- 20 Nisan 2012
- 498
- 172
bende iyiyim canım tedavinin gününü sabırsızlıkla bekliyorum =)
geçmiş olsun canım. bak ben sana dedim de mi narkozla "oohh hayat bana güzel" oluyosun diye :))) haydi artık doğuma sen, hadi bakiim :)))
SELAM KIZLAR HERKESE. herkesin herşey yolunda mı?
hoşgeldin mirage nasilsin?
merhaba neslihancım.çok çok geçmiş olsun çok sevındım ıyı olduğuna.şukur sorunlarımızı atlatıp tup bebeğe adım adım ilerlıyoruz.allahım bundan sonra başka operasyon yaşatmasın.sağlıklı bır şekılde hamıle kalalım.canım bak bıze bu topık ıyı geldı demekkı sevgı kelebeğı olduk:) opuyorum senı ve acil şifalar dılıyorum...
BU arada narkoz alanları bende aglarken gordum. getirilirken aglıyorlardı. zaten beni en çok da bu korkutmuştu halbuki ben çok kolay geldim. Hiç bir şey olmadı. Gulerek geldim. Sonrasında da agrı kesici bile almama gerek kalmadı
slm bende ilk tüp bebek denememi temmuzda atlattım hamile olduğumu öğrendim betahcg testi pozitif çıktı ama doktorum düşebilir değerin çok düşük dedi,ve öylede oldu 2 gün sonra testi tekrar yaptırdığımda öyle olduğunu gördük ilaçları kestik ve regl oldum...şimdi dondurulmuş embriyolarım var eylül de tekrar denicez kısmetse....aynı şeyi yaşayan başka arkadaşlar varsa .Allah hepimizin yardımcısı olsun...inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim..selam arkadaşlar benim de geçen sene iç güdüsel olarak bende bi sorun var diye gittiğimde tek tüpüm tıkalı çıktı pcosluyum eşimde varikosel ameliyatlı... ovulasyon indüksiyonu 6 ay bi aşılama ve bi negatif tüp bebeğim var eylülde önce laparoskopi sonra da tüp bebek yapacağız tekrar...
geçmiş olsun sevgi kelebeğiii.. herşeyin sorunsuz geçmesine çok sevindim sıra anne olmaya geldii
slm bende ilk tüp bebek denememi temmuzda atlattım hamile olduğumu öğrendim betahcg testi pozitif çıktı ama doktorum düşebilir değerin çok düşük dedi,ve öylede oldu 2 gün sonra testi tekrar yaptırdığımda öyle olduğunu gördük ilaçları kestik ve regl oldum...şimdi dondurulmuş embriyolarım var eylül de tekrar denicez kısmetse....aynı şeyi yaşayan başka arkadaşlar varsa .Allah hepimizin yardımcısı olsun...inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim..
hoşgeldın canım.allah hepimizn yardımcı olsun.bızlrde eylulde başlıyoruz tedavıye
slm bende ilk tüp bebek denememi temmuzda atlattım hamile olduğumu öğrendim betahcg testi pozitif çıktı ama doktorum düşebilir değerin çok düşük dedi,ve öylede oldu 2 gün sonra testi tekrar yaptırdığımda öyle olduğunu gördük ilaçları kestik ve regl oldum...şimdi dondurulmuş embriyolarım var eylül de tekrar denicez kısmetse....aynı şeyi yaşayan başka arkadaşlar varsa .Allah hepimizin yardımcısı olsun...inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim..
slm neslihan geçmişolsun çok şükür sonuçlarında güzel çıkmış artık sıra bebişte inşallah:Selam kızlarr
Opersyonumu geçirdim geldimmm..
Laporoskopi ve histereskopi..
Çok iyiyimmmmm...Çok kortum hatta çok stres yaptım narkozu yiyene kadar ama hiç de korkulacak birşey değilmişş
zaten hiçbirşeyi duymuyorsun:)))
TYüplerim açıkmış..Perde varmış onuda almışlarrr..
Rahmi düzelttiler mi bilmiyorum sormayıda unuttummm..
İlaçlardan sürkli uyuyorummm...
Operasyonda çok iyi geçmişşş..
Valla Hastanede süperdi iyi geldi..
Doğumhane katında yattımm..
inşallah birdahakine bebek için doğum için giderimmm..
Rabbim hakkımızda hay. versinn....
Kızlar bu arada annem diyor uyanırken narkozdan tam 1.5 saat boyunca önüme gelen herkeze Seni, sizi çok seviyorum Allahıma binlerce şükürler olsun deyip durmuşum:)))Sevgi kelebeği koydular ismimi:))))
aysma haberini bekliyorum ,çok sevinirim müjdeni duyarsam ,hadi güzel haberlerle gel
Dondurulmuşları eger devletten hakkın varsa şimdi kullanma. Yeni bir tup bebek denemesi daha yaptır. Onları işe yine yaramasa o zaman kullanırısn. Ya da 2. cocuk istersen.
canım çokk üzgünüm bugün nasıl çalıştım bi ALLAH bi ben biliyorum ama malesef sonuç negatif ama hala adet olmadım delircem p.zartesi gitcem doktoruma yine başka bahara kaldı ümitler
slm benim dondurulmuşum yok malesef 2 tane 1, kalite embriyom kalmıştı 3 ten az olduğu zaman dondurmuyorlarmış bu arada sen egeden memnunmusun?
ayy küstüm hepinize niye kimse cevap vermiyo,kaçıyom ben de ,sıkıldım yafff
iyi geceler))))))
Dondurulmuşları eger devletten hakkın varsa şimdi kullanma. Yeni bir tup bebek denemesi daha yaptır. Onları işe yine yaramasa o zaman kullanırısn. Ya da 2. cocuk istersen.
canım çokk üzgünüm bugün nasıl çalıştım bi ALLAH bi ben biliyorum ama malesef sonuç negatif ama hala adet olmadım delircem p.zartesi gitcem doktoruma yine başka bahara kaldı ümitler
aysma morfoloji için eşine ilaç verdi mi dr?