eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Arkadaşlar ben ilk tüp bebek denememde 3 yada 4 kilo aldım ilaçlar beni çok şişirdi
Şimdi yine kilo alırım diye dikkat etmeye çalışıyorum
Sizlerinde öyle olan varmı yoksa bendemi bir anormallik var:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

Ben kilo almadım ama doktorum yumurtalar oluştukça ostrojen hormonunun arttığını bu nedenle vucudun su topladığını söylemişti. Hatta bazı insanlarda aşırı uyarılmadan kaynaklı organlarda bile su tutma gerçekleşir ve aşırı şişme görülürmüş bu durumda tedaviyi sonlandırıyorlar.

mrb kızlar uzun zAMANdr takip ediyorum...bnm gibi transfer olupta bekleyen var mı aranızda merak ediyorum!!

İnşallah hayırlısıyla sana tutunur bebişin..sonrada sağlıkla kucağına alırsın..Amin

سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي:

:nazar::nazar::nazar:rabbım hepımızıe katından hayırlı bır soy eylesınnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar:

1 mirage79 :KK49:
2 gamzear :KK49:
3 hestia :KK49:
4 tubadefekti :KK49:
5 srm :KK49:
6 aysma :KK49:
7 yesimazra :KK49:
8 ilknurlevent :KK49:
9 suer :KK49:
10 neslihan165 :KK49:
11 ecrin_mert :KK49:
12 birsenbirbenbirdebebek :KK49:
13 bilgecebuk :KK49:
14 redhairedgirl :KK49:
15 Hayal2012 :KK49:
16 chabliss :KK49:
17 yasev 31 :KK49:
18 hayal_32 :KK49:
19 rashel 35 :KK49:
20 skyline :KK49:
21 seminay84 :KK49:
22 ilknuray22 :KK49:
23 cigdem42 :KK49:
24 MAKAY :KK49:
25 esra8 :KK49:
26 Akasya :KK49:
27 buketdemet :KK49:
28 ebruli68 :KK49:
29 _okyanus_ :KK49:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ALLAHIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUNNNNNNN:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

^^RABBİ HEBLİ MİNNESSALİHİN^^

amin inşallah hepimize versin Allah..rabbım hepımızıe katından hayırlı bır soy eylesınnnnnnn.. çok güzel bir laf..:129:

İnşallah hayırlısıyla sana tutunur bebişin..sonrada sağlıkla kucağına alırsın..Amin

amin inşallah hepimize versin Allah..rabbım hepımızıe katından hayırlı bır soy eylesınnnnnnn.. çok güzel bir laf..:129:

szlerden cvap gelince çoook mutlu oldum..sağ olun kızlarrrr!!rabbbim bizleri yarı yolda bırakmasın....emeklerimizin karşılığını bir an önce almayı nasip etsin...

:nazar::nazar::nazar:rabbım hepımızıe katından hayırlı bır soy eylesınnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ALLAHIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUNNNNNNN:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

esra bunlar hamile mi yoksa bnm gibi sonuç bekleyenler mi?

Tünaydın anne adayları nasılsınız ben bir şey soracam biosteron kullanan varmı aranızda ben netten duydum ama burdaki dr hiç bir ilaç yumurta rezervine yardımcı olmaz hormonlarınla alakalı dediler bende bu ilacı kullanmak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum rabbim dularımızı kabul etsin

biosteron kulladım gecen sene 3 ay!!doktor yeterli demişti bırakmıştm..1 kutuda elimde vardı keşke tüp bebek öncesi kullansaydım..ama bz tüp bebeğe bi anda karar verdik:KK43: o yüzden hiç aklıma gelmedi..o hapı bana etlik zübeyde hanımdaki doktor önermişti..bz hastalarımıza tüp bebek öncesi kullanmalarını tavsiye ediyoruz demişti..bence kullan ii olur!!bnm fsh sorunum vardı bu hap yumurta kalitesini arttırıyormuş....

hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ederim. Kısaca bende hikayemi paylaşayım; 31 yaşındayım bir yıl içinde (geçen sene) iki kez dış gebelik yaşadım hastanelerde kaldım, süründüm diyebilirim. hayatım çok değişti bu arada, her şerde bir hayır vardır derler doğruymuş. i
ki dış gebelikte iki ayrı tüpte gerçekleştiği için doktorumla tüp bebek yapmam gerektiği kararını aldık. Temmuz ayında önce doğum kontrol hapı daha sonra da iğnelere başladık. yumurtalar oluştu, büyüdü sorun yok ancak çatlatma iğnesinin yapıalcağı gün malesef regl oldum. Sebebi açıklanamaz şekilde yumurtalar erken çatlamış. Şimdi yeniden başlıycaz. Tabi o akşam baya bi üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Pozitif düşünmek lazım, bir de benim şöyle bir durumum var; yaşadığım diğer üzücü olaylar sırasında insanların sorularından çok bunaldığım için bunu kimseyle paylaşmamaya karar verdim. Bu yeni süreci annem dahil hiç kimse bilmiyor biraz zor oluyor ama kafam daha rahat. O nedenle de kendimi burada buldum :)

Allah herkese tez zamanda hayırlısı ile bir evlat nasip etsin. Herşeyin güzel olacağına inanıyorum.

merhaba canım hoşgeldin.aynı kaderi paylaşıyoruz malesef.bende iki kere dış gebelik yaşadım.sonra tüplerde hisdrosalpenk oldu ve alındı bakalım şimdı tup bebek yollarındayız.allah hepımızın yardımcısı olsun

ay canım yaaa ellerine sağlık ne güzel böyle bi tablo görmek cidden çok büyük moral olduğunu düşünüyorum hepimize

merhaba canım hoşgeldin.aynı kaderi paylaşıyoruz malesef.bende iki kere dış gebelik yaşadım.sonra tüplerde hisdrosalpenk oldu ve alındı bakalım şimdı tup bebek yollarındayız.allah hepımızın yardımcısı olsun

Kaderdaşız yani :) Ben de iki kere yaşadım ve ameliyat olmamak için günlerce hastanelerde yattım falan filan sıkıntılı hikaye boşverelim. kötü şeyleri düşünmek insana iyi gelmiyor. bakalım kaderde ne var? herkese iyi haberler getirsin inş. siz eylülü bekliyorsunuz galiba?

Kaderdaşız yani :) Ben de iki kere yaşadım ve ameliyat olmamak için günlerce hastanelerde yattım falan filan sıkıntılı hikaye boşverelim. kötü şeyleri düşünmek insana iyi gelmiyor. bakalım kaderde ne var? herkese iyi haberler getirsin inş. siz eylülü bekliyorsunuz galiba?

evet canım malesef kaderdaşız:KK43: bende sıkıntılı günler geçirdim, seni çok iyi anlıyorum.3 kere laparoskopi oldum, ilk dış gebeliğimi anlamadım laparoskopi oldum tüp kaldı.ikincisinde anladım metotraksat uygulandı düşmedi yine laparoskopi oldum son olarakda tüplerde hidrosalpenks oldu ve tekrar oldum bu sefer tüplerimin bağlantısı kesildi.şimdı ilk tüp bebek işlemi yapılacak.bende ağustos sonu eylul başı gibi başlıyorum.bakalım neler beklıyor bizi, yaşayarak göreceğiz.

biosteron kulladım gecen sene 3 ay!!doktor yeterli demişti bırakmıştm..1 kutuda elimde vardı keşke tüp bebek öncesi kullansaydım..ama bz tüp bebeğe bi anda karar verdik:KK43: o yüzden hiç aklıma gelmedi..o hapı bana etlik zübeyde hanımdaki doktor önermişti..bz hastalarımıza tüp bebek öncesi kullanmalarını tavsiye ediyoruz demişti..bence kullan ii olur!!bnm fsh sorunum vardı bu hap yumurta kalitesini arttırıyormuş....

canım bende de var fsh sorunu yüksek maalesef tüp bebek denemisi yaptık ancak yumurta gelişmedi rabbm hepimize sağlıklı bebekler versin aminnn

Aaaa canım sende çok küçükmüşsün
Gerçi eşindede sendede problem varmış canım erken başlamak belkide en iyisi
Aramızada hoşgeldin
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

hosbulduk tesekkurler evet yasim kucuk zaten tek avantajim bu hayirlisi olur insallah

selam canım, hoş geldinnn...listeye ekledim seni de...yaşın da pek küçükmüş güzelim ya, biraz erken değil mi tüp bebek tedavisi için. tabi kendin için doğrusunu sen bilirsin ama kendiliğinden olması için çok vaktin var senin..

hosbulduk evet erken ama ne yazikki hic bir doktor beklememiz icin kucucuk bir umut vermedi oyuzden anlamsizdi beklemek

Çok üzüldüm. Neden rahmini daha once incelemeden sana tup bebek yapmışlar ki!! Bu uzuntuyu yaşatmaya hakları yoktu bence

tup bebekten once rahim filmi cektirdigimde sorunu biliyorduk ama tup bebek yapan doktorum hic hamilelik yasamadigim ve dogum yapmadigim icin riskli olur dedi oyuzden yaptirmadik islemi

X