eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Teşekkür ederim Aysma, darısı başına inşallah.Dün bhcg yaptırdım. değer 243,5 çıktı. Benim yumurtlama zamanım tatile gittiğimiz zamana denk geliyordu. Tam olarak hesaplamadım açıkçası. Antalyadaydık, yaklaşık 1 hafta tatil yaptık.tam ne zaman ilişkiye girdik onu bile hatırlamıyorum adetimin 15. gününden sonra 2-3 kere ilişkiye girdik sanırım şimdiki hesaplarıma göre. Allah büyük o kadar ay hesapladım durdum sıkıntı yaptım kendime.Eşimi de strese sokuyordum bu defa ona da hiç yumurtlama günlerinden bahsetmedim o da çok rahattı.Sanırım onun etkisi oldu.Tabi herşey Allahtan o izin verirse oluyor, inşallah devamı gelir....

maşallahh:nazar:hestia değerin mükemmel çıkmış kalbini iyi tut RABBİMİN izniyle bu kez sımsıkı tutunmuş yumurcak :KK9::KK9:Bana umut oldun benimde kimyasaldı geçen ay 29 unda adet olmuştum inşallah olmam:18:RABBİM TÜM İSTEYENLERE BANADA SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞ.:KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
maşallahh:nazar:hestia değerin mükemmel çıkmış kalbini iyi tut RABBİMİN izniyle bu kez sımsıkı tutunmuş yumurcak :KK9::KK9:Bana umut oldun benimde kimyasaldı geçen ay 29 unda adet olmuştum inşallah olmam:18:RABBİM TÜM İSTİYENLERE BANADA SAĞLIKLI HAYIRLI EVLETLAR NASİP ETSİN İNŞ.:KK16::KK16::KK16:

inşallah sen de bi müjde verirsin

öyle deme senin kimyasal olmuş en azından yani tutunmuşlar benim kimyasal bile olmadı, o beta hcg değeri hiç yükselcekmiş gibi gelmiyo
hem kimyasaldan sonra gebe kalan çok duydum
bilimsel bi açıklamada da bunun çok olduunu yazmışlar

öyle deme senin kimyasal olmuş en azından yani tutunmuşlar benim kimyasal bile olmadı, o beta hcg değeri hiç yükselcekmiş gibi gelmiyo
hem kimyasaldan sonra gebe kalan çok duydum
bilimsel bi açıklamada da bunun çok olduunu yazmışlar

Haklısın ama önce dünyaları senin eline veriyolar ve bi an herşey bir sıfır onun yıkımı hiç birşeye benzemiyor canım insan hayattan soğuyor yeni yeni topluyorum kendimi ikinci denemede iyi olmalıyımki bebeğim gelsin sen karamsarsın biraz sanırım iyi düşün iyi olsun canım kendini motive et bu bizim sınavımız ve başaracağız:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Haklısın ama önce dünyaları senin eline veriyolar ve bi an herşey bir sıfır onun yıkımı hiç birşeye benzemiyor canım insan hayattan soğuyor yeni yeni topluyorum kendimi ikinci denemede iyi olmalıyımki bebeğim gelsin sen karamsarsın biraz sanırım iyi düşün iyi olsun canım kendini motive et bu bizim sınavımız ve başaracağız:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben çok umutluydum am hiç tutunmamışlar,dr da çok umutlandırmıştı,olmaması için bi sebep yoktu, ne biliyim ...
her türlü zor ya....

ben çok umutluydum am hiç tutunmamışlar,dr da çok umutlandırmıştı,olmaması için bi sebep yoktu, ne biliyim ...
her türlü zor ya....

benım doktorum da cok umutluydu hatta sonrasında o embrıyoları bana koysam ben hamıle kalırdım o kadar ıyıydı hersey dıye esprı yaptı adam..olmadı mı olmuyor ıste

her türlü zor ya....

evet her türlü zor sabredeceğiz dua edeceğiz Allahın izniyle meleklerimize kavuşacağız umut olmazsa insan yaşayamaz Allaha sığınacağız yani ben öyle yapmaya çalışıyorum seminaycım hayırlı geceler sana kendine iyi bak görüşürüz...

neyse inşallah bunları bidaha yaşamayız ,nazlı bebekler bi gelsin poposunu ısırıp ağlatıcam.
iyi geceleeeer

bnde eyllul ayı tup yolcusuyum kımsetse
bu benım 2. denemem olcak
sorunumuz sperm azlıgı
ınsallah hepımız saglıklı bırer evlat sahıbı oluruz

Evet canım bende çok sevindim
Gördünmü Allahtan umut kesilmiyor
En ummadığın anda hayatın değişebiliyor
Benim kızımda öyle oldu onca tedavi ilaç iğne olmadı
Bir gün baktım kendiliğinden gelivermiş teyzesi
Allahım inşaallah sanada verir evini şenlendirir.:KK9::KK9:

inşallah suercim ya... Allah kızınızı size bağışlasın. Allah uzun, mutlu, sağlıklı ömür versin hepinize. Şansı güzel olsun...

her türlü zor ya....

seminaycım vakti değilmiş sadece... merak etme, olacak...

bnde eyllul ayı tup yolcusuyum kımsetse
bu benım 2. denemem olcak
sorunumuz sperm azlıgı
ınsallah hepımız saglıklı bırer evlat sahıbı oluruz

inşallah bu defa gelecek bebeğin esracım...

günaydın kızlar nasılsınız bakıyorum muhabbetler iyice koyulaşmış ben çalıştığım için geç saatlerde giremiyom topiğe uyuyorum mecburen soruları falan gündüz yazıyorum ama hiç cvp alamıyorum açıkcası bu da üzüyor beni hakbuki topiği ilk ziyaret eden ve en çok takip edenlerdenim

günaydın kızlar nasılsınız bakıyorum muhabbetler iyice koyulaşmış ben çalıştığım için geç saatlerde giremiyom topiğe uyuyorum mecburen soruları falan gündüz yazıyorum ama hiç cvp alamıyorum açıkcası bu da üzüyor beni hakbuki topiği ilk ziyaret eden ve en çok takip edenlerdenim

günaydın canııım. ne sormuştun ki gamzecim? ben cvp vermediysem kesin cevabı bilmediğimdendir. bilmediğim şey için yazı kalabalığı yapmayayım diyedir. ama sen bir daha sor. şimdi daha kalabalığız, cevap veren olacaktır.

adanada yaptırıyorum ben sorun sızınkı ıle aynı..sayı azlıgı malesef..bır de bende tek yumurtalıkta dermoid kist var:KK43::KK43: sızın sayı kac canım..esımın 4mıly.
bnde adanada yaptırıcagım
baskentemı gıdıceksın
ılk tedavımde orda oldu ama sımdı devlette yaptırıcam balcalıda....
br fıkrın varmı orası hakkında
inşallah suercim ya... Allah kızınızı size bağışlasın. Allah uzun, mutlu, sağlıklı ömür versin hepinize. Şansı güzel olsun...

seminaycım vakti değilmiş sadece... merak etme, olacak...

inşallah bu defa gelecek bebeğin esracım...

ınsallah cumlemızın gelsın artık
saglıklan vede hayırlısıylan :)

adanada yaptırıyorum ben sorun sızınkı ıle aynı..sayı azlıgı malesef..bır de bende tek yumurtalıkta dermoid kist var:KK43::KK43: sızın sayı kac canım..esımın 4mıly.

bızım sayı cok az 170 bın 400 bın 2 mılyon cıkan test sonuclarımız böle
tup bebekte yıkanmıs halı 21 taneydı.
bakalım sımdı canlı cıkıcakmı ?
ben baskentte yaptırdım
17 yumurtam cımıstı 16 tanesı dolenmıstı ama 3. gune dondurulucak 1 tane bıle kalmamıstı
genelıkle merkezde hc dondurulmusu kalan yoktu

kızlar merhaba o lıstedekı ecrın_mert benmıyımmm sankım buaray yazdım sonra gelemdımmı ben :44::44:

X