eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Canım hemen bir merkezde AMH (Anti Muller Hormon Testi) yaptır. Bir kaç merkeze telefon et fiyat al. Hangisi uygunsa orada yaptır. Bu arada merkezşer yerine labaratuarları tercih edersen yarıya yakın daha ucuza yapıyorlar. Sonuçta hepsi Ankara'ya gönderiliyor. Ankara'da duzen labaratuarına gonderiliyormuş. O yuzden nerede yaptırdıgının bir onemi yok. Rzerv,ne gore de hemen harekete geç. Bu arada sen hızlı davranmazsan doktorlar çok yavaşlatıyorlar işi. AMH için belli bir zaman yok . istediğin her gün yaptırabilirsin.
Daha HSG testi ve buyuk ihtimal histereskopi olacaksın. Yumurta dediği sanırım folükül. Folükül gorunmemesi çok onemli olabilir. O yuzden lutfen çok hızlı hareket et. Zamanın çok az kalmış olabilir. vakit kaybetme zamanı değil. Şom ağızlı gibi görünebilirim ama ne yazık ki vakit kaybı bizim gibiler için çok önemli. Benim de yumurtalık rezervim az. . bana doktor biostereon DHEA günde 3 defa verdi. İlk tup bebek oncesi kullandım. 4 kaliteli yumurtam oluştu. Bence de DHEA işe yarayacaktır ama beslenmene de dikkat et. Katkılı hiç bir şey yeme. satı aldıgın gıdaların arkalarını oku.
Eşine gelince benim eşimde de ileri hızlı sperm yoktu. E vitamini kullanıyor. Bir de sabah akşam keçi boynuzu pekmezi kaynatıp içiriyorum. O da katkılı ve zamansız meyve ve sebzeleri yememeye başladı. 8*10 sigara içiyordu. 3-4 e indirdi. İşe yaradıgını soyliyeb,ilirim. Sperm sayısı 3-4 kat arttı. Allah yardımcın ve yardımcımız olsun
Sevgiyle kal[/QUOTE]

Canım çok teşekkür ediyorum ilgine ve paylaşımına ben de burdan öğrendim AMH testi yapılması gerektiğini şimdi sen de tavsiye ediyorsun ve bu ay kafaya koydum yaptırmayı düşünüyorum ben samsundayım canım burda 1-2 özel yer var fakat burada sayı azve ticari olduklarını duydum o nedenle fakülteye karar verdik ilk denemem olacak inşallah ikinciye gerek kalmaz ama tutmazsa istanbul veya ankarayagideriz diye düşünüyorum eşimle şehir dışı çalışırken çok zor olur sanırım ilkinde kimseye aileme işyerindekilere bile söylemeden gizlice gidip gelip yaptırıcaz inşallah. folikül evet görünmeyen birindeyok diğerinde 3 adet sanırım daha önceki tedavilerimde böyle bir durum yoktu, 3 adet ve 3+2 vardı inşallah bu ay dönemsel olarak böyledir, benyine detesti yaptırıcam bayram sonu olan muayenemde deherşey belli olur herhalde, benim de eşim klomen ve arginmax kullanıyor, nisanda3 ay boyunca keçiboynuzu kürü yaptık şimdi tedaviye kadar 1 ay yapmayı düşünüyorum en kötüsü geçen aybiraz sigara içtim toplamda 2 paket 1 ayda belki çok değil ama buna da bağlıyorum bu ay hiç ağzıma sürmedim ve beslenmeme dikkat ediyorumincir ceviz yiyorum her akşam inşallahen azından bende problem olmadan atlatırız bu durumu

ben özellikle sana tüp bebek raporunu da soracaktım biz de 1 yıla yakın evliyiz ama tüp bebekte son 3 yıldır diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alamamış olma maddesi ne takıldık kanun değiştiğini söylediler kesin bir bilgi yoktu en son sorduğumda acaba senin aşılamaları mı yöntem olarak kabul ettiler, aslında bizim tek şansımız tüp bebek çünkü eşim azosperminin bir üstü olan oligospermi durumu, azo olsaydı eğer 3 yıl beklemeye gerek yokmuş, oligolarda durum henüz net değildi en son rapor almam ilaçlarda bana baya fayda sağlayacak benim için bilgilerini paylaşır mısın nasıl rapor aldın ben ne yapabilirim merkeze ne söyleyeyim de oradan baksınlar.

Allah hepimiizn yardımcısı olsun buralarda ol canım yine haberleşelim. Ağustos 26 sı gibi adet olucam hayırlısı neyse o olsun ama peşini bırakmıycam elimden ne geliyorsa yapıcam inşallah....

Arkadaşlar ben ilk tüp bebek denememde 3 yada 4 kilo aldım ilaçlar beni çok şişirdi
Şimdi yine kilo alırım diye dikkat etmeye çalışıyorum
Sizlerinde öyle olan varmı yoksa bendemi bir anormallik var:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

gunlerdır yokum ortada ama kımse benı merak etmemıs yaaa:KK43:

saka bır yana yenı katılanlar olmus aramıza gormeylı:)hosgeldınızz kızlarrr topiğimiz size de uğur getirsin inşallahhh:)

saka bır yana yenı katılanlar olmus aramıza gormeylı:)hosgeldınızz kızlarrr topiğimiz size de uğur getirsin inşallahhh:)

canım bir anda kalabalıklaştığımız için şimdilik kişiler ve hikayeler birbirine karışıyor biraz. tedavi süreci başlayınca herkes birbirini daha bilinçli takip eder merak etme :) nerelerdesin günlerdir söyle bakalım o zaman? :))

canım bir anda kalabalıklaştığımız için şimdilik kişiler ve hikayeler birbirine karışıyor biraz. tedavi süreci başlayınca herkes birbirini daha bilinçli takip eder merak etme :) nerelerdesin günlerdir söyle bakalım o zaman? :))

banane küstüm işte:)ınternet baglantım gıttı :KK43::KK43: haftasnu oldugu ıcın de bıse yapılamadı bugunu beklemek zorunda kaldım:):) duyan da benım sıtemımı hasta falan oldum da sorulmadı sanıcak:):) hepınızı ozlemısım ben ama dedıgın gıbı 4 gunde ne kadar kalabalıklasmısız bız boolee..

Arkadaşlar ben ilk tüp bebek denememde 3 yada 4 kilo aldım ilaçlar beni çok şişirdi
Sizlerinde öyle olan varmı yoksa bendemi bir anormallik var:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

cnm hiç bir anormaillik yok çok normal bir şey yaşıyorsun malesefki inanılmaz derecede kilo yapıyor o ilaçlar..daha çok şişlik yapıor aslında bozma moralini..

günaydın kızzzlar nasılsınız bugün bakiyim

aramıza yeni katılan anne adaylarına hoşgeldiniz diyorum ohh ooohhh ne güzel gitgide kalabalıklaşıyoruz.... eylülün sonlarına doğru hergün bi heyecan yaşayacaz ve inş hepberaber pozitif haberler alacağız:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49: :KK49::KK49::KK49::KK49::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Herkese günaydınnnnn
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerrrrrrrr
kız ebruli pekde küçükmüşsün aman en azından yaşım küçüş düşünmüorum bahanesini hala kullanabilcek yaştasın :)

ayy bende ondan korktuğum için dikkat etmeye çalışıorum zaten 2-3 kilo fazlam var zati takıorum çok birde hormonu bascaklar :KK43: neyse gelsin de bebişler verilir kilolar

kızzzz triballik yapma bakiim bi kalabalık oldu burası beynim döndü zaten kim kimdi neydi oturtamadım hala :) tedaviye başlayınca daha iyi tanırız birbirimizi

mirage canım nereye yolculuk ne güzel tatile gitcen bizde bayramda bikaç gün kaççaz işallah bu sene bol tatil yaptım bende bebek gelcek ya seneye zor :KK70:

Merhaba, bende aranıza katılayım dedim :) aslında bende eylül ekim gibi düşünüyordum başlamaya ama fsh ım geçen ay 10 bu ay 16 çıkınca vakit kaybetme dediler ve bu ay tedaviye başladım.. bugün 9. günüm dün kontrole gittim ve 4 yumurtam varmış şimdi artık büyümelerini bekliycez dediler. ege ünv.ne gidiyorum şimdilik memnunum ama bakalım sonuç ne olucak... kendime surekli sağlıklıyım ve kaliteli yumurtalar üretiyorum diyip duruyorum, kendimi iyi hissetmemi sağlıyor umarım sonucuda etkiler bu telkinlerim.. ikinci aşılamamda yumurtalarım geç büyümüşlerdi yine aynı şeyi yaşamam umarım..şimdilik beklemekten başka yapıcak bişey yok....

hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ederim. Kısaca bende hikayemi paylaşayım; 31 yaşındayım bir yıl içinde (geçen sene) iki kez dış gebelik yaşadım hastanelerde kaldım, süründüm diyebilirim. hayatım çok değişti bu arada, her şerde bir hayır vardır derler doğruymuş. i
ki dış gebelikte iki ayrı tüpte gerçekleştiği için doktorumla tüp bebek yapmam gerektiği kararını aldık. Temmuz ayında önce doğum kontrol hapı daha sonra da iğnelere başladık. yumurtalar oluştu, büyüdü sorun yok ancak çatlatma iğnesinin yapıalcağı gün malesef regl oldum. Sebebi açıklanamaz şekilde yumurtalar erken çatlamış. Şimdi yeniden başlıycaz. Tabi o akşam baya bi üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Pozitif düşünmek lazım, bir de benim şöyle bir durumum var; yaşadığım diğer üzücü olaylar sırasında insanların sorularından çok bunaldığım için bunu kimseyle paylaşmamaya karar verdim. Bu yeni süreci annem dahil hiç kimse bilmiyor biraz zor oluyor ama kafam daha rahat. O nedenle de kendimi burada buldum :)

Allah herkese tez zamanda hayırlısı ile bir evlat nasip etsin. Herşeyin güzel olacağına inanıyorum.

arkadaşlar merhaba,
ben bayramdan sonra adet olucam ve hemen tüp bebek tedavisine başlıycam inş..
takriben 22-23 gibi..benim gibi bayramdan sonra başlıyacak olan var mı acaba?:KK49::KK8::KK49::KK49:
hemen hemen hepımızın öle denk gelecek zaten tatlımmmmm
hosgeldın aramıza
arkadaslar merhaba ben iki yillik evliyim ilk tup bebek denememizi ocak ayinda yaptirdik ve tutmustu malesef rahimde perde oldugundan dolayi 3 aylikken dusuk yaptim..2 ay once haziran ayinda rahimde perde ameliyati oldum simdi ameliyattan sonraki 3. adetimi bekliyorum bu ayin sonunda adet olunca gidecegiz...insallah bu sefer saglikla kucagimiza aliriz bebegimizi Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun
rabbım bu sefer kucagına almayı nasp eylesın ınsallahhhhhhhhh
son 18 gün kıslarrrrr:)))))
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ben cok kılo verdım sonra aldım bıraz :KK43:
bakalım bu tedavıde nasıl olcam
onumdekı gobek kaldı ama :KK43:

mrb kızlar uzun zAMANdr takip ediyorum...bnm gibi transfer olupta bekleyen var mı aranızda merak ediyorum!!

سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي:

:nazar::nazar::nazar:rabbım hepımızıe katından hayırlı bır soy eylesınnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar:

1 mirage79 :KK49:
2 gamzear :KK49:
3 hestia :KK49:
4 tubadefekti :KK49:
5 srm :KK49:
6 aysma :KK49:
7 yesimazra :KK49:
8 ilknurlevent :KK49:
9 suer :KK49:
10 neslihan165 :KK49:
11 ecrin_mert :KK49:
12 birsenbirbenbirdebebek :KK49:
13 bilgecebuk :KK49:
14 redhairedgirl :KK49:
15 Hayal2012 :KK49:
16 chabliss :KK49:
17 yasev 31 :KK49:
18 hayal_32 :KK49:
19 rashel 35 :KK49:
20 skyline :KK49:
21 seminay84 :KK49:
22 ilknuray22 :KK49:
23 cigdem42 :KK49:
24 MAKAY :KK49:
25 esra8 :KK49:
26 Akasya :KK49:
27 buketdemet :KK49:
28 ebruli68 :KK49:
29 _okyanus_ :KK49:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ALLAHIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUNNNNNNN:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

^^RABBİ HEBLİ MİNNESSALİHİN^^

mrb kızlar uzun zAMANdr takip ediyorum...bnm gibi transfer olupta bekleyen var mı aranızda merak ediyorum!!

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: ne güzel sen bir sürü aşamayı geçmişssin canım yaa... valla biizm topikte transfer olupta sonuçbekleyen ilk sensin.... inşallah güzel haberler alırız senden:KK49::KK49::KK49:

beklemek gerçekten zor inşallah bebeşin sana tututnuştur ve hayata hep beraber merhaba dersiniz:emir_bebek:

سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي:

:nazar::nazar::nazar:rabbım hepımızıe katından hayırlı bır soy eylesınnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar:

1 mirage79 :KK49:
2 gamzear :KK49:
3 hestia :KK49:
4 tubadefekti :KK49:
5 srm :KK49:
6 aysma :KK49:
7 yesimazra :KK49:
8 ilknurlevent :KK49:
9 suer :KK49:
10 neslihan165 :KK49:
11 ecrin_mert :KK49:
12 birsenbirbenbirdebebek :KK49:
13 bilgecebuk :KK49:
14 redhairedgirl :KK49:
15 Hayal2012 :KK49:
16 chabliss :KK49:
17 yasev 31 :KK49:
18 hayal_32 :KK49:
19 rashel 35 :KK49:
20 skyline :KK49:
21 seminay84 :KK49:
22 ilknuray22 :KK49:
23 cigdem42 :KK49:
24 MAKAY :KK49:
25 esra8 :KK49:
26 Akasya :KK49:
27 buketdemet :KK49:
28 ebruli68 :KK49:
29 _okyanus_ :KK49:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ALLAHIM HEPIMIZIN YUZUNU GULDURSUNNNNNNN:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

^^RABBİ HEBLİ MİNNESSALİHİN^^

AMİİNNNN!!! hepimiz böyle olucaz inşallah!!bu arada ben de Meryem Suresi ne basladım.41 gün boyunca hepimiz için okuyacam inşallah...hepınızı gecırıyorum ıcımden okurken..Allahım kabul etsın dualarımızı ınsallah

Son düzenleme:
X