eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

lsrael aruh benim doktorum canım send emi onu demek istedin.. Kentte olcam işallah işyerine sölemem zaten burda herkes herşeyi bire bin katıyo.. İşallah tutarda yalancı çıkmam bölelikle.. Sen devlettemisin özeldemi benim devlet kaçında başlıcan tahminen

canım evet israel aruh doktorum ishak nerden cıktı nasıl yazdımm hiçç anlamadım :))
sen nezaman regl olacaksın ..ben ıshak beye nezamandır gitmedim yani son regl oldugumda gittim burda mı acaba tatilde falanda olabilir ,arayayım diyorum..

arkadaşlar merhaba,
ben bayramdan sonra adet olucam ve hemen tüp bebek tedavisine başlıycam inş..
takriben 22-23 gibi..benim gibi bayramdan sonra başlıyacak olan var mı acaba?:KK49::KK8::KK49::KK49:

canım evet israel aruh doktorum ishak nerden cıktı nasıl yazdımm hiçç anlamadım :))
sen nezaman regl olacaksın ..ben ıshak beye nezamandır gitmedim yani son regl oldugumda gittim burda mı acaba tatilde falanda olabilir ,arayayım diyorum..

kız gene ishak yazdın ilahi :) benim reglim 18 eylül tahmini.. Ama ağustostaki 21 inde muhtemelen o zaman arıcam kenti dicem gelmem gerekirmi şimdiden yada listeye falan yaziomusunuz önümüzdeki ay için diye sorcam. Çünkü sadece ilk muayene için yönlendirmişlerdi beni telefonla aradığımda bundan sonra direk merkezi aramak daha sağlıklı sanırım muayenehanedense... Zaten aslında başlıcağın zaman adetin ilk günü araman randevu alman yeterliymiş de ben işimi sağlama alıyım dedim :)

senin ne zaman başlıcağın adetin belki denk geliriz :KK70:

Çok geçmiş olsun Neslihancığım.. İnşallah en kısa zamanda bebeğin için doğum katında yatarsın. :KK16:

geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canım bak korktuğun kadar değilmiş =)

geçmiş olsun canım. bak ben sana dedim de mi narkozla "oohh hayat bana güzel" oluyosun diye :))) haydi artık doğuma sen, hadi bakiim :)))

SELAM KIZLAR HERKESE. herkesin herşey yolunda mı?

geçmiş olsun sevgi kelebeğiii.. herşeyin sorunsuz geçmesine çok sevindim sıra anne olmaya geldii:KK49::KK49::KK9::KK9:

canım ben etlik doğum evinde yaptıracağım sonuçta oranın infertilite bölümü doktorları sürekli hasta muayene eder gibi bu operasyonları yapıyorlar daha önce çalışmıştım da orda içim rahat ama çok haklısın tabi ki işinin ehli olduğundan emin olmadığınkişiye bırakmamalı insan kendini ben de ebeyim daha doğrusu ebeydim sonra laboratuvar okudum şimdi laborantlık yapıyorum tabi ki herşey bebekklerimiz için :))

geçmiş olsunn...
sıra bendeee ::)) tabi ben yumurta toplamada anesteziden ağlayarak uyanmıştım umarım bu kez senin gibi uyanırım

merhaba neslihancım.çok çok geçmiş olsun çok sevındım ıyı olduğuna.şukur sorunlarımızı atlatıp tup bebeğe adım adım ilerlıyoruz.allahım bundan sonra başka operasyon yaşatmasın.sağlıklı bır şekılde hamıle kalalım.canım bak bıze bu topık ıyı geldı demekkı sevgı kelebeğı olduk:) opuyorum senı ve acil şifalar dılıyorum...

slm neslihan geçmişolsun çok şükür sonuçlarında güzel çıkmış artık sıra bebişte inşallah::emir_bebek:banada histeroskopi yapılacak regl olduktan kaç gün sonra yaptılar sana çünkü bana adetliyken gel dediler acaba o şekildemi oluyo bu işlem:26:

Kızlar öncelikle hepinize çokçok teşekkür ederimmmm...İnşallah hepimiz güzel haberler alacağızzz..Eylül ayı Ekim ayı hepimize hayırlı haberlerle gelecek inşallahhh..

Aysma cığımm...Evet histerskopi adetin 10.12. günlerinde yapılıyor banada aynı anda o işlemde yapıldıı..
SaKIN korkma herşey güzel olacak diye diye girdimm ve çok şükür herşey iyi...:))

Kızlar öncelikle hepinize çokçok teşekkür ederimmmm...İnşallah hepimiz güzel haberler alacağızzz..Eylül ayı Ekim ayı hepimize hayırlı haberlerle gelecek inşallahhh..

Aysma cığımm...Evet histerskopi adetin 10.12. günlerinde yapılıyor banada aynı anda o işlemde yapıldıı..
SaKIN korkma herşey güzel olacak diye diye girdimm ve çok şükür herşey iyi...:))

ama amaaa bende geçmiş olsun demiştim sana görmedinmi amaaaaaa :KK43:

slm kızlar nasılsınız...

zaman bi türlü geçmek bilmiyor gün sayıyorum tedavi biran önce başlasın diye bitmiyor bir türlü.... :KK50:

biran önce başlasın bitsin artık sonuç ne olacaksa iyi yada kötü öğrenmek istiyorum:KK52::KK52:

slm kızlar nasılsınız...

zaman bi türlü geçmek bilmiyor gün sayıyorum tedavi biran önce başlasın diye bitmiyor bir türlü.... :KK50:

biran önce başlasın bitsin artık sonuç ne olacaksa iyi yada kötü öğrenmek istiyorum:KK52::KK52:

canım senin reglin nezaman agustos dami baslayacaksın..

kız gene ishak yazdın ilahi :) benim reglim 18 eylül tahmini.. Ama ağustostaki 21 inde muhtemelen o zaman arıcam kenti dicem gelmem gerekirmi şimdiden yada listeye falan yaziomusunuz önümüzdeki ay için diye sorcam. Çünkü sadece ilk muayene için yönlendirmişlerdi beni telefonla aradığımda bundan sonra direk merkezi aramak daha sağlıklı sanırım muayenehanedense... Zaten aslında başlıcağın zaman adetin ilk günü araman randevu alman yeterliymiş de ben işimi sağlama alıyım dedim :)

ayy koptum burda inanılmazım :))) ishak ne acaba nerden dolandı parmagıma ::pP
hımm sen buay baslamıyorsun yani ..ben soyle anlatayım ilk temmuzda gittim ,regl olunca gel dedi gittim ,agustosda regl olunca gel dedi cunku benim ikinci denemem ve birinciyle arada zaman gecsin dedi..bende şimdi 15 agustos gibi regl olucam ,suprız bişey olmazsa..ama bende heralde buay değil eylülde başlarim.bilemiyorum bi tarafım başla diyor bitarafım agustos da da rahatca yaşa eylulde başla diyor.bilemiyorum ..sen neden buay başlamiyorsun..?

slm kızlar nasılsınız...

hımm sen buay baslamıyorsun yani ..ben soyle anlatayım ilk temmuzda gittim ,regl olunca gel dedi gittim ,agustosda regl olunca gel dedi cunku benim ikinci denemem ve birinciyle arada zaman gecsin dedi..bende şimdi 15 agustos gibi regl olucam ,suprız bişey olmazsa..ama bende heralde buay değil eylülde başlarim.bilemiyorum bi tarafım başla diyor bitarafım agustos da da rahatca yaşa eylulde başla diyor.bilemiyorum ..sen neden buay başlamiyorsun..?

denizcim özel msjlara cvp veremiyormuşum yazdım ama izin vermedi sistem bende burda cvplayayım dedim :KK9:

canım hayırlısı olur inşallah hepimiz için gerçekten zor başka bir şehir açıkcası ben cesaret edemedim her 2sinie izmirde denedim 3.de izmirde olacak şayet tutmazsa ist mı gitsek diyorum ama cesaret edipte gidermiyim bilmiyorum
valla ben haziran gittim dr ama hastane tadilatta olduğu için ertelendi bu zamana kadar inş bu adetimde başlayacağım benim adet 22 ağustosta olacak sıcak olması çok sorun değil ya bence uygun tarihler biran önce başlasın bitsin istiyorum beklemek benim canımı daha çok sıkıyor açıkcası
sanırım dr o tarihlerde hastanede olacak bana öyle söylemişlerdi olmasada hastane ekibi iyi allahın takdiri diyorum hastane dr bahane kaderde varsa olur neresi olursa olsun hangi dr olursa olsun
o yüzden hemen başlayıp biranöce bebeklerimi kucağımıza alılım diyorum varmısın ???:KK52:

bu arada neden her yazdığım yazının altında reklam çıkıyo bilgisi olan var mııı??ı sizin yazılarınızda olmuyoo :KK53::KK53:

denizcim özel msjlara cvp veremiyormuşum yazdım ama izin vermedi sistem bende burda cvplayayım dedim :KK9:

canım hayırlısı olur inşallah hepimiz için gerçekten zor başka bir şehir açıkcası ben cesaret edemedim her 2sinie izmirde denedim 3.de izmirde olacak şayet tutmazsa ist mı gitsek diyorum ama cesaret edipte gidermiyim bilmiyorum
valla ben haziran gittim dr ama hastane tadilatta olduğu için ertelendi bu zamana kadar inş bu adetimde başlayacağım benim adet 22 ağustosta olacak sıcak olması çok sorun değil ya bence uygun tarihler biran önce başlasın bitsin istiyorum beklemek benim canımı daha çok sıkıyor açıkcası
sanırım dr o tarihlerde hastanede olacak bana öyle söylemişlerdi olmasada hastane ekibi iyi allahın takdiri diyorum hastane dr bahane kaderde varsa olur neresi olursa olsun hangi dr olursa olsun
o yüzden hemen başlayıp biranöce bebeklerimi kucağımıza alılım diyorum varmısın ???:KK52:

süper başlamak lazım dogru söylüyorsun :) inşallah busefer olacaktır ama yinede sölim istanbul hiiç düşünme maddi manevi büyük zarar ve cok gereksiz inan.
benim reglim bayramda bile gelebilir şimdilikhesaba göre 15 agustos gibi olacak ama gecikebilir ..olunca gidicem ishak'a soracam ona göre baslıcam..bide ben denize girmek istiyorum galiba biraz...istanbul işi beni çok yordu ondan agustosda da gezip tozsam mı diyorum :)ama tabii bi yanımda hemen baslamak istiyor hemen am gecen defa aceleci davrandım bianda gaza gelip istanbula gittim falan budefa sakin olcam ,olcaksa olcak ..olcak tabikide olcak:)

Son düzenleme:
süper başlamak lazım dogru söylüyorsun :) inşallah busefer olacaktır ama yinede sölim istanbul hiiç düşünme maddi manevi büyük zarar ve cok gereksiz inan.
benim reglim bayramda bile gelebilir şimdilikhesaba göre 15 agustos gibi olacak ama gecikebilir ..olunca gidicem ishak'a soracam ona göre baslıcam..bide ben denize girmek istiyorum galiba biraz...istanbul işi beni çok yordu ondan agustosda da gezip tozsam mı diyorum :)ama tabii bi yanımda hemen beklemek istiyor hemen

ist konusunda haklısın zaten benimkisi hayata geçirilmeyecek bir düşünce herşey problem o yüzden izmirdeyim şimdilik

ishak ismini çok sevdin galiba cicim gerçi biizm dr adıda israel olmasa ishak olabilir fenada olmadı yakıştı adama :KK1:

deniz işinede gelince deniz bi yere kaçmıyo ayağının altında ne zaman istersen gidebilirsin gezme tozma işide öyle..... bence başla tedavine o herşeyden denizden gezmelerden daha önemli sonra inşalah bebişinle çook gezersin tozarsın şöyle:KK49::KK49: hamile hamile gezsek daha iiy olmazmı

ist konusunda haklısın zaten benimkisi hayata geçirilmeyecek bir düşünce herşey problem o yüzden izmirdeyim şimdilik

ishak ismini çok sevdin galiba cicim gerçi biizm dr adıda israel olmasa ishak olabilir fenada olmadı yakıştı adama :KK1:

deniz işinede gelince deniz bi yere kaçmıyo ayağının altında ne zaman istersen gidebilirsin gezme tozma işide öyle..... bence başla tedavine o herşeyden denizden gezmelerden daha önemli sonra inşalah bebişinle çook gezersin tozarsın şöyle:KK49::KK49: hamile hamile gezsek daha iiy olmazmı

aaaa burda bilgisayar başida koptum ofiste garip garip bakıyolar neoldu diye soruyorlar bişeyde diyemedim bu ishak ne yaa :)))
vallaha evet hamiş hamiş gezmek gzüel ben ona cok heves ettim ,tum bayram tatillerinde evde yattım tedaviden dolayı budefada dayanamam heralde ama tabi bayrama denk gelirse illaki kalacak eylule ..buarada msh kutumu bosalttım :))

slm kızlar nasılsınız...

ayy canım haklısın insan dayanamıyor zaman geçse hemen keşke kavuşsak bebeklerimize

canım sen ilkini istanbuldamı yaptırdın nerden esti.. Ben şeker bayramında ve sonraki hafta şehir dışında olcam önceden planlı o yüzden eylül adetiyle başlıcam kısmetse. Senin bi engelin yoksa başla ağustos sonu bence seninkine hevesleniriz hiç olmadı o arada :)

benim reglim bayramda bile gelebilir şimdilikhesaba göre 15 agustos gibi olacak ama gecikebilir ..olunca gidicem ishak'a soracam ona göre baslıcam..bide ben denize girmek istiyorum galiba biraz...istanbul işi beni çok yordu ondan agustosda da gezip tozsam mı diyorum :)ama tabii bi yanımda hemen baslamak istiyor hemen am gecen defa aceleci davrandım bianda gaza gelip istanbula gittim falan budefa sakin olcam ,olcaksa olcak ..olcak tabikide olcak:)
kız ishaklar kovalasın seni :KK70: adamada ishak bey demeyesin sonra.. Olcak tabi içini ferah tut

bu arada doktor olmasa bile bir kısmında, önemli olan embriologlar ve kentte çok iyilermiş hakkımızda hayırlısı olsun işallahhhhhhh

ben bi karışıyım işinize :)) şimdi ben diyorum ki gezin tozun, sonra tedaviye başlayın. niye diye sorarsanız, bu eşinizle başbaşa geçireceğiniz son yaz tatili olacak :))))

aaaa burda bilgisayar başida koptum ofiste garip garip bakıyolar neoldu diye soruyorlar bişeyde diyemedim bu ishak ne yaa :)))
vallaha evet hamiş hamiş gezmek gzüel ben ona cok heves ettim ,tum bayram tatillerinde evde yattım tedaviden dolayı budefada dayanamam heralde ama tabi bayrama denk gelirse illaki kalacak eylule ..buarada msh kutumu bosalttım :))

:))) ishak muhabbetiniz beni kopardı. dr israel musevi herhalde, e ishak da musevi ismi ordan bağdaştırdın muhtemelen kafanda. :)))) komikmiş yaaa...

kızlar bu arada ben perşembeden çarşambaya kadar tatilde olacağım. o yüzden buraya gelemeyeceğim. sizi bıraktım gittim sanmayın :)) perşembeye kadar da çok sık gelemeyebilirim. tatilden sonra görüşürüz bol bol. zaten bu ayın sonunda topic'e tam gaz girmiş olacağız :))) çok heyecanlı. 2 ay sonra burdan birçoğumuz, belki de hepimiz, bambaşka birşeyler konuşuyor olacağız. :)))

iyi haftalar hepinize...

arkadaslar merhaba ben iki yillik evliyim ilk tup bebek denememizi ocak ayinda yaptirdik ve tutmustu malesef rahimde perde oldugundan dolayi 3 aylikken dusuk yaptim..2 ay once haziran ayinda rahimde perde ameliyati oldum simdi ameliyattan sonraki 3. adetimi bekliyorum bu ayin sonunda adet olunca gidecegiz...insallah bu sefer saglikla kucagimiza aliriz bebegimizi Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun

X