eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

hoşgeldin mirage nasilsin?

hoşbulduk canım... iyiyim sen nasılsın??

topicin iyi geleceğine inanın. bu iyi oluyor. temmuzculara bakıyorum hepsi o kadar olumlu düşünüyorlar ki, bu yüzden de sonuçlar hep olumlu...

galiba herşey bizim düşünce gücümüz ve psikolojimizle alakalı. iyi olacak diye gidersen iyi oluyor.

slm bende ilk tüp bebek denememi temmuzda atlattım hamile olduğumu öğrendim betahcg testi pozitif çıktı ama doktorum düşebilir değerin çok düşük dedi,ve öylede oldu 2 gün sonra testi tekrar yaptırdığımda öyle olduğunu gördük ilaçları kestik ve regl oldum...şimdi dondurulmuş embriyolarım var eylül de tekrar denicez kısmetse....aynı şeyi yaşayan başka arkadaşlar varsa .Allah hepimizin yardımcısı olsun...inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim..

hoşgeldın canım.allah hepimizn yardımcı olsun.bızlrde eylulde başlıyoruz tedavıye

hoşgeldın canım.allah hepimizn yardımcı olsun.bızlrde eylulde başlıyoruz tedavıye

hoşbulduk aslında uzun zamandır takip ediyorum siteyi,herkezin mesajlarını okuyorum uzun uzun ama birtürlü yazamamıştım...inşallah ama gerçek olan bir şey var insan bu durumu yaşayan arkadaşları olduğu sürece onlarla dertleştiği sürece daha olumlu düşünebiliyor..zira bu durumu ancak yaşayan anlayabiliyor,karşıdan bakana basitmiş gibi geliyor..

slm feray benimde haziranda olmuştu ilk tüp denemem aynı senin gibi test günü pozitif 2 gün sonra test tekrarı ve fazla yükselmemiş sdnra düşüşe geçti zaten değerler 3 adet ara eylülde ikinci nasip olursa çok üzülmüştüm ama nasip değilmiş inşallah ikinci ve son denememizde meleklerimiz gelecek

Dondurulmuşları eger devletten hakkın varsa şimdi kullanma. Yeni bir tup bebek denemesi daha yaptır. Onları işe yine yaramasa o zaman kullanırısn. Ya da 2. cocuk istersen.

slm neslihan geçmişolsun çok şükür sonuçlarında güzel çıkmış artık sıra bebişte inşallah:banada histeroskopi yapılacak regl olduktan kaç gün sonra yaptılar sana çünkü bana adetliyken gel dediler acaba o şekildemi oluyo bu işlem:26:

aysma haberini bekliyorum ,çok sevinirim müjdeni duyarsam ,hadi güzel haberlerle gel

canım çokk üzgünüm bugün nasıl çalıştım bi ALLAH bi ben biliyorum ama malesef sonuç negatif ama hala adet olmadım delircem p.zartesi gitcem doktoruma yine başka bahara kaldı ümitler

Dondurulmuşları eger devletten hakkın varsa şimdi kullanma. Yeni bir tup bebek denemesi daha yaptır. Onları işe yine yaramasa o zaman kullanırısn. Ya da 2. cocuk istersen.

slm benim dondurulmuşum yok malesef 2 tane 1, kalite embriyom kalmıştı 3 ten az olduğu zaman dondurmuyorlarmış bu arada sen egeden memnunmusun?

canım çokk üzgünüm bugün nasıl çalıştım bi ALLAH bi ben biliyorum ama malesef sonuç negatif ama hala adet olmadım delircem p.zartesi gitcem doktoruma yine başka bahara kaldı ümitler

neyse canım ,sağlık olsun,üzme canını bizim bebikler de bi gün gelecek inşallah

slm benim dondurulmuşum yok malesef 2 tane 1, kalite embriyom kalmıştı 3 ten az olduğu zaman dondurmuyorlarmış bu arada sen egeden memnunmusun?

canım 1 tane bile olsa donduruyorlar...
nasıl olur da 2 tane 1.kalite embriyoyu dondurmazlar ?
yazık değil mi?

geçmş olsun feraycım. inşallah bir sonraki denemeye herşey yolunda gider. pozitifi görüp sonra kaybetmek de koyar insana eminim. benim de de geçmişte doğal yolla hamile kalıp kaybettiğim bir bebeğim var kısmet değilmiş diyelim. listemize girmek istersen ilk sayfadaki listede gereken bilgilerini ver ekleyeyim seni de aramıza.

niye ki öyle dedin canım? dondurulmuşu varsa niye bir daha hormon yüklesin vücuduna? dondurulmuş zaten bunun için var...

aysmacım ne de olsa hep ümidimiz var ya doğal yolla olur diye. işte bu ümidimiz beynimize sinyal gönderiyo, o da başka yere sinyal gönderiyo :)) böyle gecikiyo. şimdi sen negatif sonucu gördüysen regl olursun en kısa zamanda. üzülme arkadaşım, aynı durum benim de başıma çok defalar geldi. hayırlısını nasip etsin Allah...

aysma morfoloji için eşine ilaç verdi mi dr?

benimkine verdi seminaycım. daha doğrusu sadece morfoloji için değil, spermin genel durumu için GNC'nin vitamininden verdi günde 3 tane alıyor. ama işe yarayıp yaramadığını bilmiyoruz henüz. spermiogramı tatilden döndükten sonra yaptırıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…