- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
zorlanıyorsan youtube den meryem suresi takiplisine bak canım..ıkı bolumden olusuyor hem surmus hem dınlemıs olursun.. Daha kolay olur..
sagol tatlım
rabbım senınde dualrını kabul eylesın ınsallahhhhhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zorlanıyorsan youtube den meryem suresi takiplisine bak canım..ıkı bolumden olusuyor hem surmus hem dınlemıs olursun.. Daha kolay olur..
Arkadaşlar ben ilk tüp bebek denememde 3 yada 4 kilo aldım ilaçlar beni çok şişirdi
Şimdi yine kilo alırım diye dikkat etmeye çalışıyorum
Sizlerinde öyle olan varmı yoksa bendemi bir anormallik var
mrb kızlar uzun zAMANdr takip ediyorum...bnm gibi transfer olupta bekleyen var mı aranızda merak ediyorum!!
سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي:
rabbım hepımızıe katından hayırlı bır soy eylesınnnnnnnnn
1 mirage79
2 gamzear
3 hestia
4 tubadefekti
5 srm
6 aysma
7 yesimazra
8 ilknurlevent
9 suer
10 neslihan165
11 ecrin_mert
12 birsenbirbenbirdebebek
13 bilgecebuk
14 redhairedgirl
15 Hayal2012
16 chabliss
17 yasev 31
18 hayal_32
19 rashel 35
20 skyline
21 seminay84
22 ilknuray22
23 cigdem42
24 MAKAY
25 esra8
26 Akasya
27 buketdemet
28 ebruli68
29 _okyanus_
ALLAHIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUNNNNNNN
^^RABBİ HEBLİ MİNNESSALİHİN^^
İnşallah hayırlısıyla sana tutunur bebişin..sonrada sağlıkla kucağına alırsın..Amin
amin inşallah hepimize versin Allah..rabbım hepımızıe katından hayırlı bır soy eylesınnnnnnn.. çok güzel bir laf..:129:
سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي:
1 mirage79
2 gamzear
3 hestia
4 tubadefekti
5 srm
6 aysma
7 yesimazra
8 ilknurlevent
9 suer
10 neslihan165
11 ecrin_mert
13 bilgecebuk
14 redhairedgirl
15 Hayal2012
16 chabliss
17 yasev 31
18 hayal_32
19 rashel 35
20 skyline
21 seminay84
22 ilknuray22
23 cigdem42
24 MAKAY
25 esra8
26 Akasya
27 buketdemet
28 ebruli68
29 _okyanus_
esra bunlar hamile mi yoksa bnm gibi sonuç bekleyenler mi?
hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ederim. Kısaca bende hikayemi paylaşayım; 31 yaşındayım bir yıl içinde (geçen sene) iki kez dış gebelik yaşadım hastanelerde kaldım, süründüm diyebilirim. hayatım çok değişti bu arada, her şerde bir hayır vardır derler doğruymuş. i
ki dış gebelikte iki ayrı tüpte gerçekleştiği için doktorumla tüp bebek yapmam gerektiği kararını aldık. Temmuz ayında önce doğum kontrol hapı daha sonra da iğnelere başladık. yumurtalar oluştu, büyüdü sorun yok ancak çatlatma iğnesinin yapıalcağı gün malesef regl oldum. Sebebi açıklanamaz şekilde yumurtalar erken çatlamış. Şimdi yeniden başlıycaz. Tabi o akşam baya bi üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Pozitif düşünmek lazım, bir de benim şöyle bir durumum var; yaşadığım diğer üzücü olaylar sırasında insanların sorularından çok bunaldığım için bunu kimseyle paylaşmamaya karar verdim. Bu yeni süreci annem dahil hiç kimse bilmiyor biraz zor oluyor ama kafam daha rahat. O nedenle de kendimi burada buldum :)
Allah herkese tez zamanda hayırlısı ile bir evlat nasip etsin. Herşeyin güzel olacağına inanıyorum.
ay canım yaaa ellerine sağlık ne güzel böyle bi tablo görmek cidden çok büyük moral olduğunu düşünüyorum hepimizeسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي:
1 mirage79
2 gamzear
3 hestia
4 tubadefekti
5 srm
6 aysma
7 yesimazra
8 ilknurlevent
9 suer
10 neslihan165
11 ecrin_mert
13 bilgecebuk
14 redhairedgirl
15 Hayal2012
16 chabliss
17 yasev 31
18 hayal_32
19 rashel 35
20 skyline
21 seminay84
22 ilknuray22
23 cigdem42
24 MAKAY
25 esra8
26 Akasya
27 buketdemet
28 ebruli68
29 _okyanus_
zorlanıyorsan youtube den meryem suresi takiplisine bak canım..ıkı bolumden olusuyor hem surmus hem dınlemıs olursun.. daha kolay olur..
85.sayfayı göremiyorum ben 2 saattır ya
merhaba canım hoşgeldin.aynı kaderi paylaşıyoruz malesef.bende iki kere dış gebelik yaşadım.sonra tüplerde hisdrosalpenk oldu ve alındı bakalım şimdı tup bebek yollarındayız.allah hepımızın yardımcısı olsun
Kaderdaşız yani :) Ben de iki kere yaşadım ve ameliyat olmamak için günlerce hastanelerde yattım falan filan sıkıntılı hikaye boşverelim. kötü şeyleri düşünmek insana iyi gelmiyor. bakalım kaderde ne var? herkese iyi haberler getirsin inş. siz eylülü bekliyorsunuz galiba?
biosteron kulladım gecen sene 3 ay!!doktor yeterli demişti bırakmıştm..1 kutuda elimde vardı keşke tüp bebek öncesi kullansaydım..ama bz tüp bebeğe bi anda karar verdik o yüzden hiç aklıma gelmedi..o hapı bana etlik zübeyde hanımdaki doktor önermişti..bz hastalarımıza tüp bebek öncesi kullanmalarını tavsiye ediyoruz demişti..bence kullan ii olur!!bnm fsh sorunum vardı bu hap yumurta kalitesini arttırıyormuş....
Aaaa canım sende çok küçükmüşsün
Gerçi eşindede sendede problem varmış canım erken başlamak belkide en iyisi
Aramızada hoşgeldin
selam canım, hoş geldinnn...listeye ekledim seni de...yaşın da pek küçükmüş güzelim ya, biraz erken değil mi tüp bebek tedavisi için. tabi kendin için doğrusunu sen bilirsin ama kendiliğinden olması için çok vaktin var senin..
Çok üzüldüm. Neden rahmini daha once incelemeden sana tup bebek yapmışlar ki!! Bu uzuntuyu yaşatmaya hakları yoktu bence
cicim internet problemi giderilmedi galiba
gunlerdır yokum ortada ama kımse benı merak etmemıs yaaa
saka bır yana yenı katılanlar olmus aramıza gormeylı:)hosgeldınızz kızlarrr topiğimiz size de uğur getirsin inşallahhh:)
tesekkurler insallah ugur getirir