eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

bızım sayı cok az 170 bın 400 bın 2 mılyon cıkan test sonuclarımız böle
tup bebekte yıkanmıs halı 21 taneydı.
bakalım sımdı canlı cıkıcakmı ?
ben baskentte yaptırdım
17 yumurtam cımıstı 16 tanesı dolenmıstı ama 3. gune dondurulucak 1 tane bıle kalmamıstı
genelıkle merkezde hc dondurulmusu kalan yoktu

yok canım ben baskentte yaptırmadım prof dr turan cetın tup bebek merkezınde yaptırdım..ıkıncı de orda olucak kısmetse...benım de 8 tane toplandı 4u dollendı ıkısı transfer edıldı dıger ıkısı dondurulamadan gıttı malesef:KK43: hakkında hayırlısı olsun esracım

herkese merabalar
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş
esracım seni diğer topiclerde görmüştüm daha önce hoşgeşldin canım işallah ikincide uğurlu gelcek sana burası..

kızlar biz dün akşam annemlerdeydik dayımın kızı geldi 8 aylık bebeği var ilk ay hamile kalmıştı :)
allahım bir bebek bu kada rmı sakin bu kada rmı sessiz tatlı olur :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: allahım dedim bana isteyen herkese böyle mutlu sağlıklı huzurlu bir bebek nasip et dedim artık bizede anne baba olduğumuz günleri yaşat dedim. işallah dualarımızı kabul eder Rabbim

hestia inan ne diyeceğimi bilemiyorum. harikasın, süpersin. şu an burda bulunan hepimiz için öyle değerlisin ki. tüm arkadaşlarım adına konuşmuş oldum ama sanırım bana katılıyorlardır. yazmaya başladığımızdan beri bu topicin bize uğurlu gelmesini temenni ediyoruz ve sen daha tedaviye başlamadan yolumuzu açtın. harbiden seviyorum seni yaaaa :))) ilaç gibi geldin ilaç...ama şimdi sana da bir iş düşüyor bizim için. eğer bu topic de sana uğurlu geldiyse sen de hep bizim için dua et. 2 ay sonra yeniden buluşup hamilelik serüvenimizi paylaşalım. inan çok çok ama çok sevindim. uzun zamandır hiçbir hamile haberine pek sevinmiyordum Allah biliyor ya. ama çok içten sevindim canım...Allah hepimize de tez zamanda nasip etsin inşallah. arada uğra tamam mı bu topice de. hamile kaldım kaçtım yapma...

Kaçarmıyım hiç.Bu topic uğurlu geldi bana.Gerçekten sana, uğurlu gelir topiğin inşallah diye yazmıştım ilk sayfalarda.İlk uğurunu gösterdi.Bugün testi tekrarladım,korkuyorum tabi ilk tüp kimyasal olunca ama değerim 478.8 olmuş.Bir buçuk günde 2 ye katlamış maşallah.Haftaya da dr a gidicem.Allahım 3 gün oldu ama hala inanamıyorum. Umudunuzu hiç kaybetmeyin.Hep dua ederken sadece kendim için değil isteyen herkese diye dua ettim.Şimdi de hep dualarımda olacaksınız.Aynı yollardan geçiyoruz en iyi biz anlarız birbirimizi.Allahım hepinize nasip edecek inşallah. Teker teker hamile haberlerinizi okuyup mutlu olacağız...

Son düzenleme:
herkese merabalar
esracım seni diğer topiclerde görmüştüm daha önce hoşgeşldin canım işallah ikincide uğurlu gelcek sana burası..

kızlar biz dün akşam annemlerdeydik dayımın kızı geldi 8 aylık bebeği var ilk ay hamile kalmıştı :)
allahım bir bebek bu kada rmı sakin bu kada rmı sessiz tatlı olur :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: allahım dedim bana isteyen herkese böyle mutlu sağlıklı huzurlu bir bebek nasip et dedim artık bizede anne baba olduğumuz günleri yaşat dedim. işallah dualarımızı kabul eder Rabbim

önce o bebişe maşallah, sonra da bizim için inşallah şekerim :)))

Kaçarmıyım hiç.Bu topic uğurlu geldi bana.Gerçekten sana, uğurlu gelir topiğin inşallah diye yazmıştım ilk sayfalarda.İlk uğurunu gösterdi.Bugün testi tekrarladım,korkuyorum tabi ilk tüp kimyasal olunca ama değerim 478.8 olmuş.Bir buçuk günde 2 ye katlamış maşallah.Haftaya da dr a gidicem.Allahım 3 gün oldu ama hala inanamıyorum. Umudunuzu hiç kaybetmeyin.Hep dua ederken sadece kendim için değil isteyen herkese diye dua ettim.Şimdi de hep dualarımda olacaksınız.Aynı yollardan geçiyoruz en iyi biz anlarız birbirimizi.Allahım hepinize nasip edecek inşallah. Teker teker hamile haberlerinizi okuyup mutlu olacağız...

hestiacım inşallah canım. sen de artık bir rahatla, at kafandan endişeleri, kötü düşünceleri. başardınız işte keyfini çıkarın kocanla birlikte...herşey güzel olacak...

hestiaaa sen bızım ugur böcüüümüzsüün :) endıseye gerek yok ıkı gun sonra bak gör 600lerı gececek degerın:) vee sakın bızı bırakma oldu mu:)

herkese merabalar

Şekerim allah biliyor ama bende hiç yaramaz çocuk sevmiyorum İnşaallah bizimkilerde öyle akıllı uslu olur

yok canım ben baskentte yaptırmadım prof dr turan cetın tup bebek merkezınde yaptırdım..ıkıncı de orda olucak kısmetse...benım de 8 tane toplandı 4u dollendı ıkısı transfer edıldı dıger ıkısı dondurulamadan gıttı malesef:KK43: hakkında hayırlısı olsun esracım

TURAN cetın ıcın ılgısız vede hep ısını tıcarete doken yer olarak duyuyorum
memnun kaldınmı?
ınsallah bu son denememız olur
bu arada balcalı hakkında hc bır fıkrın varmı ?

herkese merabalar

hosbulduk canım
ıyı dıleklerın ıcın rabbım razı olsun
dılerım hepımızın öle tatlı sessz sakın bebegı olur
saglıklan vede hayırlısıylan

hosbulduk canım
ıyı dıleklerın ıcın rabbım razı olsun
dılerım hepımızın öle tatlı sessz sakın bebegı olur
saglıklan vede hayırlısıylan

Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Yazdıklarına pek bakamadım ama seninde ikinci denemen herhalde:KK3::KK3:

Şekerim allah biliyor ama bende hiç yaramaz çocuk sevmiyorum İnşaallah bizimkilerde öyle akıllı uslu olur

yaramaz olsun benim olsunnn... :))

esracım listemize eklenmek istiyorsan 1.sayfamızdaki tablo için bilgilerini ver ekleyeyim canım...

TURAN cetın ıcın ılgısız vede hep ısını tıcarete doken yer olarak duyuyorum
memnun kaldınmı?
ınsallah bu son denememız olur
bu arada balcalı hakkında hc bır fıkrın varmı ?

ılgı konusunda sıkıntı yasamadım ben canım..memnundum ben cok..tıcarı anlamda da bılmıyorumkı sımdı kafam karıstı bak..balcalı hak. hıcbıse bılmıyorum canım ya..ıstersen tup bebek merkezlerı konusunda bır topic ac belkı yaptıranlar vardır fıkır alırsın..ben turan cetınle ılgılı acmıstım ama fazla kısı ıle ıletısım kuramadım..

ilgin için teşekkür ederim miragecim benim prolaktinim yüksekti geçen ay ilaç kullandım bu ayda çok düştü acaba bu sorun oluşturur mu benim için bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

lıstede 25 oluyorum heralde :)
iSİM YAŞ DENEME MERKEZ SEBEP DURUM
esra 24 2.deneme adanabalcalı hastanesı sperm azlıgı eylul adetını beklıyor

ılgı konusunda sıkıntı yasamadım ben canım..memnundum ben cok..tıcarı anlamda da bılmıyorumkı sımdı kafam karıstı bak..balcalı hak. hıcbıse bılmıyorum canım ya..ıstersen tup bebek merkezlerı konusunda bır topic ac belkı yaptıranlar vardır fıkır alırsın..ben turan cetınle ılgılı acmıstım ama fazla kısı ıle ıletısım kuramadım..

genellıkle ıstanbul ankara cıvarında yaptırıldıgı ıcın adana hakkında pek kımsenın bılgısı yok
neyse kafan karsmasın
benım arkadasımda 3. denemesınde turan cetınde 2kzlerıne hamıle kaldı
dılerım sende mutlu ayrılırsın
yer mekan hıcbırsey engel deıldır yeterkı rabbım OL DESIN

genellıkle ıstanbul ankara cıvarında yaptırıldıgı ıcın adana hakkında pek kımsenın bılgısı yok
neyse kafan karsmasın
benım arkadasımda 3. denemesınde turan cetınde 2kzlerıne hamıle kaldı
dılerım sende mutlu ayrılırsın
yer mekan hıcbırsey engel deıldır yeterkı rabbım OL DESIN

ınsallah canım ya hepımızın yuzu gulsun ınsallah..kım vesıle olursa olsun..hangı dr hangı hastane olursa olsun.. ben doktorumu cok sevdım bır de bılıyorsun muayeneler falan doktoru sevmek cok onemlı ben dr konusunda cabuk etkılenıyorum ısınmazsam gıdemıyorum psıkolojım bozuluyor..bu dr uda bulmusken ıkıncıye de burda nıyetlendım..rabbım hepımızın ısını kolaylastırsın hayırla sonuclandırsın ınsallah..

X