eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

selam arkadaşlar nasılsınız bu arada hestia senide tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inş. =)

Amin inşallah. Dediğin gibi herşeyin bir zamanı var. İlk tüp denememden sonra dedimki Allahım sana teslim oldum.Sen bilirsin.Herşey senin elinde.Verende sensin, alanda. Kaderime razıyım dedim.Daha önceki aşılamalarda biraz sitem etmiştim açıkçası,Allah affetsin. Ve bu ay kendiliğinden hamile kalmışım.İnanılır gibi değil.Bu bana ders oldu.Allah herşeyi bilir, sizede en güzel zamanda verecek bebeklerinizi yürekten inanıyorum.Sadece sabırla beklemeli ve Allaha şükretmeliyiz. Dediğin gibi umudunuzu hiç kaybetmeyin.

arkadaşım kutluyorum seni. sağlıklı bir hamilelik geçirip sağ sağlim kuçağına alman dileğiyle.Allahım isteyen dileyen bu uğurda caba harcayan maddi manevi üzülen tüm kardeşlerime ve banada anneliği hayırlı bir şekilde tattırsın.bizde iyi anne baba olabilelim ,bize evlatlarımazlada sınamasın Allahım.:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::13::13::13::emir_bebek::nazar:

canım ya baban hakkında yazdıklarını okurken çok duygulandım.boğazım düğümlendi adeta.Yüce rabbim hayırlı zamanda en hayırlı evlatları nasip eder inş...
sana aynen katılıyorum Rabbim bizi deniyor.Şunu unutmayalım ALLAH SEVDİĞİ KULLARINI DENERMİŞ Kİ ONA DAHA ÇOK DUA EDİP ONA DAHA YAKIN OLALIM DİYE.Hani yazmışsın ya hamile arkadaşımı hergün yemek yapıp çağırıyorum diye, biliyorum bak göreceksin Yüce Rabbim sırf sana bu yaptığın iyilikten dolayı hayırlı bir evlatla mükafatlandıracak inşallah...
Bende kıskanmıyorum etrafımda o kadar hamile ve çocuğu olmuş arkadaşım var ki...kıskanmıyorum aksine onlardan dua istiyorum.hamiş olanlara doğum yaparken beni aklınıza getirin bir evladım olsun diye (doğum yaparken edilen dualar kabul olurmuş.)anne olan arkadaşlarımada bebeğinizi emzirirken bana da dua edin diye...
Yüce Rabbim bu topikte bulunanan ve isteyen herkese ama herkese hayırlı evlatlar nasip etsin (amin)

amin canım amin...

yaaa ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah ,bize de bol bol dua edin
çok sevindim size
RABBİM HERKESE NASİB ETSİN ANNE OLMAYI...

çok bunaldım .... bana da dua edin arkadaşlar

canım dualarım seninle arkadaşım kendimden çok sana dua etmiştim o kadar umut dolu oldugun için umutların boşa çıkmasın diye merkeze bile sordum durumunu bilmediklerini söylediler.rabbim inşallah bu bekleyişini eylül ayında verir en güzel şekilde inşallah.stres yapma üzülme hiç bişeyi takıntı yapma kafana.rahat olmaya çalış. inşallah bu defa yüzün gülecek...dualarımdasın..:KK16::KK16::KK16:

biz de hamile olacağız inşallah ,ben hestia için yazmıştım:KK66:)
aynen senin gibi ben de habire hamile haberleri alıp duruyorum ,bugün de aldım bi tane ,o arkadaşın da 5 yıldır olmuyoddu bi mahalle ebesine gidiyodu gebe kalmış,arkadaşlarımın bi çoğu gebe ,bereketli bu yıl, Rabbim bize de bereket versin:KK66:))))))))))))

bu arada bugün arkadaşlarımdan 2 hamile haberi daha aldım allahım kesinlikle tesadüf değil bu...

Ramazan ayının bereketi olmasın:) Ben daha öncede aşılama topiğindeydim ve hıdırellez günü tam 6 kişi hamile olduğunu öğrenmişti.Bu bir rekordu şaşırıp kaldık.Sonraki günlerde hiç böyle bir durum olmadı.İnşallah Allah bu hayırlı günlerde herkesin isteklerini gerçekleştirsin...

canım dualarım seninle arkadaşım kendimden çok sana dua etmiştim o kadar umut dolu oldugun için umutların boşa çıkmasın diye merkeze bile sordum durumunu bilmediklerini söylediler.rabbim inşallah bu bekleyişini eylül ayında verir en güzel şekilde inşallah.stres yapma üzülme hiç bişeyi takıntı yapma kafana.rahat olmaya çalış. inşallah bu defa yüzün gülecek...dualarımdasın..:KK16::KK16::KK16:

sağolasın canım ,yeni yeni anlıyorum ,durdukça içime oturmaya başladı..sıkıntı büyüyo resmen içimde....içime dert transfer etmişler sanki ....
çok zor yaaaa.......
çok istiyorum anne olmayı
...
vermek istemeseydi istemek vermezdi....

sağolasın canım ,yeni yeni anlıyorum ,durdukça içime oturmaya başladı..sıkıntı büyüyo resmen içimde....içime dert transfer etmişler sanki ....
çok zor yaaaa.......
çok istiyorum anne olmayı
...
vermek istemeseydi istemek vermezdi....

sen benden yaşça büyüksün ama çok umutluydun çok istekliydin üsteleyemedim çünkü bende yaşadım tedavi olarakta senden ilerdeydim tecrübem vardı. ama umutlarını yıkmak istemedim çoooooookkkkkkkk ama çooooooookkkkkk zor bi durum seni çok iyi anlaya biliyorum ama bu defa olcak inan buna ilk te olması mucize zaten.bende ilkte umutlanmıştım çok ama ilk olumlu aldım sonucu göklere uçtuk ama ikinci testte degerim düşünce daha çok yıktı bizi.rabbim verecek inşallah bu defa inşallah:KK16::KK16::KK16:

Arkadaşlar, hala inanamıyorum ama ben HAMİLEYİMMM.Bu bir mucize,Büyük Allahımın mucizesi.Binlerce şükür olsun ona.Geçen ay tüp bebek tedavisi sonucu kimyasal gebelik yaşamıştım.Bu ay hiç birşey yatırmadım.ekimde tekrar deneyecektik.Ve hamileyim.Bu kelimeyi yazmak bana da nasip oldu sonunda.Allahım tüm isteyenlere bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah..

Tebrik ederim canım ne güzel ilk hamişlik müjdemizide aldık
Sıra inşaallah bizlerede gelir:KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
temmuz tupculerının hamılesı cok miragee:):)ondaandır belkıı ..saka bır yana haklısın ama bazen elde olmuyor bunalıverıyoruz ıste..ya da soyle yapalım haftanın bır gununu aglama gunu ılan edelım de rahatlayalım sonrakı 6 gun yasak olmaz mı:)

red pazarlık yapmaaa :)))

Selam kızlar ;

Benim genetik bir hastalığım var. O nedenle ben de tüp bebek ve pgt yaptıracağım. Şu an genetik test sonucumu bekliyorum.Eylül ayına yetişirse eylülde tüp bebek deneyeceğim. Benim durumum sizden biraz daha zor. Yumurta toplamadan sonra bir de sağlıklı yumurta aranacak. Yaşım : 33 Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu arada tüp bebek tedavisi öncesi yumurta sayı ve kalitesini arttırmak için neler yiyebiliriz ? Bilgisi olan varsa paylaşalım. Benim okuduğum kadarıyla bol su içmek, sebze meyve ağırlıklı beslenmek ve fındık, badem, ceviz gibi gıdalar tüketmek gerekiyor.

canım Allahtan ümit kesilmez. Allah ol derse olur biliyorsun...

mirage psikiyatriste gitmenin bir faydası oluyor mu?ben de ara ara düşünüyorum...neler yapıyor mesela?

psikiyatrist değil psikolog, ilaçsız tedavi. yesimcim kendini sorgulatarak içinden çıkamadığın problemlerden çıkabilmeni sağlıyor. başladığım yerden çok ilerdeyim diyebilirim. bana iyi geldi ama 1 gidişte mucize bekleme, devamlı olması lazım. tek problem masraf.

çok bunaldım .... bana da dua edin arkadaşlar

seminaycım silkelen canım benim. muhteşem bir topic olucaz. emin ellerdesin.

Teşekkür ederim benide yazdığınız için inşallah hepimizin dilekleri kabul olur....

rica ederiz şekerim be demek.

Arkadaşlar, hala inanamıyorum ama ben HAMİLEYİMMM.Bu bir mucize,Büyük Allahımın mucizesi.Binlerce şükür olsun ona.Geçen ay tüp bebek tedavisi sonucu kimyasal gebelik yaşamıştım.Bu ay hiç birşey yatırmadım.ekimde tekrar deneyecektik.Ve hamileyim.Bu kelimeyi yazmak bana da nasip oldu sonunda.Allahım tüm isteyenlere bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah..

hestia inan ne diyeceğimi bilemiyorum. harikasın, süpersin. şu an burda bulunan hepimiz için öyle değerlisin ki. tüm arkadaşlarım adına konuşmuş oldum ama sanırım bana katılıyorlardır. yazmaya başladığımızdan beri bu topicin bize uğurlu gelmesini temenni ediyoruz ve sen daha tedaviye başlamadan yolumuzu açtın. harbiden seviyorum seni yaaaa :))) ilaç gibi geldin ilaç...ama şimdi sana da bir iş düşüyor bizim için. eğer bu topic de sana uğurlu geldiyse sen de hep bizim için dua et. 2 ay sonra yeniden buluşup hamilelik serüvenimizi paylaşalım. inan çok çok ama çok sevindim. uzun zamandır hiçbir hamile haberine pek sevinmiyordum Allah biliyor ya. ama çok içten sevindim canım...Allah hepimize de tez zamanda nasip etsin inşallah. arada uğra tamam mı bu topice de. hamile kaldım kaçtım yapma...

gözün aydın allah tamamına erdirsin... ben de belki olmuştur die bugün bhcg verdim ama negatifti darısı isteyen herkesin başına...

umut tükenmez de mi ama? :)))

Tebrik ederim canım ne güzel ilk hamişlik müjdemizide aldık
Sıra inşaallah bizlerede gelir:KK16::KK16::KK16::KK16:

süer merhaba canım nasılsın naptın neyekarar verdın canım fakulteye mı gelıceksın ben yarın obur gun adet olucam yıne muayeneye gıdıcem ınsallah aksılık olmaz da onumuzdekı ay baslarım artık eylulde...

Hamıle olan arkadası kutluyorum Allah burdakı butun bayanlara nasıp etsın ınsallah...

kıslar bu aralar öyle yoğunum ki kv görümce pufffff sohbet edemiyorum sizlerle ama siz kaynaşmışınız yafff :)) beni unutmayın dışlamayın olur mu? ağustos sonu maceram başlıcak... korkuyorum ......... Rabbim hakkımızda hayırlısını versin...

biz de hamile olacağız inşallah ,ben hestia için yazmıştım:KK66:)
aynen senin gibi ben de habire hamile haberleri alıp duruyorum ,bugün de aldım bi tane ,o arkadaşın da 5 yıldır olmuyoddu bi mahalle ebesine gidiyodu gebe kalmış,arkadaşlarımın bi çoğu gebe ,bereketli bu yıl, Rabbim bize de bereket versin:KK66:))))))))))))

beni hamile sandın zannettimdi :) amin amin :))

Ramazan ayının bereketi olmasın:) Ben daha öncede aşılama topiğindeydim ve hıdırellez günü tam 6 kişi hamile olduğunu öğrenmişti.Bu bir rekordu şaşırıp kaldık.Sonraki günlerde hiç böyle bir durum olmadı.İnşallah Allah bu hayırlı günlerde herkesin isteklerini gerçekleştirsin...

aminnnn

umut tükenmez de mi ama? :)))[/QUOTE .!.:
benim umudum da öyle tükenmez herhal... 2. adetim başladı

süer merhaba canım nasılsın naptın neyekarar verdın canım fakulteye mı gelıceksın ben yarın obur gun adet olucam yıne muayeneye gıdıcem ınsallah aksılık olmaz da onumuzdekı ay baslarım artık eylulde...

Hamıle olan arkadası kutluyorum Allah burdakı butun bayanlara nasıp etsın ınsallah...

Canım biraz alt taraftan rahatsızlandım medicanada hatice yağmurkayaya gittim biraz iltahap ve küçük birde yara varmış
İlaç filan verdi tüp bebeğide söyledim benim gittiğim dr tavsiye etti
Kafam iyice karıştı
Geçen haftada tüp bebek yaptırdığım yere gittim önce bir araştıralım eylülde tekrar yapalım dedi
Fiyatıda 2500 tl dedi açıkcası cazip geldi
Sanırım oraya gidicem yine

Senide epeydir göremiyorum kendini özletme canım sonuçlarını yaz habersiz bırakma:KK16::KK16::KK16:

bugün gelememiştim foruma bir geldim gözlerime inanamadım suer. valla müthiş bir umut oldu hestia bana...şu an valla da çok iyiyim :))) sen nasılsın???

Evet canım bende çok sevindim
Gördünmü Allahtan umut kesilmiyor
En ummadığın anda hayatın değişebiliyor
Benim kızımda öyle oldu onca tedavi ilaç iğne olmadı
Bir gün baktım kendiliğinden gelivermiş teyzesi
Allahım inşaallah sanada verir evini şenlendirir.:KK9::KK9:

X