- 13 Haziran 2012
- 1.217
- 1
aynen canım zaman yavaş yavaş azalıyor, ağustos sonu gibi olacak sanrıım benımde.senın tahmını ne zamana bellı olacak başla suren
benimde inş. eylül ün başında gibi görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım zaman yavaş yavaş azalıyor, ağustos sonu gibi olacak sanrıım benımde.senın tahmını ne zamana bellı olacak başla suren
benimde inş. eylül ün başında gibi görünüyor
slm benim dondurulmuşum yok malesef 2 tane 1, kalite embriyom kalmıştı 3 ten az olduğu zaman dondurmuyorlarmış bu arada sen egeden memnunmusun?
bende eylülü bekleyenlerdenim.antalya gelecek tüp bebeğe gideceğim.sebepse yumurtlama yok hatta sebepsiz infertilite denildi.bir düşük yaptım.polikistik overlerimde var :) bu yazı cok iyi gezerek geçiriyorum bu sefer kafaya koydum ne olursa sonuna kadar gideceğim.onun bunun daha erken demesine aldırmayacağım artık.29 yaşındayım ama 2. çocuğu ne zaman yapacagım ben daha beklersem ???!!!
2. çocuk istersen sonra kalan dondurulmuş için dua edersin. O yüzden bir daha düşünün derim
günaydın güzel anne adayları...
kızlar uçak biletimi aldım inş. 30 ağustos da Allah nasip ederse istanbula uçuyorum =)
haydi hayırlısı, gel bekliyorum :))
sende ist. oturuyordun dimi canım?
evet gamzecim...
Tatlım yumurta toplama işlemi çok kolay bir işlem. kesinlikle narkoza gerek yok. zaten çok çok hafif bir narkoz veriyorlar hafifçe başın donuyor ve yumurtalar toplanıyorlar. İgne batması kadar bir şey bile hissetmedim. Cok korkarak gidigimden beni boş yere bazı kızların korkutmasından dolayı gereksiz yere bu işlem yapılırken ve daha sonra da transfer sırasında kıpırdadım. Ama inan boş yereydi. O kadar hafif bir şey hissettim ki. Korkmasaydım kıpıdamazdım bile. Kıpırdamak doktorun rahat calışmasını engelliyor. rahmin ust duvarına değebiliyorlar. Ama 2. sefer kesinlikle daha rahat olacagım. Artık tecrubeliyim. narkozu kafandan at. Boş yere narkoz yeme.
tatlım. Tedevi oldunmuda mı sana sagda yumurta yok solda 1 tane var dedi yoksa. Tedevaiye daha başlamadan ilk muayenendemi bunları gordu? neye gore yumurtalık rezervin azalmış dedi. Bu arada yaşın kaç? AMH testi yaptırdın mı? Daha once tup bebek tedavisi yaptırdın mı? Yaptırdıysan kaç yumurta elde edildi?
canım yumurta rezerv azlığı kistlerden oluyor benimde kist yumurtalıklarda baskılıyo yumurta gelişmesini engelliyo adetlerim normal ve düzenlidir adetle öçülmüyor rezerv azlığı rabbim yardımcımız olsun dr aradım vitamini söyledim daha kesin kanıtlanmamış istersen kullan dedii bende karar veremedim sizce vitamin dhea alıp kullanayımmı canım biostereni dr vermiş ben yine sordum drma yumurta için ilaç vitamin falan varmı diye yok dedii kafam karıştı şimdii ne yapmalıyım acaba dr fazla ilgienmiyomu bilmiyormu