eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

arkadaslar merhaba ben iki yillik evliyim ilk tup bebek denememizi ocak ayinda yaptirdik ve tutmustu malesef rahimde perde oldugundan dolayi 3 aylikken dusuk yaptim..2 ay once haziran ayinda rahimde perde ameliyati oldum simdi ameliyattan sonraki 3. adetimi bekliyorum bu ayin sonunda adet olunca gidecegiz...insallah bu sefer saglikla kucagimiza aliriz bebegimizi Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun

amin inşallah..bende bu ayın sonunda tüp bebek yaptıracam..

selam canım. at gerginliği üzerinden. gerginliğe yer yok şu an hayatımızda. hep pozitif olucaz, iyi olacak diye düşüneceğiz. ben eşinin fikrine katılıyorum. kendim de bu sebepten temmuzda başlamaktan vazgeçmiştim zaten. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

aysma durum ne canım? geldi mi kırmızılar?

geldi miragecim sonunda geldi 8 gün gecikmeyle ç.şamba tedavi öncesi son kontrole gidicem ya ben stres yapıyorum yaa:KK52::KK52:

kim ekliyorsa benide listeye ekleyebilirmi allah kismet ederse eylulde basliyorum tedaviye

Son düzenleme:
slm bende ilk tüp bebek denememi temmuzda atlattım hamile olduğumu öğrendim betahcg testi pozitif çıktı ama doktorum düşebilir değerin çok düşük dedi,ve öylede oldu 2 gün sonra testi tekrar yaptırdığımda öyle olduğunu gördük ilaçları kestik ve regl oldum...şimdi dondurulmuş embriyolarım var eylül de tekrar denicez kısmetse....aynı şeyi yaşayan başka arkadaşlar varsa .Allah hepimizin yardımcısı olsun...inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim..

geçmiş olsun canım amin tatlımm...

selam kızlar benim sağ tüpüm kapalı yumurta rezervm de az tüp bebekte embriyo oluşmadı :KK43: eylülde 2.yi deneyeceğiz inş. bu sefer olur.desteklemek adına doktorum biosteron verdi kullanan var mı?

benim sol tüpüm tıkalı rezerv sorunum çok şükür yok ama pcostan dolayı kalite problemi var dhea 2. aya başladım günde 2 kere

mirage slm listeye sen ekliyomussun benim bilgileri yazayim sen eklersin musait olunca
yas 21
bu 2. tup bebek denemem olacak
merkez kayseri acibadem tup bebek merkezi
sebep esimde ileri hareketli sperm sayisi az bende polikistik over var
eylulu bekliyoruz

slmm kızlar uğrayamıyorum bi kaç gündür inşşş hepiniz iisinizdir ben adet bekliyorum film çekineceğim ama bir türlü olamıyorum :KK43:( ağrıdan kıvranıyorum ama kendisi yok bi çekinseydim şu filmi hayırlısıyla

mirage slm listeye sen ekliyomussun benim bilgileri yazayim sen eklersin musait olunca
yas 21
eylulu bekliyoruz

Aaaa canım sende çok küçükmüşsün
Gerçi eşindede sendede problem varmış canım erken başlamak belkide en iyisi
Aramızada hoşgeldin
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

geldi miragecim sonunda geldi 8 gün gecikmeyle ç.şamba tedavi öncesi son kontrole gidicem ya ben stres yapıyorum yaa:KK52::KK52:

ah canım ya stres yaptığın için oluyor zaten bu gecikme falan. rahat bırakmaya çalış kendini.

yas 21
eylulu bekliyoruz

selam canım, hoş geldinnn...listeye ekledim seni de...yaşın da pek küçükmüş güzelim ya, biraz erken değil mi tüp bebek tedavisi için. tabi kendin için doğrusunu sen bilirsin ama kendiliğinden olması için çok vaktin var senin...

slmm kızlar uğrayamıyorum bi kaç gündür inşşş hepiniz iisinizdir ben adet bekliyorum film çekineceğim ama bir türlü olamıyorum :KK43:( ağrıdan kıvranıyorum ama kendisi yok bi çekinseydim şu filmi hayırlısıyla

çiğdemcim bu gibi gecikme durumlarında ben en sevdiğin arkadaşlarımla güzel bir gün geçiririm. hep işe yarar bende. bünye rahatlayınca adetim de sökülüverir. dene tavsiye ederim. kasma kendini...korkma, kolay olacak ve sonu da güzel olacak.

herkese selamlar, iki haftadır forumu takip ediyorum; yazılanlar, hissedilenler... uzun süredir bebek sahibi olmak isteyen ancak henüz bebek sahibi olamamış birini yine henüz bebek sahibi olamamış biri anlarmış bunu anladım. diğer insanların bunu anlaması imkansız ve verdikleri telkinlerde anlamsız.
yazmaya karar vermemin sebebi bir arkadaş ameliyat geçirmiş ve hislerini çok samimi bir şekilde ifade etmiş. belki yazdıkları bir başkasına umut olmuştur. belki benim yaşadığım bir olayda bir başkası için umut olur düşüncesiyle bende paylaşmak isterim.

ameliyat geçiren arkadaşa çok çok geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum.

arkadaslar merhaba ben iki yillik evliyim ilk tup bebek denememizi ocak ayinda yaptirdik ve tutmustu malesef rahimde perde oldugundan dolayi 3 aylikken dusuk yaptim..2 ay once haziran ayinda rahimde perde ameliyati oldum simdi ameliyattan sonraki 3. adetimi bekliyorum bu ayin sonunda adet olunca gidecegiz...insallah bu sefer saglikla kucagimiza aliriz bebegimizi Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun

Çok üzüldüm. Neden rahmini daha once incelemeden sana tup bebek yapmışlar ki!! Bu uzuntuyu yaşatmaya hakları yoktu bence

Adet olamıyorsan once bir kan testi yaptır. Sonuç olumsuz olursa 1 tane aspirin iç. İşe yarayacaktır. Benim adet de 1 gün gecikmeli geldi. hatta 1.5 gun ve çok çok az geldi. hem ağrı hem şişkinlik yapıyor . 1 tane koraspin aldım. Sonra guzel guzel geldi ve rahatlıdım

miragecim iyi akşamlar,
listeye beni de ekler misin? 30 yaşındayım ,4 yıllık evliyim,2 dış gebelik( doğal) sonrası 2 tüpüm de alındı.ben de eylül sonunda memorial da ilk denememi yaptırıcam nasipse.görüşmek üzere...

Adet olamıyorsan once bir kan testi yaptır. Sonuç olumsuz olursa 1 tane aspirin iç. İşe yarayacaktır. Benim adet de 1 gün gecikmeli geldi. hatta 1.5 gun ve çok çok az geldi. hem ağrı hem şişkinlik yapıyor . 1 tane koraspin aldım. Sonra guzel guzel geldi ve rahatlıdım

cnm tavsiyen için teşekür ederim tahlil yapmaya çok gerek görmüyorum ama :)) bende adaçayı içiyordum ama aspirin ii fikir deneyeceğim teşekür ederim gerçekten inanılmaz şişim çok rahatsız oluyorum

X