Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah. Dediğin gibi herşeyin bir zamanı var. İlk tüp denememden sonra dedimki Allahım sana teslim oldum.Sen bilirsin.Herşey senin elinde.Verende sensin, alanda. Kaderime razıyım dedim.Daha önceki aşılamalarda biraz sitem etmiştim açıkçası,Allah affetsin. Ve bu ay kendiliğinden hamile kalmışım.İnanılır gibi değil.Bu bana ders oldu.Allah herşeyi bilir, sizede en güzel zamanda verecek bebeklerinizi yürekten inanıyorum.Sadece sabırla beklemeli ve Allaha şükretmeliyiz. Dediğin gibi umudunuzu hiç kaybetmeyin.
canım ya baban hakkında yazdıklarını okurken çok duygulandım.boğazım düğümlendi adeta.Yüce rabbim hayırlı zamanda en hayırlı evlatları nasip eder inş...
sana aynen katılıyorum Rabbim bizi deniyor.Şunu unutmayalım ALLAH SEVDİĞİ KULLARINI DENERMİŞ Kİ ONA DAHA ÇOK DUA EDİP ONA DAHA YAKIN OLALIM DİYE.Hani yazmışsın ya hamile arkadaşımı hergün yemek yapıp çağırıyorum diye, biliyorum bak göreceksin Yüce Rabbim sırf sana bu yaptığın iyilikten dolayı hayırlı bir evlatla mükafatlandıracak inşallah...
Bende kıskanmıyorum etrafımda o kadar hamile ve çocuğu olmuş arkadaşım var ki...kıskanmıyorum aksine onlardan dua istiyorum.hamiş olanlara doğum yaparken beni aklınıza getirin bir evladım olsun diye (doğum yaparken edilen dualar kabul olurmuş.)anne olan arkadaşlarımada bebeğinizi emzirirken bana da dua edin diye...
Yüce Rabbim bu topikte bulunanan ve isteyen herkese ama herkese hayırlı evlatlar nasip etsin (amin)
yaaa ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah ,bize de bol bol dua edin
çok sevindim size
RABBİM HERKESE NASİB ETSİN ANNE OLMAYI...
çok bunaldım .... bana da dua edin arkadaşlar
bu arada bugün arkadaşlarımdan 2 hamile haberi daha aldım allahım kesinlikle tesadüf değil bu...
canım dualarım seninle arkadaşım kendimden çok sana dua etmiştim o kadar umut dolu oldugun için umutların boşa çıkmasın diye merkeze bile sordum durumunu bilmediklerini söylediler.rabbim inşallah bu bekleyişini eylül ayında verir en güzel şekilde inşallah.stres yapma üzülme hiç bişeyi takıntı yapma kafana.rahat olmaya çalış. inşallah bu defa yüzün gülecek...dualarımdasın..
sağolasın canım ,yeni yeni anlıyorum ,durdukça içime oturmaya başladı..sıkıntı büyüyo resmen içimde....içime dert transfer etmişler sanki ....
çok zor yaaaa.......
çok istiyorum anne olmayı
...
vermek istemeseydi istemek vermezdi....
Arkadaşlar, hala inanamıyorum ama ben HAMİLEYİMMM.Bu bir mucize,Büyük Allahımın mucizesi.Binlerce şükür olsun ona.Geçen ay tüp bebek tedavisi sonucu kimyasal gebelik yaşamıştım.Bu ay hiç birşey yatırmadım.ekimde tekrar deneyecektik.Ve hamileyim.Bu kelimeyi yazmak bana da nasip oldu sonunda.Allahım tüm isteyenlere bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah..
temmuz tupculerının hamılesı cok miragee:):)ondaandır belkıı ..saka bır yana haklısın ama bazen elde olmuyor bunalıverıyoruz ıste..ya da soyle yapalım haftanın bır gununu aglama gunu ılan edelım de rahatlayalım sonrakı 6 gun yasak olmaz mı:)
Selam kızlar ;
Benim genetik bir hastalığım var. O nedenle ben de tüp bebek ve pgt yaptıracağım. Şu an genetik test sonucumu bekliyorum.Eylül ayına yetişirse eylülde tüp bebek deneyeceğim. Benim durumum sizden biraz daha zor. Yumurta toplamadan sonra bir de sağlıklı yumurta aranacak. Yaşım : 33 Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bu arada tüp bebek tedavisi öncesi yumurta sayı ve kalitesini arttırmak için neler yiyebiliriz ? Bilgisi olan varsa paylaşalım. Benim okuduğum kadarıyla bol su içmek, sebze meyve ağırlıklı beslenmek ve fındık, badem, ceviz gibi gıdalar tüketmek gerekiyor.
mirage psikiyatriste gitmenin bir faydası oluyor mu?ben de ara ara düşünüyorum...neler yapıyor mesela?
çok bunaldım .... bana da dua edin arkadaşlar
Teşekkür ederim benide yazdığınız için inşallah hepimizin dilekleri kabul olur....
Arkadaşlar, hala inanamıyorum ama ben HAMİLEYİMMM.Bu bir mucize,Büyük Allahımın mucizesi.Binlerce şükür olsun ona.Geçen ay tüp bebek tedavisi sonucu kimyasal gebelik yaşamıştım.Bu ay hiç birşey yatırmadım.ekimde tekrar deneyecektik.Ve hamileyim.Bu kelimeyi yazmak bana da nasip oldu sonunda.Allahım tüm isteyenlere bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah..
gözün aydın allah tamamına erdirsin... ben de belki olmuştur die bugün bhcg verdim ama negatifti darısı isteyen herkesin başına...
Tebrik ederim canım ne güzel ilk hamişlik müjdemizide aldık
Sıra inşaallah bizlerede gelir
biz de hamile olacağız inşallah ,ben hestia için yazmıştım)
aynen senin gibi ben de habire hamile haberleri alıp duruyorum ,bugün de aldım bi tane ,o arkadaşın da 5 yıldır olmuyoddu bi mahalle ebesine gidiyodu gebe kalmış,arkadaşlarımın bi çoğu gebe ,bereketli bu yıl, Rabbim bize de bereket versin))))))))))))
Ramazan ayının bereketi olmasın:) Ben daha öncede aşılama topiğindeydim ve hıdırellez günü tam 6 kişi hamile olduğunu öğrenmişti.Bu bir rekordu şaşırıp kaldık.Sonraki günlerde hiç böyle bir durum olmadı.İnşallah Allah bu hayırlı günlerde herkesin isteklerini gerçekleştirsin...
umut tükenmez de mi ama? :)))[/QUOTE .!.:benim umudum da öyle tükenmez herhal... 2. adetim başladı
süer merhaba canım nasılsın naptın neyekarar verdın canım fakulteye mı gelıceksın ben yarın obur gun adet olucam yıne muayeneye gıdıcem ınsallah aksılık olmaz da onumuzdekı ay baslarım artık eylulde...
Hamıle olan arkadası kutluyorum Allah burdakı butun bayanlara nasıp etsın ınsallah...
bugün gelememiştim foruma bir geldim gözlerime inanamadım suer. valla müthiş bir umut oldu hestia bana...şu an valla da çok iyiyim :))) sen nasılsın???