eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Teşekkür ederim redhairgirl. Evet tüp bebekten sonra kimyasal gebelik oldu sonrada adet oldum 25 haziranda.Bu ayda 24 temmuz gibi adet olurum diyordum ama olmadım bugün son adet tarihimin üzerinden 33 gün geçmişti...

masallah dıyorum ya:):) ben de negatıfın ustune adet oldum ıkı gundur de bu ayın belırtılerını yasıyorum bır anda acaba mı dedım ben de yaa:):) ya zaten dıyorlardı tup bebekten sonra normal yolla gebelık sansı yukselıyor dıye:) sansın gebelıgının sonuna kadar boyle devam etsın ınsallah canım:):) essegını kaybedıp sonra bulmak dıye buna denır gercekten..tekrar tebrım edıyorum..doktorunla gorustukten sonra da gelısmelerı paylas bızımle oldu mu canım..umut oldun gercekten ya sen bızım ugurumuz ol ınsallah..bız de senın nazar boncugun:)

Arkadaşlar, hala inanamıyorum ama ben HAMİLEYİMMM.Bu bir mucize,Büyük Allahımın mucizesi.Binlerce şükür olsun ona.Geçen ay tüp bebek tedavisi sonucu kimyasal gebelik yaşamıştım.Bu ay hiç birşey yatırmadım.ekimde tekrar deneyecektik.Ve hamileyim.Bu kelimeyi yazmak bana da nasip oldu sonunda.Allahım tüm isteyenlere bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah..

hayırlı olsun çok sevindimmmmmmmmmmm :))))))))))) rabbim kucağına almayı büyütmeyi evlendirmeyi torun sevmeyi de nasip etsin......:)))

bende bugün yarın ikinci adetimi olucam diyorumki bi mucize olsa ve ben adet olmasam :) galiba bende adet beklediğim için böyleyim....

en çok bana koyan da ne biliyo musunuz kızlar babam tüp bebeğe kadar bilmiyodu annem söyleyince 'küçüklüğünden beri nerde bebek görse kucağından indirmiyodu vardı gözüne bi görünecek insan bu kadar çocuk delisi olur mu' demiş negatifi aldığım gün aradı iyimisin dedi iyiyim sen nasılsın dedim ee ne var ne yok iyimisin dedi defalarca anladım ki çok üzülmüş... biliyorum çünkü konuşamaz anlatamaz duygularını ama evlenince evini arabanı almadan çocuk yapmaya da sıcak bakmaz bizim evimiz yok arabamız yok neyimiz var neyimiz yoksa bebek yoluna yatırıyoruz ve benim katı kuralları olan babam bile herşeyden geçti haber bekliyo bunu hissettemek çok acıydı....

ama unutmayın şunu ben biliyordum ama bi kez daha inandım gördüm bu bi sınav rabbim egomuzu kıskançlık duygumuzu inancımızı sınıyor çevremde ne kadar evli kadın varsa hamile çok sevdiğim bi ablam var 3. çocuğuna hamile yemek yapamıyo ve ben hergün yemek yapıp onu çağırıyorum iftara en yakın arkadaşım hamile haberini aldığından beridir benimle görüşmüyo üye olduğum sendika sekreteri hamiile eltim martta doğum yaptı eltimin yiğeni 10 hafta önce evlendi 9haftalık hamile iş arkadaşlarımı ve samimi olmadıklarımı saymıyorum bile etrafımda hayatım boyunca bu kadar çok hamile olmamıştı bu bi tesadüf olamaz... ama rabbim o kadar büyükki biliyor içimi zerre kıskançlık duygusu yok içimde

canım ya baban hakkında yazdıklarını okurken çok duygulandım.boğazım düğümlendi adeta.Yüce rabbim hayırlı zamanda en hayırlı evlatları nasip eder inş...
sana aynen katılıyorum Rabbim bizi deniyor.Şunu unutmayalım ALLAH SEVDİĞİ KULLARINI DENERMİŞ Kİ ONA DAHA ÇOK DUA EDİP ONA DAHA YAKIN OLALIM DİYE.Hani yazmışsın ya hamile arkadaşımı hergün yemek yapıp çağırıyorum diye, biliyorum bak göreceksin Yüce Rabbim sırf sana bu yaptığın iyilikten dolayı hayırlı bir evlatla mükafatlandıracak inşallah...
Bende kıskanmıyorum etrafımda o kadar hamile ve çocuğu olmuş arkadaşım var ki...kıskanmıyorum aksine onlardan dua istiyorum.hamiş olanlara doğum yaparken beni aklınıza getirin bir evladım olsun diye (doğum yaparken edilen dualar kabul olurmuş.)anne olan arkadaşlarımada bebeğinizi emzirirken bana da dua edin diye...
Yüce Rabbim bu topikte bulunanan ve isteyen herkese ama herkese hayırlı evlatlar nasip etsin (amin)

Arkadaşlar, hala inanamıyorum ama ben HAMİLEYİMMM.Bu bir mucize,Büyük Allahımın mucizesi.Binlerce şükür olsun ona.Geçen ay tüp bebek tedavisi sonucu kimyasal gebelik yaşamıştım.Bu ay hiç birşey yatırmadım.ekimde tekrar deneyecektik.Ve hamileyim.Bu kelimeyi yazmak bana da nasip oldu sonunda.Allahım tüm isteyenlere bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah..

Allah sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin arkadaşım çok sevindim senin adına...ne güzel bir duygu olsa gerek şimdi onun ilk doğunca küçücük elleri ayakları olur...kuzummmm ya çok mutlu oldum kendim olmuş gibi...hayırlısıyla güle güle büyüt göbeciğini...

masallah dıyorum ya:):) ben de negatıfın ustune adet oldum ıkı gundur de bu ayın belırtılerını yasıyorum bır anda acaba mı dedım ben de yaa:):) ya zaten dıyorlardı tup bebekten sonra normal yolla gebelık sansı yukselıyor dıye:) sansın gebelıgının sonuna kadar boyle devam etsın ınsallah canım:):) essegını kaybedıp sonra bulmak dıye buna denır gercekten..tekrar tebrım edıyorum..doktorunla gorustukten sonra da gelısmelerı paylas bızımle oldu mu canım..umut oldun gercekten ya sen bızım ugurumuz ol ınsallah..bız de senın nazar boncugun:)

Hadi inşallah arkamdan hepiniz patır patır hamiş kalın:)) Hemşire en son arayıp hcg değerimin 8 e düştüğünü söylediğimde bana bir haftaya adetin gelir dedi.Sonra? dedim.O da bu ara teaviden sonra kendiliğinden hamile kalan çok oluyo denemeye devam edin dedi. İlişki günlerini falan söyledi.Kızdım kadına içimden kaç zamandır olmuyo şimdi mi olacak diye:)) Oysa bir bildiği varmış, oluyormuş gerçekten.Geçen gün başka bi topikte bi arkadaşta hamile kaldı kendiliğinden tüpün ertesi ayı. Öyle çok dilemiştim ki benimde öyle olsa diye.Allah kabul etti... Allahım hepinize nasip etsin.İnşallah seninde tüpe gerek kalmadan gelsin mucizen.

hayırlı olsun çok sevindimmmmmmmmmmm :))))))))))) rabbim kucağına almayı büyütmeyi evlendirmeyi torun sevmeyi de nasip etsin......:)))

Allah sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin arkadaşım çok sevindim senin adına...ne güzel bir duygu olsa gerek şimdi onun ilk doğunca küçücük elleri ayakları olur...kuzummmm ya çok mutlu oldum kendim olmuş gibi...hayırlısıyla güle güle büyüt göbeciğini...

Amin inşallah.Darısı başınıza...

kızlar bu arada birşey diycem, ben temmuz tüpçülerini de takip ediyorum :)) valla onlar hiç bizim gibi değiller. acil silkelenmemiz lazım. bugün itibariyle kendim başta olmak üzere hepinize aklından olumsuz ihtimal geçirmeyi yasaklıyorum. geldiği anda kışt diyceksiniz tamam mı? asla telafuz etmeyeceğiz olmama ihtimalini. bu işte verilen başarı oranı %50 ise biz de o olumlu %50'lik dilimdeyiz. anlaştık mı?

kesinlikleeeeeee,moralimiz yüksek olsun ki başarı oranımız artsınnnnnn....kışttt kıştttt kötü düşüncelerrrr kıştttt hadiiii kış kışşştt:KK49:

Hadi inşallah arkamdan hepiniz patır patır hamiş kalın:)) Hemşire en son arayıp hcg değerimin 8 e düştüğünü söylediğimde bana bir haftaya adetin gelir dedi.Sonra? dedim.O da bu ara teaviden sonra kendiliğinden hamile kalan çok oluyo denemeye devam edin dedi. İlişki günlerini falan söyledi.Kızdım kadına içimden kaç zamandır olmuyo şimdi mi olacak diye:)) Oysa bir bildiği varmış, oluyormuş gerçekten.Geçen gün başka bi topikte bi arkadaşta hamile kaldı kendiliğinden tüpün ertesi ayı. Öyle çok dilemiştim ki benimde öyle olsa diye.Allah kabul etti... Allahım hepinize nasip etsin.İnşallah seninde tüpe gerek kalmadan gelsin mucizen.

inşallah canım ya... :)

tebrik ederim canım çoookkk sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar::nazar::nazar: değerin kaç çıktı bide yumurtlama günü falan takip ettin mi ilişki için?

çokk sevindim hayırlısı ile kucağına inşallah Rabbimin hazinesinde bol inşallah bizlerde kısmet eder

tebrik ederim canım çoookkk sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar::nazar::nazar: değerin kaç çıktı bide yumurtlama günü falan takip ettin mi ilişki için?

Teşekkür ederim Aysma, darısı başına inşallah.Dün bhcg yaptırdım. değer 243,5 çıktı. Benim yumurtlama zamanım tatile gittiğimiz zamana denk geliyordu. Tam olarak hesaplamadım açıkçası. Antalyadaydık, yaklaşık 1 hafta tatil yaptık.tam ne zaman ilişkiye girdik onu bile hatırlamıyorum adetimin 15. gününden sonra 2-3 kere ilişkiye girdik sanırım şimdiki hesaplarıma göre. Allah büyük o kadar ay hesapladım durdum sıkıntı yaptım kendime.Eşimi de strese sokuyordum bu defa ona da hiç yumurtlama günlerinden bahsetmedim o da çok rahattı.Sanırım onun etkisi oldu.Tabi herşey Allahtan o izin verirse oluyor, inşallah devamı gelir....

çokk sevindim hayırlısı ile kucağına inşallah Rabbimin hazinesinde bol inşallah bizlerde kısmet eder

Bende burdan birisinin hamile haberini okuduğumda Allah bana da kısmet etsin inşallah diyordum sanırım zamanı geldi ve oldu.İnanıyorum ki seninde olacak inşallah.Rabbimin hazinesi bol gerçekten ama zamanını o biliyor işte.Hemde en güzel zamanda veriyor.Darısı başına inşallah.

iştee güzel haber:KK9:
Allah tamamıne erdirsin...bize de nasip etsin inşallah...

Bende burdan birisinin hamile haberini okuduğumda Allah bana da kısmet etsin inşallah diyordum sanırım zamanı geldi ve oldu.İnanıyorum ki seninde olacak inşallah.Rabbimin hazinesi bol gerçekten ama zamanını o biliyor işte.Hemde en güzel zamanda veriyor.Darısı başına inşallah.

amin canım inşallah duaların dualarımız kabul olsun bu mübarek cuma gününde

Amaninnnn bi gelmedim nilerrrr olmuşşşşş şaşı beş oldum ayol ne kadar çok yazmışınız

hestiacım öncelikle seni tebrik ediyrum canım tam topicimiz karamsarlık rehavetine düşmüşken ilaç gibi geldin. Allahım bu mucizeyi gönderdiği gibi korusunda işallah. Hayırlı evlat olmayı nasip etsin. Herşeyin bir zamanının olduğunun en canlı kanıtısın canım. Allah sana hayır sen istediğin zaman değil bir ay sonra bile olsa ben istediğim zaman demiş resmen :)

ay bu ne karmsarlık hatunlarrr durun şimdi moralimizin en yüksek olması gereken en rahatlamamız gereken dnemdeyiz. Her ay umut ediyoruz doğal yoldan olcağını % 20 şansımız varken kii çoğumuzun çeşitli sorunlardan dolayı daha da düşük doğal şansı... Ee tüp bebekte %50 ye çıkıyo şans.. Daha ne yahuuu moralimizi yükseltmek için bu bile yeter. Herkesin kaç katı şansa sahip olcaz eylül ayında...

Bende salı adet oldum beebğime kavuşmama 2 adet kaldı işallah. İğneler başladığında işlemlere geçildiğinde hepimiz daha umutlu olcaz. Buna eminim o heyecanlar haber beklemeler pozitif müjdeleriyle bizde temmuz topiği gibi neşeli ve umutlu olcaz..
Hatta biz ilk hamile haberimizi temmuz ayında aldık daha da umutlu olmamız lazım dimi ama :)

Amaninnnn bi gelmedim nilerrrr olmuşşşşş şaşı beş oldum ayol ne kadar çok yazmışınız

hestiacım öncelikle seni tebrik ediyrum canım tam topicimiz karamsarlık rehavetine düşmüşken ilaç gibi geldin. Allahım bu mucizeyi gönderdiği gibi korusunda işallah. Hayırlı evlat olmayı nasip etsin. Herşeyin bir zamanının olduğunun en canlı kanıtısın canım. Allah sana hayır sen istediğin zaman değil bir ay sonra bile olsa ben istediğim zaman demiş resmen :)

ay bu ne karmsarlık hatunlarrr durun şimdi moralimizin en yüksek olması gereken en rahatlamamız gereken dnemdeyiz. Her ay umut ediyoruz doğal yoldan olcağını % 20 şansımız varken kii çoğumuzun çeşitli sorunlardan dolayı daha da düşük doğal şansı... Ee tüp bebekte %50 ye çıkıyo şans.. Daha ne yahuuu moralimizi yükseltmek için bu bile yeter. Herkesin kaç katı şansa sahip olcaz eylül ayında...

Bende salı adet oldum beebğime kavuşmama 2 adet kaldı işallah. İğneler başladığında işlemlere geçildiğinde hepimiz daha umutlu olcaz. Buna eminim o heyecanlar haber beklemeler pozitif müjdeleriyle bizde temmuz topiği gibi neşeli ve umutlu olcaz..
Hatta biz ilk hamile haberimizi temmuz ayında aldık daha da umutlu olmamız lazım dimi ama :)

Amin inşallah. Dediğin gibi herşeyin bir zamanı var. İlk tüp denememden sonra dedimki Allahım sana teslim oldum.Sen bilirsin.Herşey senin elinde.Verende sensin, alanda. Kaderime razıyım dedim.Daha önceki aşılamalarda biraz sitem etmiştim açıkçası,Allah affetsin. Ve bu ay kendiliğinden hamile kalmışım.İnanılır gibi değil.Bu bana ders oldu.Allah herşeyi bilir, sizede en güzel zamanda verecek bebeklerinizi yürekten inanıyorum.Sadece sabırla beklemeli ve Allaha şükretmeliyiz. Dediğin gibi umudunuzu hiç kaybetmeyin.

Inşallahhhh içimizden heista arkadaşımız gibi tüp bebek yaptırana kadar kendiliğinden hamile kalanlar olur ya rabbimmmmm...:KK49::KK49::KK49::KK9::KK9::KK9:

Heista Allahim tamamina erdirsin, saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah canim cok sevindim:)) insallah listemizdek herksin hamilelİk haberini okuruz yazariz burda sn bizim ugurumuz oldun ilk hamilemiz olarak yolu actin darisi geride kalan tum isteyenlere olsun insallah:)

böyle haberler umut oluyo ne güzel ya ....Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin veeeee darısı başımıza inşallah

X