançlı insanlarız ve sürekli dua ediyoruz hem kendimiz hem birbirimiz için. istiyosan ayrı bir liste yapıp o şekilde takip et karışmam tabi de, ne biliyim işte tuhaf geliyo bana duayı listeyle göreve dönüştürmek. ama takip ettiğim kadarıyla herkes de istiyor bunu, liste yapın siz kendi aranızda.
bodruma gidicez tatlım yarın sabahın köründe inşallah. tedaviye moral ve güç depolayalım de mi ama :))
yok canım biz henüz o aşamaya geçemedik. eylül topiciyiz biz. hakkında hayırlısı olsun canım, iyi şanslar...
Allah razı olsun red, Allah dualarını karşılıksız bırakmasın inşallah...
bunlar 1,5 ay sonra hamile olduklarını öğrenecek olanlar arkadaşım... :)
miragecim bizim yerimize de gez toz.biz bu yıl gidemedik bir yere bu muhabbetler yüzünden.evet dediğin gibi inşallah 1,5 ay sonra
sonra bizlerde sağlıklı hamilelik yaşarız
.
tamam cabım gezicem :)) inşallah sen de hamileyken bir tatile gidersin şöyle 4 aylıkken falan, süper olur... hem bebiş kısmetiyle gelir.
kızlar ben geldim....
doktor ekimde aşılamaya karar verdi, şaşkınım bu ay ve eylülde kendiniz deneyin dedi, tüpü erteledi anlamadım gitti...
eşimin değerleri artmış çok sevindimmm çok şükür Rabbime...
bu arada kızlar sağlıksızım diye düşünmeyin, çok şükür halimize, Allah daha büyük dert vermesin...
değerlerin artması süper bişey. doktorun doğal yoldan olmasına çabaladığına göre paragöz olmayan iyi bir doktor demek ki. biz de tatil dönüşü spermiogram yaptırıcaz ama bizim değer yüksek de çıksa ben beklemem artık daha. inşallah bebişin doğal yoldan gelir. ne güzel olur.
Herkese merhaba, sizi unuttuğumu sanmayın, hergün takip ediyorum sizi.Ama şimdilik yazacak pek bişeyim yok.Benim durumum kesinleşemedi bir türlü.Son adet tarihim ve kesenin boyutu uymuyor.Dr. kesenin 1 hafta kadar geriden geldiğini söyledi.Büyük ihtimal geç döllenme olmuş dedi.Benim önceki ay tüp denemem olduğundan ne zaman yumurtladım bilemiyorum.Belkide dr.un dediği gibi geç yumurtlamışımdır.Haftaya salı kalp atışlarını görürsek sorun yok dedi.Yani bende sizin gibi beklemedeyim ve çoookkk sıkıldım.Üstüne birde sıcaklar iyice mahvetti beni.Psikolojim bozuldu resmen.Yarın randevu aldım terapistime gideceğim.Umarım biraz toparlar beni. Sizlerde bekliyorsunuz biliyorum ama inşallah Allah sabrınızın sonucunu sağlıklı evlatlarla ödüllendirecek...Hep yazmasamda, hep dualarımdasınız.
selam canım. terapist işe yarıycak bak görürsün. ama işe yarayacağına inanarak git. herşey güzel olacak.